sennkı nasıl oldu kardelencm seni üzmeyeckse anlatırmısın seninde basın saolsun
Hep aklımda keşke sağlık ocağına gidip kalp atımına baksaydım ilk farkettiğimde diye ama demekki kısmeti yoksa yinede olmuyor.Zaten dr ların bu bildik havaları nice insanların canını yakıyo.bazen sağlık ocağı hemşirelerinin dr dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.başın sağolsun aynı acıyı yaşamışız
Hep aklımda keşke sağlık ocağına gidip kalp atımına baksaydım ilk farkettiğimde diye ama demekki kısmeti yoksa yinede olmuyor.Zaten dr ların bu bildik havaları nice insanların canını yakıyo.bazen sağlık ocağı hemşirelerinin dr dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.başın sağolsun aynı acıyı yaşamışız
canım kısmetin önüne geçilmiyo aslında ömürleri o kadarmış benim yavrum dr verdigi sezeryan tarihinde ve saatinde gözlerini kapatı .fark etti noldu elden bişey gelmedi o güzel yüzlümü gördüm süt verdim çok şükür
bende dr a sadece 2 hafta kalmıştı diye ağlarken bana Doğumuna 2 gün kala kaybettiğimizde var doğumda kaybettiğimizde doğduktan sonra kaybettiğimizde dedi.nasipleri o kadarmış napalım Allah verdi Allah aldı diycek bişey yok.ben süt vermedim ama kucağıma aldım sevdim şükrediyorum yinede.benim hamilelîklerim hiç bu kadar büyümüyodu.karnımın büyüdüğünü gördüm hamilelik giydim en azından bu sefer diyorum başkasına komik yada acınası gelebilir ama benim için buda bi teselli.Sizinde başınız sağolsun Rabbim yerini uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun
inşallah bütün melek anneleri alırbebeklerini kucaklarına diye dua ediyorum. inşallah canım hamile kalırsın benim daha çok yolum var 6 ay diyolar ayın 27 dr gidicem randevu aldım dikişlerime bakalıcak ve sanırım bazı tahliller yapılacak .işte sen tahlil yaptır dınmı canım dr söyledi mi
aynen katılıyorum
benim hamileiğimde 7.5 aydan sonra şişmeye basladım,tansiyon cıkıyordu hemde ne çıkma 23-17 bile gördüm
idrarda protein cok yüksekti
doktora defalarca gittim bişi yok dedi
o sırada tansiynum normal cıkıyor die
ama eve gidince gene yükseliyordu
neyse doğum olduğu gün sağlık ocağına tansiyon baktırmaya gittim,yüksek dedi,sadece 13-9du
vucudumu elledi cok şişmişsin hemen git alsınlar neden bekletiyorlar seni dedi,hemen tansiyon hapımdan 2 tane içtim,eve gittim yattım
ve bu olaydan ssadece 3 saat sonra yavrumu kaybettim
kızlar hepiniz cok yenisiniz
hanginize hoşgeldiniz diyeceğimi bilemedim
acılarınız cok taze,ama zamanla daha rahat olacaksınız,benim 5.5 ay oldu,daha bir saniye olmamıstır kızımı düşünmeyeli
hele ilk ay hatta 2.ayda öyle cok cok agır,biraz dua biraz zaman tek ilacınız şuan
Allahım sabırlarınıza sabır eklesin insallah
benimde doktorum bunlara kayıtsız kaldı ben hep diyodum şiştim diye bişey olmaz verirsin diyodu hay allahım daha neler neler benimde son zamanlarda başlamıştı tansiyonum. aman ya hatalarında dolayı hakkımı helel etmiyorum dr
kacıncı hamileligin neden düşük mü oldu daha önce
doktoru düşünme canım
eşimle biz öyle yapıyoruz
yoksa insan çıldırır gidip doktoru dövebilr daha kötü şeyler olabilir
Allahtan demekten daha iyi bir secenek yok
ben doktor hatası dememeye calısıyorum,bir daha ki hamileliğimde gene aynı doktora gidicem hatta
cünkü artık onun kadar kimse ilgilenemez benimle buna eminim
canım ben aynı doktora gitmiycem çünkü ölümden sonra korkarcasına bizden uzaklaştı bir tel etmedi 40 muayenesine cagırmada sütüm hala geliyo bunun için bir şeyler demedi ve bir igne varmış sütü kesiyomuş ben şimdi boş sütlerimle yaşamaya çalışıyorum kokusu burnumu sızlatı işe sanki bebegim açıkmış gibi geliyo Allahıma sıgınıyorum tabi ender saraç yazmış ki,tabında bebegin kordonu kesildikten sonra kum saati ters çevrilirmiş. Allah bilir tabi ama benim bebegimn sıkıntısı anne karnında görülebilirmiş ama hep o canavar gibi dedi Allah onu bildigi yapsın
canım ben aynı doktora gitmiycem çünkü ölümden sonra korkarcasına bizden uzaklaştı bir tel etmedi 40 muayenesine cagırmada sütüm hala geliyo bunun için bir şeyler demedi ve bir igne varmış sütü kesiyomuş ben şimdi boş sütlerimle yaşamaya çalışıyorum kokusu burnumu sızlatı işe sanki bebegim açıkmış gibi geliyo Allahıma sıgınıyorum tabi ender saraç yazmış ki,tabında bebegin kordonu kesildikten sonra kum saati ters çevrilirmiş. Allah bilir tabi ama benim bebegimn sıkıntısı anne karnında görülebilirmiş ama hep o canavar gibi dedi Allah onu bildigi yapsın
konyadan olanlar varmı aranızda hangi doktorlara gidiyrsunuz kadın doğum da
Ya ben de kimyasal diye çekiniyorum. Gerçi Zamanı da geçti galiba değil mi???tobeguk eczanede sürekli hastalarla muhatap olduğumuz için sürekli hasta olurdum
grip asısı yaptırdım yaptıralı,hastalığıı unuttum,ya da hasta olursam cok hafif atlatıyorum
normalde şuan yatak döşek yatmam lazımdı ama gene iyiyim şükür
yani şiddetle tavsiye ederim. kızlar dikkat edelim kiloları verelim
Allah o doktoru bildiği gibi yapsın inşallah, pislik herif!!!!evet arkadaşlar bende yavrumu kaybettm hemde doğumuna 2 gün kala burayada girmeyi hep düsündm bugune imiş nasip.ben bebegmn hareketnin olmadgını anlaynca hemen saglık ocagına gttm hemsire hemen doktoruna git alır bebegi kalp atısları zayıflams dedi bende hemen esimi cagrp 20 dk ya kalmaz gttm öğle 1 gibi acil dememe ragmen bekletti aksama kadar artık 5 te aldı beni cikolata felan yedrdi kalp atısı geldi ama ben anladm vardı bebegm de birsey o kadar ısrar ettm bir daha bak diye doktora güldü saglık ocagı bizden iyi mi bilecek dedi bende rahatladm neyse ama hala hareket etmyrdu doktorda iyice inms doğum haline dıye rahatlattı eve geldm 1 gun sonra agrm tuttu hemen gttm pazar günü hemsireler baktı kalp atısı bulamadı ama hala ben makine bozuktr diye ihtmal bile vermdk eşimle sevnyrz bebegmz geliyr diye sonra doktor korkarark geldi düsündgm olmamstr ins diye ama malesef kalbi durmus melegmn orda bittim ben birde gözüme baka baka ölmş ama mecbr doğuracaksn dedi bana ve ondan sonra benim sürecm basladı işte böyle arkaslar cok zor bi sürec ve imtihan diyorum
Hep diyorum kucağına alanların, emzirenlerin veya yüzünü görenlerin durumu daha zor. Allah yardımcın olsun canım.28 kasım 2012 sezeryan tarihimdi . 21 kasım saat:5 sıkıntım başladı bebegimde sıkıntılar oldugunu hissetti hemen dr aradım nöbetçiyim gel dedi eşimle birlikte gittik nst aldı kalp atışalarında sıkıntı vardı yarım saat sonra bir daha bagladı bişey degişmedi 15 dk alıcaz dedi biz eşimle çok mutlu olduk 9 aydan beri bekledigimiz evimizin neşesi biricik oglumuz bize katılıyodu artık hemen ailemi rardım eşyalarım geldi çok mutluydum güle oynaya doguma girdim sezeryan epidural oldum güle oynaya çıktım oglum gelmişdi artıköyle ve sat 21:21 artık benimleydi oglum odama gittim oglum geldi emzirdim onu 3 saat bizimle kaldı ve olan oldu canım canım oglum morarmaya başladı ve onu dr apar topar aldı götürdü yogun bakıma sonra başladı sıkıntılı süreç 6 gün yogun bakım hikayemiz ve oglum bizi bıraktı gitti .ve şimdi tam 19 gün oldu artık dayan ma gücüm kalmadı kafayı yiyorum mis kokulum yastıgım altında şapkası koklayıp yatyorum. allah sabir versin meger sıkıntımız kalp hastasıymış oglum bunu dr anlamadı canım işte böyle neler yazmak istiyorum neler haykırmak ama tıkanıyorum işte dayanması çok ama çok zor bie açıallahım yardım et lütfeennnn
Acaba eşyalarını kaldırtsan daha mı iyi olur ki??? Bilemedim:26::44:yavrumun herşeyi hazırdı odası eşyaları evimde şimdi yaşayan ölü gibiyim odasının önünden bile çok zor geçiyorum.
Zaten işine dönme canım. Senin doğum iznin yok mu??? Biz de 13 hamileydik toplam. İnanabiliyor musun tam 13!!!! Ve bir tek ben alamadım canım. Hatta bir yıl oldu daha en yakın arkadaşıma bebek görmeye gidemedim... Anlayabiliyoruz seni ve bunlar çok normal duygular. Zaman da şu an sana yavaş gibi gelse de akıp gidiyor İnan...sadece sabır, Allah dayanma gücü versin...allah razı olsun arkadaşım sagol allah bu sınavı isyan etmeden geçirsin şimdi annem benimle kalıyor aglayamıyorum onun yanında habire yutkunuyorum üzülmesin omuzlarım çöktü valla sıkıntıdan sanki başkasını hayatı izliyorum film gibi her saniye saat geçsin istiyorum bunuda neden istiyorum bilmiyorum ben anaokulu ögretmeniyim işime dönemiyorum bebek çocuk görmeyedayanamıyorum bir de arkadaş çevremizin hep yeni bebekleri oldu onlarla geçti hamileligim şimdi onların kucakları dolu benim ki boş inan dayanılcak zor bir acı allah verdi allah aldı diyorum.
Canım onların hepsi psikolojik maalesef. Benim vücudum bi ara kanser belirtileri vermişti ama ortada hiçbir şey yoktu...hatta melekyavrusunda da yara çıkmıştı... İnanırım yani!!!aynen arkadsm benı anlatyr gıbısın gercekten bende hep ruya da gibiydm hep uyanmak istedm gercek olmasın dıye hep cevremdekiler uzulmesn diye gzlı gzlı agladm esimede dayanamyrdm hem onun acısı hem ben ama bu 8 9 ay gectı hala oyleym ama hastalandm kendm cok stres sıkıntıdan yenı atlatyrm alerjı gıbı ıdı ama kurdsenms her yerm yara kasıntı şiş fela cok kötü oldum bayıldım esim babamgl kucagnda götrdüler hastaneye ama a ş hepsi geciyor diyecegm sende birseylerle ugras kafanı dagıt ...
Ya herkes sağlık ocağındaki ultrason cihazından bahsediyo ama ben bizim buralarda hiç ultrason cihazı olan sağlık ocağı yok!!! Halbuki ben de Ankara'nın göbeğinde oturuyorum:44::44::44:Hep aklımda keşke sağlık ocağına gidip kalp atımına baksaydım ilk farkettiğimde diye ama demekki kısmeti yoksa yinede olmuyor.Zaten dr ların bu bildik havaları nice insanların canını yakıyo.bazen sağlık ocağı hemşirelerinin dr dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.başın sağolsun aynı acıyı yaşamışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?