- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- Konu Sahibi mutlubirpatates
-
Dediğim gibi arkadaş kaldım ama benim için bir dost değildi. Ve emin olmadığım şeyler yüzünden yargilayamadimBunlara rağmen neden bugüne kadar arkadaş kaldınız?
Yaşıma göre yorum gelicek sanırım. 23 üm benKaç yaşındasınız? Çok bişey anlamadım aslında :/
Evet teldeyim dandik yazdım afedersiniz. Ne bileyim çok ağladı kızdım kendimeBen çok anlayamadım kim kime ne demiş ama anlattıklarınız doğru ise arkadaşınız da 'melek' sayılmazmış.
senin hakkında konuştuk hep diğer konuda da sana şaka yapmıştım dedi hakliysam bu kadar aglar mi diye dusundumBu saydıklarınızdan 1 tanesini bana yapsaydı
Hayatımda 1 dakika tutmadım böyle bir karaktersizi
Peygamber sabrı varmış sizde anlamadım nedir yani bu kadar sabretmişsiniz
Yapabileceği kötülük en fazla ne kadar onu mu görmek istediniz?
Aman evlerden ırak böyle kişiliksizler
Beter olsunEvet teldeyim dandik yazdım afedersiniz. Ne bileyim çok ağladı kızdım kendime
Sizin sevgilinizle sevgili olmus,sizi kandirmaya calismis eger bunlar dogruysa birakin dost olarak gorusmeyi arkadaş olarak bile gorusulmez.Dediğim gibi arkadaş kaldım ama benim için bir dost değildi. Ve emin olmadığım şeyler yüzünden yargilayamadim
Ahahaha ama çevremdekiler bile şüpheye düştü yanlış mı düşündün acaba dediler o tepkiyi gorunceArkadaşınız ufak tefek cinayetler Merve galiba
Siz olsanız olsanız Oya olursunuz, üzülmeyin.
Sevgili olmadı ama ben flört gibi hissettim hepBu karakterdeki biriyle yıllarca arkadaş kalman senin hatan olmuş. Bile bile lades.. Ben anında iletişimimi keserdim. Sevgilimle sevgili olandan, beni kandırandan dost olur mu. İyi olmuş arkadaşlığınızın bittiği.
Tabi yemeyince şaka yapmışsenin hakkında konuştuk hep diğer konuda da sana şaka yapmıştım dedi hakliysam bu kadar aglar mi diye dusundum
Bilemedim..Evet teldeyim dandik yazdım afedersiniz. Ne bileyim çok ağladı kızdım kendime
Biz dostuz yapma etme" gibi laflar etti kardeşim. Ben de en sonunda "biz onla dost değiliz. Sen hep onunla takiliyosun diye hep ben de yanındaydım, o benim sevgilimle flört etti, o kendisini erkek gibi gösterip beni sanaldan tavlamaya çalıştı, beni kiskandigini söyledi"dedim.
Şimdi eve gelen arkadaşını kaldıracak kadar tepki göstermesi konusunda arkadaşın haksız fakaaat ;
+1
Bütün bunları sindirdiyseniz ağzınızı açmayacaktınız, ki kızın evine gittiğinize göre sindirmişsiniz. Şeytan değilsiniz tabii ki sadece hatalısınız geç kalmışsınız iletişimi kesme konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?