- 18 Temmuz 2015
- 200
- 197
- 103
- 34
- Konu Sahibi BlackandBlack
-
canım sen bilirsin ama bence bekleme.37 yi bekle en fazla. kilosu ayrıca gayet iyi bence. benim arkadaşım 36 da doğum yapmıştı 2600 la doğurdu kızını ayrıca kuveze de girmemişti. boşa stres yapmana ne gerek var.Kızlar yaa moralim bozuldu bugün doktora gittik 35+1 olduk bugün 2600 gr falan dedi karın çevresi biraz geri gibi dedi ama ortalama değere göre de 35+3 gorunuyo ultrasonda kafamı karıştırdı adam 3 güne bi gel dedi boynuna da 2 kez kordon dolaşmış yaramaz oğlumun sizce düşük mu kilosu 36 yi doldurup gidip hadi artık alın bebeği diyesim geliyo bu ara 38 i beklemek beni korkutuyo
canım sen bilirsin ama bence bekleme.37 yi bekle en fazla. kilosu ayrıca gayet iyi bence. benim arkadaşım 36 da doğum yapmıştı 2600 la doğurdu kızını ayrıca kuveze de girmemişti. boşa stres yapmana ne gerek var.
hayırlı olsun canım benim .kaybettiğin oğlandı dimi.. bende yarın gitcem. bu zamana kadar öğrenmedik ama, artık öğrenicez sanırım. çok baskı var üzerimde öğren öğren diye. bizden çok herkes meraklı .Bugün doktoruma gittim kızım olacağını söyledi sevindim cok ama bi tarafımda cok buruk oğlumdan sonra bi de kızım olacak Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı ve tüm isteyenlere sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Bugün doktoruma gittim kızım olacağını söyledi sevindim cok ama bi tarafımda cok buruk oğlumdan sonra bi de kızım olacak Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı ve tüm isteyenlere sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Saol canım oğlandı kaybettiğim bence öğren sende insan bi garip oluyo hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallahhayırlı olsun canım benim .kaybettiğin oğlandı dimi.. bende yarın gitcem. bu zamana kadar öğrenmedik ama, artık öğrenicez sanırım. çok baskı var üzerimde öğren öğren diye. bizden çok herkes meraklı .
Sağlıklı olsunda bende erkek istiyordum ama kız erkek farketmez hayırlısıyla gelsinler inşallahRabbim kucağına almayı da nasip etsin canim:) ben de bu kez kız hissetmiştim çok istiyorum bi kızım olmasını ama yine bi oglusum olacak insallah hayırlısı olsun
Sağlıklı olsunda bende erkek istiyordum ama kız erkek farketmez hayırlısıyla gelsinler inşallah
Az kaldı canım seninde değilmi Rabbim hayırlısı ile kurtarsın inşallah :)
İnşallah canım :)Amin canım çok az kaldı dualarimdasiniz :) tek tek doğum haberlerimizi paylascaz bu başlıkta insallah
canım son kararınız ne. 38 i bekleyecekmisin. sen 39. haftada kaybetmiştin sanırım dimi. ben 40 da kaybettim. şimdiki düşüncem 36-37 de aldırmak bakalım.. hayırlısı inşallah.Amin canım çok az kaldı dualarimdasiniz :) tek tek doğum haberlerimizi paylascaz bu başlıkta insallah
Canım öğrendin mi cinsiyetini nasılmış kuzu :)hayırlı olsun canım benim .kaybettiğin oğlandı dimi.. bende yarın gitcem. bu zamana kadar öğrenmedik ama, artık öğrenicez sanırım. çok baskı var üzerimde öğren öğren diye. bizden çok herkes meraklı .
Öğrendik canım . KızCanım öğrendin mi cinsiyetini nasılmış kuzu :)
Canım cok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşallah :)Öğrendik canım . Kız
İnşallah canım hepimizinkini. Seninkide kızdı dimi. Ben alışamadım erkekten sonra bi garip oldum. Sağlıkla kavuşalım inşallah uzun ömürleCanım cok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşallah :)
Insallah canım benimki de kız bende bi garip olmuştum ama insan vakit geçtikçe alışıyor oğlumdan sonra bi de kızım olacak inşallah :)İnşallah canım hepimizinkini. Seninkide kızdı dimi. Ben alışamadım erkekten sonra bi garip oldum. Sağlıkla kavuşalım inşallah uzun ömürle
canım son kararınız ne. 38 i bekleyecekmisin. sen 39. haftada kaybetmiştin sanırım dimi. ben 40 da kaybettim. şimdiki düşüncem 36-37 de aldırmak bakalım.. hayırlısı inşallah.
Canım ben spinal olmuştum bi ağrı yapmadı ama o acının üstüne belkide ağrımı anlamadım bilmiyorum çünkü sakinleştirici ilaçlarda içmiştim. Geçen doktora gitmiştim bi kadın geldi doğum yapalı 3 gün olmuş ağrıdan ağlıyordu bilemedim.Canlarim nasilsiniz?:) ben de heyecan ve stres tavan yapti doguma 5 gunumuz kaldi ama ben anestezi konusunda kararsizim ilk bebegimi acilen almalari gerektigi icin yani beni kurtarmak icin genel olmustu simdi spinal olup bebegimi hemen gormek istiyorum ama o da bas ve bel agrisi yapiyomus napicam ben?
Canım ben spinal olmuştum bi ağrı yapmadı ama o acının üstüne belkide ağrımı anlamadım bilmiyorum çünkü sakinleştirici ilaçlarda içmiştim. Geçen doktora gitmiştim bi kadın geldi doğum yapalı 3 gün olmuş ağrıdan ağlıyordu bilemedim.Canlarim nasilsiniz?:) ben de heyecan ve stres tavan yapti doguma 5 gunumuz kaldi ama ben anestezi konusunda kararsizim ilk bebegimi acilen almalari gerektigi icin yani beni kurtarmak icin genel olmustu simdi spinal olup bebegimi hemen gormek istiyorum ama o da bas ve bel agrisi yapiyomus napicam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?