Haklısın içimiz yanarken sakin olmak zor.
Canım geçen hafta genetik doktoruna gittim.Bazı test sonuçları henüz çıkmadı.
Hamileliğimde safra kesemde taş olduğu ortaya çıkmıştı.Bugün onun için doktora gittim,yarın ultrason çekilecek.
Yine son 1.5 ay tansiyon sorunu yaşamıştım,yarın bunun için de kardiyoloji doktoruna gideceğim.Yapılacak veya hamilelikde alınabilecek bir önlem var mı diye.
ha iyi yapıyorsun canım ya al önceden önlemini taşı napcaklar tedaviyle geçermiymiş
benim ameliyatı hocalar gelince yapsınlar diye sabaha ertelemişlerdi.. ben de herkese "sabaha kadar kızımla koyun koyuna yattık" diye anlatırımsöylemek mi söylememek mi bilmiyorum ama bana iyi ki doğumdan önce söylememeişler eminim ben 1 gün sonra almalarını isterdim öldürseler yatmazdım o ameliyat masasına bazan diyorum söyleselerdi oğlumla vedalaşırdım bazan da diyorum iyi ki söylememişler ne olduğunu anlamdan oldu bitti. insan inanmazki tabi inanılacak bişe deil ooff aklıma geldi yine yaaa napcak biz doğa ya
yok canım ben 10yıl sonra da kaldıramam gibi geliyo. o yüzden ciddi tedavi olmam lazım benim..onu düşüneceğimiz kaçınılmaz canım o duygu hiç çıkmaz ki içimizden ama nnapalım on yıl sonra da hamile olsak yine aynı şeyleri düşüneceğiz.
canım aynı şey inayda da var. ona da ameliyat demişler. o da bebiş olayını o yüzden biraz da erteliyo galiba. belki okumuşsundur ön sayfalarda. gerçi inay daha iyi bilgilendirir seni..Yok canım tek çözümü ameliyat.Kapalı ameliyat şeklinde olabiliyor ama ameliyatın gidişine göre açık ameliyata dönebilirmiş.Bu da hamile kalma süresini uzatır.O yüzden hamilelik sonrası düşünüyorum.Doktora bu konuyu danıştım,o da benimle aynı fikirde ama yine de ultrasona göre kesin karar veririz dedi.
benim ameliyatı hocalar gelince yapsınlar diye sabaha ertelemişlerdi.. ben de herkese "sabaha kadar kızımla koyun koyuna yattık" diye anlatırım
yok canım ben 10yıl sonra da kaldıramam gibi geliyo. o yüzden ciddi tedavi olmam lazım benim..
canım aynı şey inayda da var. ona da ameliyat demişler. o da bebiş olayını o yüzden biraz da erteliyo galiba. belki okumuşsundur ön sayfalarda. gerçi inay daha iyi bilgilendirir seni..
Gerçekten mi haberim yok tatlım. in-ay gelince onunla konuşalım bu konuyu
Merhaba arkadaşlar bende bebeğimi doğumdan 6 gün sonra kaybettim. Yaklaşık 5 ay olacak. Ama ben yeniden hamileyim. Bana çok erken gibi geliyor. Psikolojik olarak hazır hissetmiyorum kendimi. Ben normal doğum yaptım bu arada.
Merhaba arkadaşlar bende bebeğimi doğumdan 6 gün sonra kaybettim. Yaklaşık 5 ay olacak. Ama ben yeniden hamileyim. Bana çok erken gibi geliyor. Psikolojik olarak hazır hissetmiyorum kendimi. Ben normal doğum yaptım bu arada.
Aysem hosgeldin özlettin kendini nasılsın?
bebekten kan idrar bi kaç şey alındı genetiğe bakıldı bana bakıldı kanda pıhtılanma var mı die daha buugun öğrendim hiç birşey çıkmadı en ufak sebeb bulunamıyo ve en az 1 yıl beklemem gerektiğini söledi doktorum ve daha 2.5 ay oldu beklemek kolay olmuyo hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan kiişiler duydum ama emin olamıyo insan ....
iyim canim.. haftasonu misafirim vardi giremedim...sen nasilsin canim...
iyiyim canım değişik birşey yok bende bu ara ev iş arasında bunaldım çokmu beceriksizim nedir işim bitmiyo evde yaaa
inaycim ben cikiyorum oglumu alcam sonra yine görüsürüz insallah...
Konuşalım canım  Ben ilk kez sezeryandan 2 gün sonra rahatsızlandım. O gün hastaneden taburcu olmuştum akşam sancılandım acile gittik yeni ameliyatlısın üşütmüşsündür gazdır dediler iğne vs.. eve geldik birkaç gün sonra tekrar yine biz gazdır diyoruz ayağıma sıcak su torbaları bilmemne… 1 ayda 4-5 kez oldu sonra bi gece yine acilde aldık soluğu.. Doktor şüphelendi bu sefer sonra ultrasonda çıktı taş. Ama yeni ameliyatlısın dedi tekrar hemen ameliyat etmeyelim yaza kadar bekle dedi. İlaçlar falan verdi o ilaçlar iyi geldi tekrar sancılanmadım. Bu aralar kontrole gideceğim bakim ne alemde.. Sancım yokken aklıma gelmiyo aslında ama bebek düşünürsem öncesinde tedavi istiyorum. Tedavi dediğim seninde dediğin gibi ameliyat. Ama doktorlarına da danış onlar daha iyi bilir tabi bence hamilelik sonrasına bırakma. Birkaç sayfa önce yazmıştım bi arkadaşıma dua edin kızlar diye. 5 aylık hamile safra kesesinde taş olduğu ortaya çıktı ama sancılar artınca acil ameliyata aldılar çok korktuk bebeğe bir şey olacak diye ama şükür bebek iyi.. inşallah doğumdan sonrada bir şey çıkmaz anestezi aldı sonuçta.. Yani dediğim gibi hamilelik esnasında sorun falan çıkarsa daha zor olmasın. Allah şifalar versin canım.
napçaz biz hakkaten sakin olmamız gerek çok takmamamız gerek kabullenip artık unutup bu olaydan en az hasarla kurtulmamız gerek . dün yine sardım bütün gece uyuyana kadar film şeridi gibi aklımdan o gün yaşananlar geçti allah allah bazen unutuyorum bazen de sanki dün olmuş gibi hissediyorum allah bize sabır ve güç versinsöylemek mi söylememek mi bilmiyorum ama bana iyi ki doğumdan önce söylememeişler eminim ben 1 gün sonra almalarını isterdim öldürseler yatmazdım o ameliyat masasına bazan diyorum söyleselerdi oğlumla vedalaşırdım bazan da diyorum iyi ki söylememişler ne olduğunu anlamdan oldu bitti. insan inanmazki tabi inanılacak bişe deil ooff aklıma geldi yine yaaa napcak biz doğa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?