Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ilk bebeğim olsa belki cesaretim olurdu ama sanırım 3.kayıp olunca rahim toparlansın istiyorum iyice
hiç hazır değilim
4.hamileliğe gücüm varmı bilmiyorum

canım ben stres ve üzüntüyle cildim tepki verir

doğumdan sonra eve geldiğimde popomda bir agrı hissediyorum ama tabi kıpırdayacak halim yok

megersem bütün popom belim yaklasık 20cm2 lik bir alan aniden yara olmus

ne olduğunu hala bilmiyorum,kendim eczaneden birseyler istedim ve geçti

sonra 2 hafta geçti,bütün göbeğim 1cm lik kırmızı benekler cıktı
o da geçti

2 ay sonra en kötüsü oydu, daha önce uçuk nedir bilmeyen ben,bir uçuk geçirdim
genital bölgemde yaklasık 20 tane uçuk,agzımın içinde 3 tane,dudağımda 2 tane
idrara cıkmak ölüm olmustu,o kadar canım yanıyordu ki,her idrardan sonra şiddetli agrılar cekiyordum,her idrar sonrası banyo yapıyordum
ben doğumda öyle acı cekmedim o kadar söyleyeyim
tam 2 hafta hayat cehenneme döndü
idrara cıkmamak için su içmedim korkudan, böbreklerim agrımaya basladı
su içmediğim için hemoroidim şiddetlendi

ve sonra

önce CAN sonra CANAN dedim

o zamana kadar ilk 2 ay ne yemek ne uyku o kadar kötü baktım ki kendime
sigara içmeyen ben sürekli sigara hatta 3 hafta kadar bir süre iyice psikolojim çöktüğü bir dönem hergün alkol bile aldım
bilerek kendime kötü davranmak istedim

sonra kendime gelme kararı aldım

derinsu sana öyle bir özel msj attım ki bir daha benden özel msj istemeyebilrsin

kusura bakma canım çok uzun oldu ama

Anket sonuçlarını görüntüle: En güzel kullanıcı adına sahip Kadınlar Kulübü üyesi ?

kızlar bu bölümde benim adıma oy verir misiniz, daha önce 3 bebek kaybı yasamıs ama şimdi sağlıklı bir bebeği olan bir arkadas beni adaylara yazmıs
kazanana da kaybedene de birsey olmuyor ama gene de oy verirseniz sevinirim

inaycım sağolsun oy vermiş

İş yerinden arkadaşım güya geçmiş olsuna geldiler bize. Ben de tek gelir diye düşünmüştüm saolsun karısıyla birlikte geldi. onlarında 9 aylık kızları ve 4 yaşında oğulları var. Ailecek onları görünce daha kapıda beynimden vurulmuşa döndüm. Yalnız bırakmak istemediler belki ama insan daha ince düşünmelerini bekliyor herkesten. Bebeklerini daha yeni kızını kaybetmiş bir annenin evine getirmek ne kadar doğru?? kafamı çevirip bakamadım bile..Bütün akşam güler yüz göstermeye çalıştım ama nafile. Gittikleri anda kapıyı kapatır kapatmaz hüngür hüngür ağlamaya başladım eşim 2 gün kendime getiremedi beni. Kendilerini benim yerime koysalardı keşke, nasıl canımın yandığını tarif bile edemezdim.

Sanırım bu yazıdan sonra uzun bir süre kendimi toparlayamam. Her kelimesi o kadar güzel ve anlamlı ki.. Kesinlikle haklısın dürüstlük ve doğruluk içinde hak yemeden bir yaşam sürmeliyiz ki ileride meleklerimize kavuşalım..

Ben meleğimi yeni kaybettim 3 ekimde 28 ocakta da iş başı yapacağım. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Belki bir süre daha yıllık izin kullanırım ama bu seferde işi kaybetmekten endişeliyim. Aslında bir cesaret başlayacaksın atacaksın kendini serin sulara :) Bu arada yüksek sesle konuşmak istemiyorum demek iyi fikirmiş, deneyeceğim :)

Bu ara 2nizinde sinirleri gergin ya ondandır. Eşim bana destek olmasaydı asla bu durumu kaldıramazdım. 3 ay içerisinde en fazla 2-3 kere onunda kendini bıraktığı oldu ama eşlerimizin kendisini tutup bizler gibi gözyaşı dökmemesi daha kötü oluyor. Sonra herşeye patlamaya başlıyorlar. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali sakin sakin konuşmakta fayda var. Eşin mutlaka seni anlıyordur, o da evlat kaybetti. Sadece 9 ay sen karnında taşıdığın ve annelik içgüdüsüne sahip oldugun için bu acıyı daha derinden yaşıyodun. Bebeğim tekme attığında eşim karnıma dokunamazdi bile tansiyonu çıkıyormus heyecandan, düşün yani. bizler gibi düşünmelerini, hissetmelerini bekleyemeyiz onlardan.

sen nasıl kaybettim canım anlatmak istermisin kusura bakma ben yeniyim bilmiyorum da

evet canım ama sanırım birazda benim birikintilerim var işte sanırım o yüzden geriliyorum ama aşıcaz inşallah bu durumu

carnesir bende bebeğimi kaybedeli daha 9 gün olmustu
eşimin kuzeni kucağına 2 bebeğini de almıs gelmiş,diğer kuzeni 3 cocuğu biri de bebek
salonda erkekler,oturma odasında bayanlar oturuyorduk,Allahım bir yaramazlar,bir o odaya bir bu odaya koşuyorlar
annemin sinirleri bozuldu, meyve suyu veriyor ama farkındayım,tepsiyi kafalarına geçirecek az daha
ayıp ya ayıp

diğer arkadsaım hatta suan bana trip halinde ama benim umrumda değil
12.günümde oğluyla gelmiş daha 2 yasında
bu arada benden de kızımın eşyalarını istemişti,benim oğlusuma kullanırım teyzesi demişti
ben telini acmadım diye bana trip yapıyor hanım şimdi

nasılsın melekyavru? ya yuh diorum arkadaşına: kızının eşyalarını mı istedi?

yani nasıl insanlar var ya. pes vallahi.

bu arada şu ankete nereden ulaşıyoruz. oy vermek için.vereyim dedim ama

benim bugün tam iki buçuk ay oldu...kızım gideli..
şimdi düşününce .geriye sarınca
doğuma gittiğim gecenin sabahını,akşamını, annemle sürekli yaptığımız muhabbetleri
sancılandığımda hastaneye gidişimi
evden çıkarken kızımın bebek çantasını aldım elime ama nasıl heycanlı eve kızımla döncem diye nasıl heycanlıyım...
şimdi böyle düşününce o anları
hiç düşünmemiştim hiç aklıma gelmemişti
acıyorum mu ne kendime...
böyle bir psikoloji oldu bende de yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…