Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kocasıyla tatile gitti o aynurcum. bayram sonuna kadar giremez galiba canım.. anlayacağın bizbize kaldık canım

durumumuz vahim desene tobeguk millet kocayla tatile gidiyor anam maşallah onlara kızlar işi biliyor yaa aferin...
sen naptın tobeguk yarın ayın 16 sı bi gelişme hissediyormusun kendinde allahım inş. iki sevincimizi birbirine karıştırır ..allahım sen büyüksün rabbimmmmmm

Son düzenleme:
kızlar ben de duanın içimi rahatlattığına inanıyorum dün hatime basladım insallah bitirebilirim ramazan bitecek ben daha yeni basladım ama kafa yoğunluğundan daha önce baslamamıstım,bu arada sürekli yeni doğan bebek görüyorum bu aralar aglamalarına tahammül edemiyorum koklayıp öpesim gelio. bu arada 6 ay beklemek iyi olur dimi daha cok uzatmaya gerek yok, off bu süreyi beklemek bile beni cıldırtıyor...

duanın verdiği manevi güç hiçbirşeyde yok devam et. bebek hep görüyordukta şimdi gözümüze batıyor işte...6 ayı bi geçir hayırlısıyla sonra kontrolden geçer karar verirsin. zaman geçiyor hiç üzülme..

canım ben çalışmadığım için hamile olmayı da beklemiyorum doğrusu ama inşallah ekimde görürüz çift çizgiyi...

kız özaaaay, ben daha 20 eylülde başlayacağım çalışmaya. yani seninle aynı ay. tobeguk çalışıyor diyerekten evrene olumlu mesaj mı gönderiyorsun canııııım???
inay hafiften çalışıyor. yani çalışır gibi yapıyor öyle mi?

kızlar ölümün eşiğindeki bir hastamız için dua istiyorum. hastaneye çağırdılar beni şimdi. ben kaçıyorum...

anammmmm bat gelmiş heyecan yaptım ben bile hehe
özendim bende yazdirsammi batimi ne

arkadaslar bugün yine kizimi cok özlüyorum, elimde olmadan agliyorum... bogazima dügümleniyor gözyaslarim... sanki hicbirsey zevk vermiyor kizimi özlüyorum icim yaniyor

tubeguk biliyodum aslında ama seni düzenlemeyi unutmuşum neyse gaz versin bakanlara canımm.. bu arada Allah hastanıza şifa versin dualarımız sizinle

aynurr sende bi ses varmı beliriti falann hadi 5. sırada seni görmek istiyoruzz

ayşemm oğluşun geliyor üzme kendini kızın şimdi oğlun ve senin için abileri ve babası için dua ediyordurr

inay beğendiğine sevindimm çok korunmuyoruz demiştin ya ondan ölee

arkadaslar bugün yine kizimi cok özlüyorum, elimde olmadan agliyorum... bogazima dügümleniyor gözyaslarim... sanki hicbirsey zevk vermiyor kizimi özlüyorum icim yaniyor

CANIMsakın sakın üzmüyorsun kendini bebeğin yolda onu düşün yeni bebeğiinin sana ihtiyacı var sen mutlu ol ki o da mutlu olsun, üzüntü yok artık ben kendi kızım için üzülürken senin kızın için de üzülürüm sen üzme ama kendini göbüşünü sev keyfine bak

kızlar size birsey sorcam benim bebeğim doğmadan 10dk önce veda etti bana şimdi bir teyze diyoki doğsaydı sen onunla cennette bulusurdun dio sen olmadan cennete girmem ben diye Allaha yalvarır orada dedi, ama benim kızım doğup nefes almadı hiç (9 aylıktım ben) ben bu olayı hamileyken 4 ayı gecen her bebek için oluyor sanıyordum, acayip moralim bozuldu kızım cennette olmayacakmı, onla kavusamayacakmıyım die, offf yoksa bu teyzemi yanlıs biliyor

Allah şifalar versin yarabbim...vadesi gelmişse de Rabbim çektirmesin...
amin canım, inşallah...
ben de kızımı çook özlüyorum aysem yaa, demekki hamile kalmakla da azalmıyor bu özlem.. allahım sabır versin ve yardımcın olsun inşallah...

canım bu konuda görüş ayrılıkları var ama ben o teyze gibi düşünmüyorum.. çünkü belli bir aydan sonra o hücreler bilinç(ruh) sahibi olduklarından birey sayılıyor ki zaten bu yüzden kürtaj günah!! mesela benim kızım 7 aylıkken bacağımı sallamama gıcık olurdu ve ben bacağımı salladığım zaman kızıp tekmelerdi. ayağımı sallamayı kesince o da dururdu. yani bildiğin biz iletişime geçerdik. bu durumda şimdi nefes almadı diye çocuk değil miydi bizim kuzularımız? çocuk değilse o zaman kürtaj da günah olmamalı bence.. ha ölen evladın şefaat edip edemeyeceğini yanlız ve yanlızca allah bilir, orası ayrı!! bu nedenle ben "allahım evladımı bana şefaatçi kıl ve bizi cenntinde buluştur" diye de duamı da ederim yani. 4 ayı geçen evlat evlattır benim için..

keşke teselli edecek farklı birşey söyleyebilsek...Allahım sabır versin oğlunu kucağına alınca birazda olsa kızına özlemin biter inşallah..

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canım. allaha şükürler olsun...
ne olduuu? hani bayramdan sonra gidecektin bebişi görmeye???sonuçları görünce dayanamadın değil mi???:130::130::130: kız bir de ısrar etmesek kan tahlili yaptırmayacaktın haa!!
e kuzum artık resmen hamile olduğuna göre, hamilelerin de duaları kabul edildiğine göre ve mübarek günde bulunduğumuza göre sen de artık bizim için dua edersin değil mi??? çok öpüyorum fasulyeyle seni[/QUOTE]

valla bayram eşimin tarafına gidicez oda 2 saat yol en az e herkesde sorucak sölesen bi tür sölemesen bi tür en azından bi doktor kontrolünden geçeyim die düşündüm daha çok küçüğüz gözükürmüyüs bilmmem ama inş herşey yolunda gider duaya gelince etmem mmiiiiii bizi biz anlıyorus ama bi tavsiye arkadaşlar benden size ben öle yaptım inanın daha mutluyum yeni bi sayfa açtım (oğluşum içimde kocaman bi yer kaplıyo o ayrı unutmam imkansız) olumsuz hiç bişiyi düşünmüyorum geçmişteki hep güzel düşünüyorum ve herşey güzel olucak Allahımın iziniyle .....szde öle yapın melek annelerim ve bir an önce çalışmalara başlayın çok iiyi gelio bir bebek müjdeji......Allahım tez zmnda hayırlı zmnda sizlere de nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş (AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…