Sezaryen Doğumla Bebeğini Kaybedip, Tekrar Bebek Sahibi Olanlar

Kızlar nasılsınız bebisler ne alemde?
Bende heyecan tavan yaptı doğuma 3 hafta kaldı inşallah arada bi hafif sancıların oluyo korkuyorum çantayı falan hazırladım dualarinzda beni de unutmayın

Çok şükür canım az kalmış doğuma. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmanı nasip etsin miniğine. Zaman geçtikçe heyecan da korku da artıyor. Kucağımıza alana kadar da sanırım hiç geçmeyecek bu korku...

Aynen canım dediğin gibi yavrularimizi kucagimiza alana kadar geçmez.. bana hala rüya gibi hayal gibi geliyo ilk bebegimi bi kerecik bile alamadım kucağıma nasıl bi duygu hiç bilmiyorum Allah goruyo ya bu halimizi inşallah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de 21. haftada farklı sebeplerle bebeğimi kaybettim. Bir sene sonra aynı ay ikinci bebeğimi kucağıma aldım. Allah'a sığınarak atlattım zor günleri. İkincide her hafta perinatoloji uzmanı kontrollerimi yaptı.

Öncelikle senin de başın sağ olsun arkadaşım. Sebepler farklı olsa da hepimizin imtihanı aynı... Çok şükür 2.bebeğini kucağına alarak yaralarını sarabilmişsin. Rabbim evladına hayırlı, uzun ömürler versin inşallah...Darısı bizlerin başına inşallah...

Amin canım, Rabbim yardımcımız olsun. Bu defa yarım kalmasın hayallerimiz, bu defa yarım kalmasın anneliğimiz. Sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım evlatlarımızı inşallah... Senin doğum ne zaman kısmetse canım?

Gidişata göre eğer bi problem çıkmazsa 38. Haftada eylülün ilk haftası yani alalım diyo doktor

az kalmiş canim rabbim sağlık sihhatle kucaginiza almaya nasip etsin...
kaç haftaliksin su an.

Amin canım cumlemiz inşallah 35 haftanın içindeyiz şafak sayiyoruz:) bu kadar ay sanki hemen geçti de şu son haftalar geçmek bilmiyo bide çalışıyordum kafam dagiliyodu ama şimdi yaz tatili evde zaman gecmiyo senin kaçıncı haftan nasıl gidiyo?

doğum izine mi çiktin?
çok şükür eh idare eder gidiyor şu an affedersin ishal olmuşum.. çok zorlu hamilelik geçiriyorum.
grip ishal kabiz derken idrar yolu enfeksiyona kapmışım karnimda agri kramp giriyo. bebegi etkiler mi bilmiyorum korkuyorum.
yarin doktora gidicem şu an 11 haftanin içindeyiz. ikili test yapacagiz inş.

Öğretmenim canım tatildeyim zaten.. cok geçmiş olsun mutlaka doktora git ilaç verirse de kullan ben de herşeyden kapiyorum hastalık hamileyken zaten bağışıklık sistemi zayifliyormus ilk hamileligimde grip bile olnamistim ne agri ne sanci melek oglum hic eziyet etmemisti bana bu seferki cok zor geciyo isyan etmek gibi olmasın ama o kadar cok serum ilaç yedim ki

ay maşallahh canım. darısı hepimizin başına. bana hiç zaman geçmiyor valla. hamileliğimde çok iyi geçmiyor sıkıntılar oluyor, insanlar işten çık diyorlar ama iş kafamı dağıtıyor en azından. çalışmasam evde sıkıntıdan hiç geçmez.

sabah çok kötü bir rüya gördüm sizlerde görüyormusunuz kötü kabuslar. bilinçaltımızda sürekli kötü birşey olacak mı diye düşünmekten mi gördüm acaba bilmiyorum ama nefesim kesildi

Eğer hamileligini etkilemiyorsa çok yorucu değilse işin çıkma canım evde hiç geçmez zaman.. sanırım çoğumuzun bu hamileligi zor geciyo burda yazılanlara göre sağlıkla bi kavusalim da n apalim sıkıntılar gelir geçer.. kötü rüyalar çok sık goruyosan bi dua falan yaz dir canım muska falan ben bu kez ne duyduysam yaptım eskiden hurafe diye inanmazdim

Aynen benimde öleydi ilk hamileliğimde çok rahat geçirdim.. ishal olmadim. agri da yoktu.. baya rahat geçirmişim.
bunda rahat geçirmiyor. çok zor.. isyan etmedim sabrediyorum.
anneler cennetin altindadir herşeye katlancaz inş. inş bebişlerimiz kucagimiza aliriz rabbim nasip etsin inş.

benide aynen çok yorgunluk oldu bunda mesela. resmen süründüm. şimdi daha iyiyim ama normal bir hamileye göre yine çok güçsüzüm. bence peşpeşe hamilelikler bizi yıprattı, zaten manen kötüyüz, bedenen de yıprattı,

evet benimde öle..
eve geldiğimde yemek yapmayı bile tiksiniyorum.
kaynanamla alt üstlüyüm.. yemegimi kaynanamgilde yiyorum. çok yemiyorum işde
ileriye doğru çok zor hamilelik geçirecegime eminim.. perinatoloji uzmani sölemişti ilerde çok zor olacak demişti gerçekten de öle oluyor.
rabbim sağlık sihhatle kucagimiza almaya nasip etsin inş. tek dilegim yavruma kavuşmak kucagima almak olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…