allahin izniyle insallah canim... Az kaldi...hayirlisiyla kucagima alabilsem...
sagol canim.. 34 haftalik alacaklar galiba bakalim hayirlisi... rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin..
Kimsecikler yokkkk nerdesiniz arkadaşlar canım sıkılıyor
benimde canım sıkılıyorrrrrrrrrrr
şu hafta geçse bayram değişiklik olurdu...
amin canım, amin.. son üç haftaaaaaaasagol canim.. 34 haftalik alacaklar galiba bakalim hayirlisi... rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin..
kııııııız, 24kasım kaçmadı gözümden aşağıya koymuşsun hemen gebelik çizelgeni. seni gidi seniiii:130::130::130: gelsin bakalım fasulyeeeeayşem cnm benim çok sevindim çok şükür öle böle atlatıyorus riskli dönemi zaten 34de alıcaklarsa bebeğine kavuşmaya kaldı 3 hafta:)
ahhh aynur, ahhh!!!! yüreğimi parçaladın genebayram gelmiş neyime.............
iyi sayılır canım sende ne var ne yok. sahipsiz kaldı sayfa bu aralarmerhaba kızlarr uğrayamadım kaç gündür nasılsınızz
aynur bende unuttum kaç aydır çalışmayı bayramdan sonra başlıyoruz bakalım nasıl olacak Allah bu sıcaklarda kolaylık versin sizede
tubeguk haydi kolay gelsin benimde yemek yapmam lazım yaa
ayşem cnm benim çok sevindim çok şükür öle böle atlatıyorus riskli dönemi zaten 34de alıcaklarsa bebeğine kavuşmaya kaldı 3 hafta:)
Arkadaşlar geceniz mübarek olsun inş. Rabbim bu hayırlı günlerde ne dilekleriniz varsa gerçek olsun allah izin veririse , allahım hepinizi korktuklarınızdan emin eylesin inş. Rabbim meleklerimizin mekanını cennet kabirlerini nur eylesin ... Biz melek annelerini de hayırlısıyla tez zamanda hayırlı evlatlarla sevindirsin inş. Allahım duy sesimizi yarabbim bu günlerin hürmetine peygamber efendimizin hürmeytine dularımız8ı kabul eyle allahım iki sevinci bir arada yaşat bizlere allahım....sen herşeylere kadirsin allahım...rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.......
ayşem cnm benim çok sevindim çok şükür öle böle atlatıyorus riskli dönemi zaten 34de alıcaklarsa bebeğine kavuşmaya kaldı 3 hafta:)
bu arada mübarek kadir gecemiz hayırlı olsun bu aksam dualarımızda birbirimizin adını da geçirelim gerçi siz de artık benim her duam da varsınız hiçbirinizi tanımasam da hepinizi kalben seviyorum, Allahım bize bu acılarımızı unuttracak acı yasatmasın gözyaslarımıza artık mutluluk sevinc gözyasları karıssın, karnımıza ikişer üçer hatta dörder bebişler kondursun, tüm dualarımız kabul olsun kucaklarımız tosun gibi sağlıklı şirin bebeklerle dolsun, meleklerimiz huzur içinde yatsın mekanları cennet olsun, Allah evlatlarımızla cennette bulusmayı nasip eylesin,üstlerine nurlar yağsın insallah
gecemiz mübarek olsun arkadaşlar. inşallah allahım dualrımızı kabul eder ve bundan sonrasında yüzümüzü güldürür. dualarınızda olmak dileğiyle...
insallah canim.. seninde gözün aydin hamilesin.. cok sevindim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah...
24kasım'dan hayırlı haberler var sanırım..çizelgesi daha çok yeni
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?