işyerinden bi arkadaşımda bebeğini kaybetti dün.oda yeni doğum yapmıştı bebekte kalp sıkıntısı varmış istanbulda ameliyat ettirmişlerdi durumu iyi diyorlardı ama dün gece oda kaybetmiş bebeğini rabbim onada sabır versin.
tebrikler...benden de biraz gitti. iki hafta önce yediklerime dikkat etmeye başlamıştım. bir haftdır rejim adı altında ama bende 1 kiloya yakın gitti:)))bakalım
ya başıma gelince algıda seçicilik mi oluyo nedir bilmem ama.. ne kadar çok böyle vakalar. yediğimizden mi içtiğimizden mi
gdolu falan diolar ya hakkaten genlerimizle oynuyolar herhalde ya. eskiden bu kadar varmıydı acaba bu kadar.
ya da damdan düşen gelsin yanıma misali. algımız mı açıldı..
rabbim sabırlarını artırsın. ilk zamanlar çok zor gerçekten.aklıma gelince kalbim sıkışıyo
yediğimiz içtiğimiz herşey hormonlu ilaçlı yani.eskiden annelerimiz falan doktora doğum için giderlermiş hatta tarlada çalışırken bile doğum yapanlar varmış.
Benimde ilk düşükten sonra kayınvaldemgil sende ıstıra var herhalde dediler ıstıra muskası alıp taktık. o muska varken av hayvanları balık koyun sütü peyniri yenmemesi gerekliymiş 9 ay boyunca çok sevdiğim balığı yemedim hiç.tam hatırlayamıyorum geçenlerde biride yazmıştı muska takmıştım diye seninde mi ıstıra muskasıydı
Benimde ilk düşükten sonra kayınvaldemgil sende ıstıra var herhalde dediler ıstıra muskası alıp taktık. o muska varken av hayvanları balık koyun sütü peyniri yenmemesi gerekliymiş 9 ay boyunca çok sevdiğim balığı yemedim hiç.tam hatırlayamıyorum geçenlerde biride yazmıştı muska takmıştım diye seninde mi ıstıra muskasıydı
Aysem hoşgeldin nasılsın?? Umut nasıl??[/QUOTE
iyim canim umudum da iyi günden güne büyüyor.. bana gülüyor cok tatli rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu insallah...
nasılsın aysem
mis kokulu umutunu öp bizim için
o bu topiğin gururu
maşallah önce rabbim bağışlasın evladını. bizlerede göstersin inş.
bende öle zannedşyorum ki eltimin kızını her gördüğümde canım yanacak.helede şimdi bebekken...
canım ben stuttgarttayım. sen nerdesin?
Arkadaşlar dün eşimle konuşucaktım bu gün doktora beni götürmesi için ama dün gece geç geldi bi de sinir yaklaşamadım agladım agladım bebegimin şapkasına sarıldım zaten biri bişiy dese aglaıyorum hemen sanki bizimde aramız açılmaya başlıyo sizinde öyle oldu mu ben artık öyle hissediyorum eşimlede aram sıkıntıya girdi galiba of her şey üst üste geliyo ya kesinlikle beni anladıgını düşünmüyorum
melek yavrum senin kadar kaldı korunma sürem inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer
cnm ben 2temmuzda kaybettim kızımı yani 6ay olmak üzere
şuan yazarken bile vay be diyorum
o 6ay nasıl geçti hala inanamıyorum
6ay ama sanki daha dün gibi geliyor bana
Arkadaşlar dün eşimle konuşucaktım bu gün doktora beni götürmesi için ama dün gece geç geldi bi de sinir yaklaşamadım agladım agladım bebegimin şapkasına sarıldım zaten biri bişiy dese aglaıyorum hemen sanki bizimde aramız açılmaya başlıyo sizinde öyle oldu mu ben artık öyle hissediyorum eşimlede aram sıkıntıya girdi galiba of her şey üst üste geliyo ya kesinlikle beni anladıgını düşünmüyorum
CNM özelden istersen ayrıntılı yazarım ama ben ilk 15 gün eşimden inanılmaz destek gördüm
ama sonra ayrıntısını burdan yazmayayaım birseyden ötürü tartıstık, ve sonra cok zor bir 1 ay geçirdik
merak edersen özelden yazarım,psikiyatristim şuan bekle ikinci bir kayba dayanamayabilrsin dedi
sadece ondan boşanmadım, yoksa boşanacaktım
biraz zamana bırak derim
ikinizde agır günler yasıyorsunuz
çok normal ama düzelecek emin ol düzelcek
cnm ben 2temmuzda kaybettim kızımı yani 6ay olmak üzere
şuan yazarken bile vay be diyorum
o 6ay nasıl geçti hala inanamıyorum
6ay ama sanki daha dün gibi geliyor bana
aram açılıyo galiba diye dşünme. her davranışı batmaya başlar bu sefer.
yani baba dahi olsa kimse anne kadar etkilenemez. ama sonuçta bizden sonrada en büyük paylaşımcımı,desteğimizde eşlerimiz.
ama erkekler ve kadınların acıyı algılama, gösterme biçimleri çok farklı...hayal ettiğimiz tepkileri alamıyosak bundandır.
yani eşinin şua normalden sinirli olması yada tepkilerinin artması acısının dışa vurma şeklidir belki... beni anlamıyo diye
şartlama kendini. ikiniz birbirinize destek olacaksınız. eşinde anlayacaktır bunu. ama ortada buluşana kadar kendini yanlız hissedebilirsin ama sakın şartlama ona karşı. yoksa dediğim gibi bu sefer herşey batar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?