Sezaryen Doğumla Bebeğini Kaybedip, Tekrar Bebek Sahibi Olanlar

ilki sezaryen oldu.. ikincisi normal istiyorum.
doktorum normal olacaksa bi yılı bekle demişti..
bakalim olucakmi
normal doğumu çok istiyorum sezaryende kolaydi ama ben doğum aniyi yaşamak istiyorum o aciyi agriyi hissetmek istiyorum.rabbim nasip eder inş.
inşallah nasip eder. ama hergün bişey eksik hissediyorum..
oğlumsuz günler geçmek işkenceydi benim için.. eve geliyorum yemek yapıyorum.. bulaşıklari makineye atiyorum. sorasi hiç bişey yaptığım olmuyor. film izliyoruz eşimle. sora uykumuz geliyor yatiyoruz
işte eksik hissetmeme neden oluyor.
hergün sahurdan sora hemen uyumuyorum sabah namazimı kılıp sora dua ediyorum. allahim uzun ömürlü evlatlar nasip et diye.. rabbim dualarimi kabul eder inşallah.

Canım sende de pıhtılaşma çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Pıhtılaşman varsa iğne kullanacaksın ve iğne kullandığın için de normal doğum olamayacak maalesef. Ben de normal doğum çok istiyordum ama kısmet değilmiş, ne yapalım. Doktorum normal doğumda kanı durdurmam zor ilaç kullandığın için, seni riske atamam o yüzden sezaryen olacak yine demişti bana. Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin de nasıl dünyaya geldikleri önemli değil...

hamile kaldığımda kullanicam igneyi.
daha başlamadim.
hamile kalir kalmaz hemen doktora gidicem. ne gerekiyorsa onu yapıcam..
amin inş rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin. kucagimiza almaya nasip etsin bizlere..

hamile kaldığımda kullanicam igneyi.
daha başlamadim.
hamile kalir kalmaz hemen doktora gidicem. ne gerekiyorsa onu yapıcam..
amin inş rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin. kucagimiza almaya nasip etsin bizlere..
cnm senin kararın ama normal doğumu düşünme bence. hem pıhtılaşman çıktı , biliyorsun o iğneler kanı sulandırıyor hem de normal doğumda ne zaman doğazağı belli değil ki, bu pıhtılaşmada çok uzun beklememek gerekir. ya 41 . haftaya kadar beklemek zorunda kalırsan ... normal doğum bu, sancına bağlı. ve sezeryan sonrası normal doğumda suni sancı verilmiyor, mutlaka kendi sancını beklemen gerekiyor.doktorunla iyice konuş derim ..

ben 41 haftaya kadar beklemek istemiyorum ama orasini Allah bilir..
rabbim sağ salim kucagimiza almaya nasip etsin inş..
pırtlaşmam az çikti.. devletteki igne kullanmana gerek yok dedi güvenemedim..
eskişehire gitcem. acibademi düşünmeye başladim. çok pahalı bir hastane olsada hiç önemli degil benim için sağlık önemli. bebegimin sağlılği önemli.. gerekeni herşeyi yapcam.
Bilecikteyim ama bilecikteki kadin doktor sayısı az.. randevu almasi da zor. ne bilim kendi doktorum da var işte yine güvenemiyorum ne bilim. yinede gidicem herade acil bişey çikarsa mecbur devlete gidicem.

Günaydın kızlar. Dün akşam detaylı ultrasona girdik oğlumla. Sizinle miniğimin resmini paylaşmak istedim teyzeleri :) Adını Metehan koymayı düşünüyorum. Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1857769
41 kere Maşaallah minicigime... Rabbim korusun onu.. Rabbim kucaginiza almaya nasip etsin yasemincim. Metehan güzel isim. Karariniz sizin:)

41 kere Maşaallah minicigime... Rabbim korusun onu.. Rabbim kucaginiza almaya nasip etsin yasemincim. Metehan güzel isim. Karariniz sizin:)

Maşallah canım Rabbim esirgesin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim kızlar. Rabbim cümlemizin bebeğini sağ salim kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

Günaydın kızlar. Dün akşam detaylı ultrasona girdik oğlumla. Sizinle miniğimin resmini paylaşmak istedim teyzeleri :) Adını Metehan koymayı düşünüyorum. Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1857769
Maşallah canm çok tatlı minik yakışıklı :) Allah'ım korusun sağlıklı uzun ömürler versin insallah sagsalim kavus yavruna...isim guzel canım mete ismini de hep begenmisimdir metehan da güzel tabi karar esinle senin icinize nasıl sinerse onu koyun adıyla uzun sağlıklı yaşasın cnm.

Amin canım, inşallah. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda sana da nasip etsin inşallah :)

Oy oy masallah prensimize Allah saglik sihhat versin hayirlisiyla kavuşun insallah ismi de kendi de cok guzel canim

Amin canım, inşallah. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla, sıhhatle kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah.

canım benim ya bebeğini gördüm çok duygulandım yeminle gözyaşlarımı zor tutuyorum işteyim millet görmesin diye kafamı saklıyorum maşşallah kuzuya inşallah kucağına alıp büyütmek nasip olur aminnnn çok duygulandım yaaaa

Bende artık bu form da yazmak istiyorum Lütfen banada dua edin

Rabbim en tez ve hayırlı zamanda sana da nasip etsin inşallah canım benim. Yüreğini ferah tut ve iyi beslenmeye çalış. Yaradan bizlerin de yüzünü güldürecek inşallah. Gebe kalmak önemli değil, sağlıkla kucağımıza alabilmek miniklerimizi önemli olan. Rabbim hepimize o günleri göstersin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…