Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım sen başka bi doktora da git bence

herkes unut diyorr ya ben istiyormuyum böle acı çekmeyi ama kahretsin unutmuyorum unutmuyorum çıkmıyo ki aklımdan nasıl unutucaz. ben iki gecenin birinde zırlamadan yatmıyorum dediğin gibi hepsi teker teker gözümün önünde anlıyorum seni .amin canım amin

ya bugün kendi doktoruma gidicektim klomen için vazgeçtim gitmedim sağlık ocağına gittim klomen istiyorum die oda bu çok zararlı olur kendi doktoruna git dedi bende gidemem o bana bekle diyo ben beklemek istemiyorum dedim siz yazmasanız ben gider yine eczaneden alırım dedim oda zararı olursa eğer rahminde geri dönüşülemez hasarlar meydana gelir o daha kötü olur bi kaç ay beklemen lazım dedi yada kendi doktoruna git onla görüş ben bu riski almam dedi bende korktum senin kaç ay oldu canım doğum yapalı.. ewt keçiboynuzu

Umarım yanlış görmüşlerdir ve yoktur. Benim 4 farklı yerde ultrasonum çekildi ve nurtopu gibi bir taşım var

Zararı olur dediği klomen mi yoksa sezeryandan kısa süre sonrasında hamile kalmış olman mı :44:

sağlık ocağındaki doktor aile hekimi değil mi? uzman değil ki o nerden bilecek. valla benim doktor ben de ama benim yumurtalarım var diyince bu ilaç ihtimali artırmak için dedi yoksa diğer ay beni psikaytra göndereceğini söyledi sanırım artık kafayı yediğim dışardan da belli oluyor:) bu ilaç dediğin gibi tembellik yapabilir uzun süre kullanılırsa ama rahimde kalıcı hasar bırakacağına ihtimal vermiyorum.adamın dediği doğru ama doktoruna git başka doktora git. sen hangi şehirdeydin canım ?
keçiboynuzunu anlatayım: 7-8 tane keçiboynuzunu yıkadıktan sonra 6-7 dak kaynatıyorum sonra altını kapatıp üstünü bi bezle kapatıp soğumaya bırakıyorum en az 20 dak beklettikten sonra afiyetle içiriyorum :) eşim çocuk için nelere katlanıyoruz diye diye içiyor haberin olsun:)

inayım ne güzel anlatmışınn aynen öle valla:) akışına bıraktım olayları zmn yol verir bana die düşünüyorum hayırlısı herşeyin güzel desteğin güzel anlatımın için çok sağolll cnm

merhaba kızlar, beklenen adetime daha 4 gün var ama dün dayanamadım test yaptım ve negatif
canıım, hayırlısı olsun. ama bana da ev tipi test için 4 gün biraz erken geldi. ben adetimden 2 gün önce kan testi yaptırmıştım onda bile çıkmamıştı:44:
bak sen bi hamilelik çalışmalarına başla gör nasıl kendiliğinden tedavi oluyorsun ama her adetinde bi yıkım oluyor o ayrı :<
canım ya bu ara bebek aşkım fena depreşti. bunalımlardayım. sürekli adeti bekliyorum ben de. çünkü her adet sürenin kısalması demek benim için
ya benim de sürekli yaşadıklarım aklıma geliyor. demekki bu durumu yaşayanların genelinde varmış unutamama
geçmiş olsun..... şaka yapıyorum tatlım yaaaa özledikk yaniiii
sağol bebeğim. bugün de kayınvalidemlere gittik hasta hasta. bugün de giremedim o yüzden. ama yarın kesin buradayım
kuzum inşallah bir an önce toparlarsın. sana akışına bırak dedim ama ben de bugünler de bebek bebek diye geziyorum ortalıklarda

canlarim hepimizin tek ilaci bebek biran önce kendinizi toparlayin ne olur ve bebis yapin......gecmise dalmamaya calisin zor biliyorum bendede hala inisler oluyor ama toparlamamiz gerekiyor... kendi doktorumuz kendimiziz... bize bizden baskasi yardim edemez....

anaaam kızlaaar kimse gelmemiş topice.. napıyorsunuz, nasılsınız, keyfiniz nasıl?? 24kasımla ben çöküşteyiz galiba ama umarım siz iyisinizdiir
Dün çekilen ultrason sonucumla tanıdık bir doktor var ona da gidip göstericem.Bakalım o ne diyecek,hakkımızda hayırlısı artık.
canım ne yaptın gittin mi doktora?
aaah aysem ahh... çok haklısın daaa, işte dediğini bir yapabilsekkk!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…