haa anladim. Simdi hamilemisin?
:)))
son reglim 24.8
19-20 eylül gibi bekliyorum
henüz değilim canım
beklenenler gelmez inş. inayım.....allah hayırlısından versin benimde 21 ağustos ... o zman yaklaşık olarak aynı dönemlerdeyiz yumurtalar ne durumda...
ben cok fazla gelemedigim icin gelismelerden bazen habersiz kaliyorum, ve seni hamile oldugunu dusunmusdum, icime dogdu herhalde insallah olursun.
In_ay, aaynur aslinda Allah ne zaman isterse o zaman verir bebegi, tabiki sizin icinde dogru zamani bekliyordur, Bana doktor en az 5-6 ay korunmalisin zaten istesende bebegin olmaz demisdi, megerse ben o zaman hamileymisim. yani ben korunmaya hazirlanirken kendimde bilmeden hamileymisim. hic beklemiyordum, bir cabada gostermiyordum. Insallah sizde hic beklemdiginiz bir anda haberiniz bile olmadan hamile oldugunuzun farkina varirsiniz. Ama yeterki kafaya cok fazla takmayin.
Ovulasyon Takvimi | Op. Dr. Nezih DURMAZLAR
inaycım ve diğer arkadaşlar burada ovulasyan hesaplama var sağ tarafta oraya adet süreni yaz bebişin olması için en uygun zamanlar takvimde çıkıyor
Allah sana sabırlar versin.Yaşadıkların çok zor canım,bile bile 2. sezeryana razı olmuşsun.Annelik böyle birşey işte...
amin canım sağolasın.evet annelik demek böle bişi.o her ne kadar engelli de olsa benim canım ciğerim.ben elimden geleni yapmak istedim.o yüzden hamd olsun içim son derece rahat.bu duygu psikolojimi de rahatlatıyor.çocuğu olan arkadaşlarım sen bizden daha annesin.bizden daha iyi annesin diyolar.hayırlısı olsun ne yapalım.
10. aydan sonra hamilelik düşünüyormuusn?dr larınız mı izin veriyor.çok ilginç bana niye 2 yıl bekle diyolar.sezeryan araları yakın olursa erken doğumu falan teteikliyormuş.şaşırdım ya.bazıları 6.aydan sonra izin veriyormuş falan ilginç geldi.
çok büyük sabır göstermişsin Allah mükafatını versin inşallah..
bana bi doktor 1 yıl diğeri 6 ay dedi bende anlamadım
senin ilk sezeryanınla arası ne kadar ikincinin
ilk sezeryanımı 15 eylülde 2010 da yapmıştım. 2.yılım olacak bu 15 eylül.ilk sezeryanımı eşimin doğum gününde 2.sezeryanımı kadir gecesinde yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?