kocasıyla tatile gitti o aynurcum. bayram sonuna kadar giremez galiba canım.. anlayacağın bizbize kaldık canım
kızlar ben de duanın içimi rahatlattığına inanıyorum dün hatime basladım insallah bitirebilirim ramazan bitecek ben daha yeni basladım ama kafa yoğunluğundan daha önce baslamamıstım,bu arada sürekli yeni doğan bebek görüyorum bu aralar aglamalarına tahammül edemiyorum koklayıp öpesim gelio. bu arada 6 ay beklemek iyi olur dimi daha cok uzatmaya gerek yok, off bu süreyi beklemek bile beni cıldırtıyor...
canım ben çalışmadığım için hamile olmayı da beklemiyorum doğrusu ama inşallah ekimde görürüz çift çizgiyi...durumumuz vahim desene tobeguk millet kocayla tatile gidiyor anam maşallah onlara kızlar işi biliyor yaa aferin...sen naptın tobeguk yarın ayın 16 sı bi gelişme hissediyormusun kendinde allahım inş. iki sevincimizi birbirine karıştırır ..allahım sen büyüksün rabbimmmmmm
AYŞEM...............başardı o bizim ilk hamişimiz .............oğluşu bekliyoruz
VET......................başardı vet bizim 2. hamişimiz
UĞURBÖCEĞİ.............oda başardı 3. hamişimiz oldu:)
24KASIM................. hızlı bir atakla 4. hamişimiz oldu
CALAKAN.............. çalışmalara başladı ................BAT:22.08.2012
DOĞA.................... çalışmalara başladı ..................BAT:?
AYNUR................... çalışmalara başlad ..................BAT:16.08.2012
TUBEGUK............... çalışmalara başladı ...................BAT:16.08.2012
İZMİRLİ................... çalışmalara başladı .................BAT:?
İNAY...................... hafiften çalışıyorr:)
ÖZAY.....................beklemede
MELEKYAVRUSU.........beklemede
HAYIRLI OLSUN UĞUR BÖCEĞİ HAYIRLI OLSUN 24 KASIM ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN
BİZE PEŞİNİZDEN GELELİM DİYE DUA EDİN
durumumuz vahim desene tobeguk millet kocayla tatile gidiyor anam maşallah onlara kızlar işi biliyor yaa aferin...
sen naptın tobeguk yarın ayın 16 sı bi gelişme hissediyormusun kendinde allahım inş. iki sevincimizi birbirine karıştırır ..allahım sen büyüksün rabbimmmmmm
kızlar ölümün eşiğindeki bir hastamız için dua istiyorum. hastaneye çağırdılar beni şimdi. ben kaçıyorum...
arkadaslar bugün yine kizimi cok özlüyorum, elimde olmadan agliyorum... bogazima dügümleniyor gözyaslarim... sanki hicbirsey zevk vermiyor kizimi özlüyorum icim yaniyor
amin canım, inşallah...Allah şifalar versin yarabbim...vadesi gelmişse de Rabbim çektirmesin...
ben de kızımı çook özlüyorum aysem yaa, demekki hamile kalmakla da azalmıyor bu özlem..arkadaslar bugün yine kizimi cok özlüyorum, elimde olmadan agliyorum... bogazima dügümleniyor gözyaslarim... sanki hicbirsey zevk vermiyor kizimi özlüyorum icim yaniyor
kızlar size birsey sorcam benim bebeğim doğmadan 10dk önce veda etti bana şimdi bir teyze diyoki doğsaydı sen onunla cennette bulusurdun dio sen olmadan cennete girmem ben diye Allaha yalvarır orada dedi, ama benim kızım doğup nefes almadı hiç (9 aylıktım ben) ben bu olayı hamileyken 4 ayı gecen her bebek için oluyor sanıyordum, acayip moralim bozuldu kızım cennette olmayacakmı, onla kavusamayacakmıyım die, offf yoksa bu teyzemi yanlıs biliyor
tubeguk biliyodum aslında ama seni düzenlemeyi unutmuşum neyse gaz versin bakanlara canımm.. bu arada Allah hastanıza şifa versin dualarımız sizinle
arkadaslar bugün yine kizimi cok özlüyorum, elimde olmadan agliyorum... bogazima dügümleniyor gözyaslarim... sanki hicbirsey zevk vermiyor kizimi özlüyorum icim yaniyor
gaz versin haa!iyidir iyidir evrene olumlu mesajlarımız gider belki
amin canım, amin...
24 kasım sol yandan atak yaptı ve ilk sıraları kaptı sıraları :) hadi bakalım hayırlısı olsun.......allah tamamına erdirsin canım arkadaşım...hepimize birer birer rabbim hayırlı emanetlerinden nasip eder inş...tez zmanda
kime gideceksin ziya beyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?