- 25 Mayıs 2015
- 947
- 595
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Spor olarak Leslie yapıyorum 2 3 günde bir 20 dk anca oda yürüyüş gibi zatenSpor şuan için yasak değil mi?yürüyüşten başka bişey önerilmiyor 2-3ay enaz.
Ben 2yıl oldu doğum yapalı göbek hala duruyor.
Lütfen biraz sabırlı olun.
Az gibi durabilir size ama benim boyum kısa olunca bende fazla duruyor59 kiloooff ben nerelere gidemmm
Şaka yapıyor olmalısınız. Boyunuz 1 metreyse cidden dehşet bir kilo. 57 nedir ya, ben o kiloyla hamile kalıp, şuan üstüne 15 kilo aldım ve umurumda değil. Sporun çözemeyeceği tek şey emzirme sonrası sarkık memintolar ve çatlaklar. Onun dışında hiçbir yağ parçasını kafaya takmaya değmez.sonumu görür gibi oldum :)
ben de şu an 57 kilo falanım sanırım
korkudan tartıya çıkmıyorum
göbeğimin gideceğini hiç sanmıyorum ama sizin yerinizde olsam biraz daha sabırlı olurdum daha 1,5 ay olmuş
yürüyüş yapın bence bebekle beraber
10kilo aldım doktor kızdı daha 2 ay var ekmek ve tatlı yeme dedi benim de moralimi bozdu ya ne bileyimŞaka yapıyor olmalısınız. Boyunuz 1 metreyse cidden dehşet bir kilo. 57 nedir ya, ben o kiloyla hamile kalıp, şuan üstüne 15 kilo aldım ve umurumda değil. Sporun çözemeyeceği tek şey emzirme sonrası sarkık memintolar ve çatlaklar. Onun dışında hiçbir yağ parçasını kafaya takmaya değmez.
Bir arkadaşımın göbeğinde hamilelik sebebiyle kas yırtılması olmuştu. resmen bıraktı kendini o göbek, ayrı bir insan gibi davranıyordu. 2 seneye yakın uğraştı, şimdi manken gibi.
Ben de 3 gün sonra doğuracak gibiyim. İlk hamileliğim de öyleydi. 20 kilo almıştım. 15'i bebeğim 1,5 aylıkken gitmişti. Sonrasını da sporla verdim. Hiç takmayın ya, zayıf insanların daha çok kilo alması normal. Emzirecekseniz, süt yapsın diye abuk sabuk yiyeceklere yüklenmediğiniz sürece o kadar güzel kilo veriliyor ki. Emzirmezseniz de spor var, iş salmamakta.10kilo aldım doktor kızdı daha 2 ay var ekmek ve tatlı yeme dedi benim de moralimi bozdu ya ne bileyim
boyum 1,5 metre
göbeğim 9 aylık gibi şu an herkes çok çıkmış şişmanlamışsın falan dediğinden kendime olan algım bozuldu fil gibi falan görmeye başladımdoktor da tuz biber ekti üstüne
Ben de 3 gün sonra doğuracak gibiyim. İlk hamileliğim de öyleydi. 20 kilo almıştım. 15'i bebeğim 1,5 aylıkken gitmişti. Sonrasını da sporla verdim. Hiç takmayın ya, zayıf insanların daha çok kilo alması normal. Emzirecekseniz, süt yapsın diye abuk sabuk yiyeceklere yüklenmediğiniz sürece o kadar güzel kilo veriliyor ki. Emzirmezseniz de spor var, iş salmamakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?