- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
neden diye hep bende sordum.bende doğumumdan 3 gün önce kontrole gittim nst'yi çeken kalp atımı biraz kötü doktora gösterin ultrasyondaki durumuyla karşılaştırır ona göre sonuç verir dedi doktor sorun yok dedi eve gittik ve 3.günün sonunda hareket azlığı nedeniyle tekrar gittik yavrumun kalp atışları azalmıştı acil sezeryana girdim ama yavrum öldü...bende sürekli keşke 3 gün önce alsaydı beni belki yavrum yaşardı diyorum aslında herşey sebeb yavrumun ömrü olmadığını biliyorum allah isteseydi yaşardı demekten başka care yok..
Benimde arkadaşlarım bize gelmiş ben çay servisi yapıyorum dikişliyim onlar oturuyo neyse bi tanesi bide çocunu getirmiş mutfakta yanıma geldi soruyo bende başladım anlatmaya tabi şimdi dışarda yagmur yagıyo benim yavrum ne yapıyo diye o ara içeriye oglu girdi dışarı çıkardı gitti oturdu içeri ben kaldım o lafı dedim dururmuyum aglamaktan neyse bir daha mutfaga dönmedi bile sildim gözyaşlarımı yutkundum her zamanki gibi girdim içeri ben kimseye hayadımda böyly yapmadım aman kimse üzülmesin aman kırılmasın diye hep kendimi yedim oglumu kaybettigim gün bile kimse benim için üzülmesin diye odalarda agladım işte böyle canım başka bir arkadaşımda erkek arkadaşıyla kavga etmiş geliyo benim evimde aglıyo ben ona teslli veriyorum ama sormuyo ki nasılsın diiye bana iyi oldu gördüm bunları sonunda hep ben verdim hep ben bakalım bundan sonra nasıl olacakbiz varız canım artık,inan burdakileri sanki eskiden tanıyormusum gibi
msn den inayla melisse le konusuyoruz
bir yandan arkadaslarım yazıyor onlarınki geyik dedikodu falan
ama inay ve melisle kimseyle konusamadığımm içimdeki acımı paylasıyorum
bende suan 2 arkadasımla aram bozuldu,biri kız biri erkek
sebepte şu,telefonla aramam,
belki sizde de olmustu ben doğumdan sonra cok unutkanlastım
2arkadasımda beni aramıs ben geri dönmemişim
hiç umrumda da değiller
benden adımda beklemesinler,böyle birsey için bana kızacaklarsa,benden özür de beklemesinler
erkek olan arkadasım bebeğimi kaybettiğimin daha 40ı cıkmadan dısarı cıkılacaktı,bunun hoşlandığı kızla ben gelmedim diye bozuldu, ki ben gelmicem dedim
onun beni aradığı sırada ben hüngür hüngür aglıyordum,telefonuna bakacak halim yoktu
İnşALLAH oğlumda benim için dua ediyordur
Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz. Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin ve babamın ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana ve babama çok özenecek çünkü ebedi hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç büyümeyecek olan bir yavrunuz var ben varım...sen şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben seni de babamı da tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde ikinizi bulacam ve sizi kendimle cennete getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu? Babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana zulmetmedi anneciğim....
Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz. Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin ve babamın ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana ve babama çok özenecek çünkü ebedi hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç büyümeyecek olan bir yavrunuz var ben varım...sen şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben seni de babamı da tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde ikinizi bulacam ve sizi kendimle cennete getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu? Babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana zulmetmedi anneciğim....
Amin canım inşallah içim yanıyo daralıyorum neden niçin beni delirtiyo içim acıyo ben ne oldugunu algılayamıyorum bile neden sıkıntı oldu beni doktor şaşırrtı kakasını yemiş olabilir dedi dogumdan önce sonra başka bir doktor geldi 35 haftalık dogum yapmışsın dedi oysaki ben 38 haftalık dogum yaptım sonra 2 gün sonra kordon dolandı dedi sonra kalp doktoru getirdiler hastaneye ve pulmuner hipertansiyon dedi ve 6 sonra 28 kasım bebegimi kaybettim işte çaresizlikler içinde kıvranıyrum derdimi kimseye anlatamıyorum işte ne yapacagım çaresizlik işte benimkisi eşime beni doktora götür diyorum herşeye başa almaktan mı korkuyo bilmiyorum yada neyi söyliycek yalan dolan ne kadar dogru söyliycek bilmiyoruz diyo inanmayalım ona diyo ne olur biri beni aydınlatsın kafayı yemek üzereyim biri bişeyler söylesin lütfennn birileri ARTIK BENİ ANLASIN ALLAHIMA DUA EDİYORUM YAR VE YARDIMCIM OLSUN BU KADAR ÇOK AGIR GELDİ NASIL BİR DURUM HERŞEY BU KADAR İYİ GİDERKEN NASIL OLURDA DOGUMA BİR HAFTA KALA BU KADAR OLUMSUZLUK BAŞIMA GELİR YALVARIYORUM BİRİ BANA BİŞEYLER YAZSIN MELEK ANNELERİ BENİ BİR TEK SİZ ANLARSINIZ LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNN
Ayyyyy evet canım ya seni atlamıştım bentobegukum doğa gelmiyor nasıl iyimi selam söyle.... bu arada burun farkıyla rekor bende
Bacım topic sahibemiz olaraktan sen açsanaaaaa. Hem hazır hamilesin deevt cnm iyi bi analiz yapmışsın inşş biri açar aramızda :)
Derinsucuğum inşallah en kısa sürede nedenini öğrenirsin canım. Biliyorum acabalar içini yakıp kavruluyor, insanı deli ediyor. Yaşadıklarımız çok ağır. Ama düşünsene kakasını da yese, kordon da dolansa, erken de doğursan da bunlar sadece ve sadece bir bahane. Çünkü bizim bebeklerimizin ömrü bu kadardı. Şimdi sebebini öğrensek bile bir sonraki gebelikte de bu olabilir ve biz yine engelleyemeyiz. Maalesef biz çok aciziz ve ne yaparsak yapalım olacak olan oluyor. Biliyorum kabul etmesi, kaldırması çok zor, biz de senden farklı değildik ama sabretmeye çalış be cancağızım...Amin canım inşallah içim yanıyo daralıyorum neden niçin beni delirtiyo içim acıyo ben ne oldugunu algılayamıyorum bile neden sıkıntı oldu beni doktor şaşırrtı kakasını yemiş olabilir dedi dogumdan önce sonra başka bir doktor geldi 35 haftalık dogum yapmışsın dedi oysaki ben 38 haftalık dogum yaptım sonra 2 gün sonra kordon dolandı dedi sonra kalp doktoru getirdiler hastaneye ve pulmuner hipertansiyon dedi ve 6 sonra 28 kasım bebegimi kaybettim işte çaresizlikler içinde kıvranıyrum derdimi kimseye anlatamıyorum işte ne yapacagım çaresizlik işte benimkisi eşime beni doktora götür diyorum herşeye başa almaktan mı korkuyo bilmiyorum yada neyi söyliycek yalan dolan ne kadar dogru söyliycek bilmiyoruz diyo inanmayalım ona diyo ne olur biri beni aydınlatsın kafayı yemek üzereyim biri bişeyler söylesin lütfennn birileri ARTIK BENİ ANLASIN ALLAHIMA DUA EDİYORUM YAR VE YARDIMCIM OLSUN BU KADAR ÇOK AGIR GELDİ NASIL BİR DURUM HERŞEY BU KADAR İYİ GİDERKEN NASIL OLURDA DOGUMA BİR HAFTA KALA BU KADAR OLUMSUZLUK BAŞIMA GELİR YALVARIYORUM BİRİ BANA BİŞEYLER YAZSIN MELEK ANNELERİ BENİ BİR TEK SİZ ANLARSINIZ LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNN
Benim de en büyük korkumdu işe dönmek. Üstelik hamileyken bana çok da acımasız davranmışlardı. Hepsinden nefret ediyordum üstelik. Resmen benimiçin kabus gibiydi. Hatta sağolsun buradaki arkadaşlar çok destek olmuşlardı bana. Her gün ne yaptın diye sorarlardı ama işe dönüşüm hiç de beklediğim gibi olmamıştı. İş yerindekiler çok iyi davranmışlardı. Hatta burnumdan getiren o idareciler hala çok iyi davranıyorlar bana.......Doğum iznindeyim ben de şimdi. İşe nasıl başlayacağım insanlarla yüz yüze nasıl geleceğim bilmiyorum. En büyük korkum da benim yüzleşmek. Sana sorulan soruların aynısı bana da geliyor. İş yerinden mail atıyorlar bebeğinizi sağlıkla büyütün diye, nasıl kahroluyorum anlatamam. Ama belki sana da iyi gelir müdürüm dedi ki "sen hırsızlık yapmadın ayıp kötü bir şey yapmadın o yüzden insanların karşısına çımaya korkma, bu herkesin başına gelebilir" ...
Ahhhh derinsucuğum, biz de çok kişileri hayatımızdan çıkardık canım. Maalesef hepimizin etrafında vardı öyle densiz, dengesiz tipler. Sen hiiiiç üzülme, sıkma canını. Seni üzen her şeyi çıkar at hayatından. onlar gibi daha ne insanlarla muhatap olmak, neler işitmek zorunda kalacaksın kimbilir?? Bir de böyle insanlara yormayalım dertli, güzel kafacıklarımızı olur mu??Benimde arkadaşlarım bize gelmiş ben çay servisi yapıyorum dikişliyim onlar oturuyo neyse bi tanesi bide çocunu getirmiş mutfakta yanıma geldi soruyo bende başladım anlatmaya tabi şimdi dışarda yagmur yagıyo benim yavrum ne yapıyo diye o ara içeriye oglu girdi dışarı çıkardı gitti oturdu içeri ben kaldım o lafı dedim dururmuyum aglamaktan neyse bir daha mutfaga dönmedi bile sildim gözyaşlarımı yutkundum her zamanki gibi girdim içeri ben kimseye hayadımda böyly yapmadım aman kimse üzülmesin aman kırılmasın diye hep kendimi yedim oglumu kaybettigim gün bile kimse benim için üzülmesin diye odalarda agladım işte böyle canım başka bir arkadaşımda erkek arkadaşıyla kavga etmiş geliyo benim evimde aglıyo ben ona teslli veriyorum ama sormuyo ki nasılsın diiye bana iyi oldu gördüm bunları sonunda hep ben verdim hep ben bakalım bundan sonra nasıl
şekerim bugün başka bi doktora daha gittim yarın araşalım
Aaaa bu arada melekyavrusu ve zelalcim, pazartesiden bu yana yarım kilo daha gittiama kusacaktım o mama gibi şeyi yemekten.
Aaaa bu arada melekyavrusu ve zelalcim, pazartesiden bu yana yarım kilo daha gittiama kusacaktım o mama gibi şeyi yemekten.
ne yiyorsun sen benden habersiz bakimmm
hemen sööyle
gözün aydın canım insallah daha da gider kilocukların
tartım bozulmuş ya pilimi bitti nedir üfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?