Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım biz resmen kader arkadaşlarıyız .öncelikle çok geçmiş olsun sonra da sana safra kesesi hikayemi anlatayım:15 sene gitmediğim doktor gitmediğim acil kalmadı 8 defa endoskopi yaptırdım midemden ağır tedaviler oldum o ilaçlar midemi haşat etti bundan 3 sene önce allah razı olsun bi doktor buldu sorunumu taş falan değil safra kesem yapışmış bütün iç organlarıma (hamile kalabilmek için önce bu sorunu halletmek istedim çünkü acilde vurdukları ilaçlar çok ağır ilaçlar) tanıdık bi doktor bulduk güle oynaya ameliyata girdim yarım saatlik bi ameliyat sonra da o gün hastaneden çıkarım 3 gün sonra da işe başlarım diye. duyduğum herkes öyleydi çünkü neyse ameliyatım 3 saat sürmüş kanama olmuş karaciğerim zedelenmiş doktorun tanıdık olması çok önemli adam açığa çevirmemek için çok uğraşmış ,1 hafta hastaneden çıkamadım 1 ay da işe gidemedim doktor zor kurtardım verilmiş sadakası varmış dedi .bunları niye anlattım hamileyken bunlar olsaydı bebeği kurtaramazlardı ve nihayetinde narkoz alacaktı .bence bir an önce iyi, bi doktora ameliyat olmak en mantıklısı zaten ameliyat sırasında bişey olmazsa ki olmaz benimkisi uç bi örnek 1 hafta sonra tamamen iyileşmiş oluyorsun 1 ay sonra da bebiş için çalışmalara başlarsın ama hamileyken böyle bi riski alma derim ben.

ya arkadaşlar bi reklam var bebek bezi reklamı ( şimdi dinlediğim tüm şarkılarda bana herşey seni hatırlatıyor diyor ya) ya her seferinde mi gözlerim dolar valla tv izlemiycem üfff

bana demedi doktor ya tembellik falan ama bu ay hamile kalırsın dedi inşallah bakalım .ben günde 2 tane aldım 5 gün. ayyy ne güzel hemen o ay oldun ha e o zaman sen de al bu ay 1 aydan bişey olmaz hemen tembellik .hangi tarifi, dedin canım keçiboynuzu mu ?

Sana da çok geçmiş olsun.
İnşallah dediğin gibi olur tatlım,daha önce de dediğim gibi karmakarışığım şu an.

ya arkadaşlar bi reklam var bebek bezi reklamı ( şimdi dinlediğim tüm şarkılarda bana herşey seni hatırlatıyor diyor ya) ya her seferinde mi gözlerim dolar valla tv izlemiycem üfff

Evet evet,o reklamdan nefret ediyorum resmen.Kadın hamile,karnını tutuyor o anda ben de kopuyorum Herşey üstüme üstüme geliyor gibi hissediyorum

Son düzenleme:
canim evin isi bitermi hic... bende bunaldim inan evde... doktor yürümeye basla dedi yavas yavas oh be disari cikiyorum artik.. ne güzelmis meger...

evin işi bitmez ben de yetişemiyorum valla .. ayyy ne güzel ne keyiflidir o yürüyüşler temiz hava aldır bebişe ohhh .

canım karmakarışık olma çözüm basit : iyi tanıdık bi cerrah, hemen güzel bi ameliyat (annem de olmuştu bu ameliyatı akşama evdeydi ertesi gün de dışarı yürüyüşe çıktıydı) sonra da hemen çalışmalar başlasın gelsin bebiş

hayır hiç bi sıkıntım yok tam aksi ameliyattan sonra rengim yerine geldi çok daha sağlıklı beslenmeye başladım( ne istesem yiyebiloyorum şimdi ) çok rahatım şükürler olsun

Senin adına sevindim canım.Darısı başıma inşallah.
Aslında benim taşla ilgili hiç bir şikayetim yok ,tesadüfen ultrasonda görüldü.Kafamı karıştıran bugün gittiğim doktor oldu.Madem şikayetin yok olma ameliyatı şimdi dedi,sonra da ol dedi. :44:

tobeguk hep gecikiyorsun şekerim cix cix cix.....
bebeğiiim gecikmedim de çoook hastayııım. bi de bugün işe gidince haşat oldum resmen!! eve gelir gelmez uyudum. o yüzden gelemediiim.
canım başın sağolsun. yeni bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. ama bu psikolojimiz bence de yeni bebişi kucağımıza almadığımız müddetçe hiiiç düzelmeyecek. biliyorum söylemesi yapmasından kolay ama rahat olmaya çalış canım. hamileliğinin tadını çıkarmaya çalış. hele bi de miniğin karnında kımıldamaya başlayınca gider sıkıntıların inşallah annesiii
canim evin isi bitermi hic... bende bunaldim inan evde... doktor yürümeye basla dedi yavas yavas oh be disari cikiyorum artik.. ne güzelmis meger...
oooh ne güzel, havalar da düzeliyo gez toz bakalım canım..
canım geçmiş olsun bilmiyodum bu kadar ciddi bir rahatsızlık geçirdiğini..
ben de bi tek annem olsun bana bişey olmaz diye bir reklam var ya hani sonunda annesi,kendisi ve bebeğinin resmi var, ona illet oluyoruuum

sağol Allah razı olsun cnm da hiç bir sebeb bulunamadı doktorum en başından beri takip ediyordu bütün testleri yaptırdık bişi çıkmadı beyaz ölüm dedi hiç sebebsiz anlam verilmeyen illaki bi sebebi vardır ama tıpda bi yere kadar anlayabiliyo kapalı bi kutu sonuçta dedi doktrorum bu konu zaten iiçimde bi yara bi sebebini bilsemde önlemini alabilsem dioyorum ama elimden bişi gelmiyor onun için Allahıma dua ediyorum tüm melek anneleriyle birlikte sağlıklı evlatlar alırıs kucağımıza die...

başımız sağolsun cnm bence normal doğum yaptığın için bi sıkıntı olucağını sanmıyorum çünkü yıllardır çok kişi doğumdan direk sonra kalıyo sadece vitamin değerlerin açsından bol destek alırsın ve sağlıklı bebeğini sararsın inşş bu arada cnmmm bebeğinin adı Yiğit miydi?????

evet güzel tesadüf dün yoktun naber canım nasılsın

eh işte kuzum bildiğin gibi neden se bir haftadır ruh halim biraz çökük bi doktordan sonramı oldu bilmiyorum ben genelde herşekilde gülen biriydim aama mutsuzum işte bu aralar neyseee buda geçer inş bunuda atlatırım hepimiz bi şekilde atlatıyoruz(bide rejim derdine iiicene halsiz kaldım sonuçta da olsa bari:26:)

tatlım canını sıkma...çoğu insan çok rahatsızlık vermiyorsa ameliyatı erteliyor bu yüzden demiştir doktor sana hemen olma istersen diye.. ama gebelik düşündüğün içinde gebelikte rahatsızlanırsın belki diye hemen ol demiştir. Gebelik safra kesesi taşı oluşumunu tetikler diye birşey okumuştum biryerde.. kafan karışmasın hamile arkadaş oldu ya ameliyat 2 güne ayaktaydı bişeyim yok diyordu. açığa çevrilme ihtimali düşük inşallah öyle birşey olmaz.. bence öncesinde aldır kurtul. Bu arada benim ultrasında 1 cm taş çıktı tomografi istedi doktor onda çıkmadı şimdi varmı yokmu kafam karıştı benimde..tekrar başka doktora gidicem bakalım.

Kendini programlayıp gittin tabi doktora hemen kal diyecek diye düşündün 1 sene deyince bozuldu herşey.. Ama o senin sağlığın için öyle dedi garanti olsun diye...6 aydada kalsan bşey olmaz ama 1 senede tam iyileşmiş olursun heralde.. arkadaşlarında dediği gibi 1-2 ay öyle böyle tatil ramazan vs geçecek.. sonrada çalışmalara başlarsın kalana kadarda belki 1-2 ay geçer al sana 1 sene canını sıkma sennnnnn

merhaba kızlar, beklenen adetime daha 4 gün var ama dün dayanamadım test yaptım ve negatif

hamilelik sonrasına kalabiliyorsa iyiymiş ya bi sorun çıkmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…