Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah hepinizden razi olsun dualarinizin sayesinde iyim bebegimde iyi su kaybim cok az insallah tamamen dururda raahatlarim. Rabbim butun hastalara acil sifalar versin

amiiiiiiiiin cnm dularımızla hep yanındayıs inşş en yakın zmnda evinede geçiceksin cnm iiçim rahatladı inş haber vardır die girdim çok şükür ki herşey güzel gelişiyo kendine ve bebeğimize çok ii bak cnm öpüyorum:)

Allah hepinizden razi olsun dualarinizin sayesinde iyim bebegimde iyi su kaybim cok az insallah tamamen dururda raahatlarim. Rabbim butun hastalara acil sifalar versin
nasıl sevindiğimi anlatamam sana canım ya rahat bi nefes aldık sonunda dünden beri çooook geçmiş olsun inşallah bi daha da böyle bişey yaşamayacaksın

günaydııın kızlaar . bugün nasıl haberler gelecek acaba .en çok Ayşemi merak ediyorum hastaneden çıktı mı acaba .herkes nasıl? tatil oldu herkes daha az geliyor, gelin ya neler yapıyorsunuz anlatın ben çok sıkılıyorum tatile de gidemiyoruz okula gitmediğim günler eve ne yapacağımı şaşırıyorum hava da çok sıcak dışarı da çıkmıyorum .neyse bugün psikoloğa gidicem ne diyecek bakalım

günaydınnnnnn
bende çalışıyorum yaffff
gel birbirimize terapi yapalım
boşver psikologu

Ayşemcim inşallah iyisinizdir bebiş sağlıkla bi gelsin bizim yerimizede mıncıklarsın çok korkuttun teyzelerini diyeeeee

sıkma canını oda olur inşallah...okul ne zaman bitecek yazın hep gitmeyeceksiniz heralde dimi
temmuz 7 de tamamen bitiyor okul şimdi sınavları yapıyoruz biz gidiyoz öğrenci lütfedip gelmiyor .neyse canım ya şimdi ben bi banyo yapıcam saçıma fön çekicem çok yoğun bi gün olacak bugün okuldan çıkınca arkadaşımla buluşucam ,psikoloğa gidicem ,akşama da arkadaşın doğum gününe gidicem.nasıl yapıcam bunları bugün fena bir bel ağrısıyla uyandım adım atamıyorum ya .kolay gelsin bana güç gelsin.öpüyorum seni çoook iyi çalışmalar

Günaydin.... Ben iyim cok sükür su kaybim ayni böyle devam ederse doguma kadar burda kalacakmisim dedi doktorum. Bebegim iyi sahlikli olsunda ben raziyim...herseye bebegim icin. Dualarinizi birakmayin ne olur.

Günaydin.... Ben iyim cok sükür su kaybim ayni böyle devam ederse doguma kadar burda kalacakmisim dedi doktorum. Bebegim iyi sahlikli olsunda ben raziyim...herseye bebegim icin. Dualarinizi birakmayin ne olur.

canım yaaa inşallah su kaybı dururda evinde dinlen derler doğuma da çok var ama dediğin gibi sağlıkla gelsinde inşallah anneler herşeye razı.. oğullarınla ilgilenecek kimse varmı onlarıda düşünürsün sen şimdi ama üzme kendini sakın

allahım sağlık sıhhat versinde hayırlısıyla evine gelir orda rahat rahat dinlenirsiniz inş. annecik...anneler nelere katlanmaz ki yeterki bebeklerinin canı sağ olsun allahım bilzerede güç ver rabbimmmmm sen büyüksün

kııız sıkılma sıkılmaaa. benim evde bir ton iş var. bir el atıveririz sıkıntı falan kalmaz ikimizde de maşallah sende de ne bol arkadaş var, buluşa buluşa bitiremiyosun valla naptın gittin mi psikolooğa? beğendiysen bana da söyle kızz.
ben bugün itibariyle kocayı istanbula gönderdim. bekar hayatım başladı. bolca takılırım buralarda artık..
Ayşemcim inşallah iyisinizdir bebiş sağlıkla bi gelsin bizim yerimizede mıncıklarsın çok korkuttun teyzelerini diyeeeee
ayy inaayyy o gelsin de annesi mıncırmasın sakıııın. öpsün koklasın sadece ben kızımı hissetmediğimde eşime "inşallah kızın oradadır da doğunca annesini kokuttuğu için pontişine pontişine vururum" demiştim. sonra çooook pişman oldum bu lafı söylediğime, çooook ağladım
günaydın tatlım. allahımın izniyle tamamen duracak suyun ve sağlıcakla oğluşlarının yanına gideceksin. bügun dua etmeyi unutmuştum, iyi hatırlattın. dur duamı edeyim canım. öpüyorum canım...

günaydin.... Ben iyim cok sükür su kaybim ayni böyle devam ederse doguma kadar burda kalacakmisim dedi doktorum. Bebegim iyi sahlikli olsunda ben raziyim...herseye bebegim icin. Dualarinizi birakmayin ne olur.

cnm bnm dularım seninleeeee inş sağlıcaklaı kucağına alıcaksın bebeğini....ben buna inanıyorum çok kolay gebelikler geçiyo sonuç hüsran olabiliyo çok sıkıntılı gebelik süreci oluyo sonuç sağlıklı bir bebek oluyo sıkıntılı geçsede bu süreç sonuç çok tatlı mı tatlı bi oğluş olucak inşş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…