kızlar aklıma gelmişken sorim belki biriniz yardımcı olabilirsiniz bu acı gün geçtikçe içimİ köz gibi yakıp kavuruyor bunu sizler nasıl atlattınız hani bi doktora filan gitmek gerekiyormu bunu daha önce yaşayan arkadaşlar nasıl atlattılar acana bizlere yardımcı olabilecekleri yol gösterecekleri bi nokta varmıdır acaba? ilaç kullandınız mı? ilaçta kullanmak istemiyorum acaba kendi kendime yenebilirmyiim diye düşünüyorum ama sizce yenermiyiz sizler nasıl atlattınız diyorum ama asla atlatılacak gibi değil? tobeguk tebrik ediyom arkadaşım seni rabbim inş. 2013 te hepimizin kucaklarını doldurur allahım büyük inş. güzel hayırlı günler bizi bekliyodur ..anneliğin tadına varıcaz rabbimin izniyle inş...zaten anneyiz amamelek anneleri sizleri kocaman öpüyorum hepimiz çok değerli anneleriz aslında ....bilen yok
Arkadaslar suan hastanedeyim suyum geliyor dualarinizi bekliyorum. Enfektion kapmisim onsan olabilirmis erken dogum riskim var elimden birsey gelmiyor duadan baska yüce rabbime sigindim özel klinikteyim evime cok uzak cocuklarimi özledim
Arkadaslar suan hastanedeyim suyum geliyor dualarinizi bekliyorum. Enfektion kapmisim onsan olabilirmis erken dogum riskim var elimden birsey gelmiyor duadan baska yüce rabbime sigindim özel klinikteyim evime cok uzak cocuklarimi özledim
canııım iyi olacaksınız hiç merak etme sen .hepimizin duaları seninle bu kadar duayla inşallah en kısa zamanda hastaneden çıkacaksınız. Allah yardımcınız olsun.tüm kalbimle dua ediyorumSagolun ya cep telefonumla giriyorum univ. Hastanesindeyim bekliyoruz günde iki defa kan aliyorlar hayirlisi insallah dùzelir
kızlar aklıma gelmişken sorim belki biriniz yardımcı olabilirsiniz bu acı gün geçtikçe içimİ köz gibi yakıp kavuruyor bunu sizler nasıl atlattınız hani bi doktora filan gitmek gerekiyormu bunu daha önce yaşayan arkadaşlar nasıl atlattılar acana bizlere yardımcı olabilecekleri yol gösterecekleri bi nokta varmıdır acaba? ilaç kullandınız mı? ilaçta kullanmak istemiyorum acaba kendi kendime yenebilirmyiim diye düşünüyorum ama sizce yenermiyiz sizler nasıl atlattınız diyorum ama asla atlatılacak gibi değil? tobeguk tebrik ediyom arkadaşım seni rabbim inş. 2013 te hepimizin kucaklarını doldurur allahım büyük inş. güzel hayırlı günler bizi bekliyodur ..anneliğin tadına varıcaz rabbimin izniyle inş...zaten anneyiz amamelek anneleri sizleri kocaman öpüyorum hepimiz çok değerli anneleriz aslında ....bilen yok
Kızlar merhaba,
Size birsey söylemek istiyorum. Eşim yıllık izine ayrıldı ve biz bugün geçen yıl da kaldığımız otelden rezervasyon yaptırdık. Yalnız şu var ki geçen yıl gittiğimizde hamileliğimi öğreneli 1 hafta bile olmamıştı ve biz bu sürprizle mutluluktan uçuyorduk. Şimdi içimde bir huzursuzluk var. Kızıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum. Geçen yıl birlikteydik canım kızımla şimdi ise tek
Eşime de birsey diyemiyorum çünkü hem ödemeyi yaptık hem de alana kadar gitmeyi ben de istedim. Şimdiden çok mutsuzum
canım benim ne kadar mantıklı ve olumlu düşünüyorsun böyle düşünmeyi bi de ben becerebilsem. şu an aynı anlattığın gibi karanlığın dibindeyim hiç ışık göremiyorum.neyse çarşamba gününe bi psikologdan randevu aldım bakalım ne diyecek .ama şu da bir gerçek sadece sizin hisleriniz ve söyledikleriniz bana gerçek geliyor yani sadece siz iyi geliyorsunuz bana .bakalım bu adam ne diyecek bi çıkış gösterir belki göstersin artık biri bana şurdan nasıl çıkacağımı yayok canım ilaç da değil psikolog da değil. 15 gün depresyonda kaldım ya o karanlığın sonrasında içime güneş doğdu galiba! sanırım son gittiğim dr.un da etkisi oldu bunda. aslında hep olumsuz şeyler söyledi bana. o da süreyi uzattı bebek yasak dedi. ama son cümlesi "inşallah 2013 te anne olacaksın" olduğu için arkama değil önüme bakmaya karar verdim. bu umut bile yetti bana..
ya sorma canım ya doğa pek fena bu günlerde... alıcam onu ben bi gün. ben çöktüğümde o tuttu beni, şimdi sıra bende. ben tutacağım onu inşallah.
evet canım ya keşke sen de burda olsaydın ya da keşke biz de orda olsaydık neyse ne yapalım gönüllerimiz bircanım inan çok sevindim hep umutlu olucaksın bu çok güzel umut gerçekten çok güzel inşallah canım 2013 te alıcaksın bebeğini kucağına. evt fena olmuş gözükmedi bugün hiç. bence de bi görüşün keşke bende orada olsaydım.
canım atlatamadık ki biz de bigün birimiz diğer gün diğerimiz dipte bu sanırım bebeğimizi kucağımıza alana kadar geçmeyecek ( doktorum da öyle demişti) bu olay olana kadar kayıplarım oldu ,hep bişeyleri tırmalayarak biyerlere geldim ama bu acı gibisini bilmiyorum bu geçmiyor gün geçtikçe farklı bir boyut alıyor ama hayatımıza devam etmek ve sağlıklı olmak zorundayız ki bebeklerimizi kucağımıza alalım, hayatın akışına bırakmak gerek belki de başka amaçlarımız da olmalı ,kocalarımıza sarılmalıyız ,arkadaşlarımız var doğa güzel, açık havada nefes almamız gerekkızlar aklıma gelmişken sorim belki biriniz yardımcı olabilirsiniz bu acı gün geçtikçe içimİ köz gibi yakıp kavuruyor bunu sizler nasıl atlattınız hani bi doktora filan gitmek gerekiyormu bunu daha önce yaşayan arkadaşlar nasıl atlattılar acana bizlere yardımcı olabilecekleri yol gösterecekleri bi nokta varmıdır acaba? ilaç kullandınız mı? ilaçta kullanmak istemiyorum acaba kendi kendime yenebilirmyiim diye düşünüyorum ama sizce yenermiyiz sizler nasıl atlattınız diyorum ama asla atlatılacak gibi değil? tobeguk tebrik ediyom arkadaşım seni rabbim inş. 2013 te hepimizin kucaklarını doldurur allahım büyük inş. güzel hayırlı günler bizi bekliyodur ..anneliğin tadına varıcaz rabbimin izniyle inş...zaten anneyiz amamelek anneleri sizleri kocaman öpüyorum hepimiz çok değerli anneleriz aslında ....bilen yok
Sagolun ya cep telefonumla giriyorum univ. Hastanesindeyim bekliyoruz günde iki defa kan aliyorlar hayirlisi insallah dùzelir
merhabalar arkadaşlar güne 8 şehit haberiyle başladık malesef. biz 1-2 kez yada hiç görmediğimiz bebeğimize bile bu kadar üzülürken yıllarca besleyip büyütüp en az 20 yaşına getirip askere gönderen sonrasında hain bi kurşunla yiğitlerini kaybeden annelerimize ALLAHIM çok büyük sabırlar versinn. inşallah tekrarlarıını yaşamayız
evet canım ya keşke sen de burda olsaydın ya da keşke biz de orda olsaydık neyse ne yapalım gönüllerimiz birya bugün yetmezmiş gibi bi de veliyle takıştık insanların ne kadar nankör ,saldırgan,kör ,aymaz olabileceklerini bir kez daha hatırlattı bana bi hayat dersi de bugün aldım yani iyilikten maraz doğarmış
merhabalar arkadaşlar güne 8 şehit haberiyle başladık malesef. biz 1-2 kez yada hiç görmediğimiz bebeğimize bile bu kadar üzülürken yıllarca besleyip büyütüp en az 20 yaşına getirip askere gönderen sonrasında hain bi kurşunla yiğitlerini kaybeden annelerimize ALLAHIM çok büyük sabırlar versinn. inşallah tekrarlarıını yaşamayız
canım biz de senin gibi atlatamadık ki, atlatılmıyor zaten. sadece alışıyorsun. ben psikoloğa da gittim ama iş kendinde bitiyor canım. ilaca da karşıyım ben. gerçi psikologlsrın hepsi(2-3 kişiye gittim de!) ben kafayı yediğimi düşündüğüm halde ilaçlık bir şeyimin olmadığını söylediler. yani onlar da kolay kolay yönlendirmiyor psikiyatra. alışacağız canım, alışacaksın. sadece seninki çok yeni.kızlar aklıma gelmişken sorim belki biriniz yardımcı olabilirsiniz bu acı gün geçtikçe içimİ köz gibi yakıp kavuruyor bunu sizler nasıl atlattınız hani bi doktora filan gitmek gerekiyormu bunu daha önce yaşayan arkadaşlar nasıl atlattılar acana bizlere yardımcı olabilecekleri yol gösterecekleri bi nokta varmıdır acaba? ilaç kullandınız mı? ilaçta kullanmak istemiyorum acaba kendi kendime yenebilirmyiim diye düşünüyorum ama sizce yenermiyiz sizler nasıl atlattınız diyorum ama asla atlatılacak gibi değil? tobeguk tebrik ediyom arkadaşım seni rabbim inş. 2013 te hepimizin kucaklarını doldurur allahım büyük inş. güzel hayırlı günler bizi bekliyodur ..anneliğin tadına varıcaz rabbimin izniyle inş...zaten anneyiz amamelek anneleri sizleri kocaman öpüyorum hepimiz çok değerli anneleriz aslında ....bilen yok
canım allahımın izniyle sen de alacaksın bebişini kucağınacanım inan çok sevindim hep umutlu olucaksın bu çok güzel umut gerçekten çok güzel inşallah canım 2013 te alıcaksın bebeğini kucağına. evt fena olmuş gözükmedi bugün hiç. bence de bi görüşün keşke bende orada olsaydım.
canım evet bunalıma girince kendinden başka hiçbir şey çıkaramıyor seni oradan malesef. ama dün ne konuştuk? sen iyi düşünmeye başladığın anda düzelecek her şey. psikolog da bulmuşsun. sen bi git iyi gelirse ben de giderim ona. öpüyorum tatlım..canım benim ne kadar mantıklı ve olumlu düşünüyorsun böyle düşünmeyi bi de ben becerebilsem. şu an aynı anlattığın gibi karanlığın dibindeyim hiç ışık göremiyorum.neyse çarşamba gününe bi psikologdan randevu aldım bakalım ne diyecek .ama şu da bir gerçek sadece sizin hisleriniz ve söyledikleriniz bana gerçek geliyor yani sadece siz iyi geliyorsunuz bana .bakalım bu adam ne diyecek bi çıkış gösterir belki göstersin artık biri bana şurdan nasıl çıkacağımı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?