- 20 Nisan 2025
- 197
- 108
- 18
- Konu Sahibi mevsimbahar18
-
ameliyat önlüğü giydiriyorlar kesecekleri yerin örtü kısmını kesiyorlar doğum gerçekleşiyor sonra üzerinize örtü ürtüp sondanız tabi önce takılıyor kendinize gelmeniz için ısıtıcıyla sizi ısıtıyorlar odanıza alıyorlar bu kadar korkmayın ve izlemeyin şu durumdaDaha doğuma çok var ama ınstagramda burda birsürü şey okudum ve çok etkilendim sezaryen doğumda ameliyathanede nasıl oluyoruz bazıları her yerin gözüküyor diyor herkesin içinde çıplak kaldım diyen var bu durum beni çok germeye başladı gerçekten yaşayan biri anlatırsa sevinirim
Sonda takılırken herkes görüyor mu birçok yerde erkeklerde oluyor sadece kadınların olduğu bir yer olsa keşkeDoğru bana da ameliyat önlüğünü giydirttiler.
Zaten üst taraf kapalı
Zaten aşağıyı görmüyorsun.
Sonda takılırken herkes görüyor mu?ameliyat önlüğü giydiriyorlar kesecekleri yerin örtü kısmını kesiyorlar doğum gerçekleşiyor sonra üzerinize örtü ürtüp sondanız tabi önce takılıyor kendinize gelmeniz için ısıtıcıyla sizi ısıtıyorlar odanıza alıyorlar bu kadar korkmayın ve izlemeyin şu durumda
Sadece iki bayan hemşire vardı .Sonda takılırken herkes görüyor mu birçok yerde erkeklerde oluyor sadece kadınların olduğu bir yer olsa keşke
Teşekkür ederim bir nebzede olsa rahatlattınız beniSizede hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
ameliyathanede takılıyor yada ameliyathaneye alınmadan önceki bekleme salonunda (devlette ) odada değil merak etmeyinSonda takılırken herkes görüyor mu?
Rica etmiştik epiduralden sonra sonda takıldı. Ne hissettim ne gördüm . O an canının dersıne düşüyorsun,yada bebegının saglıkla dogmasını ıstıyorsun . Boyle seylerı düşünecek zaman kalmıyorSonda takılırken herkes görüyor mu?
Rica ederim.Teşekkür ederim bir nebzede olsa rahatlattınız beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?