Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba akadaşlar ben sezeryanla doğum yapalı 2,5 ay oldu ama hala karnımın uyuşukluğu geçmedi. çimcikliorum acıyı felan hissetmiyorum sizlerinki ne zmaan geçti? bu normalmi değilmi kfam karıştı iyice..... :18:
benimde bazen karnım kaşınıyor ama sanki tahtayı kaşıyormuşum gibi hissediyorum malesef bu uyuşukluk geçmiyormuş eşimin yengesi var 13 yaşında oğlu ve hala uyuşukluğu hissettiğini sölüyor
ben doğum yapalı 4 yıl olacak
bahsettiğiniz durum hala geçmiş değil ve sanırım geçmeyecek de..
uyuşukluk değilde cimcik atsam da acımıyo
pek gözle görünür çatlağım yok ama ben bu durumu çatlamaya yoruyorum..
canım karnın 8 kat kesiliyor bunlar arasında sinirlerde var,sinir hücreleri diğer hücreler gibi kendini yenileme özelliğine sahip değildir bu nedenle bi bölgede uyuşukluk hayat boyu kalacak ne yazık kı..
benimde 3 yıl oldu doğum yapalı 1 sene boyunca his yoktu sonradan hissetmeye başadım ama %100 değil tabiki de ama % 80 his var yine
başlarda bende çok üzülüyodum ama sonra alıştım artık
Ben sezeryan olalı 18 ay oldu çok çok az denecek kadar uyuşukluk var ama üşüdügümde hala bi sızlama böyle nasıl anlatayım batma gibi birşey hissediyorum sen daha yeni sezeryan olmuşsun normaldir ilk aylar benimde öyleydi.
sezeyandan sonra korse kullanmama rahmen halen karnım var gitmedi bi türlü 3-4aylık hamile gibiyim.. özellikle oturduğumda çok çirkin bi görüntü oluyor. mekik çekmeyi denedim 3gün iç dikişlerim ağrıdı diye bıraktım şimdi yürüyüşe çıkıyorum pek bi faydası olmadı..
ben sezeryan doğum olalı 20 ay oldu
benim hiç karnımda böyle bir sorun olmadı ama sol bacağımın üstünde baldırda yani
uyuşukluğa benzer bi durum olmuştu bende çimdik atardım çok hissetmezdim
bayağı sürmüştü 7 ay felan ama sonra düzeldi
şimdi hiç öyle bir sıkıntım yok