kız buluşalım senle bigün tobegukla dogaya özenirdim hep
olurr buluşalım vallaaa:) hemen bayramdan sonra oturalım bi kahve içelim sohpet ederiss:)
anam sende hemen kaçıyon yafffffff
kaçmadım cnm oyuna dalmışım :)tamam o zmn bayramdan heemen sonra buluşalım inşş dediğin gibi kahve olmaz meyve suyuda kesmes bu iştahlabize yemek göründü:)
aynurrrrrrrrrr
varmı bişi kızzzzz
tatlımmmm kimle buluşuyonuz bakalım kafalamışsın 24 kasımı ohhh valla ne güzelllll bizde garip garip yalnız başımıza kalalım canımcım bişey yok şimdilik amma dedim ya rota az şaşık....:) inş. Hiç gelmezlerde beklediklerimiz allahımın izniyle bakalım...hayırlı haberler veririm sizlere inş.. Arkadaşlar dua edin lütfenn.....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlısıyla gelsin bebiş inşallah..nezamana kadar beklersin test için
canım bekleyelimde hayırlısıyla hayırlı sonuca ulaşalım inş. Valla benim pek ümidim yok zaten inş. Süpriz olur....allahım büyüktür bu acılarımı hafifleteceği hayırlı evlatlar nasip eder inş.... Bayram sevincimizi ikiye katlar inş.. Hayırlısıyla bakalım 3 4 gün bekleyelimm gelmeyecek kırmızılar allah izin veririse hayırlısıyla
canım bekleyelimde hayırlısıyla hayırlı sonuca ulaşalım inş. Valla benim pek ümidim yok zaten inş. Süpriz olur....allahım büyüktür bu acılarımı hafifleteceği hayırlı evlatlar nasip eder inş.... Bayram sevincimizi ikiye katlar inş.. Hayırlısıyla bakalım 3 4 gün bekleyelimm gelmeyecek kırmızılar allah izin veririse hayırlısıyla
................................
yok inayım beee, valla hiç sanmıyorum....hayırlısı olsun kuzum.bu gazla korunmayı bırakınca ilk ay hamile kalırsınız belkim
git tabi canım, biz bile merak ediyoruz yani!! o yeni sayfadan biz de açacağız eşimle canım.valla bayram eşimin tarafına gidicez oda 2 saat yol en az e herkesde sorucak sölesen bi tür sölemesen bi tür en azından bi doktor kontrolünden geçeyim die düşündüm daha çok küçüğüz gözükürmüyüs bilmmem ama inş herşey yolunda gider duaya gelince etmem mmiiiiii bizi biz anlıyorus ama bi tavsiye arkadaşlar benden size ben öle yaptım inanın daha mutluyum yeni bi sayfa açtım (oğluşum içimde kocaman bi yer kaplıyo o ayrı unutmam imkansız) olumsuz hiç bişiyi düşünmüyorum geçmişteki hep güzel düşünüyorum ve herşey güzel olucak Allahımın iziniyle ...szde öle yapın melek annelerim ve bir an önce çalışmalara başlayın çok iiyi gelio bir bebek müjdeji...Allahım tez zmnda hayırlı zmnda sizlere de nasip etsin inşşş(AMİİİİİİİİİN)
:130::130::130:amin canım. haklısın gerçekten.........kızlar beterin bateri var biliyorsunuz bakın bide beni düşünün sizler genelde hamileyken kaybettiniz bak doğum yaşayanda kaybolabiliyor herşey onun elinde hepimizin acısı birbirinden farklı benden güç almanız gerek.....rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok zor ve çok acı evlat acısı allahım kimselere hiçbirşekilde yaşatmasın .....kimseyi evladıyla sınmasın bizlerinde son sınavı olur inş. Başka acı ağrı göstermesin allahım hiçbirimize... Onun için toparlanmaya çalış ne kadar iyiy olursak gelecek olan bebeklerimize allah izin veririse daha çabuk hazır bi bünye bırakacaz inş.. Ama çöküntüde olursak hem onlar için hem kendimiz için çok zor atlatmamız imkansız ama birazcık iyiyiz diyelim artık....polyanacılık oynalaım hepimiz ne dersiniz?
yok inayım beee, valla hiç sanmıyorum....hayırlısı olsun kuzum.
git tabi canım, biz bile merak ediyoruz yani!! o yeni sayfadan biz de açacağız eşimle canım.
bizim bir abla var. 2 çocuğu var, 3.ye hamile. eşiyle işleri yüzünden 10 yıldır ayrı yaşamak zorunda kaldılar. çocuklarına ve ayrı geçen 10 yıla rağmen tayinleri çıkmıyordu. çocuklar, babalarının kendilerini bıraktığını düşündükleri için babalarına tepkili davranıyorlardı. ablanın ve eşinin canına tak etti artık ikiside 3. bir başka bir şehire tayin dilekçelerini verdiler çıkmayacağı halde. hatta abla abartıp tayini çıkmadığı halde evini o şehre taşıdı, çocukları götürdü oraya bıraktı, bakıcı ayarladı, okula yazdırdı. sen manyak mısın diyen herkese "ben evrene olumlu mesaj yolluyorum, bu iş mutlaka olacakkkk" diyordu. burada işe gidip gelmek için de hamile haliyle orda burda kalıyordu. veee... 2. hafta ablanın da eşinin de tayini çıktı.
o günden beri bütün arkadaşlar evrene mesaj yolluyoruz. "istediğimiz şu iş olacak" diye... hakikaten öyle bencede. çünkü biz ne olur olmaz diye 7.aya kadar kızıma hiçbir şey almamıştık. sonunda gittik 1-2 şey aldık ama aldığımızın 4. günü kızımı kaybettik. o yüzden bir daha gebe kalırsam (ki kalacağım!!) hep iyi düşünüp madden ve manen kızım gelmiş gibi davranacağım...
iyi düşünmek, mümkün olduğunca kötü anıları geride bırakmak lazım.. hepimize aydınlık gelecekler diliyorum kızlar..
:130::130::130:amin canım. haklısın gerçekten...
biz doğayla buluştuğumuzda hep senin durumunun bizimkinden daha zor olduğu halde bizden daha güçlü olduğundan bahsediyoruz.. ama bundan sonra hep iyi şeyler olacak..
kızlar çok uzattım kusura bakmayın:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?