Şeytan Diyo Boğazını Sık Eline Ver

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
ya ben anlamıyorum bu kadınları yaa... Sizde hiç mi düşünce ar namus yok yaa... Sen evli bir kadınsın, çoluk çocuk sahibisin, haline tavrına başkalarının kocaları yanında dikkat etsene be kadın... İlla elimde mi kalıcan, illa seni boğimmi ne istiyorsun yaa sabrımın son durağındasın sen insan mısın yaa...

Vay arkadaş dünya ne hale gelmiş... hadi özel hayatında ne olursan ol, deli ol benim gibi, küfürbaz ol, yalancı ol anca kendini kandırırsın kendine zararın olur... Tamam da bir topluma girince bile bile yapıyor sanki yaa..Diyor ki bana, hadi gelsene gelsene tut saçlarımı yolsana yolsana...

Volkan gibiyim artık yaaa....Ya sabır.... Islah.... Vur tokadı aklına başına getir diyorum, sonra diyorum napcan.... Allah ıslah etsin....Onu adam yerine koyarlar sana ceza verirler... Cezan benden olmayacak... ama sıka sıka diş kalmadı yaa...

birkaç tatsız olay yaşadım da arkadaşlar... içimi dökmek istedim. bu kadar.

Bu vatandaşın bulunduğu ortama girmeme şansın yok mu?

canim benim kocandan eminsen baskalarindan sana ne..ne kadar sinirlnmissin yipratirsin kendini boyle.baskasindan mesul degiliz ki,onemli olan esinin tavri..valla esimin yaninda isterlerse kiclarini acip gezsinler donup de acaba hanimlarin orasina burasina bakiyor mu diye bile bakmam..dekolte konusunda asmis bi insan direk hic klas degil der..nedir guzel bi hanimdir ilgisini ceker bakar o olabilir ben de guzel insana bakarim.ama ne olur su dekolte giyenler icin yipratmayin kendinizi..turlu turlu laf saymayin..o oyle bilmis oyle istemis giyinmis sokaklarda neler var niye uzeyim tatli canimi..bosver sen de ne ki bunlar..konuyu baska hanimlarin giyimleri oturup kalkmlari olarak algiladigim icin bu sekilde yazdim..insallah farkli kotu bir sorun yoktur..

Ben de seni anlamıyorum be canım,

Ne üzdün kendini bu kadar ne yıprattın, ne çektin be!

Ne konular açtın, Allah yardımcın olsun.

Bildiğim kadarı ile deşarj olmak için konu açılmıyor. İçeriğini belirtmen gerek. Sen şimdi birilerinin boğazını sıktın, tokatladın, saçlarını yoldun ama biz hiç bir şey anlamadık :26:

Valla 14 sayfa süren konunu okudum az evvel. Orada hiç sağlıklı olmayan şeyler yapmışsın. Ve yine aynı sinirle bir konu açmışsın.
Arkadaşım niye bu sinir, bu şiddet eğilimi? Neden kendine zarar veriyorsun?
Lütfen bir doktora git. Rica ediyorum yap şunu artık. :18:

Sanırım birileri eşinize asılıyor ya da size öyle geliyor..

Konuyu açmamışsınız ama bu kanıya vardım.

yine de yorum yapayım..

Kocanız ne kadar yakışıklı olursa olsun, etrafındaki her kadın ona sulansa da, eğer kocanız sizi seviyorsa ve içinde yoksa rahat olun..

Sonuçta bu olaylar karşılıklı oluyor yani kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz, kocanıza da.

Kocanıza güveniyorsanız ve belli bir kadından bahsediyorsanız onun olduğu ortama girmeyin, görüşmeyin başka çare yok....

yok yaa bir şey yaptığım yok anca böyle kendimi yiyorum. bir kadın var arada bir araya gelmek zorunda kalıyoruz eşiyle de kendisiyle de. o sıkıyor canımı. haline tavırlarına hiç dikkat etmiyor. kim olsa benim yerimde rahatsız olur. artık gidip eşine şikayet edicem de etmiyorum işte o boyutta yani. görüşmeyi kestik artık zaten eşimle konuştum git kocasıyla nerde görüşürsen görüş yoksa ağzımı açarım ona göre dedim. oh be dünya varmış.

bence senin acil bir destek alman gerekiyor...arkadaşlar yazınca geçmiş konularını okudum da; sen önce kendin için yaşamalısın...durumun vahim gerçekten...sağlıklı düşünemiyorsun...ben kaç senelik üyeyim,bi o kadar da öncesi var ama buraya konu açmadan önce bi durup düşünüyorum...insan sonradan yazdıklarından pişmanlık duyabiliyor...bir anlık sinirle Allah korusun insanın gözü dönüyor...ama sen gün aşırı konu açmışsın be güzelim

malesef eltin ve kayınvalidene takmış durumdasın...belkide onların farkında bile değilsin...

eşini de sürekli kışkırtıyorsun...

bebek olayına hiç girme zaten...

üzgünüm ki,anne baba eksikliği çok zor ve yıpratıcı...

tırnak yemen,ağlama krizleri ve sürekli o içinde konuşan ses normal değil...

şimdide bu kadına takıcakmışsın gibi geldi bana...

lütfen bana kızma..zaman zaman hepimizin başına gelebilir bu sıkıntılı durumlar ama seninkinin ayarı biraz kaçmış...dışarıdan bakıp kendini değerlendirme imkanın olmadığı için bu kadar açık yazdım...lütfen en kısa zamanda bi uzmandan yardım al...normal hayatına dönmek istemezmisin ?

Başkalarını çok takıyorsun onlardan çok etkileniyorsun.Artıık biraz da kendini eşini ön plana al ve hayatın güzelliklerini görerek yaşa mutlu ol.Kendine zehir ediyorsun farkında değilsin.Maneviyatını güçlendir Bak ozaman bu ayrıntılara takılacak mısın? Hayat bunları dert edinecek kadar uzun değil.Allaha emenet ol.

Eşini sevmiyorsun madem neden başka kadınların eşinin yanında davranışlarını bu kadar önemsiyorsun.?

esınızın bır saglık sorunu var bebegınız olmuyor ama konular hep dıgerlerıyle ılgılı neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…