hoşbulduk doğacım...
hadi bakalım hayırlısı olsun 12. doktormu dedin.... maşallah....doğacım sen sezaryan olaı kaç ay oldu ?
hormon tetini adetliyken yaptırdın demi?
çeşitli kürlerinden bizlerede yardımcı olursun herhalde ...
rabbim bekletmeden inş.. tüm melek annelerini hayırlısıyla tez zamanda sevindirsin inş.....yardımlarını bekliyorum arkadaşım...[/QUOTE
günaydın Aynurcum .benim bi tane asıl doktorum var da ona sürekli gidemiyorum o yüzden böyle doktor doktor geziyorum .ben sezeryan olalı 7 ay oldu. dün reglimin 4 .günüydü verdim bakalım birazdan çıkıp alıcam sonra da okula gidicem akşama kadar .canım yumurta tembelliği için özellikle incir kürünü tavsiye ederim ben ama tobegük söyledi prolaktin yüksekse sakıncalıymış ( incir sütü de artırıyor ya heralde o yüzden) . 7 -8 tane inciri yarım litre suda kaynatıyorsun sabah akşam afiyetle içiyorsun (ben çok seviyorum) (suyun taze olması gerekiyor).inşallah biran önce hamiş oluruz artık ya lütfen lütfen
hoşbulduk doğacım...
hadi bakalım hayırlısı olsun 12. doktormu dedin.... maşallah....doğacım sen sezaryan olaı kaç ay oldu ?
hormon tetini adetliyken yaptırdın demi?
çeşitli kürlerinden bizlerede yardımcı olursun herhalde ...
rabbim bekletmeden inş.. tüm melek annelerini hayırlısıyla tez zamanda sevindirsin inş.....yardımlarını bekliyorum arkadaşım...[/QUOTE
günaydın Aynurcum .benim bi tane asıl doktorum var da ona sürekli gidemiyorum o yüzden böyle doktor doktor geziyorum .ben sezeryan olalı 7 ay oldu. dün reglimin 4 .günüydü verdim bakalım birazdan çıkıp alıcam sonra da okula gidicem akşama kadar .canım yumurta tembelliği için özellikle incir kürünü tavsiye ederim ben ama tobegük söyledi prolaktin yüksekse sakıncalıymış ( incir sütü de artırıyor ya heralde o yüzden) . 7 -8 tane inciri yarım litre suda kaynatıyorsun sabah akşam afiyetle içiyorsun (ben çok seviyorum) (suyun taze olması gerekiyor).inşallah biran önce hamiş oluruz artık ya lütfen lütfen
Insallah kizlar insallah, hergun sizler icin dua ediyorum.
Kizlar cok anlamsiz olucak ama bir sey sormak isityorum su isimlerimizin altinda yazanlar ne anlama geliyor, bende nulufer, aynurda menekse falan yaziyor ya? ne demek onlar?
forumda paylaştığımız yazılar varya onun sayısına göre değişiyor diye biliyorum canım 100e kadar papatya sonrası nergis daha sonra menekşe gibi
forumda paylaştığımız yazılar varya onun sayısına göre değişiyor diye biliyorum canım 100e kadar papatya sonrası nergis daha sonra menekşe gibi
rüyamda hastanedeydim kızım olmuştu.. ama yeni bir bebekmiydi emin değilim kaybettiğim kızıma çok benziyordu. acıkmıştır emzireyim diyorum emmeye başlıyor göğsümden kan geliyor..sonra diğer göğsümü veriyorum ondan normal süt geliyor.. arkadaşlar hastaneye görmeye geliyorlar bakıyorum üstündekiler eski..niye yeni birşey giydirmemişimki diyorum...falan falan....uyanınca doğal olarak sersemledim tabi...
Ya her ona dakkadan bir msj ata biliiyoruzya o yuzden ozel msj atamadim kusra bakma. Basin sagolsun arkadasim. Bende 14 nisanda oglumu dunyaya getirdim, ve hic sorunumuz yokken doktorun hatasi yuzunden sesini bile duyamadan , yuzunu bile goremeden oglumu kaybetdim. Cok zor gunler yasadim elbet ben anlarsin. ama buradaki arkadaslarim sayesinde toparlandim. Simdi hamileyim, sukurler olsun Allahima allah benim gibi aci ceken butun melek annelerini en kisa zamanda sevindirsin insallah. Sen nasil kaybetdin eger yarani desmis olmazsam anlatirsan dinlerim. Ilk bebeginmiydi?
Bu arada en önde ben mi gidiyorum 10 ayım doldu dün...
rüyamda hastanedeydim kızım olmuştu.. ama yeni bir bebekmiydi emin değilim kaybettiğim kızıma çok benziyordu. acıkmıştır emzireyim diyorum emmeye başlıyor göğsümden kan geliyor..sonra diğer göğsümü veriyorum ondan normal süt geliyor.. arkadaşlar hastaneye görmeye geliyorlar bakıyorum üstündekiler eski..niye yeni birşey giydirmemişimki diyorum...falan falan....uyanınca doğal olarak sersemledim tabi...
Bu arada en önde ben mi gidiyorum 10 ayım doldu dün...
10 aymi? Yani hamileliyinin 10 ayimi? Ben bildigim bebek 9 ayda dogmuyormu? :)
Allah hayıra çıkarsın canım.
Öyle gözüküyor, bir atak bekliyoruz senden artık
özaycım bizim takvim nerde kaldı....
doğum yapalı 10 ay oldu
amin canım
ya geçen ay olma ihtimali yüksekti çok dikkat etmemiştik bu ay daha dikkatliyiz ama bellide olmaz
hemen getiririm ben takvimi ama önce BATları alayımm kızlarr
inay artık seninkinde hafiften kısmını kaldıralım o zaman ne dersin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?