Sezaryen Doğumla Bebeğini Kaybedip, Tekrar Bebek Sahibi Olanlar

Bu arada çok heyecanlı canım sadece 5 günün kalmış maşallahh.

Kişiden kişiye değişiyor herhalde bugün acile gelmiş yeni doğum yapmış kadın baş agrisindan duran adım diye korktum acikcasi

Kizlar bayraminiz mubarek olsun. Hamd olsun 4 gun once aldik oglumuzu kucagimiza dogum sirasinda da ilk kucagima aldigimda da Rabbim benimle ayni aciyi yasayan tum annelere nasip et bu guzelligi diye dua ettim inanin

Canım ne güzel maşallah, gözünüz aydın.. Allah sıhhatle büyütmeyi nasip etsin..

Kizlar bayraminiz mubarek olsun. Hamd olsun 4 gun once aldik oglumuzu kucagimiza dogum sirasinda da ilk kucagima aldigimda da Rabbim benimle ayni aciyi yasayan tum annelere nasip et bu guzelligi diye dua ettim inanin
Cnm merak ettim seni. Çok sevindim bayrama oğlunla girdin maşallah. Darısı bizim kavuşmalarımıza inşallah. Çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah

Canim gozun aydin cok sevindim ogluna kavustun Allah anali babali buyutsun insallah.uzun saglikli bir ömür diliyorum kuzucuguna

B BlackandBlack galiba ilk bebeginizi preeklampsi den dolayi kaybettiniz bütün yorumlari okumaya calistim gece gece. . bende eylül 17 de yatis yaptim hastaneye 18 de sezeryan oldum.. Oglumu kaybettim 32+5 le preeklamsi hellp sendromu yüzünden.. Insan bu acıyla tekrar hamile kalmak istiyo.. Siz ne kadar ara verip hamile kaldiniz? Insallah bende sizler gibi yavrumu kucağıma alırım... Bana da cok dua edin nolur..

Bu ara da insallah sizde bebeginizde cok iyisinizdir rabbim evladinizi ve bütün annelerin evlatlarını bağışlasın acısını yasatmasin..

Canım öncelikle başın sağ olsun. Rabbim tekrarından korusun. Dr.um bana 4 ay sonra izin verdi gebe kalmam için ve 5.ayda da hamile kaldım. 2 Hafta sonra da Rabbim nasip ederse 2.oğluma kavuşacağım inşallah.

40'ın çıkmış, sana tavsiyem bir eğitim ve araştırma hastanesine gidip 6'lı trombofili panali, Protein S, Protein C ve homosistein testlerini yaptırman. Daha sonra bedenin ve ruhun iyileştiğinde yeniden bir gebelik düşünmen. Rabbim sana da en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bir evlat nasip eder inşallah...

Insallah canım benimki de kız bende bi garip olmuştum ama insan vakit geçtikçe alışıyor oğlumdan sonra bi de kızım olacak inşallah :)
bende öle hissettim.
çok garip geliyor karnima oğlum demeye alıştığım için..
kuzum derdim artık kızım diyorum. çok garip geliyor.

Cok teşekkür ederim allah razi olsun.. Sizinde basiniz sagolsun insallah skintisz kucaginiza alirsiniz oglusunuzu.. Kendimi hazır hissediyorum kesinlikle .. Sadece vucudum toparlansin yeterli.. Bana 2 sene düşünme dediler cok canimi sktilar o kadar nasıl bekleyebilirim ki ancak 1 sene ki o kadar bile cok.. Ama ne guzel skinti yasamadan hamile kalmissiniz cok sevindim sizin adiniza.. Dogum yaptiginizda da hayırlı haberlerinizi bekliyorum nolur haber verin bizede mutlulugunuzu paylasalm insallah bir gün bnde bu topikde mutlu haberini verrim.[/QUOTE]

[/QUOTE]

Canım nasılsın? Çok uzun zaman olmuş yazalı... Umarım güzel haberler verirsin sen de bizlere. Benim sıpa doğdu da büyüdü, kocaman oldu. 11 aylık. 7 Kasım'da 1 yaşına girecek inşallah :)

Canım nasılsın? Çok uzun zaman olmuş yazalı... Umarım güzel haberler verirsin sen de bizlere. Benim sıpa doğdu da büyüdü, kocaman oldu. 11 aylık. 7 Kasım'da 1 yaşına girecek inşallah :)[/QUOTE]
Maşallah ya yürüyor mu artik:)

Yok canım daha yürümüyor ama tay tay duruyor ve sıralıyor. Yakın zamanda yürür sanırım :) Senin minnoş nasıl? Ne kadarlık oldu?

Yok canım daha yürümüyor ama tay tay duruyor ve sıralıyor. Yakın zamanda yürür sanırım :) Senin minnoş nasıl? Ne kadarlık oldu?
7ay bitti emeklemeye çalışıyor. Daha emeklemedi. Çok şükürt kızımla tüm vakit geçiyorum. Ücretsiz izine ayrıldım subatta iş basi. evde rahatım yani.:) Maşallah kuzuya:) anne gibi ses çıkarıyor mu artik

Bilinçli olarak "Anne, baba, anneanne ve hadi" diyor. Bilinçsiz olarak dede, gel, evet ve hayır diyor. :)

Rabbime binlerce şükürler olsun bize bu günleri de gösterdi. Çok şükür, bin şükür. Her gün şükrediyorum Yaradana ve her gün melek anneleri için de dua ediyorum bir an evvel yeni bir mucizeyle yaraları sarılsın diye...

Merhaba anneler bende sezeryan oldum ve bebegmi kaybettim malesef. 2 ay olmak üzere doğum yapalı. Sizler ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız ve hamilelik boyunca sorun yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…