Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlar cok anlamsiz olucak ama bir sey sormak isityorum su isimlerimizin altinda yazanlar ne anlama geliyor, bende nulufer, aynurda menekse falan yaziyor ya? ne demek onlar?

forumda paylaştığımız yazılar varya onun sayısına göre değişiyor diye biliyorum canım 100e kadar papatya sonrası nergis daha sonra menekşe gibi

Kizlar bir sey soyleyecegim neden ovilasyon testi yapmiyorsunuz? Benim kuzenim o test sayesinde hamile kalmisdi. banada yollamisdida, ben daha kullanmadan hamile oldugumu gordum. Bende bri arkadasima tavsiye etdim, bende onda 80% dogruluk payi vardir. Bence bir denesiniz cok iyi olur.

forumda paylaştığımız yazılar varya onun sayısına göre değişiyor diye biliyorum canım 100e kadar papatya sonrası nergis daha sonra menekşe gibi

Ya her ona dakkadan bir msj ata biliiyoruzya o yuzden ozel msj atamadim kusra bakma. Basin sagolsun arkadasim. Bende 14 nisanda oglumu dunyaya getirdim, ve hic sorunumuz yokken doktorun hatasi yuzunden sesini bile duyamadan , yuzunu bile goremeden oglumu kaybetdim. Cok zor gunler yasadim elbet ben anlarsin. ama buradaki arkadaslarim sayesinde toparlandim. Simdi hamileyim, sukurler olsun Allahima allah benim gibi aci ceken butun melek annelerini en kisa zamanda sevindirsin insallah. Sen nasil kaybetdin eger yarani desmis olmazsam anlatirsan dinlerim. Ilk bebeginmiydi?

rüyamda hastanedeydim kızım olmuştu.. ama yeni bir bebekmiydi emin değilim kaybettiğim kızıma çok benziyordu. acıkmıştır emzireyim diyorum emmeye başlıyor göğsümden kan geliyor..sonra diğer göğsümü veriyorum ondan normal süt geliyor.. arkadaşlar hastaneye görmeye geliyorlar bakıyorum üstündekiler eski..niye yeni birşey giydirmemişimki diyorum...falan falan....uyanınca doğal olarak sersemledim tabi...

canım benim allah hayretsin inş. kan görmüşsün ya bence rüyan bozulmuş zaten allah hayırlara vesile etsin canımcım....

aminn acanımm aminnn
bende 17nisanda doğum yaptım sezeryan oldum seninki normal doğummuydu canım?? ilk bebeğimdi bizimde hiç sıkıntımız yoktu kordonunda düğüm varmış oğlumun birde boynuna dolamış ultrason sırasında kalbi durmuştu bi gece öncesinde benimleydi yavrum 38 haftalıktı kısaca böyle canım biz gördük kimseler görmesin bu acıyı

gündüz niyetine inşallahh canım hayrolsun diyelim ilginçmiş

Allah hayıra çıkarsın canım.

Bu arada en önde ben mi gidiyorum 10 ayım doldu dün...

Öyle gözüküyor, bir atak bekliyoruz senden artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…