Merhaba canım,
Şimdi doktordan geldim.2 cm lik büyük bir taşım var.Ayrıca bir de karaciğerde az da olsa yağlanma varmış.Taş için tek çözüm ameliyat,ama benim korkum ya kapalı ameliyat diye yatıp da sonrasında açık ameliyat yapmaları gerekirse... Doktora bunu söylediğimde düşük bir risk bu dedi.
Doktordan çok da memnun kalmadım açıkcası,çünkü ağrın,şikayetin yoksa şimdi ameliyat olma dedi.Ben de hamilelikte risk oluşturur mu dedim.Olabilir tabi diyor.Sonra da bir gece yatacağın basit bir ameliyat ol dyor.Offf kafam karmakarışık oldu.
Ayrıca bugün kardiyoloji doktoruna da gittim.Tansiyonumyine yüksek çıktı.Hamileliğimde de bu konuda sorun yaşadığımı söyledim.Kadın doğumcum beni dahiliyeye gönderdi ,holter takıldı vs diye anlattım.Neden kardiyoloji doktoruna gitmedin gerçi sonuç belki yine böyle olurdu tabi bilemeyiz dedi.Yaşadığım bu soruna preeklemsi dedi,idrarda protein çıkmıyordu ki dedim.Yine de tanıya preeklemsi görülmüş yazmış( Eğer böyle birşey varsa gittiğim hastane bunu nasıl atladı
Canım çok sıkkın,kafam karmakarışık bugün
napçaz biz hakkaten sakin olmamız gerek çok takmamamız gerek kabullenip artık unutup bu olaydan en az hasarla kurtulmamız gerek . dün yine sardım bütün gece uyuyana kadar film şeridi gibi aklımdan o gün yaşananlar geçti allah allah bazen unutuyorum bazen de sanki dün olmuş gibi hissediyorum allah bize sabır ve güç versin
bana demedi doktor ya tembellik falan ama bu ay hamile kalırsın dedi inşallah bakalım .ben günde 2 tane aldım 5 gün. ayyy ne güzel hemen o ay oldun ha e o zaman sen de al bu ay 1 aydan bişey olmaz hemen tembellik .hangi tarifi, dedin canım keçiboynuzu mu ?
merhaba kızlar, beklenen adetime daha 4 gün var ama dün dayanamadım test yaptım ve negatif
tatlım canını sıkma...çoğu insan çok rahatsızlık vermiyorsa ameliyatı erteliyor bu yüzden demiştir doktor sana hemen olma istersen diye.. ama gebelik düşündüğün içinde gebelikte rahatsızlanırsın belki diye hemen ol demiştir. Gebelik safra kesesi taşı oluşumunu tetikler diye birşey okumuştum biryerde.. kafan karışmasın hamile arkadaş oldu ya ameliyat 2 güne ayaktaydı bişeyim yok diyordu. açığa çevrilme ihtimali düşük inşallah öyle birşey olmaz.. bence öncesinde aldır kurtul. Bu arada benim ultrasında 1 cm taş çıktı tomografi istedi doktor onda çıkmadı şimdi varmı yokmu kafam karıştı benimde..tekrar başka doktora gidicem bakalım.
canım sen başka bi doktora da git bence
ya bugün kendi doktoruma gidicektim klomen için vazgeçtim gitmedim sağlık ocağına gittim klomen istiyorum die oda bu çok zararlı olur kendi doktoruna git dedi bende gidemem o bana bekle diyo ben beklemek istemiyorum dedim siz yazmasanız ben gider yine eczaneden alırım dedim oda zararı olursa eğer rahminde geri dönüşülemez hasarlar meydana gelir o daha kötü olur bi kaç ay beklemen lazım dedi yada kendi doktoruna git onla görüş ben bu riski almam dedi bende korktumsenin kaç ay oldu canım doğum yapalı.. ewt keçiboynuzu
Zararı olur dediği klomen mi yoksa sezeryandan kısa süre sonrasında hamile kalmış olman mı :44:[/QU
bende anlamadım zaten klomenin mi zararı olur dedim oda olabilir dedi kesin konuşmadı yani.
Dün çekilen ultrason sonucumla tanıdık bir doktor var ona da gidip göstericem.Bakalım o ne diyecek,hakkımızda hayırlısı artık.
tatlım 4 gün kala evdeki testler çıkmaz ki adetin gecikmiş olması lazım kan testinde çıkar amamerhaba kızlar, beklenen adetime daha 4 gün var ama dün dayanamadım test yaptım ve negatif
sağlık ocağındaki doktor aile hekimi değil mi? uzman değil ki o nerden bilecek. valla benim doktor ben de ama benim yumurtalarım var diyince bu ilaç ihtimali artırmak için dedi yoksa diğer ay beni psikaytra göndereceğini söyledi sanırım artık kafayı yediğim dışardan da belli oluyor:) bu ilaç dediğin gibi tembellik yapabilir uzun süre kullanılırsa ama rahimde kalıcı hasar bırakacağına ihtimal vermiyorum.adamın dediği doğru ama doktoruna git başka doktora git. sen hangi şehirdeydin canım ?ya bugün kendi doktoruma gidicektim klomen için vazgeçtim gitmedim sağlık ocağına gittim klomen istiyorum die oda bu çok zararlı olur kendi doktoruna git dedi bende gidemem o bana bekle diyo ben beklemek istemiyorum dedim siz yazmasanız ben gider yine eczaneden alırım dedim oda zararı olursa eğer rahminde geri dönüşülemez hasarlar meydana gelir o daha kötü olur bi kaç ay beklemen lazım dedi yada kendi doktoruna git onla görüş ben bu riski almam dedi bende korktumsenin kaç ay oldu canım doğum yapalı.. ewt keçiboynuzu
Zararı olur dediği klomen mi yoksa sezeryandan kısa süre sonrasında hamile kalmış olman mı :44:[/QU
bende anlamadım zaten klomenin mi zararı olur dedim oda olabilir dedi kesin konuşmadı yani.
Peki çalışmalara devam etmeyi düşünüyor musun?
iyi yaparsın canım. doğanın söylediğine göre pek korkulucak bişi deilmiş sanırım.
Umarım herşey yolunda gider.
Peki çalışmalara devam etmeyi düşünüyor musun?
Umarım herşey yolunda gider.
kızlar kusura bakmayın İZMİRLİ82 arkadsm bna msj atmışsın ama bn yeni üye oldgum için cevap yazamadım sana 100 yorum yapmam gerekliymiş..herneyse sayfadakilerden özür dileyerek snn soruna cvp veriyorum 50 tl ödedim kuaföre ama hiç bu kadar memnun kaldıgım biyer olmamıstı zaten kesim yapanlar genç çırak vesaire deil direk bu işin ehli insanlar bn cok memnun kaldım erkek arkadasım madem sacına bu kadar önem veriyorsun her kesimde olay cıkıyo 20 tl vercegine 50 ver hep oraya git diye ısrar etti ki erkekler saçtan falan anlamaz farketmezler biliyosun öyle cnm inşallah soruna cevap olmuştur.bu arada bu forumda cok reklam döndügünü düşünüyorum herkse açık nede olsa herks kndi malını mekanını vs övüyo o yüzden dikkatli ol
kızlar kusura bakmayın İZMİRLİ82 arkadsm bna msj atmışsın ama bn yeni üye oldgum için cevap yazamadım sana 100 yorum yapmam gerekliymiş..herneyse sayfadakilerden özür dileyerek snn soruna cvp veriyorum 50 tl ödedim kuaföre ama hiç bu kadar memnun kaldıgım biyer olmamıstı zaten kesim yapanlar genç çırak vesaire deil direk bu işin ehli insanlar bn cok memnun kaldım erkek arkadasım madem sacına bu kadar önem veriyorsun her kesimde olay cıkıyo 20 tl vercegine 50 ver hep oraya git diye ısrar etti ki erkekler saçtan falan anlamaz farketmezler biliyosun öyle cnm inşallah soruna cevap olmuştur.bu arada bu forumda cok reklam döndügünü düşünüyorum herkse açık nede olsa herks kndi malını mekanını vs övüyo o yüzden dikkatli ol
Tekrar teşekkürler
Kendini programlayıp gittin tabi doktora hemen kal diyecek diye düşündün 1 sene deyince bozuldu herşey.. Ama o senin sağlığın için öyle dedi garanti olsun diye...6 aydada kalsan bşey olmaz ama 1 senede tam iyileşmiş olursun heralde.. arkadaşlarında dediği gibi 1-2 ay öyle böyle tatil ramazan vs geçecek.. sonrada çalışmalara başlarsın kalana kadarda belki 1-2 ay geçer al sana 1 sene canını sıkma sennnnnn
canıım, hayırlısı olsun. ama bana da ev tipi test için 4 gün biraz erken geldi. ben adetimden 2 gün önce kan testi yaptırmıştım onda bile çıkmamıştı:44:merhaba kızlar, beklenen adetime daha 4 gün var ama dün dayanamadım test yaptım ve negatif
canım ya bu ara bebek aşkım fena depreşti. bunalımlardayım. sürekli adeti bekliyorum ben de. çünkü her adet sürenin kısalması demek benim içinbak sen bi hamilelik çalışmalarına başla gör nasıl kendiliğinden tedavi oluyorsun ama her adetinde bi yıkım oluyor o ayrı :<
ya benim de sürekli yaşadıklarım aklıma geliyor. demekki bu durumu yaşayanların genelinde varmış unutamamaherkes unut diyorr ya ben istiyormuyum böle acı çekmeyi ama kahretsin unutmuyorum unutmuyorum çıkmıyo ki aklımdan nasıl unutucaz. ben iki gecenin birinde zırlamadan yatmıyorum dediğin gibi hepsi teker teker gözümün önünde anlıyorum seni .amin canım amin
sağol bebeğim. bugün de kayınvalidemlere gittik hasta hasta. bugün de giremedim o yüzden. ama yarın kesin buradayımgeçmiş olsun..... şaka yapıyorum tatlım yaaaa özledikk yaniiii
kuzum inşallah bir an önce toparlarsın. sana akışına bırak dedim ama ben de bugünler de bebek bebek diye geziyorum ortalıklardainayım ne güzel anlatmışınn aynen öle valla:) akışına bıraktım olayları zmn yol verir bana die düşünüyorum hayırlısı herşeyin güzel desteğin güzel anlatımın için çok sağolll cnm
Umarım yanlış görmüşlerdir ve yoktur. Benim 4 farklı yerde ultrasonum çekildi ve nurtopu gibi bir taşım var
canım ne yaptın gittin mi doktora?Dün çekilen ultrason sonucumla tanıdık bir doktor var ona da gidip göstericem.Bakalım o ne diyecek,hakkımızda hayırlısı artık.
aaah aysem ahh... çok haklısın daaa, işte dediğini bir yapabilsekkk!!!canlarim hepimizin tek ilaci bebek biran önce kendinizi toparlayin ne olur ve bebis yapin......gecmise dalmamaya calisin zor biliyorum bendede hala inisler oluyor ama toparlamamiz gerekiyor... kendi doktorumuz kendimiziz... bize bizden baskasi yardim edemez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?