amin canım, amin.. son üç haftaaaaaaaküçük paşa sen çok yaşaaaa
kııııııız, 24kasım kaçmadı gözümden aşağıya koymuşsun hemen gebelik çizelgeni. seni gidi seniiii:130::130::130: gelsin bakalım fasulyeeeegözümüz aydın canımcım. darısı başımıza innnnşalllahhhhh.. mübarek günde duysun allahım sesimizi inşallah!
sorma canımm çok hoşuma gidiodu o çizelge gözüm kalıyodu hemen yapayım dedim biraz erken oldu daha doktra gitmeden ama inş Rabbim utandırmaz...
sorma canımm çok hoşuma gidiodu o çizelge gözüm kalıyodu hemen yapayım dedim biraz erken oldu daha doktra gitmeden ama inş Rabbim utandırmaz...
.
calakaaan, size stres yapmayın diye kızarken, daha çalışmaya bile başlamadan bebeeek, bebeeek diye strese girdim, üzüldüm
bak gördünmü kolaymıymış stres yapmamak.çok rahatsızım bu konudan ama elimde deil. ama belki başlarsan bi adım yaklaşmış olursun ya canım belki şu ankinden daha rahat olursun.
bi tuhafım bugün yine..........
niye inaycım .....
bilmiyorum ruh halim dengesiz çok :)))
inaycım biliyorsun ki hepimiz çok iyi durumda değiliz olamayızda zaten artık iyiyim demek bana çok abes geliyor nedense allahım başka acı ağrı göstermnesin arkadaşım cümlemize inş. canını sıkma inş. rabbim birgün bu yaşadıklarımızın mükafatını gösterecek hepimize bak beterin beteri var...allah beterlerinden korusun bizleri inş. bozma moralini,
Herkesin kandili mübarek olsun.
Bir hamilemiz daha olmuş.Çok sevindim,biri ayağını sürtsün diyorduk.O 24 kasım oldu.İnşallah gerisi de gelecek.
24 kasım tebrik ederim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
24Kasım canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alır bi ömür geçirirsin canım.
allahın izniyle ugünün hürmetine bebiş oradadır canım, merak etme. yarın yazarsın sonuçları bize. öpüyorum
bu sabah gttim aldım cnm sonucu 370 çıktı çok şükür cumartesi de doktora gidince kesemizide görürsek inşş herşey güzel gelişio:)şükürler olsun.....tüm isteyenlere de sonuna dek bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inş......
senin smilenı sevsinlerbak gördünmü kolaymıymış stres yapmamak.çok rahatsızım bu konudan ama elimde deil. ama belki başlarsan bi adım yaklaşmış olursun ya canım belki şu ankinden daha rahat olursun.
canım ben geçen hafta o kadar bunaldım ki yatamıyordum bile. kalp krizi geçiriyorum zannediyordum. sanırım panikatak gibi bir şeydi. uyuyamıyordum bir türlü. baktım uyuyamıyorum ve kalpten gideceğim, elime aldım dua kitabını içinde ne varsa okudum. acayip iyi geldi. şimdi hergün okuyorum o duaları da biraz rahatım şimdi. tavsiye ederim canım. netten iç sıkıntısını giderecekdua falan die arat istersen...allah sıkıntını gidersin inşallah...bi tuhafım bugün yine..........
bu sabah gttim aldım cnm sonucu 370 çıktı çok şükür cumartesi de doktora gidince kesemizide görürsek inşş herşey güzel gelişio:)şükürler olsun.....tüm isteyenlere de sonuna dek bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inş......
kız doğa nerelerdesin anacım....sesin soluğun kesikk
canım ben geçen hafta o kadar bunaldım ki yatamıyordum bile. kalp krizi geçiriyorum zannediyordum. sanırım panikatak gibi bir şeydi. uyuyamıyordum bir türlü. baktım uyuyamıyorum ve kalpten gideceğim, elime aldım dua kitabını içinde ne varsa okudum. acayip iyi geldi. şimdi hergün okuyorum o duaları da biraz rahatım şimdi. tavsiye ederim canım. netten iç sıkıntısını giderecekdua falan die arat istersen...allah sıkıntını gidersin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?