28 kasım 2012 sezeryan tarihimdi . 21 kasım saat:5 sıkıntım başladı bebegimde sıkıntılar oldugunu hissetti hemen dr aradım nöbetçiyim gel dedi eşimle birlikte gittik nst aldı kalp atışalarında sıkıntı vardı yarım saat sonra bir daha bagladı bişey degişmedi 15 dk alıcaz dedi biz eşimle çok mutlu olduk 9 aydan beri bekledigimiz evimizin neşesi biricik oglumuz bize katılıyodu artık hemen ailemi rardım eşyalarım geldi çok mutluydum güle oynaya doguma girdim sezeryan epidural oldum güle oynaya çıktım oglum gelmişdi artıköyle ve sat 21:21 artık benimleydi oglum odama gittim oglum geldi emzirdim onu 3 saat bizimle kaldı ve olan oldu canım canım oglum morarmaya başladı ve onu dr apar topar aldı götürdü yogun bakıma sonra başladı sıkıntılı süreç 6 gün yogun bakım hikayemiz ve oglum bizi bıraktı gitti .ve şimdi tam 19 gün oldu artık dayan ma gücüm kalmadı kafayı yiyorum mis kokulum yastıgım altında şapkası koklayıp yatyorum. allah sabir versin meger sıkıntımız kalp hastasıymış oglum bunu dr anlamadı canım işte böyle neler yazmak istiyorum neler haykırmak ama tıkanıyorum işte dayanması çok ama çok zor bie açıallahım yardım et lütfeennnn
allah sabrınızı artısrın gerçekten çok zor bir imtihan...ne denir ki. şimdi söylenen hiç bişey iyi gelmiycek belki ama
gün güne durup düşünüp yavaş yavaş geçmek değilse de azalacak...
bende iki ay önce kızımı kaybettim. hala en ufak bişeyde burnumun direği sızlayıp yaşlar dökülüyo elbet.
minik kızımla bir gün yeniden buluşucaz ama. o babasıyla beni bekliyo olcak...
senin evladında melek oldu. melek annesi oldun sende...kimseye yaşatmasın rabbim evlat acısını ama herkese nasip olmayacak bir sıfatın sahibi de olduk. böylede düşünmesek zaten hayatı devam ettirmek o kadar zor ki...
allah sabrınızı artırsın..
Tobeguk bahsettiğim ultrason cihazı değil.Basit bi kalp atımı dinleme aleti.Steteskop tarzında bişey
bende ne gttm nede giderm allahm muhtac etmez ins onada birdaha hem ben sıkayet duyurusunda bile bulundm
benim doktorum çok iyiydi. 10 dk içinde kalp atışları düşünce müdahale etti.
hatta masaya yattığımda doplerden sadece bir cızırtı duyunca.ben ağlamaya başladım öldü mü diye.
ben ağlamaya başlayınca 'zeliha dişini sıkman lazım kızın için' dedi. ve anestesi uzmanı daha ameliyathaneye gelmeden
neşteri vurdu.
maalesef normal bir sezaryen yaşamadım. ilk dakikalarına şahit oldum ama. adamın o çabasını gördüm yani.
ve odaya geldiğimizde dışarı çıkıp eşimle birlikte çok ağlamış.
kontrole gittiğimde de birlikte ağladı adam benle.
her gece rüyamda kafeste bir bebek görüyorum. yeniden çocuklarınız olacak lütfen bebeğiniz doğdunda bana getirip gösterin dedi.
yani doktorun kurtardığı hastaya canı nasıl o vermiyor sadece rabbim onu vesile kılıyorsa öldüğünde de rabbim doktoru sadece
somut bir vesile kılıyor. yapılan hata,eksiklik sonuç öle olması gerektiği için oluyor zaten.
ama tabiki eğer bir ihmal varsa bizden sonrakiler için mutlaka hesap vermeli doktorlar...
bu arada sağlık bakanlığı zaten bizim yerimize anne yada bebek ölümlerinde doktorların peşine düşüyormuş. ailenin haberi olmasına gerek duymadan.
ben yurtdışından gelip doğum yaptığım için aile hekimim yoktu türkiyede
aile hekimliğinde takipsiz göründüğüm için
direk sağlık bakanlığı aradı. doktor ihmali mi var diye...
yani biz başvursakta vurmasakta bakanlık bebek ölümlerinde zaten doktoru soruşturuyormuş.
günaydın arkadaşlar, nasılsınız haftanız hayırlı olsun inş. güzellikler sizlerle olsun inş.,
hafta sonu kontrole gittik teyzeleri, allahıma şükürler olsun herşey yolunda minicik canım benim, rabbim sana emenetiz allahım bu güzellikleri tüm bekleyen arkadaşlarımada nasip et hayırlısıyla.......sen hepimizin yar ve yardımcısı ol rabbim
hepinizi çokkk özledim..canlarım melek annelerim benimmmm sevgiyle kucaklıyorum
selam kızlar iyi haftalar olsun inşallah
yeni arkadaşlar var aramıza katılan Allahım sabır versin sizlere de.. zaman herşeye çare arkadaşlar yazmışlar zaten yazacak pek te birşey yok malesef... BU da bizim imtihanımız Allahım başka acılar göstermesin hepimizin son acısı olsun inşallah.....Rabbim çok bekletmeden yeni bebeklerimize kavuştursun hayırlısıyla sağlıkla inşallah....
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah sizi :)) diğer hamişlerimizide tabi
iznin nasıl geçti iyi geldi mi sana canım.slm kızlar,
bende 60 oldum melekyavrum yaaa
ne güzel 58i görmüşken nerden aldım 2 kiloyu anlamadım
bende gribim
melisseciğim napalım, aynı işte...
Ne kursuna gidiyordun canım.Yoğun oluyorum canım.Gidiğimde kaldığım yerden okuyorum yazılanları.İyiyim çok şükür.Ben iyiyim canım. Kursa gidiyorum, baya yoruluyorum akşama kadar. Sen nasılsın tatlım?? Eskisi kadar uğramıyorsun artık ama maşallah daha iyisin galiba
Başın sağolsun.Canım Allahım sabır versin.Çok zor yaşadıkların.Biz anneler gerçekten olucakları hissedioruz.Allahım bundan sonra olacak evlatlarımıza sağlık versin.Bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah.evet arkadaşlar bende yavrumu kaybettm hemde doğumuna 2 gün kala burayada girmeyi hep düsündm bugune imiş nasip.ben bebegmn hareketnin olmadgını anlaynca hemen saglık ocagına gttm hemsire hemen doktoruna git alır bebegi kalp atısları zayıflams dedi bende hemen esimi cagrp 20 dk ya kalmaz gttm öğle 1 gibi acil dememe ragmen bekletti aksama kadar artık 5 te aldı beni cikolata felan yedrdi kalp atısı geldi ama ben anladm vardı bebegm de birsey o kadar ısrar ettm bir daha bak diye doktora güldü saglık ocagı bizden iyi mi bilecek dedi bende rahatladm neyse ama hala hareket etmyrdu doktorda iyice inms doğum haline dıye rahatlattı eve geldm 1 gun sonra agrm tuttu hemen gttm pazar günü hemsireler baktı kalp atısı bulamadı ama hala ben makine bozuktr diye ihtmal bile vermdk eşimle sevnyrz bebegmz geliyr diye sonra doktor korkarark geldi düsündgm olmamstr ins diye ama malesef kalbi durmus melegmn orda bittim ben birde gözüme baka baka ölmş ama mecbr doğuracaksn dedi bana ve ondan sonra benim sürecm basladı işte böyle arkaslar cok zor bi sürec ve imtihan diyorum
Başın sağolsun.Canım benim bebeğimdede kalp problemi vardı.Emzirmem için getirdiklerinde morarmaya başladığını gördük.O anda eşim kızımı götürdü.7. kalp ameliyatı oldu.10. günde vefat etti yavrum .En zoruda biz sağlıklı bebeğimizi beklerken kızımın meğerse kalbinde problem varmış.Allahım sabırlar versin.28 kasım 2012 sezeryan tarihimdi . 21 kasım saat:5 sıkıntım başladı bebegimde sıkıntılar oldugunu hissetti hemen dr aradım nöbetçiyim gel dedi eşimle birlikte gittik nst aldı kalp atışalarında sıkıntı vardı yarım saat sonra bir daha bagladı bişey degişmedi 15 dk alıcaz dedi biz eşimle çok mutlu olduk 9 aydan beri bekledigimiz evimizin neşesi biricik oglumuz bize katılıyodu artık hemen ailemi rardım eşyalarım geldi çok mutluydum güle oynaya doguma girdim sezeryan epidural oldum güle oynaya çıktım oglum gelmişdi artıköyle ve sat 21:21 artık benimleydi oglum odama gittim oglum geldi emzirdim onu 3 saat bizimle kaldı ve olan oldu canım canım oglum morarmaya başladı ve onu dr apar topar aldı götürdü yogun bakıma sonra başladı sıkıntılı süreç 6 gün yogun bakım hikayemiz ve oglum bizi bıraktı gitti .ve şimdi tam 19 gün oldu artık dayan ma gücüm kalmadı kafayı yiyorum mis kokulum yastıgım altında şapkası koklayıp yatyorum. allah sabir versin meger sıkıntımız kalp hastasıymış oglum bunu dr anlamadı canım işte böyle neler yazmak istiyorum neler haykırmak ama tıkanıyorum işte dayanması çok ama çok zor bie açıallahım yardım et lütfeennnn
yavrumun herşeyi hazırdı odası eşyaları evimde şimdi yaşayan ölü gibiyim odasının önünden bile çok zor geçiyorum.
28 kasım 2012 sezeryan tarihimdi . 21 kasım saat:5 sıkıntım başladı bebegimde sıkıntılar oldugunu hissetti hemen dr aradım nöbetçiyim gel dedi eşimle birlikte gittik nst aldı kalp atışalarında sıkıntı vardı yarım saat sonra bir daha bagladı bişey degişmedi 15 dk alıcaz dedi biz eşimle çok mutlu olduk 9 aydan beri bekledigimiz evimizin neşesi biricik oglumuz bize katılıyodu artık hemen ailemi rardım eşyalarım geldi çok mutluydum güle oynaya doguma girdim sezeryan epidural oldum güle oynaya çıktım oglum gelmişdi artıköyle ve sat 21:21 artık benimleydi oglum odama gittim oglum geldi emzirdim onu 3 saat bizimle kaldı ve olan oldu canım canım oglum morarmaya başladı ve onu dr apar topar aldı götürdü yogun bakıma sonra başladı sıkıntılı süreç 6 gün yogun bakım hikayemiz ve oglum bizi bıraktı gitti .ve şimdi tam 19 gün oldu artık dayan ma gücüm kalmadı kafayı yiyorum mis kokulum yastıgım altında şapkası koklayıp yatyorum. allah sabir versin meger sıkıntımız kalp hastasıymış oglum bunu dr anlamadı canım işte böyle neler yazmak istiyorum neler haykırmak ama tıkanıyorum işte dayanması çok ama çok zor bie açıallahım yardım et lütfeennnn
başın sağolsun canım Allah sabır versin.bende kızımı kaybedeli 52 gün oldu bugün buda bizim için imtihan.bende 35+3 te kontole gittiğim gün suyum geldi hemen anemi aradım bebeğin çantasını getir beni doğuma alıyorlar diye herkes geldi güle oynaya girdim sezeryana ama olmadı kuzucuğumu orda gördüm sıkıntı var bebekte dedi karnı şişikti.karaciğeri aşırı büyümüş bana son 2 aydır bebek fazla kilo alıyor tombul bi bebek olacak dediler ama o kilo değil bebeğimin karacigerinin aşırı derece büyümesiymiş bilemediler onuhamileyken.yoğum bakıma aldılar 15 günyaşadı kızım yaşarken dokunamadım koklayıp öpemedim bile bırak emzirmeyi tenine dokunamadım bile.ne hayallerim vardı ama hepsi kaldı şimdi odasını topladı annem herşeyini götürdü.ve sonuç bekliyoruz bu hastalığın genetik olma riski varmış şimdi korkuyorum ben nasıl o masaya tekrar yatarım diye.ama çok güzelmiş kızım erçekten melekler gibiymiş rabbim o kadar güzel yaratmışki en azından şükrediyorum onu yaşarken esnemesini ağlayışını gördüm diye
iznin nasıl geçti iyi geldi mi sana canım.
Ne kursuna gidiyordun canım.Yoğun oluyorum canım.Gidiğimde kaldığım yerden okuyorum yazılanları.İyiyim çok şükür.
Başın sağolsun.Canım Allahım sabır versin.Çok zor yaşadıkların.Biz anneler gerçekten olucakları hissedioruz.Allahım bundan sonra olacak evlatlarımıza sağlık versin.Bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah.
Başın sağolsun.Canım benim bebeğimdede kalp problemi vardı.Emzirmem için getirdiklerinde morarmaya başladığını gördük.O anda eşim kızımı götürdü.7. kalp ameliyatı oldu.10. günde vefat etti yavrum .En zoruda biz sağlıklı bebeğimizi beklerken kızımın meğerse kalbinde problem varmış.Allahım sabırlar versin.
Evet bende herşeyini hazırladım.En ince detayına kadar.Ama hepsini bir bir topladılar.Elbiselerini yıkayıp büyük bir hevesle ütüledim.Yerlerine özenlenle yerleştirmiştim.Şimdi herşeyi kaldırmışlar.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Sabır dilemekten başka.
benim doktorum çok iyiydi. 10 dk içinde kalp atışları düşünce müdahale etti.
hatta masaya yattığımda doplerden sadece bir cızırtı duyunca.ben ağlamaya başladım öldü mü diye.
ben ağlamaya başlayınca 'zeliha dişini sıkman lazım kızın için' dedi. ve anestesi uzmanı daha ameliyathaneye gelmeden
neşteri vurdu.
maalesef normal bir sezaryen yaşamadım. ilk dakikalarına şahit oldum ama. adamın o çabasını gördüm yani.
ve odaya geldiğimizde dışarı çıkıp eşimle birlikte çok ağlamış.
kontrole gittiğimde de birlikte ağladı adam benle.
her gece rüyamda kafeste bir bebek görüyorum. yeniden çocuklarınız olacak lütfen bebeğiniz doğdunda bana getirip gösterin dedi.
yani doktorun kurtardığı hastaya canı nasıl o vermiyor sadece rabbim onu vesile kılıyorsa öldüğünde de rabbim doktoru sadece
somut bir vesile kılıyor. yapılan hata,eksiklik sonuç öle olması gerektiği için oluyor zaten.
ama tabiki eğer bir ihmal varsa bizden sonrakiler için mutlaka hesap vermeli doktorlar...
bu arada sağlık bakanlığı zaten bizim yerimize anne yada bebek ölümlerinde doktorların peşine düşüyormuş. ailenin haberi olmasına gerek duymadan.
ben yurtdışından gelip doğum yaptığım için aile hekimim yoktu türkiyede
aile hekimliğinde takipsiz göründüğüm için
direk sağlık bakanlığı aradı. doktor ihmali mi var diye...
yani biz başvursakta vurmasakta bakanlık bebek ölümlerinde zaten doktoru soruşturuyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?