senin araları çok uzun olmadığı için bekleme süreni 2 yıl demiş olabilir doktor
iyice iyileşte diğerinde problem çıkmasın dye
inşallah kucağın dolar en kısa zamanda
yok bu hamileliğimde demedi doğumdan sonra bunu konuşmadım ilk doğumdan sonra demişti.ve herkezde vücüdun toparlanması için 2 yıl diyor.ne bilem şaşırdım .hayırlısı ne zamansa o zaman RABBİM sağlıkla hayırla yollasın hepimize inşallah.
inay 19eylül
aynur 21eylül
asesulfan 20 eylül
özay 29 eylül (inşallah başlarsak)
yokmu arttırann
hiç yumurta takibi falan yapmıyorum. aslında hiçbirşey yapmıyorum. hatta doktora 1 kez gittim başka bir problemden 6. ayda oda hemen hamile kalabilirsin dedi ama test tahlil hiçbirşey yapmadı
herkes çeşit çeşit tahliller yaptırıyor ben hiçbirşey yaptırmadım
In_ay, aaynur aslinda Allah ne zaman isterse o zaman verir bebegi, tabiki sizin icinde dogru zamani bekliyordur, Bana doktor en az 5-6 ay korunmalisin zaten istesende bebegin olmaz demisdi, megerse ben o zaman hamileymisim. yani ben korunmaya hazirlanirken kendimde bilmeden hamileymisim. hic beklemiyordum, bir cabada gostermiyordum. Insallah sizde hic beklemdiginiz bir anda haberiniz bile olmadan hamile oldugunuzun farkina varirsiniz. Ama yeterki kafaya cok fazla takmayin.
merhaba kızlar 15 gündür internetim yoktu giremedim okuyamadımda çok biriktiği için biz iyis Alaha şükür cumartesi farklı bi doktora gidicem daha önce gittik çok şükür kalp atışını gördük tek sorun sabah mide bulantılarım ve tansiyonumun düşmesi onun harici herşey yolunda çok şükür inş sizlerde iyisnizdir hadi bekliyorum gelin artık arkamdan:)
inayın bende bişey yaptırmadım banada olur deyip bırakıyorlar valla yapacak bişey yok allah hayırlısını versin cümlemize inş. kimseleri çok bekletmez inş. hayırlı bi şekilde verir bebeklerimizi alllahım tüm melek annelerini sevindirsin rabbim cennet kokulu meleklerimizi versin rabbim inş.
benim enfeksiyondan dendi ya onu bari araştırsalardı
smear yaptırdın ama değilmi inay?
kızlar kesin bende cok kötü bir hastalık cıkacak 4 gündür tuvalete günde sadece 2 defa cıkıyorum, heryerim yara, oturamıyorum, uyuyamıyorum canımın acısından birde adet oldum, offffff, hiç enfeksiyona benzemiyor, ilk gittiğim doktorun verdiği ilaçlar hiç ama hiç işe yaramadı hatta daha da kötü oldum
eşimden de utanır oldum sürekli sanki hastalık sahibi bir insan gibi hissediyorum ne cocuk verebiliyorum, ne ilişkiye girebiliyorum, kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum,çok mutsuzum çok, benden yıllar sonra evlenenler hepsi evlat sahibi,benle evlenenler 2.ye hamile, bense cabalayıp cabalayıp hep elim boş kaldı,sinirlerim cok bozuk, idrarımızı yapmak ne büyük bir nimetmiş meğersem, sanki bütün genital bölgem jiletle kesilmiş üstüne tuz basılmıs gibi,cok canım yanıyor, ben böyle acı görmedim doğumda bu kadar acım olmadı ya, gram iyileşme yok ya
inay neden smear yaptırdın acıdı mı yapılırken
aynı şeyi bende yasadım cnm daha çok yeni 15 gün oldu ama ben zaten en az 2 sene düşünmüyorum sezeryan olduğu için bide bnm 2. di bi kızım var.rabbim hakkımıızda hayırlısını versin39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....
Canım Allah sabır versinSeninle aynı şeyi mart 2009 da yaşadım.
37+5 de bebeğimin kalp atışları karnımda durdu. 38+0 sezeryan tarihimdi.
Bebeğimi sezeryanla aldılar.
otopsi yapıldı, herhangi bir şey bulamadılar bebeğimde.
Bebeğim sıkıntıya girmiş karnımda, kakasını yapmış, kakasını yemiş.Ama neden sıkıntıya girmiş bilinmiyor ?
Benim test sonuçlarımda mthr677 heterozigot çıktı. Türk toplumundaki kadınların yarısında bu değer böyleymiş, doktor hafif düzeyde kan pıhtılaşması ama bundan dolayı bebeğini kaybettiğini sanmıyorum dedi.
Ben 5 ay sonra hamile kaldım canım, çok şükür bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım.
sebebi bilinmediği için bebeğimi 36+2 de sezeryanla aldılar. Buna rağmen 3340 kg doğdu ve küvöze girmedi çok şükür.
Hamileliğimde doktorum düşük dozda kan sulandırıcı ve 100 mg coraspin kullandırdı.
Doktorum hacettepede riskli gebelik uzmanı, bana en az 8 ay beklemen yeterli demişti.Ben bekleyemediğim için 5. ayda hamile kaldım, hiç bir problem yaşamadım çok şükür.
Allah gönlüne göre versin arkadaşım.Allah en kısa zamanda kucağını doldursun, sağlıklı bir bebiş versin sana inşallah...
evet onda bişe çıkmadı
çok sevindim habersiz bırakma kime gideceksin karar verdinmi
aynı şeyi bende yasadım cnm daha çok yeni 15 gün oldu ama ben zaten en az 2 sene düşünmüyorum sezeryan olduğu için bide bnm 2. di bi kızım var.rabbim hakkımıızda hayırlısını versin
seninle de aynıyız cnm benimde bebeğim karınmda 2 gün önce ölmüş 38. haftadaydım sancılanıp gittim öleli 2 gün olmuş dediler senin dediğin gibi kakasını yutmuş die teşhis kondu baska hiçbi problem yoktu.napalım rabbimin takdiri diyoruz.4 yasında bi kızım var zaten rabbim evlatlarımızın acılarını göstermesin en az 1.5 2 sene sonra düşünbilirm.
kızlar kesin bende cok kötü bir hastalık cıkacak 4 gündür tuvalete günde sadece 2 defa cıkıyorum, heryerim yara, oturamıyorum, uyuyamıyorum canımın acısından birde adet oldum, offffff, hiç enfeksiyona benzemiyor, ilk gittiğim doktorun verdiği ilaçlar hiç ama hiç işe yaramadı hatta daha da kötü oldum
eşimden de utanır oldum sürekli sanki hastalık sahibi bir insan gibi hissediyorum ne cocuk verebiliyorum, ne ilişkiye girebiliyorum, kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum,çok mutsuzum çok, benden yıllar sonra evlenenler hepsi evlat sahibi,benle evlenenler 2.ye hamile, bense cabalayıp cabalayıp hep elim boş kaldı,sinirlerim cok bozuk, idrarımızı yapmak ne büyük bir nimetmiş meğersem, sanki bütün genital bölgem jiletle kesilmiş üstüne tuz basılmıs gibi,cok canım yanıyor, ben böyle acı görmedim doğumda bu kadar acım olmadı ya, gram iyileşme yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?