- 15 Ekim 2020
- 474
- 306
- 23
- 30
- Konu Sahibi nurprensess
-
Kolay geçer inşallah az kalmış sizinde bebiş prens mi prenses mi4 sene once sezeryan doğum yaptım belden uyusturmali oldu yani ilk 3 günü biraz zordu sonra cabuk toparladım. Şimdi 34 haftalık hamileyim yine sezeryan olacak büyük ihtimalle bu nasıl gecevek yaşayıp gorucez
Benım 3.bebişde tombik oldu normal doğmla 4280 olduİşte annelik zor, bütün zorluğu anneler çekiyor 9 ay karnında taşı, doğur, emzir, doğum kilolarını ver. Çok güzel bir duygu ama zor. Ben 3. de kararsızım yaşım da geçiyor, ama yaparsam sezaryen olurum. Çünkü ne kadar dikkat etsem de bebekler tombik oluyor. Normal doğuma cesaret edemem.
Benim 2 oğlum var, ilki normal ikincisi sezaryen oldu.Diğer cocuklarız nedir? Benm 2 ve 3 kaza eseri oldu ama bu 4. İsteyerek oldu tüpleri bağlatmayı düşünüyorum ama harammış sonuçta geri dönüşşüz yol kararsızım
İşte insanda ilk günden korkuyor ya sezeryan anı ve sonrası
O korku oluyor maalesef. Iki sezaryen dogum yaptim. Ilkinde genel anestezi digeri spinal ile oldu. Ikiside cok rahatti spinal de agrilar daha erken geldi ama hicbiri normal dogumda ki gibi acidan kivrandiracak gibi degil acikcasi. 2. Gunun sonunda baya bi toparlaniyorsun. Ardindan sadece dikisler icin agir isler yapmamak lazim hepsi bu. Tek sorun bence gaz sancisi. Gaz cikarmanin velinimet oldugunu o zaman anliyosunDoğru.Ama sezeryanda korkutuyor beni ne bileyim ben hayatımda hiç ameliyat olmadım. Şimdi dünyayla bütün bağlantın kesilecek ölecek misin kalacak mısın belli değil gidiyorsun bir yola
Ilki prensti sımdı prenses geliyor inşallahKolay geçer inşallah az kalmış sizinde bebiş prens mi prenses mi
Benim ikizlermiş bideO korku oluyor maalesef. Iki sezaryen dogum yaptim. Ilkinde genel anestezi digeri spinal ile oldu. Ikiside cok rahatti spinal de agrilar daha erken geldi ama hicbiri normal dogumda ki gibi acidan kivrandiracak gibi degil acikcasi. 2. Gunun sonunda baya bi toparlaniyorsun. Ardindan sadece dikisler icin agir isler yapmamak lazim hepsi bu. Tek sorun bence gaz sancisi. Gaz cikarmanin velinimet oldugunu o zaman anliyosun
Saglikla gelirler insallah. Saglikla ilerlerse gebeligin o zaman mutlaka sezaryen olmalisin. Bu arada 5 mi olacak cocukBenim ikizlermiş bideo yüzden ne yapacağımı şaşırdım iyice
Çok sağol inşallah. Yok 3 olacak benimkiSaglikla gelirler insallah. Saglikla ilerlerse gebeligin o zaman mutlaka sezaryen olmalisin. Bu arada 5 mi olacak cocuk
Masallah. Saglikla gelsinler insallah. Bi sekilde cikacaklar yaniÇok sağol inşallah. Yok 3 olacak benimkievet normalle ikisinide hayatta çıkarmam ben
İlk 2 haftam sancılı geçti. Yürürken bişey yok ama yatıp dogrulurken destek aldım eşimden. Bünyeye göre de değişiyor. Kuzenim sezeryan oldu ertesi gün dip.kose temizlik.yaptiÜç normal doğumum oldu. İki ve üçüncü zor oldu. Sımdı sezeryan düşünüyoruz ama korkum var. Sezeryan doğumunuz nasıldı, sancıları nasıl bilgi verirseniz sevinirim
İyi bakalım hayırlısıyla olsun.Ilki prensti sımdı prenses geliyor inşallah
Arkadaşlar sezeryan da sonda durumunuz ne oldu takılma cıkarma işlemi agrılı mı? Kimiside özellerde taktrmıyormuş
Anladm canım acaba genel aneztezıde önce hazırlıkda mı takıyorlar ki uyutmadan yaniAmeliyathanede uyuşukken takıldı.
Uyuşma geçmeye başlayınca çıkarıldı. Çıkarılırken acı hissetmedim. Yani içerden bişeyi çektiler hissi. Ama acı değil. Oda 1 saniyelik. Takarken acıyor diyenler var o yüzden Ameliyathanede takılmasını istersiniz
Anladm canım acaba genel aneztezıde önce hazırlıkda mı takıyorlar ki uyutmadan yani
Sezaryen doğum yaptım ve hiç ağrım olmadı doğuma giderken şarkı söyleye söyleye oynaya oynaya gittimÜç normal doğumum oldu. İki ve üçüncü zor oldu. Sımdı sezeryan düşünüyoruz ama korkum var. Sezeryan doğumunuz nasıldı, sancıları nasıl bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?