Gebeliğe Hazırlık Sezeryan doğum yapmış ya da yapacak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorlara kalırsa normal dıyorlar. Ama hangı kadının ne tür sancı cekecegını bilemezler kımi kolay doğuruyor kimi zor benım ilk süperdi sonuncu berbat
Aslında hep ilk doğum zor olur, sonrakiler daha kolay derler ama doğumdan doğuma değişiyor tabi. Doğum başlayana kadar kimse bişeyi bilemez. Sizin son doğumUnuz travma yaratmış sanırım o yüzden tedirginsiniz. Kilolu muydu bebeğiniz doğduğunda?

4280 oldu. Kendı sancımla son dk gittiğim için kilosunu bilmıyorlardı ama bu kıloyla sezeryana alırlarmıydı bilmiyorum

Aynen son doğumdan sonra tedirginim normal asla istemiyorum yıprandım çok

Şükür ki benim gibi düşünen biri varmış. Tebrik ediyorum ama gerçekten. Kadın olarak kadınları anlamayan ben olarak tebrik

Bu yaşadıklarınız normal doğum sancısına bile denk değil çok kötü ya bıde kac saat sancı cekecegınız bile belli değil o sancılar arasında bıde gelıp sureklı alttan muane etmeleri

2 sezeryan yaptım bile isteye.en ufak bi ağrı hissetmedim..ilk hafta yataktan kalkrken zorlandım sadece o kadar.yürüyüş sezeryan da çok önemli.he en kötüsü gaz..o gaz çıkmadan rahat yok malesef.

Iki Sezeryan yapmis ve hic sıkıntı yasamamis biri olarak söylüyorum ...sonucta ameliyat . Ici açılınca sterilliği dahi gidiyor..bebek Doğum esnasında geçerken ki yerlerden faydalı mikrop lari alırlar göz sağlığına faydası vardır.
Alerjiye yakalanma riski azalir ,sarilik oranı bile sezeryanda daha fazladır Vs sürer gider faydası .. Ben zorunlu olmak zorunda kaldım ama inşallah ileride üçüncuye normal doğum istiyorum ters bebek olmaz ise ..
Herseyin normali doğalı en iyisi eğer sıkıntı var ise sezeryan elbette olunmali o da tu kaka değil .. Sadece demek istediğim daha iyisi varken daha az iyisine gerek yok...
İnşallah Bebeğinizİ sağlıkla alın kucağiniza

Bu yaşadıklarınız normal doğum sancısına bile denk değil çok kötü ya bıde kac saat sancı cekecegınız bile belli değil o sancılar arasında bıde gelıp sureklı alttan muane etmeleri
Zaten beni en çok yıpratan o, ameliyat sürecinde mahremiyet kalmıyor. Doğum sancılarım vardı biraz gerçekten zor

Ne guzel sıkıntısız olmuş sonrasında cok sancı cektınız mı

1. Yi normal dogurdum, 2. Dogamadi zorunluluktan sezaryen oldum. Keske 1. Yi de sezaryen olsaymisim, cok kolay gecti benim

Sezeryan sırasında ne hissettiniz bebek cıkarken bastırmaları felan bebeği cıkarırken bulantı yaşanabiliyormuş bazen
Bulantı hissetmedim, bastırmaları rahatsız etti ve kendimi sıkmışım sıkma kaslarını dediler onun dışında bi sıkıntı hissetmedim

Aklm o an dağılıyordu oturunca geliyordu yine İyiyiz çok şükür şimdi 7 buçuk aylk olduk Rabbime şükürler olsun

Bu biraz şans işi sanırım ve ağrı acı eşiği herkesin farklı benim güzel gecmisti ilk sezeryanım ilk kalkarken biraz hissettim sonra hic durmadim yurudum hep eve gelince de bi zorluk yasamadim benim sadece karnimin altinda curuk gibi morluklar olustu onlar biraz zor iyilesti o kadar simdi 2. Sezeryanim olacak insallah guzel gecer bu da da hemen iyilesip 2 evladımla da ilgilenirim diye dusunuyorum bakalim herkese hayirli dogumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…