sezeryan doğumdan 6 ay sonra gebe kalanlar.....

Ben doğumdan 4 ay sonra kaza ile hamile kaldım. İlk doktor “dikişlerin tam kaynamadı, patlayabilir filan” dedi. İkinci doktorum endişe etmememi, aynı yerden kesmeyeceğini söyledi. Allah’a şükür 2 doğumumda çok sağlıklı geçti.
Ya buna çok sevindim. Çünkü 1 yıl beklemek çok zor geliyor şu anki psikolojime göre yaşım da 33 o yüzden beklemek istemiyordum. Çok sağolun cevap verdiğiniz için. Böyle haberlere çok ihtiyacım var merak ediyordum erkenden sezeryan sonrası hamile kalan arkadaşların durumunu.

oğlum 6 aylıktı bende hamile kalmıştım şuan oğlum 16 aylık ve kızımda 40 günlük allaha şüükür sağlıklı ve doğumda ilkinde rahat oldu sezeryan sonrası ilki kadar ağrım olmadı
Bende 6 ay önce sezeryanla Doğum yaptım şimdi yine hamile olabilirim ne yapcam bilmiyorum emziriyorum bide

ben de 7 ay önce doğum yaptım martta yani, haziranda adet gecikmesiyle hamile oldğumu öğrendim kese gorunmuştu ama allahtan folk falan oluşmamış boş gebelikmiş yani kürtaj oldum hazır değildim 2.ye, süt koruması falan olmuyor yani arkadaşlar istemiyorsanız korunun ilkinden sonra mutlaka

Back
X