Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

28 kasım 2012 sezeryan tarihimdi . 21 kasım saat:5 sıkıntım başladı bebegimde sıkıntılar oldugunu hissetti hemen dr aradım nöbetçiyim gel dedi eşimle birlikte gittik nst aldı kalp atışalarında sıkıntı vardı yarım saat sonra bir daha bagladı bişey degişmedi 15 dk alıcaz dedi biz eşimle çok mutlu olduk 9 aydan beri bekledigimiz evimizin neşesi biricik oglumuz bize katılıyodu artık hemen ailemi rardım eşyalarım geldi çok mutluydum güle oynaya doguma girdim sezeryan epidural oldum güle oynaya çıktım oglum gelmişdi artıköyle ve sat 21:21 artık benimleydi oglum odama gittim oglum geldi emzirdim onu 3 saat bizimle kaldı ve olan oldu canım canım oglum morarmaya başladı ve onu dr apar topar aldı götürdü yogun bakıma sonra başladı sıkıntılı süreç 6 gün yogun bakım hikayemiz ve oglum bizi bıraktı gitti .ve şimdi tam 19 gün oldu artık dayan ma gücüm kalmadı kafayı yiyorum mis kokulum yastıgım altında şapkası koklayıp yatyorum. allah sabir versin meger sıkıntımız kalp hastasıymış oglum bunu dr anlamadı canım işte böyle neler yazmak istiyorum neler haykırmak ama tıkanıyorum işte dayanması çok ama çok zor bie açıallahım yardım et lütfeennnn

yavrumun herşeyi hazırdı odası eşyaları evimde şimdi yaşayan ölü gibiyim odasının önünden bile çok zor geçiyorum.

nergiscm gercektn su an gözlrm doldu kendmi tutamyrm daha cok yenısın allahm sabrını versın.ama ne olur isyan etme arkadasm allahm dertleri sevdigi kullarına verirms

yigit efem di o benim tam 3 taneyatak almıştım nerde yatıracagımı şaşrdım onun için gözümden bile ayıramadım oglum şimdi nerelerde. allah sabrını versin . senin neymiş arkadaşım bişey dedilermi sana.

nergiscm gercektn su an gözlrm doldu kendmi tutamyrm daha cok yenısın allahm sabrını versın.ama ne olur isyan etme arkadasm allahm dertleri sevdigi kullarına verirms

hz. eyüp dermansız kaldı imdat demedi hz. yusuf karanlıga dustu eyvah demedi hz.ibrahm. atese düstü yandm demedi hz. hamza kanının yudumlanmasına feryat etmedi hz. bilal kayalar altında ezildm demedi unutma DERT SIKINTI TASA allaha sevgili olandan baskasına inmedi. mevlam ihmal degil imtihan eder{nergscm bunu bana daym gndermsti doğummdan soraki günlerde etkiledi gercekten sende biraz rahatla canım

allah razı olsun arkadaşım sagol allah bu sınavı isyan etmeden geçirsin şimdi annem benimle kalıyor aglayamıyorum onun yanında habire yutkunuyorum üzülmesin omuzlarım çöktü valla sıkıntıdan sanki başkasını hayatı izliyorum film gibi her saniye saat geçsin istiyorum bunuda neden istiyorum bilmiyorum ben anaokulu ögretmeniyim işime dönemiyorum bebek çocuk görmeyedayanamıyorum bir de arkadaş çevremizin hep yeni bebekleri oldu onlarla geçti hamileligim şimdi onların kucakları dolu benim ki boş inan dayanılcak zor bir acı allah verdi allah aldı diyorum.

yavrumun herşeyi hazırdı odası eşyaları evimde şimdi yaşayan ölü gibiyim odasının önünden bile çok zor geçiyorum.

aynen bende canım yatagı bile kurmustuk o kadar guzel olmustu kı ınananamıyrdm bunun icine bizim bebegmz mi yatacak diye cook zor ama dayanmamız lazım.benm oglumda mustafa tugra olacaktı doktor yanıma bile gelmedi arastrmadı ihmal etti cunku korktu yanıma gelmeye 10 saat nerdeyse sunı sancı cektm butun akrabalrm yanımda tesellı oldular ama dokor korkmus gelmedı 10 saat sonra amelyathane önunde grdm zaten kendmden bitkin halde idim ölmek istyrdm yüzüne bile bakmadm

neden oldugu hakkında bişey demediler mi size nerde dogum yaptın

seninkide daha zormuş canım.Benimde 1 hafta oldu 36.haftada aniden kalbi durdu karnımda.En azından biliyodum ölü doğum yapıcamı.Ama doğduktan emzirdikten sonra böyle olmasıda ayrı zor.Rabbim hepimizin sabrını artırsın

aynen arkadsm benı anlatyr gıbısın gercekten bende hep ruya da gibiydm hep uyanmak istedm gercek olmasın dıye hep cevremdekiler uzulmesn diye gzlı gzlı agladm esimede dayanamyrdm hem onun acısı hem ben ama bu 8 9 ay gectı hala oyleym ama hastalandm kendm cok stres sıkıntıdan yenı atlatyrm alerjı gıbı ıdı ama kurdsenms her yerm yara kasıntı şiş fela cok kötü oldum bayıldım esim babamgl kucagnda götrdüler hastaneye ama a ş hepsi geciyor diyecegm sende birseylerle ugras kafanı dagıt
...birde aynı benımde apartmanımda 4 kısı hamile idk herkes ellernde bebegi ile birinin ikiz birde öyle görünce benmde bebegm bunlar gbi olacakmydı gulecekmydı dıye hep düsnüyrm

evet canım nasıl dayanılır bilmiyorum ama evden dışarı çıkamıyorum. artık kelimelerin bittigi yerdeyim. sanki beni kimse anlamıyo gibime geliyo

kakasını yemekle kalp durmazmış canım sadece dogumdan sonra bebegin vücudunda döküntü olurmuş diye duymuştum .

öylemi inanmadm ki zaten hep ben almadı o gun ılgılenmedı dıye kızıyrm ben hşssettm oglumun ıyı olmadgını ama onlar göremedı ıste ama simdi hamıle kalamyrm ilk 2.5 ay korunduk o kadar sımdı de buna üzülüyrm

sennkı nasıl oldu kardelencm seni üzmeyeckse anlatırmısın seninde basın saolsun

Hep aklımda keşke sağlık ocağına gidip kalp atımına baksaydım ilk farkettiğimde diye ama demekki kısmeti yoksa yinede olmuyor.Zaten dr ların bu bildik havaları nice insanların canını yakıyo.bazen sağlık ocağı hemşirelerinin dr dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.başın sağolsun aynı acıyı yaşamışız

inşallah bütün melek anneleri alırbebeklerini kucaklarına diye dua ediyorum. inşallah canım hamile kalırsın benim daha çok yolum var 6 ay diyolar ayın 27 dr gidicem randevu aldım dikişlerime bakalıcak ve sanırım bazı tahliller yapılacak .işte sen tahlil yaptır dınmı canım dr söyledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…