• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba arkadaşlarım kan testi snucum negatif bnden bu ay guzel haber yok :( Rabbim insallah cok bekletmez:KK61:
Yolda parkta heryer de cok güzel bebekler vardı ah ah gordukce oyle ozendim ki yüreğim yandı benimde bebegim olsun benimde olsunnn.... cok zorlanıyorum Rabbim yardim etsn aratmadan versn.

Merhaba arkadaşlarım kan testi snucum negatif bnden bu ay guzel haber yok :KK43: Rabbim insallah cok bekletmez:KK61:
Yolda parkta heryer de cok güzel bebekler vardı ah ah gordukce oyle ozendim ki yüreğim yandı benimde bebegim olsun benimde olsunnn.... cok zorlanıyorum Rabbim yardim etsn aratmadan versn.
amin inşallah aynisini bende yaşiyorum o duyguyu..:( bilmez miyim arkadaşim:(
işten eve giderken parkta bebişler çikiyor.. izleye izleye geçiyorum heryerde çikiyor ki içim yaniyor
rabbim aratmadan bizlere nasip etsin inş..

Merhaba arkadaşlarım kan testi snucum negatif bnden bu ay guzel haber yok :KK43: Rabbim insallah cok bekletmez:KK61:
Insallah cok beklemeden birdahaki aya nasip olur cnm. Herseyde var bir hayir. Sen dualarinda istemekden vazgecme.

toprakim- toprakim- ve arasimmmm arasimmmm inş güzel haberlerimiz aliriz..
stres yapmayin.. dua edin bol bol... Allah evlatlarimizi kucagimiza almaya nasip etsin inş...
benim bat 29 nisan.. daha çok var.. yumurtalama günüm bugün... yumurtalama gününe pek güvenemedim galiba..
geçen ay tutmadiydi.. stres yaptım.. baya kötüydü. şimdi takmamaya çalışıyorum bu haftada AÖF sinavim var hiç de çalışamadim fazlaa.. yorgunluktan dersler kafama girmiyor ya:KK43:

bende bugün test yaptırdım bir hafta gecikti adetim. Ama negatif :( üzülmemek elde değil. Adet düzenim oturmadı ,ben yeniden bebeğim olsun istiyorum ama böyle düzensizken olurmu olmazmı bilmiyorum. doktor yada hastane görmek istemiyorum hamile kalana kadar. Rabbim bize yardım et aratma bizim çıkar yolumuz yok senden başka. Kimbilir ne zaman adet olucam

Canım ne kadar var BAT'a? Belki erkendir, o yüzden çıkmamıştır :KK57: Ümitsizliğe kapılmak yok, stres yok, üzülmek yok. Bunların hepsi etken biliyorsun..

amin inşallah aynisini bende yaşiyorum o duyguyu..:KK43: bilmez miyim arkadaşim:KK43:
işten eve giderken parkta bebişler çikiyor.. izleye izleye geçiyorum heryerde çikiyor ki içim yaniyor
rabbim aratmadan bizlere nasip etsin inş..
Cok zor canim ya yuregimiz yaniyor byle:(
Rabbim insallah bize de nasip edicek inaniyorum bizde evlatlarimizi gezdiricez parka gturucez umudumuzu kaybetmiycz hic...

Canım ne kadar var BAT'a? Belki erkendir, o yüzden çıkmamıştır :KK57: Ümitsizliğe kapılmak yok, stres yok, üzülmek yok. Bunların hepsi etken biliyorsun..
Canm bgn adet olmam lazmdi bnde dsnmstm pozitif olur snc hemen doktora kosarim dye hayal ettim ama olmadi:( daha gelmedi de adetm sanirim bu ay stres yaptm nrmalde lekelenme de olurdu onceden bgn 29.gun

bende bugün test yaptırdım bir hafta gecikti adetim. Ama negatif :KK43: üzülmemek elde değil. Adet düzenim oturmadı ,ben yeniden bebeğim olsun istiyorum ama böyle düzensizken olurmu olmazmı bilmiyorum. doktor yada hastane görmek istemiyorum hamile kalana kadar. Rabbim bize yardım et aratma bizim çıkar yolumuz yok senden başka. Kimbilir ne zaman adet olucam
Canm kan da mi negatif cikti senin de? Rabbim insallah bir sonraki aya nasip etsin vardir bir hayir napalim sabredicez..bnm de adetim hep gunun de gelirdi önceden de uc gn filan leke gelirdi smdi adetim gelmedi ya stres cok yaptim herlde 28 29 gnde gelirdi dha yok gelmezse sogan suyu kullanicam gecikmesin dye cok fazla oda adet getiriyr sende kullan istersn cnm

bende bugün test yaptırdım bir hafta gecikti adetim. Ama negatif :KK43: üzülmemek elde değil. Adet düzenim oturmadı ,ben yeniden bebeğim olsun istiyorum ama böyle düzensizken olurmu olmazmı bilmiyorum. doktor yada hastane görmek istemiyorum hamile kalana kadar. Rabbim bize yardım et aratma bizim çıkar yolumuz yok senden başka. Kimbilir ne zaman adet olucam
Canim adet dyzenlemene yarfumci aktada caylar var ben ogluma hamule kalmadan omcede o cayi kullandim bu defaa kullandim. Adetim basladigi gun sabah aksam 1 hafta duzenli ictim biraktim daha kolay hamile kalmama belkide o caylarinda etkisi oldu. Civan percemi, ada cayi, aslan pencesi, coban cantasi ve hayit tohumu ayri ayri 100 gr lil paketlerde aldim ben bazilari cali gibi robattan gecirip karistirfim nirlamade her birindem 1 tutam ben 1 yemek kasigini suzgecte kaynar suyla demleyip ictim. Evlendikten sonra duzenluydi adetim agrilarim vardi aktar agriya iyi adet duzenliyor demisti. Aklimda kaldi dogumdan sonra duzensizlik bendede oldu kullandim sonra kirunmayi birakinca biraktim ve hemen hamile kaldim. Insallah faydasi olur

Canim adet dyzenlemene yarfumci aktada caylar var ben ogluma hamule kalmadan omcede o cayi kullandim bu defaa kullandim. Adetim basladigi gun sabah aksam 1 hafta duzenli ictim biraktim daha kolay hamile kalmama belkide o caylarinda etkisi oldu. Civan percemi, ada cayi, aslan pencesi, coban cantasi ve hayit tohumu ayri ayri 100 gr lil paketlerde aldim ben bazilari cali gibi robattan gecirip karistirfim nirlamade her birindem 1 tutam ben 1 yemek kasigini suzgecte kaynar suyla demleyip ictim. Evlendikten sonra duzenluydi adetim agrilarim vardi aktar agriya iyi adet duzenliyor demisti. Aklimda kaldi dogumdan sonra duzensizlik bendede oldu kullandim sonra kirunmayi birakinca biraktim ve hemen hamile kaldim. Insallah faydasi olur
Ne yazikki bu ay benim de olmadi kan testi negatif cikti uc ay oldu denemeye baslayali neden olmuyor demek istemiyorum hayirlisi diye dua ediyorum cunku ama moral bozmamak elde degil.dualarinizi esirgemeyin bizden ne olur

Canim ben de bu cayi yapip iceyim en iyisi adet doneminde iciliyor degil mi

Canm kan da mi negatif cikti senin de? Rabbim insallah bir sonraki aya nasip etsin vardir bir hayir napalim sabredicez..bnm de adetim hep gunun de gelirdi önceden de uc gn filan leke gelirdi smdi adetim gelmedi ya stres cok yaptim herlde 28 29 gnde gelirdi dha yok gelmezse sogan suyu kullanicam gecikmesin dye cok fazla oda adet getiriyr sende kullan istersn cnm
evet canım kanda negatif :( tabiki Rabbim ne verirse hayırlısını versin ama çok üzüldüm .sogan suyunu bende duydum evet ama zelal41 bahsettiği çaydan içicem önce .insallah şifa olur

Canımm çok çok teşekkür ederim yarın çıkıp alıcam adet Olduğum günde başlarım hayırlısıyla. Allah sana ve tüm Arkadaşlara, evlatlarını Sağlıcakla nasip etsin . Aratmasın insallah

A
Canim ben de bu cayi yapip iceyim en iyisi adet doneminde iciliyor degil mi
aktardaki bayan 1 ay ic dedi ama kirunmayi birakrigim icin 1 hafra 10 gun ictim adet baslayinca sonrasi olusacak bi dollenmeyi sokturmesin dedim. Iki hamileligimdede tesaduf mu bilmem oncesinde adetle beraber 10 gun kullandim belki yumurtanin catlamasina yardimci oluyodur ve o ay hamile kaldim. Suan aldigim karisim duruyor. Hatta ilk hamileligimde kalani gorumceme verdim. Onda duzensizlik vardi simdi 28 gunde 1oluyormus. Insallah sizde faydasini gorursunuz banada bol bol dua edersiniz ;) hepiniz tek tek olmasa melek anneleri okarak duamdasiniz Allah en dogru zamanda nasip edicektir bazen gec olmasinim nedeni vucudun toparlanmasidir belki

olucak inşallah canım benim.. benimde nisanda olmadı. mayısa bakalım artıkk

arkadaşlar..
ben bi yerden gördüm istedim ve oldu inanmacaksiniz!! diye sayfaya bakin..
çok güzel bilgiler veriyor orda..
bende okudum.. olumlamalar yapmaya başladim..
daha geçen ay yatmadan önce Rabbime dua etmişim..
allahım bana ikiz evlat nasip et diye..ikiz olsun diye içimden geçirdim.. sanirim bunu içimden dua ettim..
sorada unuttum gitti bu sayfayı okuyunca aklima geldi..
rabbim hayırlıdıyla verir inş..
bebegimiz olucak diye düşünmeye başladim.. her defasinda bunu düşünüyordum.. sora stres yapıcam diye düşünmeye bile erteledim..
Rabbim ne zaman nasip ederse o olsun diye düşünüyorum..
belirtiler bile aramiyorum. aramiycam da..

Günaydın kaderdaşlarım. Dün akşam kontrolümüz vardı. Kalp atışlarını duyduk çok şükür miniğin. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat ve kul olacaksa Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Her akşam sizler için dua ediyorum kızlar. Gebe olanlara ayrı, evladını kucağına alanlara ayrı, bebek isteyenlere ayrı... Rabbim en hayırlı zamanı bilir. Sakın stres yapmayın ve üzülmeyin olmadı diye... Rabbim en tez ve hayırlı zamanda hepimizin kucaklarını doldurur inşallah bir bir :) :KK68:

Back
X