Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım kısmetin önüne geçilmiyo aslında ömürleri o kadarmış benim yavrum dr verdigi sezeryan tarihinde ve saatinde gözlerini kapatı .fark etti noldu elden bişey gelmedi o güzel yüzlümü gördüm süt verdim çok şükür

hep keskeler var ama düsün düsün icindn cıkamyrz gercekten bende öyle dsnyrm arkadasm

bende dr a sadece 2 hafta kalmıştı diye ağlarken bana Doğumuna 2 gün kala kaybettiğimizde var doğumda kaybettiğimizde doğduktan sonra kaybettiğimizde dedi.nasipleri o kadarmış napalım Allah verdi Allah aldı diycek bişey yok.ben süt vermedim ama kucağıma aldım sevdim şükrediyorum yinede.benim hamilelîklerim hiç bu kadar büyümüyodu.karnımın büyüdüğünü gördüm hamilelik giydim en azından bu sefer diyorum başkasına komik yada acınası gelebilir ama benim için buda bi teselli.Sizinde başınız sağolsun Rabbim yerini uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun

Son düzenleme:

kacıncı hamileligin neden düşük mü oldu daha önce

aynen katılıyorum
benim hamileiğimde 7.5 aydan sonra şişmeye basladım,tansiyon cıkıyordu hemde ne çıkma 23-17 bile gördüm
idrarda protein cok yüksekti
doktora defalarca gittim bişi yok dedi
o sırada tansiynum normal cıkıyor die
ama eve gidince gene yükseliyordu

neyse doğum olduğu gün sağlık ocağına tansiyon baktırmaya gittim,yüksek dedi,sadece 13-9du
vucudumu elledi cok şişmişsin hemen git alsınlar neden bekletiyorlar seni dedi,hemen tansiyon hapımdan 2 tane içtim,eve gittim yattım
ve bu olaydan ssadece 3 saat sonra yavrumu kaybettim

amin canım belli olmaz allahm istedimi belki 6 ay bile olmadan olur beni cagırmadı gıtmezdm de o doktora oyle gecti bakalm yeni hamile kalırsam bakılır belki neyse size iyi aksamlar hepinize grsmk üzere

kızlar hepiniz cok yenisiniz

hanginize hoşgeldiniz diyeceğimi bilemedim

acılarınız cok taze,ama zamanla daha rahat olacaksınız,benim 5.5 ay oldu,daha bir saniye olmamıstır kızımı düşünmeyeli

hele ilk ay hatta 2.ayda öyle cok cok agır,biraz dua biraz zaman tek ilacınız şuan

Allahım sabırlarınıza sabır eklesin insallah

benimde doktorum bunlara kayıtsız kaldı ben hep diyodum şiştim diye bişey olmaz verirsin diyodu hay allahım daha neler neler benimde son zamanlarda başlamıştı tansiyonum. aman ya hatalarında dolayı hakkımı helel etmiyorum dr

amin canım sagol

doktoru düşünme canım
eşimle biz öyle yapıyoruz
yoksa insan çıldırır gidip doktoru dövebilr daha kötü şeyler olabilir
Allahtan demekten daha iyi bir secenek yok

ben doktor hatası dememeye calısıyorum,bir daha ki hamileliğimde gene aynı doktora gidicem hatta
cünkü artık onun kadar kimse ilgilenemez benimle buna eminim

kacıncı hamileligin neden düşük mü oldu daha önce

benim 4 düşüğüm var en büyüğü 14 haftalık olmak üzere.ihmali varsa bende helal etmiyorum hakkımı çünkü son haftalarda ellerim titriyodu başım dönüyodu arada.Sağlık ocağına gidip hemşireye sorduğumda hipoglisemi olabilir açlık tokluk kan şekerine baktır dedi.Ertesi gün kontrolüm vardı dr da sordum tahlil istedi kan idrar bide aç kalma sık sık ye dedi.tahlil sonuçlarına normal dedi.açlık tokluk kan şekeri istemedi.bende şimdi acaba ondanmıydı diyorum her ne kadar bi faydası olmasada

canım ben aynı doktora gitmiycem çünkü ölümden sonra korkarcasına bizden uzaklaştı bir tel etmedi 40 muayenesine cagırmada sütüm hala geliyo bunun için bir şeyler demedi ve bir igne varmış sütü kesiyomuş ben şimdi boş sütlerimle yaşamaya çalışıyorum kokusu burnumu sızlatı işe sanki bebegim açıkmış gibi geliyo Allahıma sıgınıyorum tabi ender saraç yazmış ki,tabında bebegin kordonu kesildikten sonra kum saati ters çevrilirmiş. Allah bilir tabi ama benim bebegimn sıkıntısı anne karnında görülebilirmiş ama hep o canavar gibi dedi Allah onu bildigi yapsın

canım ben eczacıyım
eşine söyle hemen bir eczaneden parlodel tb alsın 10 lira fiyatı
sabah aksam iç
o sütün kesilmesi lazım mutlaka,2 kutu içtim ben

hem içini yakar,hemde emziremediğin için canını acıtır,hemen al ilacını,bu sefer adet düzenin de bozulur sütün gelmesinden

8 Senedir dr a gidiyoruz üstelik Ankaradayız koca memleketin başkenti herkes başka şehirlerden buraya gelir güya.bir sürü para döktük.uzman kesmedi prof olsun dedik daha iyi olur belki.Ama yok yok işte.herkes ne en iyi dr a gidiyo nede çok titiz davranıyo.dünyada nasibi olan öylede böylede geliyo

bende ne gttm nede giderm allahm muhtac etmez ins onada birdaha hem ben sıkayet duyurusunda bile bulundm

Ya ben de kimyasal diye çekiniyorum. Gerçi Zamanı da geçti galiba değil mi???
Kilolara da dikkat edelim tabi. Ben aldım malzemeleri yarın başlıyorum kızlaaaar...

Derinsu ve Emine, yaklaşık bir yıldır buradayım ama hala yeni gelenlere ne diyeceğimizi bilemedik. Hoş bir şey değil ama laf olsun diye hoşgeldiniz kızlar başınız sağolsun ve Allah'ım gani gani sabırlar versin inşallah...
Allah o doktoru bildiği gibi yapsın inşallah, pislik herif!!!! nedir bu drlardan çektiğimiz??? Çok iyi yapmışsınız şikayet etmekle.. Ben de şikayet etmek istedim. en yakın arkadaşım hakim, eşi de savcı. araştırdılar, biz bir şey tutturamayacağımızı anlayınca vazgeçtik. Zaten kimi kime şikayet edecektik ki hepsi aynı halt!!!!
Hoş onlar doğru müdahale veya teşhiste bulunsalardı bile bizim bebeklerimiz ölecekti çünkü vadeleri bu kadardı meleklerimizin....
Hep diyorum kucağına alanların, emzirenlerin veya yüzünü görenlerin durumu daha zor. Allah yardımcın olsun canım.
Acın daha çok taze. Emin ol içindeki alev zamanla külleniyor. İhtiyacın olan tek şey zaman. Maalesef kimsenin yapabileceğiniz şey yok. Senin için bir şeyler yapabilecek bi Allah bir de sen.
Ayrıca haykırmak istiyorsan da haykır, bağır, çağır... (Bu bize psikologların tavsiyesi) acını yaşa ve atlat. sakın etraftakiler üzülecek diye sıkma kendini. yoksa acın, anksiyete veya depresyona dönüşür. Bak ben acımı doya doya yaşadım. eşim, ağlayıp bağırdığımda hiç engel olmazdı (psikoloğun tavsiyesiyle!) hatta beni susturmaya çalışanlara (annelere) kızardı. Ama bugün ne öğrendim biliyor musun? meğer anksiyete ve depresyon arasında gidip geliyormuşum şu an!!!! Halbuki ilk zamanlara oranla kendimi çok iyi hissediyorum. buna rağmen yani!!! o yüzden Sen anlat!! Biz seve seve dinleriz..
yavrumun herşeyi hazırdı odası eşyaları evimde şimdi yaşayan ölü gibiyim odasının önünden bile çok zor geçiyorum.
Acaba eşyalarını kaldırtsan daha mı iyi olur ki??? Bilemedim:26::44:
Zaten işine dönme canım. Senin doğum iznin yok mu??? Biz de 13 hamileydik toplam. İnanabiliyor musun tam 13!!!! Ve bir tek ben alamadım canım. Hatta bir yıl oldu daha en yakın arkadaşıma bebek görmeye gidemedim... Anlayabiliyoruz seni ve bunlar çok normal duygular. Zaman da şu an sana yavaş gibi gelse de akıp gidiyor İnan...sadece sabır, Allah dayanma gücü versin...
Canım onların hepsi psikolojik maalesef. Benim vücudum bi ara kanser belirtileri vermişti ama ortada hiçbir şey yoktu...hatta melekyavrusunda da yara çıkmıştı... İnanırım yani!!!
Ya herkes sağlık ocağındaki ultrason cihazından bahsediyo ama ben bizim buralarda hiç ultrason cihazı olan sağlık ocağı yok!!! Halbuki ben de Ankara'nın göbeğinde oturuyorum:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…