- Konu Sahibi BlackandBlack
-
ayy canım benimm maşallahh çok azkalmış. inşallah sıkıntısız bebeğini kucaklarsınKızlar nasılsınız bebisler ne alemde?
Bende heyecan tavan yaptı doğuma 3 hafta kaldı inşallah arada bi hafif sancıların oluyo korkuyorum çantayı falan hazırladımdualarinzda beni de unutmayın
Kızlar nasılsınız bebisler ne alemde?
Bende heyecan tavan yaptı doğuma 3 hafta kaldı inşallah arada bi hafif sancıların oluyo korkuyorum çantayı falan hazırladımdualarinzda beni de unutmayın
Çok şükür canım az kalmış doğuma. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmanı nasip etsin miniğine. Zaman geçtikçe heyecan da korku da artıyor. Kucağımıza alana kadar da sanırım hiç geçmeyecek bu korku...
Ben de 21. haftada farklı sebeplerle bebeğimi kaybettim. Bir sene sonra aynı ay ikinci bebeğimi kucağıma aldım. Allah'a sığınarak atlattım zor günleri. İkincide her hafta perinatoloji uzmanı kontrollerimi yaptı.
Aynen canım dediğin gibi yavrularimizi kucagimiza alana kadar geçmez.. bana hala rüya gibi hayal gibi geliyo ilk bebegimi bi kerecik bile alamadım kucağıma nasıl bi duygu hiç bilmiyorum Allah goruyo ya bu halimizi inşallah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım, Rabbim yardımcımız olsun. Bu defa yarım kalmasın hayallerimiz, bu defa yarım kalmasın anneliğimiz. Sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım evlatlarımızı inşallah... Senin doğum ne zaman kısmetse canım?
Hadi hayırlısı canım, çok şükür az kalmış. Sağlıkla, sıhhatle inşallah...Gidişata göre eğer bi problem çıkmazsa 38. Haftada eylülün ilk haftası yani alalım diyo doktor
az kalmiş canim rabbim sağlık sihhatle kucaginiza almaya nasip etsin...Gidişata göre eğer bi problem çıkmazsa 38. Haftada eylülün ilk haftası yani alalım diyo doktor
Hadi hayırlısı canım, çok şükür az kalmış. Sağlıkla, sıhhatle inşallah...
az kalmiş canim rabbim sağlık sihhatle kucaginiza almaya nasip etsin...
kaç haftaliksin su an.
doğum izine mi çiktin?Amin canım cumlemiz inşallah 35 haftanın içindeyiz şafak sayiyoruz:) bu kadar ay sanki hemen geçti de şu son haftalar geçmek bilmiyo bide çalışıyordum kafam dagiliyodu ama şimdi yaz tatili evde zaman gecmiyo senin kaçıncı haftan nasıl gidiyo?
doğum izine mi çiktin?
çok şükür eh idare eder gidiyor şu an affedersin ishal olmuşum.. çok zorlu hamilelik geçiriyorum.
grip ishal kabiz derken idrar yolu enfeksiyona kapmışımkarnimda agri kramp giriyo. bebegi etkiler mi bilmiyorum korkuyorum.
yarin doktora gidicem şu an 11 haftanin içindeyiz. ikili test yapacagiz inş.
Çok şükür :) daha da artacak inşallah. Güzel haberlerini canı gönülden bekliyorum canım...Inşallah canım doğumda hepinize dua edince ve güzel haberi hemen paylascam inşallah sonra da sizin haberler gelecek arka arkaya baya oldu bu başlıkta hamislerimiz
ay maşallahh canım. darısı hepimizin başına. bana hiç zaman geçmiyor valla. hamileliğimde çok iyi geçmiyor sıkıntılar oluyor, insanlar işten çık diyorlar ama iş kafamı dağıtıyor en azından. çalışmasam evde sıkıntıdan hiç geçmez.Amin canım cumlemiz inşallah 35 haftanın içindeyiz şafak sayiyoruz:) bu kadar ay sanki hemen geçti de şu son haftalar geçmek bilmiyo bide çalışıyordum kafam dagiliyodu ama şimdi yaz tatili evde zaman gecmiyo senin kaçıncı haftan nasıl gidiyo?
ay maşallahh canım. darısı hepimizin başına. bana hiç zaman geçmiyor valla. hamileliğimde çok iyi geçmiyor sıkıntılar oluyor, insanlar işten çık diyorlar ama iş kafamı dağıtıyor en azından. çalışmasam evde sıkıntıdan hiç geçmez.
Aynen benimde öleydi ilk hamileliğimde çok rahat geçirdim.. ishal olmadim. agri da yoktu.. baya rahat geçirmişim.Öğretmenim canım tatildeyim zaten.. cok geçmiş olsun mutlaka doktora git ilaç verirse de kullan ben de herşeyden kapiyorum hastalıkhamileyken zaten bağışıklık sistemi zayifliyormus ilk hamileligimde grip bile olnamistim ne agri ne sanci melek oglum hic eziyet etmemisti bana bu seferki cok zor geciyo isyan etmek gibi olmasın ama o kadar cok serum ilaç yedim ki
benide aynen çok yorgunluk oldu bunda mesela. resmen süründüm. şimdi daha iyiyim ama normal bir hamileye göre yine çok güçsüzüm. bence peşpeşe hamilelikler bizi yıprattı, zaten manen kötüyüz, bedenen de yıprattı,Aynen benimde öleydi ilk hamileliğimde çok rahat geçirdim.. ishal olmadim. agri da yoktu.. baya rahat geçirmişim.
bunda rahat geçirmiyor. çok zor.. isyan etmedim sabrediyorum.
anneler cennetin altindadir herşeye katlancaz inş. inş bebişlerimiz kucagimiza aliriz rabbim nasip etsin inş.
evet benimde öle..benide aynen çok yorgunluk oldu bunda mesela. resmen süründüm. şimdi daha iyiyim ama normal bir hamileye göre yine çok güçsüzüm. bence peşpeşe hamilelikler bizi yıprattı, zaten manen kötüyüz, bedenen de yıprattı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?