Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım hayırlı olsun çok sevindim. Çok istiyordun en sonunda oldu bak darısı bizlerin başına olsun inşallah...
Hoşgeldin canım. Maşallah bebeğine de sana da ama Ben seninkini daha büyük zannediyordum.. Allah sağlıcakla tamamlamayı nasip etsin inşallah...

Aslında hamile melek annesi arkadaşlarım, benim bir önerim olacak.. Acaba gebelik bölümünde bir sayfa açsanız da hamile melekanneleri orada toplansa, gebelikle ilgili sorunlarını, sıkıntılarını, sevinçlerini, korkularını orada paylaşsa, buradan oraya terfi etsek güzel olmaz mı?? Çünkü biliyorum ki hamile olan arkadaşlarımız bizi burada üzmemek adına sayfaya gelmemeye başladı ama neticede hamile arkadaşlarımızın da dertleşmeye ihtiyacı vardır.... Acaba siz böyle bir ihtiyaç duymuyor musunuz???:44:Ben hamile olsam açarım ama hamile değilken sayfayı benim açmam biraz komik olur herhalde.
Sadece bir tavsiye.. Bu arada an itibariyle sayfadaki ennn eski melekannesi rekorumu korumaktayımİnşallah ben de bir an önce hamile kalırım da ben açarım sayfayııı

inşallah canım açarsın

Tobeuk-- 24 kasımdan aysemden haberin varmı??????
Herkes nasıl yeni haber varmı. Ben bu gebelikte kan sulandırıcı iğnelere başladım.bunlarıda paylaşmak istiyorum. Kullanan varmı.

[Aslında hamile melek annesi arkadaşlarım, benim bir önerim olacak.. Acaba gebelik bölümünde bir sayfa açsanız da hamile melekanneleri orada toplansa, gebelikle ilgili sorunlarını, sıkıntılarını, sevinçlerini, korkularını orada paylaşsa, buradan oraya terfi etsek güzel olmaz mı?? Çünkü biliyorum ki hamile olan arkadaşlarımız bizi burada üzmemek adına sayfaya gelmemeye başladı ama neticede hamile arkadaşlarımızın da dertleşmeye ihtiyacı vardır.... Acaba siz böyle bir ihtiyaç duymuyor musunuz???:44:Ben hamile olsam açarım ama hamile değilken sayfayı benim açmam biraz komik olur herhalde.
Sadece bir tavsiye.. Bu arada an itibariyle sayfadaki ennn eski melekannesi rekorumu korumaktayımİnşallah ben de bir an önce hamile kalırım da ben açarım sayfayııı[/QUOTE]

BEN BİR MELEK ANNESİ OLARAK DİĞER YENİ HAMİLELERLE AYNI ŞEYLERİ KESİNLİKLE HİSSETMİYORUM VE BURADA DİĞER MELEKANNELERİYLE SEVİNCİMİ VE KAYGILARIMI PAYLAŞMAK BENİM İÇİN İNAN DAHA DEĞERLİ. ÇÜNKÜ HİÇ BİR KİMSE YADA HAMİLE BİR MELEKANNAESİNİ ANLAYAMAZ. SADECE MELEKANNELERİ ACISINI İÇTEN YAŞAR İNAN BANA. BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM........

hep birbirine benzer hikayelerimiz Allah sabır versin kaderlerimizde böyle acı yaşamakta varmış allahım bidaha yaşatmasın inşallah bir gün hepimiz çok mutlu oluruz...

kızlar gerçekten meleklerimiz bu dünyada yaşasaydı nazardan bişey olurdu rabbim bebeklerimizi cenneti için çok çook güzel yaratmış bende yavrumu gördüğümden beri hep öyle düşünüyorum onlar bu dünya için fazla güzeldi ben ömrühayatımda böyle güzel bebek görmemiştim kendi yavrum olduğu için değil gerçekten çok güzeldi.eşim hastanede çalıştığı için arkadaşları morga inip durmadan yavruma bakmışlar ve biz böyle güzel çocuk görmedik demişler.Burda büyüklerimizin bir lafı var toprağına büyümüş derler sankı oğlum yeni doğmuş değilde 4 - 5 aylık bebek gibiydi bazen diyorum karnıma nasıl sığmış kuzum diye...

Son düzenleme:

yazdıklarını okuyunca yazmadan geçemedim. kendim yazdım sandım.
gerçekten benim kızımda çok büyük bir bebekti. bizede öle dediler.sanki 3-4 aylık bebekti.
yumuk yumuk.3600 dü kilosu ama o kadar büyüktü ki aynı şeyleri bende düşündüm nasıl sığdı diye...
gören herkesin yorumuda öleydi bize. bu dünya çocuğu değilmiş die.kaşları cizilmiş gibi dümdüz,masmavi gözlü..

Tobeuk-- 24 kasımdan aysemden haberin varmı??????
Herkes nasıl yeni haber varmı. Ben bu gebelikte kan sulandırıcı iğnelere başladım.bunlarıda paylaşmak istiyorum. Kullanan varmı.
Aysem oğluyla evde. En son bıraktığımızda iyiydi ama uzun süredir gelmiyor.
24kasımı da en son inay gördü, iyiymiş. Göbeği büyümüş baya. Zaman öldürmek, evde düşüncelerle boğulmasak için kursa yazılmış.
Kan sulandırıcıya da doğa başladı. Daha bir kaç haftadır kullanıyor. Başka kullanan var mı bilmiyorum ama...
Tamam canım kızma! Ben de senin söylediğinden daha farklı bir şey söylemiyorum zaten. Bir melekannesi olarak!! sadece hamile melekannelerinin toplanacağı bir sayfa olabilir demişitim zaten. Uzun süredir gelmiyordun arada konuşmaları kaçırdın galiba ama şöyle bir durum oldu. Hamile arkadaşlar buraya yazıp diğer arkadaşları üzmek istemiyor. Çünkü daha bir çok arkadaşımızın uzunca bir bekleme dönemi var ve acıları çok taze. Dolayısıyla yeni arkadaşlar tıpkı bizim gibi burada dertleşmek istiyorlar.

Hamile arkadaşlarımız normal gebe sayfalarına gittiklerinde de kendilerini mutlu hissetmiyorlar çünkü diğer hamileler melekannelerini anlamıyor, anlayamaz!! Hamile melekanneleriyle normal gebelerin korkuları, heyecanları, soru ve sorunları çok daha farklı. O yüzden başka bir sayfa daha sağlıklı olur diye düşünmüştüm. Hı benim gibi arada olanlarda her iki sayfada birden takılır.
Siz bilirsiniz sadece bir öneride bulunmuştum...

merhaba,

ben de ekim ayında 37.haftada bebeğimi kaybettim. Şu an patolojik testler devam ediyor henüz nedenini bilmiyoruz. Sezeryan oldum ben de. Ameliyattan çıktıktan sonra doktorum rahimini çok güzel diktim 2 ay sonra yeniden hamile kalabilirsin dedi ama bilmiyorum.. Kime sorsam 1 yıldan önce problem olur diyor. Sorunun muhattabı olan doktoruma da sormak istemiyorum açıkcası. Zaten şu anda psikolojik olarak kendimi yeniden hamile kalmaya hazır da hissetmiyorum. Sağlıklı bir hamilelik için çook kilo vermem lazım, emzirmediğim için fazladan 10 kilo taşıyorum

bu konu başlığı aştındaki tüm melek annelerine Allah'tan sabır diliyorum, inşallah bir gün bize de nasip olur evlat sahibi olmak.

Canım dediğin gibi belkide nazar değecekti yavrularımıza.Onlar şimdi melek oldular inşallah kavuşucaz onlara günün birinde.
Bizler gerçekten özel anneleriz.Umarım bundan sonrakii hayatımızda sağlıkla sıhhatle yeniden olacak bebeklerinizi büyütürüz.

Başın sağolsun canım.Yüce Rabbim sabırlar versin.2 ay çok kısa bir zaman.İnsan kendini ruhsal açıdan hazır hissetmiyor.En az 6 ay geçmesi gerekiyor.
İnşallah canım hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

Başın sağolsun canım. Bir arkadaşımıza da dr u ameliyatını çok iyi yaptığını ve 3 ay sonra hamile kalabileceğini söylemişti. senin de neredeyse 2 ay olmuş. Sen vücudunun ne zaman hazır olduğunu hepimizden daha iyi bilirsin canım.
Allahım sana booooolca sabır ve bir an önce acil şifalar versin inşallah....

basın sağolsun canım
Allah sabırlar versin
bende 37.haftamda kaybetmiştim meleğimi

ahhh o kilolar,normalde zayıf bir insanken şimdi hafif balık etli biri oldum
ama ekstradan ayva göbek derler ya karpuz göbeğe sahibim bende
ne yapsam gitmiyor o göbek
bir an önce azalsa da hamilelik düşünsem diyorum ama yokkkk eskiden ayva olan göbeğim şimdi benden yarım metre ilerden gidiyor
millet hamilemisiniz diye sormasın die
karnıma doğru bakan biri gördümmü,hemen içime cekmeye calısıyorum

melekannesi 35 canım cok sevindim, dualarımız senle,insallah bu sefer (benim kızımda kakasını yemişti) o pis kakalarını bezlerine yapacaklar,sağlıkla gelecek bebeğin,öpüyorum

vet23 masallah kocaman olmussunuz dikkat et canım kendinize cok iyi bakın

tobeguk,ne güzel bir fikir düşünmüşsün, insallah sen acarsın o topiği,bizde peşinden geliriz

hamile arkadaslarım bizi üzmek istemiyorsunuz belki ama,kendi adıma söyleyeyim,sizin güzel gecen hamilelikleriniz benim en büyük umudum,ama kendinizi üzmemek için az geliyorsanız,o baska o zaman tabiki gelmeyin

canim benim rabbim bol bol sabirlar versin... ben kizimi kaybedeli tam 1bucuk yil oldu daha dün gibi... senin gibi eltimle beraber hamileydik... canimin yandigini kimse anlamadi o zamanlar halada yaniyorya... simdi 4 aylik bir oglum var.. cok sükür rabbime yine verdi.. ama unutulmuyor acisi kaliyor ama ilk günki gibi degil...ben 6 ay bekledim sonra tekrar hamile kaldim sen kendini hazir hissettigiin an bence hic bekleme.. yoksa bu aciya dayanmak cok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…