Canım hayırlı olsun çok sevindim. Çok istiyordun en sonunda oldu bakKızlar herkese selam, çok uzun zamandır giremiyordum. Herkes nasıl. 24 kasım sen ne kadarlık oldun?herşey yolundamı. Aysem sen neler yapıyorsun in-ay ve diğer tüm kızlar herşey iyimi. Yeni haberler varmı. Kızlar ben yeniden hamileyim...........sizlerlede paylaşmak istiyorum.
Hoşgeldin canım. Maşallah bebeğine de sana daArkadaşlar Merhaba. uzunca bir zamandır giremiyorum geçmişin tamamını okuyamadım ama maalesef yeni yeni katılanlar olmuş aramıza
Beni bilmeyenler için söyleyim geçen sene 21 Aralıkta sezeryanla dünyaya gelmişti oğlum anne karnında kakasını yutmuş 6 gün yoğun bakımda kaldı ve kaybettik onu...Nerdeyse 1 yıl olacak şunu söyleyebilirim ki hayatımın en kötü günleriydi...Sezeryandan 7 ay kadar sonra tekrar hamile kaldım şimdi 24 haftalık hamileyim iyiyim çok şükür hiç bir sıkıntım yok şimdilik.yaşanan duygular öyle karışık ki arkadaşlar inşallah burda bu acıyı yaşamış tüm arkadaşlarımız bir gün bebeklerimizi kucağımıza sağ sağlim alırız...Görüşmek üzere...
Canım hayırlı olsun çok sevindim. Çok istiyordun en sonunda oldu bakdarısı bizlerin başına olsun inşallah...
Hoşgeldin canım. Maşallah bebeğine de sana daama Ben seninkini daha büyük zannediyordum.. Allah sağlıcakla tamamlamayı nasip etsin inşallah...
Aslında hamile melek annesi arkadaşlarım, benim bir önerim olacak.. Acaba gebelik bölümünde bir sayfa açsanız da hamile melekanneleri orada toplansa, gebelikle ilgili sorunlarını, sıkıntılarını, sevinçlerini, korkularını orada paylaşsa, buradan oraya terfi etsek güzel olmaz mı??Çünkü biliyorum ki hamile olan arkadaşlarımız bizi burada üzmemek adına sayfaya gelmemeye başladı ama neticede hamile arkadaşlarımızın da dertleşmeye ihtiyacı vardır.... Acaba siz böyle bir ihtiyaç duymuyor musunuz???:44:Ben hamile olsam açarım ama hamile değilken sayfayı benim açmam biraz komik olur herhalde.
Sadece bir tavsiye.. Bu arada an itibariyle sayfadaki ennn eski melekannesi rekorumu korumaktayımİnşallah ben de bir an önce hamile kalırım da ben açarım sayfayııı
Tobeuk-- 24 kasımdan aysemden haberin varmı??????
Herkes nasıl yeni haber varmı. Ben bu gebelikte kan sulandırıcı iğnelere başladım.bunlarıda paylaşmak istiyorum. Kullanan varmı.
evet arkadaşlar bende yavrumu kaybettm hemde doğumuna 2 gün kala burayada girmeyi hep düsündm bugune imiş nasip.ben bebegmn hareketnin olmadgını anlaynca hemen saglık ocagına gttm hemsire hemen doktoruna git alır bebegi kalp atısları zayıflams dedi bende hemen esimi cagrp 20 dk ya kalmaz gttm öğle 1 gibi acil dememe ragmen bekletti aksama kadar artık 5 te aldı beni cikolata felan yedrdi kalp atısı geldi ama ben anladm vardı bebegm de birsey o kadar ısrar ettm bir daha bak diye doktora güldü saglık ocagı bizden iyi mi bilecek dedi bende rahatladm neyse ama hala hareket etmyrdu doktorda iyice inms doğum haline dıye rahatlattı eve geldm 1 gun sonra agrm tuttu hemen gttm pazar günü hemsireler baktı kalp atısı bulamadı ama hala ben makine bozuktr diye ihtmal bile vermdk eşimle sevnyrz bebegmz geliyr diye sonra doktor korkarark geldi düsündgm olmamstr ins diye ama malesef kalbi durmus melegmn orda bittim ben birde gözüme baka baka ölmş ama mecbr doğuracaksn dedi bana ve ondan sonra benim sürecm basladı işte böyle arkaslar cok zor bi sürec ve imtihan diyorum
28 kasım 2012 sezeryan tarihimdi . 21 kasım saat:5 sıkıntım başladı bebegimde sıkıntılar oldugunu hissetti hemen dr aradım nöbetçiyim gel dedi eşimle birlikte gittik nst aldı kalp atışalarında sıkıntı vardı yarım saat sonra bir daha bagladı bişey degişmedi 15 dk alıcaz dedi biz eşimle çok mutlu olduk 9 aydan beri bekledigimiz evimizin neşesi biricik oglumuz bize katılıyodu artık hemen ailemi rardım eşyalarım geldi çok mutluydum güle oynaya doguma girdim sezeryan epidural oldum güle oynaya çıktım oglum gelmişdi artıköyle ve sat 21:21 artık benimleydi oglum odama gittim oglum geldi emzirdim onu 3 saat bizimle kaldı ve olan oldu canım canım oglum morarmaya başladı ve onu dr apar topar aldı götürdü yogun bakıma sonra başladı sıkıntılı süreç 6 gün yogun bakım hikayemiz ve oglum bizi bıraktı gitti .ve şimdi tam 19 gün oldu artık dayan ma gücüm kalmadı kafayı yiyorum mis kokulum yastıgım altında şapkası koklayıp yatyorum. allah sabir versin meger sıkıntımız kalp hastasıymış oglum bunu dr anlamadı canım işte böyle neler yazmak istiyorum neler haykırmak ama tıkanıyorum işte dayanması çok ama çok zor bie açıallahım yardım et lütfeennnn
Evet canım benim ve eşimin gözleri renkli degil ben göremedim ama ilginç görenler oglunu gözleri masmavi dediler inamadım bizde renkli gözlü yok bence onlar burası için yaratılmamış. gül yüzlü meleklerim offfff
kızlar gerçekten meleklerimiz bu dünyada yaşasaydı nazardan bişey olurdu rabbim bebeklerimizi cenneti için çok çook güzel yaratmış bende yavrumu gördüğümden beri hep öyle düşünüyorum onlar bu dünya için fazla güzeldi ben ömrühayatımda böyle güzel bebek görmemiştim kendi yavrum olduğu için değil gerçekten çok güzeldi.eşim hastanede çalıştığı için arkadaşları morga inip durmadan yavruma bakmışlar ve biz böyle güzel çocuk görmedik demişler.Burda büyüklerimizin bir lafı var toprağına büyümüş derler sankı oğlum yeni doğmuş değilde 4 - 5 aylık bebek gibiydi bazen diyorum karnıma nasıl sığmış kuzum diye...
Aysem oğluyla evde. En son bıraktığımızda iyiydi ama uzun süredir gelmiyor.Tobeuk-- 24 kasımdan aysemden haberin varmı??????
Herkes nasıl yeni haber varmı. Ben bu gebelikte kan sulandırıcı iğnelere başladım.bunlarıda paylaşmak istiyorum. Kullanan varmı.
Tamam canım kızma! Ben de senin söylediğinden daha farklı bir şey söylemiyorum zaten. Bir melekannesi olarak!! sadece hamile melekannelerinin toplanacağı bir sayfa olabilir demişitim zaten. Uzun süredir gelmiyordun arada konuşmaları kaçırdın galiba ama şöyle bir durum oldu. Hamile arkadaşlar buraya yazıp diğer arkadaşları üzmek istemiyor. Çünkü daha bir çok arkadaşımızın uzunca bir bekleme dönemi var ve acıları çok taze. Dolayısıyla yeni arkadaşlar tıpkı bizim gibi burada dertleşmek istiyorlar.BEN BİR MELEK ANNESİ OLARAK DİĞER YENİ HAMİLELERLE AYNI ŞEYLERİ KESİNLİKLE HİSSETMİYORUM VE BURADA DİĞER MELEKANNELERİYLE SEVİNCİMİ VE KAYGILARIMI PAYLAŞMAK BENİM İÇİN İNAN DAHA DEĞERLİ. ÇÜNKÜ HİÇ BİR KİMSE YADA HAMİLE BİR MELEKANNAESİNİ ANLAYAMAZ. SADECE MELEKANNELERİ ACISINI İÇTEN YAŞAR İNAN BANA. BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM........
Canım dediğin gibi belkide nazar değecekti yavrularımıza.Onlar şimdi melek oldular inşallah kavuşucaz onlara günün birinde.kızlar gerçekten meleklerimiz bu dünyada yaşasaydı nazardan bişey olurdu rabbim bebeklerimizi cenneti için çok çook güzel yaratmış bende yavrumu gördüğümden beri hep öyle düşünüyorum onlar bu dünya için fazla güzeldi ben ömrühayatımda böyle güzel bebek görmemiştim kendi yavrum olduğu için değil gerçekten çok güzeldi.eşim hastanede çalıştığı için arkadaşları morga inip durmadan yavruma bakmışlar ve biz böyle güzel çocuk görmedik demişler.Burda büyüklerimizin bir lafı var toprağına büyümüş derler sankı oğlum yeni doğmuş değilde 4 - 5 aylık bebek gibiydi bazen diyorum karnıma nasıl sığmış kuzum diye...
merhaba,
ben de ekim ayında 37.haftada bebeğimi kaybettim. Şu an patolojik testler devam ediyor henüz nedenini bilmiyoruz. Sezeryan oldum ben de. Ameliyattan çıktıktan sonra doktorum rahimini çok güzel diktim 2 ay sonra yeniden hamile kalabilirsin dedi ama bilmiyorum.. Kime sorsam 1 yıldan önce problem olur diyor. Sorunun muhattabı olan doktoruma da sormak istemiyorum açıkcası. Zaten şu anda psikolojik olarak kendimi yeniden hamile kalmaya hazır da hissetmiyorum. Sağlıklı bir hamilelik için çook kilo vermem lazım, emzirmediğim için fazladan 10 kilo taşıyorum
bu konu başlığı aştındaki tüm melek annelerine Allah'tan sabır diliyorum, inşallah bir gün bize de nasip olur evlat sahibi olmak.
Başın sağolsun canım. Bir arkadaşımıza da dr u ameliyatını çok iyi yaptığını ve 3 ay sonra hamile kalabileceğini söylemişti. senin de neredeyse 2 ay olmuş. Sen vücudunun ne zaman hazır olduğunu hepimizden daha iyi bilirsin canım.merhaba,ben de ekim ayında 37.haftada bebeğimi kaybettim. Şu an patolojik testler devam ediyor henüz nedenini bilmiyoruz. Sezeryan oldum ben de. Ameliyattan çıktıktan sonra doktorum rahimini çok güzel diktim 2 ay sonra yeniden hamile kalabilirsin dedi ama bilmiyorum.. Kime sorsam 1 yıldan önce problem olur diyor. Sorunun muhattabı olan doktoruma da sormak istemiyorum açıkcası. Zaten şu anda psikolojik olarak kendimi yeniden hamile kalmaya hazır da hissetmiyorum. Sağlıklı bir hamilelik için çook kilo vermem lazım, emzirmediğim için fazladan 10 kilo taşıyorum
bu konu başlığı aştındaki tüm melek annelerine Allah'tan sabır diliyorum, inşallah bir gün bize de nasip olur evlat sahibi olmak.
merhaba,
ben de ekim ayında 37.haftada bebeğimi kaybettim. Şu an patolojik testler devam ediyor henüz nedenini bilmiyoruz. Sezeryan oldum ben de. Ameliyattan çıktıktan sonra doktorum rahimini çok güzel diktim 2 ay sonra yeniden hamile kalabilirsin dedi ama bilmiyorum.. Kime sorsam 1 yıldan önce problem olur diyor. Sorunun muhattabı olan doktoruma da sormak istemiyorum açıkcası. Zaten şu anda psikolojik olarak kendimi yeniden hamile kalmaya hazır da hissetmiyorum. Sağlıklı bir hamilelik için çook kilo vermem lazım, emzirmediğim için fazladan 10 kilo taşıyorum
Canım hayırlı olsun çok sevindim. Çok istiyordun en sonunda oldu bakdarısı bizlerin başına olsun inşallah...
Hoşgeldin canım. Maşallah bebeğine de sana daama Ben seninkini daha büyük zannediyordum.. Allah sağlıcakla tamamlamayı nasip etsin inşallah...
Aslında hamile melek annesi arkadaşlarım, benim bir önerim olacak.. Acaba gebelik bölümünde bir sayfa açsanız da hamile melekanneleri orada toplansa, gebelikle ilgili sorunlarını, sıkıntılarını, sevinçlerini, korkularını orada paylaşsa, buradan oraya terfi etsek güzel olmaz mı??Çünkü biliyorum ki hamile olan arkadaşlarımız bizi burada üzmemek adına sayfaya gelmemeye başladı ama neticede hamile arkadaşlarımızın da dertleşmeye ihtiyacı vardır.... Acaba siz böyle bir ihtiyaç duymuyor musunuz???:44:Ben hamile olsam açarım ama hamile değilken sayfayı benim açmam biraz komik olur herhalde.
Sadece bir tavsiye.. Bu arada an itibariyle sayfadaki ennn eski melekannesi rekorumu korumaktayımİnşallah ben de bir an önce hamile kalırım da ben açarım sayfayııı
herkese merhablar
40+3 de sancılar ve açılmayla gitmiştim iki ay evvel hastaneye...
kızımla sancıları karşılarken hayatımın en güzel anları olacağını bilemezdim,bütün acıma rağmen
herşey normal ve doğumu beklerken...kalp attışlarının düşmesiyle bir anda apar topar ameliyata alındım. daha sezeryan için hazırlıklar tamamlanmamışken doktorun doplerle karnımda kalp sesi araması ama duyamadığımız o küçük pıt yerine
acı bir cızırtı şimdi kulaklarımda kalan...
anestesi bile almayı beklemeden müdahale edilmek zorunda kalındı. ama kalp masajıyla 2 iki gün yaşayan minik kızım gözümün önünden hiç gitmiyor.
büyümeye ömrü oladığını yazan rabbim küçücük bebeği annesini birebir suretinde yaratmış. meğer kime benzeyeceğini göremiycemiz içinmiş...
öyle zor bir imtihanmış ki bu...kelime karşılığı yok. şimdi kızımın eşyalrına baktığımda.bir bebek gördüğümde,kızım kelimesinde kalbimi
demir taraklarla taranmış gibi kanıyo,acıyo...
saçının bir telini, tırnağını bile yerine koymaya gücümüz yokken. kızım demek, benim iyeliğini koymak bile...
hayatımda bir gecede yaşlandığımı büyüdüğümü hissettim.
üstelik aynı anda hamile kaldığımız eltim bende 20 gün sonra doğum yaptı. çok şükür ii o ama ben bebeklere bile bakamzken
şimdi sürekli kızımla aynı süreçleri yaşayan bebek muhabbetlerine katlanmak zorunda kalıyorum...
şimdi her şey çok kareışık. yeniden anne adayı ve anne olmak istiyorum dese de dilim. o süreçleri bir daha nasıl yaşarım bilmiyorum.
her gün yürek sancısıyla nasıl karşılanır ki... en az 8 ay beklemem gerektiğini söyledi doktorum...
türkiyede bir bankada çalışıyordum. ama şuan eşimin işi dolayısıyla bir sene kadar almanyadayız. dolayısıyla
gayet boşumm...
Tobeuk-- 24 kasımdan aysemden haberin varmı??????
Herkes nasıl yeni haber varmı. Ben bu gebelikte kan sulandırıcı iğnelere başladım.bunlarıda paylaşmak istiyorum. Kullanan varmı.[/QUO
ben iyim canim ya sen nasilsin... zaman buldukca girmeye calisiyorum sonra yeni melekannelerin yazdiklarini okuyorum... biz baya yol kaydetmisiz onlarin yazdilarini hep yasayip gecmisiz meger... kizimi kaybedeli 1bucuk yil oldu... nasil gecti zaman... cok sükür rabbime oglum kucagimda ama kizim aklima geldimi gözyaslarimi tutamiyorum.. hele eltimin kizini gördükce sanki bir yanim eksik gibi geliyor bana... benim kizimda böyle olurdu herhalde diye düsünüp duruyorum.
ama inan tekrar bebek aciyi hafifletiyor.. onu emzirmek onun gülmesi derken zaman geciyor..
sen hamile degilsin dimi... düsünmüyormusun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?