Şeytan arkadaş mıyım?

daha önce (eğer olduysa) fikir ayrılıklarında tavrı nasıldı? yani son patlama noktasında siz alttan almadığınız için tartışma büyümüş, daha önce siz hep alttan mı alıyordunuz? belki sizden bu tepkiyi beklemiyordu. kafanızda şüphe uyandıracak yeterince davranışı olmuş bence tepkinizde geç bile kalmışsınız ama sonuç olarak içinizdekileri yüzüne karşı söylediğiniz için tebrik ediyorum

Söyledikleriniz yalan değilse neden günah almış olacaksınız.geç bile kalmışsınız,o zamandan hayatınızdan çıkarmak lazımdı

Bu anlattıklarıniz çok ciddi şeyler. Karakter yoksunu bir insan yapabilir bunları sadece. Erkek arkadasinizla tanistirmaktan cekindiginiz biriyle arkadaş olarak da kalamazsinız, dost olmayı geç. Bunlar önemli şeyler, bu kadar basitmis gibi anlatmayin. Neden bu değerleri bu kadar ayak altına alıyorsunuz? Dürüstlük en önemli şey değil mi insan ilişkilerinde? Bir kişi size karşı dürüst değilse onunla konuşacak ne buluyorsunuz artık?

Arkadasimin babanesi gercekler ortaya ciktiginda aglar bayilir sonra ayilirmis..Niyeyse okurken aklima o geldi:dondurma:
Buradan bile o kadar hakli duruyorsun ki suçluluk duygusuna bürünüp vicdan yapma..Suc bastirmis ..

Durduk yere aldigin tek gunah paragrafsiz devrik uzun cumleler kurup bunu bize okuttugun icin

Gozlerimizin günahı ....

Ikinzde sinsisiniz.

Sen o zamanlar susmuşsun. Susarak iyi arkadaş degil sinsi arkadas olmuşsun. Oda seni kiskanmis ve birseyler yapmis-oda sinsi olmus.

Ilk olayda ilişiğini kesmeliydin.

Ustelik kim guvenir anlattigin bu karaktere ???
Bence lisedeki sevgilinde sinsi. 2Kizi syni anda idare etmis resmen cakal. Hoş bi dönem modaydi sevgilinin arkadasiyla takilma mevzulari..

Bu sinsiligi ustunden atip realist ve acik sozlu olmalisin.

Hayatta bunlar kazanir.. acik sozlu olmak sinsi olmaktan daha iyidir.rengin belli olur. Dost musun düşman mi?

yok sen onunda yanında meleksın bence.bır yere kadar susuyluyor sonrasında patlıyosun ıyı yaptın boşver.

Ağlamak neyi ispatlıyor? Lise dönemi çok küçük bir yaş da değil. Hata zamanı tam, sınırlarını görme zamanı. Kendini etkileyen değil, başkalarını etkileyen hataları var arkadaşınızın. Ben olsam bu zamana kadar sürdürmezdim bu ilişkiyi.

senin hakkında konuştuk hep diğer konuda da sana şaka yapmıştım dedi hakliysam bu kadar aglar mi diye dusundum
Tabii ki de ağlar. haklı olduğun için ağlıyor zaten. Belli ki hirsli- sinsi bir kız, eğer haksız olsaydın oracıkta sana neler ederdi. Ağlasın dursun, utanır da bir daha yapmaz belki.
Ayrica
Haksız yere gunah almak ne ya?
Söylediğin herşey doğru. İçine atıp çocukluğuna vermişsin demek ki ama bilincaltindan fırlamış gitmiş.
Bence üzülme senden çıktı diye sevin. Bazen yüzleşmek daha iyi gelir insana, iyi olmuş

Çok ağlaması onu günahsız yapmaz. Timsah gözyaşları dır o. Ben olsam çoktan silmiştim arkadaşlıktan. Sırtımdan yediğim hançerler in tüm sahiplerini hayatımdan sildim. Arkadaş nedir ki ben ablamı sildim.

Konu çok uzun ama kısa anlatıcam. Ben arkadaşımı teselli etmek için atanma meselesi hakkında, bizim için en doğrusunun ne olduğunu bilemeyiz yıpratma kendini ben de kendi mesleğinde devam etmek istiyorum ama ne kadar cabalarsak olmuyosa başka şekillerde hayallerimize uğraşmaya çalışalım altmetinli laflar etmeye çalıştım. (Çünkü bu sebepten evliliğini ertelemekten vs söz ediyordu.) Bir şekilde beni yanlış anladı olay buyudu benim de zoruma gitti demek istediklerimi ters anlamasi. bı vakitten sonra onun üslubunda konuşmaya başladım. Yerinden kalktı hakaretlere başladı. Cok kirildim. misafirdim onda, gitmem gerektiğini farkettim. Kız kardeşim de yanimizdaydi. Benim bidaha konusmiycagimi bildiği için gitmeme izin vermedi. Bı sure gitmeye çalıştım engel oldu. "Biz dostuz yapma etme" gibi laflar etti kardeşim. Ben de en sonunda "biz onla dost değiliz. Sen hep onunla takiliyosun diye hep ben de yanındaydım, o benim sevgilimle flört etti, o kendisini erkek gibi gösterip beni sanaldan tavlamaya çalıştı, beni kiskandigini söyledi"dedim. Kız sok oldu sonra da bunları niye içinde tuttun diye ağladı ben gittikten sonra. Ben onunla eski arkadaştim. Tüm bu bahsettiklerim ergenken lisede oldu. Ve ben hiçbir zaman ona tam anlamıyla guvenemedim bu sebeplerden. Cizimlerimi alıp kendi çizimleri olarak internette paylaşırdi.(izin aliyodu garipsesem de izin veriyodum) o dönemki sevgilimle saatlerce sohbet ediyordu haberim olmadan buluşmalarında bulusmamiza bile gelmişti sevgilimle anlaşıp. (Mini etek giyerek) Ayrildigimizda da arkadaşın eski sevgilisiyle olanlarla ilgili goruslerimi birçok kez sordu durduk yere o dönemlerde. Erkek profili alıp beni sanaldan kandırmaya çalıştı. Ben fotoyu bir yerden tanıyınca itiraf etti şaka yapicaktim diye. Benim uzuldugum nokta şu. İftira atmış gibi bisiy oldum ona. Bana yemin etti oyle bisiy yok dedi ama kusura bakma ben de istemezdim ama bu davranışların guvenimi yok etti belki benim kuruntumdur diye canını da sıkmak istemedim o dönemlerde dedim. Şimdi de yıllar sonra bu konulara giricegim aklıma gelmezdi. Ben şu anki sevgilimle bile tanıştırmaktan cekindim. Çünkü erkekler yanında çok farklı davranıyor. Ben hiçbir zaman sevgililerimi kıskanan biri olmadım ama bu kız konusunda böyle hissettim hep. Beni erkek kimliğine bürünüp kandırmaya çalıştıktan aylar sonra biri onu öyle kandırdı ve olmayan biri için aşk acısı çekti. Ona bunları söylediğimde diycek söz de bulamadı ama çok ağlattım onu. Yok yere günah aldım kendime değil mi
Böyle insanlari herhangi bir sıfatla hayatinizda bulundurmayin lütfen. 7 sinde neyse 70 inde o oluyorlar. Huy baska karakter baska bisey. Huy olgunlukla degisebilir belki. Ama karakter mezara girene dek ayni kalir. Arkadasinin sevdigi adama 15 yasinda da 25 yasinda da 35 yasinda da olsa göz koymak ahlaksizliktir, karaktersizliktir. Vicdan azabi falan cekmeyin. Ve uzak durun. Koskoca evrende arkadasiniz olabilecek sayisiz insan var. Böyle karaktersizlerde takili kalmak neden? Gec bile kalmissiniz icinizdekileri söylemek icin..

Böyle insanlari herhangi bir sıfatla hayatinizda bulundurmayin lütfen. 7 sinde neyse 70 inde o oluyorlar. Huy baska karakter baska bisey. Huy olgunlukla degisebilir belki. Ama karakter mezara girene dek ayni kalir. Arkadasinin sevdigi adama 15 yasinda da 25 yasinda da 35 yasinda da olsa göz koymak ahlaksizliktir, karaktersizliktir. Vicdan azabi falan cekmeyin. Ve uzak durun. Koskoca evrende arkadasiniz olabilecek sayisiz insan var. Böyle karaktersizlerde takili kalmak neden? Gec bile kalmissiniz icinizdekileri söylemek icin..
Yeminler etti. Neyse zaten sonra da beni kaybettigin için uzulmuyosun zaten dost olarak görmemişsin diyip alındi mağdur rolüne girdi. Ben de kestirip attim. Tesekkur ederim yorumlar icin

Back
X