- Konu Sahibi BlackandBlack
-
Bu arada çok heyecanlı canım sadece 5 günün kalmış maşallahh.Canlarim nasilsiniz?:) ben de heyecan ve stres tavan yapti doguma 5 gunumuz kaldi ama ben anestezi konusunda kararsizim ilk bebegimi acilen almalari gerektigi icin yani beni kurtarmak icin genel olmustu simdi spinal olup bebegimi hemen gormek istiyorum ama o da bas ve bel agrisi yapiyomus napicam ben?
Canım ben spinal olmuştum bi ağrı yapmadı ama o acının üstüne belkide ağrımı anlamadım bilmiyorum çünkü sakinleştirici ilaçlarda içmiştim. Geçen doktora gitmiştim bi kadın geldi doğum yapalı 3 gün olmuş ağrıdan ağlıyordu bilemedim.
Bu arada çok heyecanlı canım sadece 5 günün kalmış maşallahh.
ahh inşallah inşallah bana hiç geçmiyor sanki canım yaSiz de yolun yarısını geçmişiniz canım maşallah 20li haftalar hızlı gecer:)
Kizlar bayraminiz mubarek olsun. Hamd olsun 4 gun once aldik oglumuzu kucagimiza dogum sirasinda da ilk kucagima aldigimda da Rabbim benimle ayni aciyi yasayan tum annelere nasip et bu guzelligi diye dua ettim inanin
Cnm merak ettim seni. Çok sevindim bayrama oğlunla girdin maşallah. Darısı bizim kavuşmalarımıza inşallah. Çok sevindim sağlıkla büyütün inşallahKizlar bayraminiz mubarek olsun. Hamd olsun 4 gun once aldik oglumuzu kucagimiza dogum sirasinda da ilk kucagima aldigimda da Rabbim benimle ayni aciyi yasayan tum annelere nasip et bu guzelligi diye dua ettim inanin
Canim gozun aydin cok sevindim ogluna kavustun Allah anali babali buyutsun insallah.uzun saglikli bir ömür diliyorum kuzucugunaKizlar bayraminiz mubarek olsun. Hamd olsun 4 gun once aldik oglumuzu kucagimiza dogum sirasinda da ilk kucagima aldigimda da Rabbim benimle ayni aciyi yasayan tum annelere nasip et bu guzelligi diye dua ettim inanin
Bu ara da insallah sizde bebeginizde cok iyisinizdir rabbim evladinizi ve bütün annelerin evlatlarını bağışlasın acısını yasatmasin..Aynen canım her şey yolunda giderse bizimki de o zaman alınacak ama problem olursa erkenden alacak. Protein kaçağından korkuyoruz. Protein tespit edilip edilmez alırım bebeği diyor. 1 kg olsun yeter diyor. Bebeğin kilosu o yüzden bizde çok önemli canım. Preeklampsi geçirirsem diye korkuyorum
B BlackandBlack galiba ilk bebeginizi preeklampsi den dolayi kaybettiniz bütün yorumlari okumaya calistim gece gece. . bende eylül 17 de yatis yaptim hastaneye 18 de sezeryan oldum.. Oglumu kaybettim 32+5 le preeklamsi hellp sendromu yüzünden.. Insan bu acıyla tekrar hamile kalmak istiyo.. Siz ne kadar ara verip hamile kaldiniz? Insallah bende sizler gibi yavrumu kucağıma alırım... Bana da cok dua edin nolur..
bende öle hissettim.Insallah canım benimki de kız bende bi garip olmuştum ama insan vakit geçtikçe alışıyor oğlumdan sonra bi de kızım olacak inşallah :)
[/QUOTE]Cok teşekkür ederim allah razi olsun.. Sizinde basiniz sagolsun insallah skintisz kucaginiza alirsiniz oglusunuzu.. Kendimi hazır hissediyorum kesinlikle .. Sadece vucudum toparlansin yeterli.. Bana 2 sene düşünme dediler cok canimi sktilar o kadar nasıl bekleyebilirim ki ancak 1 sene ki o kadar bile cok.. Ama ne guzel skinti yasamadan hamile kalmissiniz cok sevindim sizin adiniza.. Dogum yaptiginizda da hayırlı haberlerinizi bekliyorum nolur haber verin bizede mutlulugunuzu paylasalm insallah bir gün bnde bu topikde mutlu haberini verrim.
7ay bitti emeklemeye çalışıyor. Daha emeklemedi. Çok şükürt kızımla tüm vakit geçiyorum. Ücretsiz izine ayrıldım subatta iş basi. evde rahatım yani.:) Maşallah kuzuya:) anne gibi ses çıkarıyor mu artikYok canım daha yürümüyor ama tay tay duruyor ve sıralıyor. Yakın zamanda yürür sanırım :) Senin minnoş nasıl? Ne kadarlık oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?