Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

günaydın canım :> işe gidicektim dün erken kalktım biraz takılayım gitmeden önce dedim. folik asite başlamana sevindim biraz olsun motive eder seni. bebişte sürpriz yapsın gelsin inşallah.

ya deli gibi istiyorum ama stres başlayacak yine korkuyorum. diğerindede ne olacak kim bakacak diye düşünmekten bebeğim küstü gitti ((

neler yapmadıkki canım en iyisi olsun die neler gezmedik olmadı......

yine hatırlattın bana karı canım buraya uzuun zamandan sonra ilk defa kar yağdı ve ben uyurken üzerime hiç bişe örtmezken sadece karın kısmıma örterdim ki üşümesin die ama biz gittik direkt karın içine defnettik eşim dio mezarlığa gittik kardan ne mezarlar belli ne defnediceğimiz mezar yeri belli dio karını ayıklayıp ayıklayıp defnetmişler ölürüm ben yaaa kıyamam ki kar beni katbe kat daha üzmüştü o gün bende nefret ediyorum görmek istemiyorum hiç şu an senin o halin geldi gözümün önüne canım çok zormuş yaa çok

ya deli gibi istiyorum ama stres başlayacak yine korkuyorum. diğerindede ne olacak kim bakacak diye düşünmekten bebeğim küstü gitti ((

stres demek bebeğimizin bize gelmesini engellemek demek canım ya tecrübe konuşuyor eğer elinde olursa başka şeylerle ilgilen kafanı muşkul et o stres iğrenç bi duygu. öyle düşünme canım ya çalışan bi kadın olarak bunları düşünmen planını yapman çok normal bişey.

ay mahvettiniz beni ben de yagmurdan çok korkuyorum burda kar yağmıyor hiç ama yağmurlar cok olur,ne yapalım kaderimiz bu cekmekten baska caremiz mi var üzmeyin kendinizi artık yeni bir bebek için yola cıktınız acılarınızı gömün kalbinize en önemlisi sizin sağlıgınız, bu arada bugün kızımın 40ı lütfen bir fatiha okurmusunuz kızım için ((

zor bir gün senin için Allahım sabırlar versin. okudum bile..meleğinin ruhuna tüm meleklerimizin ruhuna....

ahh tobeguk, canım yaaa nasıl ağlattın benii
herkes aynı şeyleri hissetmiş..
buralarda kar yağmaz ama, ben kaybettiğimin gecesinde çok şiddetli yağmur yağıyordu..
o gece uyuyamadık.. ağlamaktan fena oldum.. onun üstüne yağmur yağıyor diye ben kahroldum..
hala yağmur yağınca içim cız ediyor..

ne dersek diyelim, stress hayatımızda hep kaçınılmaz inaycım.. ama mümkün oldukça en aza indirelim..
ama asma yüzünü.. Allah'ın takdiriydi bu canım..sahip olmak istediğimiz yavrulardı onlar..nasıl küssün..
çalışan herkesin kafasında oluyor bu düşünceler; kim bakacak, nasıl olacak ws ws.. bebeği kucağına alınca bile devam ediyor bu sorgulamalar..
Allahım çok bekletmeden, herkesin yüzününü güldürsün inş..

canim benim kizinin fatihaya ihtiyaci yokki.. o zaten melek...rabbim onlari cenneti icin yaratmis...bizi bekliyorlar.. rabbim hepimize bol bol sabir versin...

üzülme canım ya. benim bir arkadaşım vardı (beraber hamile kaldığımız) maddi durumları baya kötüydü. bebeği doğunca büyük çocuğun kreşine, küçüğün bakıcısına, yola vereceğim para maaşım kadar dedi. ücretsiz izne ayrıldı. sonra allah bebeğin hürmetine kocasına başka bir iş nasip etti. şimdi gül gibi geçiniyorlar. allah hakikaten rızkını veriyor bir şekilde.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah inayım...
calakaaan, size stres yapmayın diye kızarken, daha çalışmaya bile başlamadan bebeeek, bebeeek diye strese girdim, üzüldüm
canım okudum ama esas duaya ihtiyacı olan biziz, o melek...
hepimiz aynı şeyleri hissettiğimiz için birbirimizi çok iyi anlıyoruz. ben başka birine "kar, dur, yağma.dedim" deseydim ne saçmalıyo bu deli diye bakardı bana...
iyiki varsınız...

inay gerçekten hep ona üzülüyorum kim bakacak nasıl bakacaz bu bebeğe benden başka kimse bakamaz filan bu tür şeyler çok sölerdik allahımmmm hep bi tedirginlik vardı nedense allahım bizden daha iyisini bilirmiş aldı götürdü siz stres çekmeyin der gibi.....allahım sen sabırlar ver bizlere yarabbim dayanma gücümüzü arttır allahım...

arkadaşlar günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hepinize ....nasılsınız bakalım ? kimseciklerde yok herkes uyuyomu ne??

arkadaşlar günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hepinize ....nasılsınız bakalım ? kimseciklerde yok herkes uyuyomu ne??

günaydin canim.. ben iyim elhamdülillah bebegimde iyi cok sükür.. ya sen nasilsin..
evet canim kimse yok...

günaydin canim.. ben iyim elhamdülillah bebegimde iyi cok sükür.. ya sen nasilsin..
evet canim kimse yok...

allah iyiliğinizi versin annecikk çok sevindim ii olmanıza rabbim daha da iyi etsin inş..
bende ne yapim pazartesi sendromu canım çalışmak istemiyor işte uğraş, dünya telaşı boş işler peşinde zaman öldürüyoruz bu günlerimizi ilerde çok arayacakmışız gibi geliyor , allahım sen cümlemize hayırlısını ver rabbim herkesin dileklerini gerçek eylesin inş. bizlere hayırlıs sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eyle allahım... biz aciz kullarını sevindir inş...senin gücün herşeye yeter......

amin canım, amin... inşallah bebeklerimizle uğraşmaktan canımız sıkılmaz önümüzdeki yıllarda aynurcum..
bazen acizlik beni mahvediyor, resmen oturup ağlıyorum ama elden bir şey gelmiyor...

aysem canım sevindim iyi olduğunuza hadi hayırlı olsun 30. haftayı da tamamladınız, az kaldı allahın izniyle

bugün yemekli misafirlerim var. muhtemelen akşama kadar giremem bir daha ben. kendinize iyi bakın ve uğramayı ihmal etmeyin kızlaaaarrrr

sagol canim.. 34 haftalik alacaklar galiba bakalim hayirlisi... rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…