Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Tobeguk bahsettiğim ultrason cihazı değil.Basit bi kalp atımı dinleme aleti.Steteskop tarzında bişey

allah sabrınızı artısrın gerçekten çok zor bir imtihan...ne denir ki. şimdi söylenen hiç bişey iyi gelmiycek belki ama
gün güne durup düşünüp yavaş yavaş geçmek değilse de azalacak...
bende iki ay önce kızımı kaybettim. hala en ufak bişeyde burnumun direği sızlayıp yaşlar dökülüyo elbet.
minik kızımla bir gün yeniden buluşucaz ama. o babasıyla beni bekliyo olcak...
senin evladında melek oldu. melek annesi oldun sende...kimseye yaşatmasın rabbim evlat acısını ama herkese nasip olmayacak bir sıfatın sahibi de olduk. böylede düşünmesek zaten hayatı devam ettirmek o kadar zor ki...
allah sabrınızı artırsın..

Amin canım çok zor biracı bazen delirdim sanıyorum ama bakıyorum ayaktayım sadece günlerin saatlerin geçmesini istiyorum bunu da neden istiyorum bilemiyorum işte karmakarışık duygular neden oldugunu bile anlamıyorum bütün gün pc başında araştırıyorum işte evden dışarı çıkmadım 19 gün oldu her saniye aglıyabiliyorum ama yutkunuyorum işte annem bende onu üzmek istemiyorum.Allahım yardım et bize

benim doktorum çok iyiydi. 10 dk içinde kalp atışları düşünce müdahale etti.
hatta masaya yattığımda doplerden sadece bir cızırtı duyunca.ben ağlamaya başladım öldü mü diye.
ben ağlamaya başlayınca 'zeliha dişini sıkman lazım kızın için' dedi. ve anestesi uzmanı daha ameliyathaneye gelmeden
neşteri vurdu.
maalesef normal bir sezaryen yaşamadım. ilk dakikalarına şahit oldum ama. adamın o çabasını gördüm yani.
ve odaya geldiğimizde dışarı çıkıp eşimle birlikte çok ağlamış.
kontrole gittiğimde de birlikte ağladı adam benle.
her gece rüyamda kafeste bir bebek görüyorum. yeniden çocuklarınız olacak lütfen bebeğiniz doğdunda bana getirip gösterin dedi.

yani doktorun kurtardığı hastaya canı nasıl o vermiyor sadece rabbim onu vesile kılıyorsa öldüğünde de rabbim doktoru sadece
somut bir vesile kılıyor. yapılan hata,eksiklik sonuç öle olması gerektiği için oluyor zaten.
ama tabiki eğer bir ihmal varsa bizden sonrakiler için mutlaka hesap vermeli doktorlar...

bu arada sağlık bakanlığı zaten bizim yerimize anne yada bebek ölümlerinde doktorların peşine düşüyormuş. ailenin haberi olmasına gerek duymadan.
ben yurtdışından gelip doğum yaptığım için aile hekimim yoktu türkiyede
aile hekimliğinde takipsiz göründüğüm için
direk sağlık bakanlığı aradı. doktor ihmali mi var diye...
yani biz başvursakta vurmasakta bakanlık bebek ölümlerinde zaten doktoru soruşturuyormuş.

8 senedir hiç böyle bi dr la karşılaşmadım.En azından dr un halinle hallenmiş bu da bişey.benim bebeğim ölmüş dr um karşıma geçmiş otopsiyi özelde anlaşmalı olduğum bi yer var orda yaptırırsan şu kadar olur devlette şöyle şöyle olur diyo.ben otopsi istemiyorumki dedim.8 ay boyunca her ay 250 tl ödemişim yaşarken göremediğin şeyi çocuğum öldükten sonra keserek mi görceksin.benim anne kalbim bide bunumu kaldıracak.Allah vicdan sahibi dr larla karşılaştırsın.bu ayları hiç görmemiştim daha önce gerçi ilk kez 9.ayı gördüm bu da bişeymi bilmiyorum

bu arada benim eşim avukat.bu tür davalarda pek sonuç alınamıyo yada insanı tatmin edecek bi sonuç çıkmıyo oda ayrı yıpratıyo insanı diyo.Ama neticeyi düşünmeden sırf uğraştırmak için şikayet edilebilir diyo

günaydın arkadaşlar, nasılsınız haftanız hayırlı olsun inş. güzellikler sizlerle olsun inş.,

hafta sonu kontrole gittik teyzeleri, allahıma şükürler olsun herşey yolunda minicik canım benim, rabbim sana emenetiz allahım bu güzellikleri tüm bekleyen arkadaşlarımada nasip et hayırlısıyla.......sen hepimizin yar ve yardımcısı ol rabbim

hepinizi çokkk özledim..canlarım melek annelerim benimmmm sevgiyle kucaklıyorum

selam kızlar iyi haftalar olsun inşallah

yeni arkadaşlar var aramıza katılan Allahım sabır versin sizlere de.. zaman herşeye çare arkadaşlar yazmışlar zaten yazacak pek te birşey yok malesef... BU da bizim imtihanımız Allahım başka acılar göstermesin hepimizin son acısı olsun inşallah.....Rabbim çok bekletmeden yeni bebeklerimize kavuştursun hayırlısıyla sağlıkla inşallah....

Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah sizi :)) diğer hamişlerimizide tabi

İnşallah inayım hayırlı haberlerle karşılaştırsın rabbim cümlemizi, evet arkadaşlarımıza allahtan bol sabırlar diliyoruz, kanayan bi yara arkadaşlar her depreşmede kanıyor asla kapanmıyor rabbim bundan başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş..

slm kızlar,
bende 60 oldum melekyavrum yaaa
ne güzel 58i görmüşken nerden aldım 2 kiloyu anlamadım
bende gribim
melisseciğim napalım, aynı işte...
iznin nasıl geçti iyi geldi mi sana canım.

Ben iyiyim canım. Kursa gidiyorum, baya yoruluyorum akşama kadar. Sen nasılsın tatlım?? Eskisi kadar uğramıyorsun artık ama maşallah daha iyisin galiba
Ne kursuna gidiyordun canım.Yoğun oluyorum canım.Gidiğimde kaldığım yerden okuyorum yazılanları.İyiyim çok şükür.

Başın sağolsun.Canım Allahım sabır versin.Çok zor yaşadıkların.Biz anneler gerçekten olucakları hissedioruz.Allahım bundan sonra olacak evlatlarımıza sağlık versin.Bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah.
Başın sağolsun.Canım benim bebeğimdede kalp problemi vardı.Emzirmem için getirdiklerinde morarmaya başladığını gördük.O anda eşim kızımı götürdü.7. kalp ameliyatı oldu.10. günde vefat etti yavrum .En zoruda biz sağlıklı bebeğimizi beklerken kızımın meğerse kalbinde problem varmış.Allahım sabırlar versin.
yavrumun herşeyi hazırdı odası eşyaları evimde şimdi yaşayan ölü gibiyim odasının önünden bile çok zor geçiyorum.

Evet bende herşeyini hazırladım.En ince detayına kadar.Ama hepsini bir bir topladılar.Elbiselerini yıkayıp büyük bir hevesle ütüledim.Yerlerine özenlenle yerleştirmiştim.Şimdi herşeyi kaldırmışlar.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Sabır dilemekten başka.

başın sağolsun canım Allah sabır versin.bende kızımı kaybedeli 52 gün oldu bugün buda bizim için imtihan.bende 35+3 te kontole gittiğim gün suyum geldi hemen anemi aradım bebeğin çantasını getir beni doğuma alıyorlar diye herkes geldi güle oynaya girdim sezeryana ama olmadı kuzucuğumu orda gördüm sıkıntı var bebekte dedi karnı şişikti.karaciğeri aşırı büyümüş bana son 2 aydır bebek fazla kilo alıyor tombul bi bebek olacak dediler ama o kilo değil bebeğimin karacigerinin aşırı derece büyümesiymiş bilemediler onuhamileyken.yoğum bakıma aldılar 15 günyaşadı kızım yaşarken dokunamadım koklayıp öpemedim bile bırak emzirmeyi tenine dokunamadım bile.ne hayallerim vardı ama hepsi kaldı şimdi odasını topladı annem herşeyini götürdü.ve sonuç bekliyoruz bu hastalığın genetik olma riski varmış şimdi korkuyorum ben nasıl o masaya tekrar yatarım diye.ama çok güzelmiş kızım erçekten melekler gibiymiş rabbim o kadar güzel yaratmışki en azından şükrediyorum onu yaşarken esnemesini ağlayışını gördüm diye

Allah sanada sabır versin canım çok zormuş evlet acısı içim acıyo ben daha odasına dokunamadım bile kimseye toplatmıyorum.ben yaptım herşeyini dolaplarını sildim eşyalarını yıkadım ütüladim hepsini ben yapıcam diyorum. ama bir türlü elim gitmiyo sanki gelicekmiş gibi geliyo elim varmıyo odasının kapısı kapalı kep karanlık bazen aklıma ordaymış gibi geliyo canı sıkılır diyorum kafayı yavaş yavaş yedim gibi geliyo. işte saniyem saniyemi tutmuyo kimseye anlatamıyorum bunları daralıyorum bütün gün evdeyim dışarı çıkmıyorum . gün geçirmeye çalışıyorum. her akşam rüyamda görüyorum aglıyo bana bakıyo uyandıgımda herşey başa sarıyo işte yutkunmakta başka bişey kalmıyo bana ama nereye kadar bilemiyorum sen yardım falan aldın mı canım benim oglumda melek kadar güzeldi. o gün onu görenler bana ilk defa bir melek gördük ilk defa dokunduk diyolar yavrum güzel oglum benim.

canım sana doktor bi açıklama yaptımı sonra ikinci gebelikte tekrar risk varmıymış neden olmuş ben bu konuda çok bilgili degilm daha kendimi toparlayamadım doktora gidicem ama anlatmak istersen seni dinlemek istiyorum bizim kisi birbirimize benziyo canım beni aydınlatırmısın lütfen

benim doktorum hiç böyle yapmadı birde bana sen 35 haftalık dogum yaptın dedi yalan söyledi ben 38 haftada dogum yaptım ne bir tel ne bir ilaç allah onu bildigi yapsın hakkımı ona helel etmiyorum. canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bir de ben sütlerimle başediyorum içim acıyo resmen

melek anneliği böyle...
geçtiğimiz yollar,hissettiklerimiz, yavrularımız, acılarımız hep benzer...
benimde kızım çok güzeldi. yüzü, gözü, kaşları doktorlar bile yanıma gelip çok güzel bi kızın var demişlerdi.
ben doğumdan sonra hemen göremedim.özel bir hastanedeydim kızımı 1.seviye yoğun bakımı olan devlet hastanesine götürmişler.
ben ertesi günü gidip kızımı gördüm. yoğunbakımda onca bebek arasında kızımın kuvezine gidince
gözlerime inanamadım.ilk buluşmamaız öle oldu maalesef
pamuk gibi bembeyaz
öle güzel bi kız ki
eşimde bende renkli gözlüyüz. kızımın gözleride masmaviymiş... yenidoğan olmasına rağmen lacivert değil boncuk mavisi gözleri
var kızının dedi. ben gözlerini açık göremedim hiç...uyutuluyodu.
ama onu ilk gördüğüm anı hiç mi hiç unutamıyorum şimdi. onun o güzelliğini
bu dünya insanı değilmiş gerçekten
şimdi düşününce bunu diyebiliyorum sadece
cennet çocuğu olacağı için mi bu kadar güzeldin annecim diorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…