Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

allah sabır versin canım.ne kadar uğraşsakta hamilelik öncesi zayıflığa dönemiyoruz hele o göbek hiiç gitmiyor melek yavrumun dediği gibi benide gören hamile sanıyor kendini hazır hissettiğin an düşün tekrar çünkü moralimiz yerinde olursa daha kolay zayıflarız

canim almanyada neredesin... bende almanyada yasiyorum..

maşallah önce rabbim bağışlasın evladını. bizlerede göstersin inş.
bende öle zannedşyorum ki eltimin kızını her gördüğümde canım yanacak.helede şimdi bebekken...
canım ben stuttgarttayım. sen nerdesin?

Çok teşekkür ederim, amin Allah hepimize sabır versin. İnşallah o güzel günleri görebiliriz

Evet herkes hamile zannediyor, hele ki geçenlerde bir alışveriş merkezinde bayanın biri doğum fotoğrafçısıymış broşürü uzattı. Kahroldum ama napıyım. Kadıncağız ne bilsin dedim ama insan yine de yıpratıyor kendini. Allah'ım hepimize dayanma gücü verir inşallah.

Ben de aynen senin gibi düşünüyorum. ameliyattan çıktıktan sonra ilk sorduğum şey kime benziyordu demek oldu. Eşimde kapıdan çıkar çıkmaz aynı şeyi sormuş. Sadece çok güzeldi diyebilmişler. Rabbim onları kötülülerden ve nazarlardan korudu bence...

Aynı doktora yeniden gitmek niyetinde olmadığım için bir ara tlf edip söylediğin gerçek mi yoksa moral vermek için mi olduğunu öğreneceğim. Dediğin gibi önce vücudun hazır olması lazım, zaten yorulmuş yeni toparlanan bir metabolizmayı tekrar yormak istemiyorum. Artık sağlıklı bir hamilelik geçirip sonlansın istiyorum hayırlısı ile..
Allah hepimize sabır versin canım..

Ben hamilelikle bolll bol yedim 22 kilo aldım. 40'ım çıkana kadar 12 kilo kendiliğinden gitti ama şimdi 10 kilo kaldı gitmiyor. Demek ki doktorların dediği gibi 12 kilo alsaymışım normal kiloma dönebilecektim. Sağlıklı bir hamilelik için bu 10 kiloyu vermeden hamile kalmak istemiyorum. Gerçi şu an adet düzenimde yok neredeyse. Vücudun baya toparlanması lazım.
Ben de korse giyiyorum hayatımda ilk defa, ama napalım hamile zannedilip yorum yapılması canımı çok acıtıyor.

Canım aynı sorun bendede var.Ben 74 kiloyla hamile kaldım.14-15 kilo kadar almıştım ama ben çok fazla şiştim.Doğumdan sonra 7-8 kilo verdim ama üzüntüden stresten ygeri aldım kiloyu 5 kilo verdim ama yine aldım bu durumla baş etmek gerçekten çok zor.Şimdi 80 kilodayım ama veremiyorum birtürlü.Benide gören hamile sanıyor.Çok üzülüyorum yok hamile değilim diyorum.A kusura bakmayın diyor.Çocuğunuz var mı demelerinden korkuyorum resmen.Dünde yine biri geldi ofise sen doğum iznine çıkmıştın dimi dedi bebeğin nasıl diyince yine kötü oldum.Sürekli bu durumla karşılaşmak insanı yıpratıyor.Korkuyorum birinin sormasına.İlk zamanlar gibi değil tabi ama yinede bu korku geçmiyor.
İnşallaah hamile kaldığımızda,yada evlatlarımıza kavuştuğumuzda biraz olsun diner acımız.

canım çok sevindim inşallah sağlıkla gelecek bebeğin kucağına alacaksın Allahım nazarlardan korusun sizi

hoşgeldin nerelerdesin maşallah sizede cinsiyetini öğrendinmi bebeğin sağlıkla gelsin inşallah

aysem özledik kız seni bebiş iyiymiş maşallah öp bizim için

yeni gelen arkadaşlar Allah sizlere de sabır versin en kısa zamanda yeniden bebeklerinize kavuştursun inşallah...önce iyileşmeye bakın zaman geçiyor bir şekilde zaman herşeye çare...

tobegukum doğa gelmiyor nasıl iyimi selam söyle.... bu arada burun farkıyla rekor bende

ay cok sevimlisin:)))

aaa çok sevindim cnm yeniden hamile olmana bende pek giremiyorum şuan 5.5 aylık hamileyim şükürler olsun inşş hep yolunda gider herşey sen ne kadarlık oldun anladığım kadarıyla daha yeni bi hamilelik galiba hayırlı olsun inşş herşey yolunda gidicek :)

Tobeuk-- 24 kasımdan aysemden haberin varmı??????
Herkes nasıl yeni haber varmı. Ben bu gebelikte kan sulandırıcı iğnelere başladım.bunlarıda paylaşmak istiyorum. Kullanan varmı.

ben de kanda pıhtılanma çıkmadı ama yinede önlem alalım dedi doktor günde 1 tane coraspin 100 mg içiyorum 32 ye kadar içicez dedi yanlış hatırlamıyorsam cnm

evt cnm iyi bi analiz yapmışsın inşş biri açar aramızda :)

bende 24 kasim 2011 de kaynettim gitiğimde kalp atışında düşme vardı ama doktorum acil görmedi sezeryanı bekletti biraz ve kalbi durdu sezeryan için hazırlanırken ölü olarak girdim doğuma doktoruma da çok kızdım içimden ama oda bilemiyoruz bazı şeyleri öngöremiyorus belki hemen alırdım ama daha sonrasnda ölebilirdi dedi ben hep yetişilmedi die üzülyordm ama bak sende yetişmiş hemen almış ama malasefki yine kayıp olmuş kalp le ilgili bi sıkıntıları varmış ama anne karnında benim doktorum da anlamadı daha doğrusu hiç bi sıkıntısı yoktu dio sonuçççç Rabbmm nasip etmicekse yetişssende yetişmedim zannetsen de ne yaşanacaksa o inşş tekrardan Allahım sağlıcakla büyütüceğimiz bebkler nasip eder bizee .....

Amin canım inşallah içim yanıyo daralıyorum neden niçin beni delirtiyo içim acıyo ben ne oldugunu algılayamıyorum bile neden sıkıntı oldu beni doktor şaşırrtı kakasını yemiş olabilir dedi dogumdan önce sonra başka bir doktor geldi 35 haftalık dogum yapmışsın dedi oysaki ben 38 haftalık dogum yaptım sonra 2 gün sonra kordon dolandı dedi sonra kalp doktoru getirdiler hastaneye ve pulmuner hipertansiyon dedi ve 6 sonra 28 kasım bebegimi kaybettim işte çaresizlikler içinde kıvranıyrum derdimi kimseye anlatamıyorum işte ne yapacagım çaresizlik işte benimkisi eşime beni doktora götür diyorum herşeye başa almaktan mı korkuyo bilmiyorum yada neyi söyliycek yalan dolan ne kadar dogru söyliycek bilmiyoruz diyo inanmayalım ona diyo ne olur biri beni aydınlatsın kafayı yemek üzereyim biri bişeyler söylesin lütfennn birileri ARTIK BENİ ANLASIN ALLAHIMA DUA EDİYORUM YAR VE YARDIMCIM OLSUN BU KADAR ÇOK AGIR GELDİ NASIL BİR DURUM HERŞEY BU KADAR İYİ GİDERKEN NASIL OLURDA DOGUMA BİR HAFTA KALA BU KADAR OLUMSUZLUK BAŞIMA GELİR YALVARIYORUM BİRİ BANA BİŞEYLER YAZSIN MELEK ANNELERİ BENİ BİR TEK SİZ ANLARSINIZ LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNN

ah canım ne yazayım bilemedim sakin ol nolur çok zor biliyorum herşey bir sebep işte ömrü yokmuş yoksa neler oluyor yaşıyor bebek şaşırıyoruz.. bak benim 6 aylık doğdu 4 gün yaşadı kuzenimin 6 aylık doğdu sağlıklı kucağında evinde şuan.. neden neden diyoruz işte ama neden yok nedeni Allahım ömür vermemiş cennetinde meleklerimiz mutlular oyun oynuyorlar beraber.. Tek dileğimiz bundan sonra böyle birşeyle sınamasın Allahım bizi üzme kendini nolur

ben de 70 kilo ile başladım 92 ile bitirdim. Ben de inanılmaz ödem vardı ayak bileklerim görünmüyordu asla. Ayrıca bebeğimi kaybettiğimizi anlayalı üzerinden 7-10 gün geçmiş dedi doktorlar onun şişliği de çok fazlaydı. zehirlemeye başladığı için de 4 gün hastane de yattım. aldığım serumlarda kiloma etki etti tabi. Şimdi de 79 kiloyum nası gidecek hiçbir fikrim yok. Doğum iznindeyim ben de şimdi. İşe nasıl başlayacağım insanlarla yüz yüze nasıl geleceğim bilmiyorum. En büyük korkum da benim yüzleşmek. Sana sorulan soruların aynısı bana da geliyor. İş yerinden mail atıyorlar bebeğinizi sağlıkla büyütün diye, nasıl kahroluyorum anlatamam. Ama belki sana da iyi gelir müdürüm dedi ki "sen hırsızlık yapmadın ayıp kötü bir şey yapmadın o yüzden insanların karşısına çımaya korkma, bu herkesin başına gelebilir" ...

ben de hastaneden gün almak için gittiğimde bu kötü olayı yaşadım. 37 haftalık hamileydim 38,5'ta doğuma girecektim zaten. İnsan önce kendini sonra doktoru suçluyor. Ben karar verdim aynı doktora bir daha kesinlikle gitmeyeceğim. Test sonuçlarım çıktıktan sonra mutlaka bir riskli gebelik uzmanına gitmeyi planlıyorum. Sen de mutlaka böyle bir doktor tercih etmelisin bence. İnşallah bir gün bizim de yüzümüz gülecek. Hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alacağız, ümidini asla kaybetme nolur.

bir daha doktora gidermiyim canım bu soruları sormak için gidicem sadece ama beni kimse götürmüyoo işte bende ona çıldırıyorum ya

kabullenmek öyle zor ki..Uyanıyorum ağlıyorum yatıyorum ağlıyorum.üstelik benim 5.kaybım ve yaşayan çocuğum yok.Herkes hayırlısı böyleymiş diyo.Herkesin kucağında evine dönmesi hayırlı da bana hep kaybetmekmi hayırlı diyorum Rabbim affetsin.Bu sefer riskli gebelik uzmanına gittim.8 ay boyunca hiçmi ters giden bişey olmaz ama olmadı.Herşey hayal ettiğiminde ötesinde gidiyodu.38.haftada doğumu başlatırız demişti dr um.Son haftalarda plasenta yaşlanıyo, suyu azalıyo riske atmayalım demişti.Bende sevinmiştim kuzuma daha önce kavuşucam diye.Artık stresten halim kalmamıştı çünkü bi an önce sağlıkla kavuşmak istiyodum.bu gebelikte kayınvalidemim bana gebelik öncesi yaptırdığı muskayıda takmıştım, hergün dua etmiştim kuzuma sağlıkla kavuşayım bu sefer diye.Daha ne yapabilirdim bilmiyorum yani.benim oğlumda kordon dolanması yoktu ama dr dediki oda ölüm sebebi olmuyor zaten her zaman.Ben kaç çocuk doğurttum öyle kordon dolanmış boynuna ama sapasağlamdı dedi.vesselam dr du sebeplerdi derken acımız zaten büyükken iyice kötü olmamızı sağlıyo.Tek çözüm teslim olmak Yaradana.Haberlerde duyuyoruz araba dümdüz olmuş içindeki herkes ölmüş ama içinden bi bebek çıkıyoki burnu bile kanamamış.Allah kime ne ömür biçmişse o kadar ötesi yok.Yavrularımızın kısmeti bu kadarmış yapacak bişey yok.Çok zor bi durum çok sabır istiyo.Hatası olanında yanına kalsın demiyorum tabi hatası olanda cezasını çeksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…