Allah hepinizden razi olsun dualarinizin sayesinde iyim bebegimde iyi su kaybim cok az insallah tamamen dururda raahatlarim. Rabbim butun hastalara acil sifalar versin
nasıl sevindiğimi anlatamam sana canım ya rahat bi nefes aldık sonunda dünden beri çooook geçmiş olsun inşallah bi daha da böyle bişey yaşamayacaksınAllah hepinizden razi olsun dualarinizin sayesinde iyim bebegimde iyi su kaybim cok az insallah tamamen dururda raahatlarim. Rabbim butun hastalara acil sifalar versin
Allah hepinizden razi olsun dualarinizin sayesinde iyim bebegimde iyi su kaybim cok az insallah tamamen dururda raahatlarim. Rabbim butun hastalara acil sifalar versin
günaydııın kızlaar . bugün nasıl haberler gelecek acaba .en çok Ayşemi merak ediyorum hastaneden çıktı mı acaba .herkes nasıl? tatil oldu herkes daha az geliyor, gelin ya neler yapıyorsunuz anlatın ben çok sıkılıyorum tatile de gidemiyoruz okula gitmediğim günler eve ne yapacağımı şaşırıyorum hava da çok sıcak dışarı da çıkmıyorum .neyse bugün psikoloğa gidicem ne diyecek bakalım
kolay gelsin canım sana da ben de birazdan okula gidicem bu sıcakta .senin odada klima var mı?günaydınnnnnn
bende çalışıyorum yaffff
gel birbirimize terapi yapalım
boşver psikologu
kolay gelsin canım sana da ben de birazdan okula gidicem bu sıcakta .senin odada klima var mı?
sağol inaycım bi de benim okul çoook uzak yandım ya arabada gelip giderken tatile gitmek istiyoruuumevet var çok şükür :)) sana kolay gelsin
sağol inaycım bi de benim okul çoook uzak yandım ya arabada gelip giderken tatile gitmek istiyoruuum
temmuz 7 de tamamen bitiyor okul şimdi sınavları yapıyoruz biz gidiyoz öğrenci lütfedip gelmiyor .neyse canım ya şimdi ben bi banyo yapıcam saçıma fön çekicem çok yoğun bi gün olacak bugün okuldan çıkınca arkadaşımla buluşucam ,psikoloğa gidicem ,akşama da arkadaşın doğum gününe gidicem.nasıl yapıcam bunları bugün fena bir bel ağrısıyla uyandım adım atamıyorum ya .kolay gelsin bana güç gelsin.öpüyorum seni çoook iyi çalışmalarsıkma canını oda olur inşallah...okul ne zaman bitecek yazın hep gitmeyeceksiniz heralde dimi
Günaydin.... Ben iyim cok sükür su kaybim ayni böyle devam ederse doguma kadar burda kalacakmisim dedi doktorum. Bebegim iyi sahlikli olsunda ben raziyim...herseye bebegim icin. Dualarinizi birakmayin ne olur.
Günaydin.... Ben iyim cok sükür su kaybim ayni böyle devam ederse doguma kadar burda kalacakmisim dedi doktorum. Bebegim iyi sahlikli olsunda ben raziyim...herseye bebegim icin. Dualarinizi birakmayin ne olur.
kııız sıkılma sıkılmaaa. benim evde bir ton iş var. bir el atıveririz sıkıntı falan kalmaz ikimizde degünaydııın kızlaar . bugün nasıl haberler gelecek acaba .en çok Ayşemi merak ediyorum hastaneden çıktı mı acaba .herkes nasıl? tatil oldu herkes daha az geliyor, gelin ya neler yapıyorsunuz anlatın ben çok sıkılıyorum tatile de gidemiyoruz okula gitmediğim günler eve ne yapacağımı şaşırıyorum hava da çok sıcak dışarı da çıkmıyorum .neyse bugün psikoloğa gidicem ne diyecek bakalım
ayy inaayyy o gelsin de annesi mıncırmasın sakıııın.Ayşemcim inşallah iyisinizdir bebiş sağlıkla bi gelsin bizim yerimizede mıncıklarsın çok korkuttun teyzelerini diyeeeee
günaydın tatlım. allahımın izniyle tamamen duracak suyun ve sağlıcakla oğluşlarının yanına gideceksin. bügun dua etmeyi unutmuştum, iyi hatırlattın. dur duamı edeyim canım. öpüyorum canım...Günaydin.... Ben iyim cok sükür su kaybim ayni böyle devam ederse doguma kadar burda kalacakmisim dedi doktorum. Bebegim iyi sahlikli olsunda ben raziyim...herseye bebegim icin. Dualarinizi birakmayin ne olur.
günaydin.... Ben iyim cok sükür su kaybim ayni böyle devam ederse doguma kadar burda kalacakmisim dedi doktorum. Bebegim iyi sahlikli olsunda ben raziyim...herseye bebegim icin. Dualarinizi birakmayin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?