oo çoktan kaçmışsın 24kasım
ceee demeyemi geldin
ceee demeye geldi sanıırım bizi kontrol etti gitti ...biz burdayız amma sen yoksun((
naber aynurcum nasılsın
hamdolsun inaycım iyiyim dielim ii olalım bi yaramazlık yok allaha şükürler olsun sen nasılsın ne var ne yok ?
kızlar yarın melek kızımın 40ı var neler yaptınız yasin okuyayım diyorum annem bişi yap dağıt dedi,pişi olur helva olur dedi, kayınvaldem de 40tası topla suya at o suyla yıkanıp kırklan dedi sizler neler yaptınız
İNAYCIM benimde cok az kanamam var suan ilk adetim bitmek üzere yasin okusam bişi olmaz dimi
şaka bebeim yaa tabi ki kim hamile olursa olsun bu sayfada kendimizden ayırtmayacağız ne önemi var ki erken sonra sürüklemesi önemli dediğin gibişaka dedim ya bi haber duysam çok çok sevinirim kendim hamile olmuş gibi sevinirim ben. biliyorum tatlım aslında şaka olduğunu da, bi an sizi üzdüm diye üzüldüm. o yüzden işi deliliğe vurdum
amiiiin canım, amin. bir an önce versin inşallahhhh...ahh canım benim yaa bende öyle ya iki üç gündür ağlamalar başladı yine. engel olamıyorum yaşadığım acıya o yüzden sana da üzülme diyemeyeceğim canım Rabbim artık ver soukluğumuzu
kaçak bu ara. geçen görüştüm, çektim ben onun kulağını sen merak etme inayım... özellikle sana ve ayseme çok selamı var kaçakın. bari arada girip okumaya çalış dedim. tamam dedi.nerdesin sen heeeee
sen nerdesinnnnn
uzat kulağını çekicimmmmmmm
kızlar yarın melek kızımın 40ı var neler yaptınız yasin okuyayım diyorum annem bişi yap dağıt dedi,pişi olur helva olur dedi, kayınvaldem de 40tası topla suya at o suyla yıkanıp kırklan dedi sizler neler yaptınız
ben hiçbir şey yapmadım. sadece dua ettim
kaçak bu ara. geçen görüştüm, çektim ben onun kulağını sen merak etme inayım... özellikle sana ve ayseme çok selamı var kaçakın. bari arada girip okumaya çalış dedim. tamam dedi.
bende sana diyecektim görüşüyormusun diye isabet olmuş geldi ama yakalayamadım
Tobeguk ve Calakan bu ara ben de sizin gibiyim. Ara ara geliyor işte bana da(
Kızımı çok ama çok özlüyorum.
Hep herşeyin en iyisi olsun istemiştim. Beşiğine koyacağımız yatak için kaç tane mağaza gezmiştim, en iyisi olsun kızım rahat uyusun demiştim. Kızımın yatağının kara toprak olacağını nerden bilebilirdim ki
bana en çok koyan kıyafetleri eşyaları vs. değildi de..
malum ankara soğuk memleket. eşim, kızımla ben üşümeyelim diye kombiyi cayır cayır yakardı!! kızım gömüldükten sonra ankaraya bir kar yağmaya başladı, metrelerce!!! aylarca yerden kalkmadı. hep kar yağarken cama yapışıp, kızımı üşütecek yine derdim, ağlardım. yağma, dur derdim, ağlardım. şimdi yine ağlıyorum.
kızımı örten toprak değil, eşyalar, anıları değil ama o kar beni yaktı, yıktı, ağlattı...
ben bu sene kardan nefret ettim.....
Kızlar herşey bizleri üzüyor bu bi gerçekbu arada hayırlı cumalarımız olsun hepimizin inş...rabbim bu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul eyler inş.
calakancım günaydın erkencisin diyecektim kaybolmuşsun hemen...üzme kendini sabah sabah.
kızlar o ağlama nöbetleri geliyor ara ara. geçen hafta ben kötüydüm bu hafta iyiyim çok şükür. arada dengesizlikler olacak tabi.
heee bu arada bugün folikasit alcam..korunmayada devam tabi...daha doğrusu yarı korunmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?