Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

senin adina çok sevindim yasemincim.. rabbim hayırlısıyla kucaginiza almaya nasip etsin..
bende stres yapmamaya çalışıyorum.. inş olucak..

Canim cok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah:)

Canim cok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucagina aldirsin hayirli evlat olsun inşallah Allah ım bize de nasip etsin inşallah

Canim cok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah:)

Amin canım inşallah.

Canim cok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucagina aldirsin hayirli evlat olsun inşallah Allah ım bize de nasip etsin inşallah

Amin canım. Rabbim size de nasip etsin inşallah en tez ve hayırlı zamanda. Dualarımdasınız hepiniz :)

Slm benim hikayemi bilirler 5 ay once 8 aylikken bebgimin karni aniden durdu hersey yolunda gderkn sebebi yok otopsi istemedim kendime tahliller yptrdim bisey cikmadi dr 4 yada 5 ay korun dedi dun evde test yptm pzotif cikti kalp atislarini duyana kadar ic rahat etmyck. O atislari duyduktan sonra da baslayan elham dolu gunler. Sevinemedim bile kizlar biliyr musuusn hamile olduguma sevinemedim sadece anneme dedim hamileyim diye ona da tembih ettim kse duymasin diye

Bir de burdaki kader arkadaslarima yazd iste benim durumumda olan varsa yazsin hamileleik suresince birbirimiE destek olalim.

Bir de burdaki kader arkadaslarima yazd iste benim durumumda olan varsa yazsin hamileleik suresince birbirimiE destek olalim.
Canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Zelal de hamile. İkimizin arasında bir hafta var. Biz duyduk çok şükür kalp atışlarını darısı sana inşallah. Biz de aynı duygular içindeyiz. Dediğin gibi hiç sevinemiyoruz. Hamile gibi bile hissetmiyorum kendimi. Ama suçluluk da duyuyorum bu kuzumun ne günahı var, o da abisinde duyduğum duyguları hak ediyor diye. Ama elimde de değil sanırım baglanmaktan korkuyoruz...

Canımmm çok sevindim :) Şükürler olsun Rabb'ime .insallah sağ sağlim kucağına al miniğini. Hepiniz dualarmdasınız .

arkadaşımok güzel bir haber bu :) çok mutlu oldum içimizden biri daha hamile :) sevinemedim deme sakın.çok çok mutlu ol ve bebeğine sıkı sıkı sarıl. O Günahsız çünkü . Ve senin yerinde olmak isteyen ama hamile kalamayan yada hiç evlat kokusu duyamayan anneler var onları düşün . Evet acımız içimizde ,acımız çok büyük ama Rabbim tekrRarını yaşatmasın. Sağlıcakla al yavrunu kucağına.

Canim benim hayirli olsun nisan ayinin ilk guzel haberi senden geldi.hepimiz ayni durumdayiz bende kalp atislarini duyunca soyledim anneme ve ailem disinda kimse bilmiyir. Hepimiz bu gurupta hamile kalmakla isin bitmedigini ogrendik. Hatta bazilari benim gibi kucagina almasina ragmen kaybetti. Yani ne hamile kalinca bitiyor sinavimiz ne dogurunca Allah bu defa saglikli omurlu ve hayurli evlatlarla guldursun insallah yuzumuzu seni cok iyi anliyorum aguz dolusu gulemedim hamile oldugumu ogrenince ve halla tam anlamuyla baglanmaktan korkuyorum. Allah once melek annelerine sinrada isteten her kuluna nasip etsin anne olmayi

Canim ne guzel bir haber bu ayin guzel haberi senden geldi Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

Sen kac aylik cnm ben de iste dha cok yni dr gtmedim evde test yptim hftaya gdcgm iste tuhafim kalp atislrini duyna kdar tuhafim kimseye dmedim annem ve ablam haric allh yrfimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…