Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ya başıma gelince algıda seçicilik mi oluyo nedir bilmem ama.. ne kadar çok böyle vakalar. yediğimizden mi içtiğimizden mi
gdolu falan diolar ya hakkaten genlerimizle oynuyolar herhalde ya. eskiden bu kadar varmıydı acaba bu kadar.
ya da damdan düşen gelsin yanıma misali. algımız mı açıldı..

rabbim sabırlarını artırsın. ilk zamanlar çok zor gerçekten.aklıma gelince kalbim sıkışıyo

tebrikler...benden de biraz gitti. iki hafta önce yediklerime dikkat etmeye başlamıştım. bir haftdır rejim adı altında ama bende 1 kiloya yakın gitti:)))bakalım

ya ben diyet falan yapamıyorum 5 kilo fazlam var 2 ay oldu daha doğum yapalı ama göbeğim aynı duruyor aslında fazlada yemiyorum ama ne yesem yarıyor galiba

yediğimiz içtiğimiz herşey hormonlu ilaçlı yani.eskiden annelerimiz falan doktora doğum için giderlermiş hatta tarlada çalışırken bile doğum yapanlar varmış.

yediğimiz içtiğimiz herşey hormonlu ilaçlı yani.eskiden annelerimiz falan doktora doğum için giderlermiş hatta tarlada çalışırken bile doğum yapanlar varmış.

yediğimiz içtiğimiz, radyasyon, bilgisyar cep telefonu derken nasıl bir yumağın içindeyiz. ben ona kaanat getirdim. dediğin gibi insanlar
doktor yüzü görmeden tarlada doğurumuş eskiden...

kilo mevzuunda ben 16 kilo almıştım. yaklaşık 10 kilosu gitmişti. şuan bende de 5-6 kilo fazla ama ben biraz daha vermek istiyorum
yeni bir hamilelik için ama bilmiyorum verebilcem mi?
bayağa diyetleri araştırdım.şuan karbonhidratı çok azalttım. ekmek,şeker un kullnamıyorum. 10 günde fark etti ama...henüz kilolarca vermedim ama hem biraz şişliğim gitti hemde biraz biraz kilolarım gidiyo. sporada başladım . bakalım kaç ay da istediği kiloya ulaşcam

Canım ben yazmıştım muska taktım diye ama benimki öyle değildi herşeyi yiyodum ben

ketenim o ıstıra muskası sadece burada var sanırım
ben 2,gebeliğimde takmıstım
karnımda bebeğim öldüğünü duyunca eve geldim aglıyorum,atletime tutturmustum elime geldi
Allah affetsin duvara fırlattım o sinirle

Arkadaşlar dün eşimle konuşucaktım bu gün doktora beni götürmesi için ama dün gece geç geldi bi de sinir yaklaşamadım agladım agladım bebegimin şapkasına sarıldım zaten biri bişiy dese aglaıyorum hemen sanki bizimde aramız açılmaya başlıyo sizinde öyle oldu mu ben artık öyle hissediyorum eşimlede aram sıkıntıya girdi galiba of her şey üst üste geliyo ya kesinlikle beni anladıgını düşünmüyorum

kızlar kar beni çok etkilerdi içim huzur bulurdu şimdi içimde bi buruklu kar sanki yavrumun üstüne yagıyo gibi ooooooooooooooooooof ya sizden Allah razı olsun bunlara kimseye söyleyemiyorum işte boş boş bakıyolar bana hakkınızı helel edin kızlar

aaa canim yakiniz o halde... ben stuttgarta 1 saatlik mesafedeyim...yanar yanar benim icim hala yaniyor onu gördügümde...

kizlar melekannesidemi hamile dogrumu okudum::: cok sevindim.......

inayyyyyyyyy sira sende.............

CNM özelden istersen ayrıntılı yazarım ama ben ilk 15 gün eşimden inanılmaz destek gördüm
ama sonra ayrıntısını burdan yazmayayaım birseyden ötürü tartıstık, ve sonra cok zor bir 1 ay geçirdik
merak edersen özelden yazarım,psikiyatristim şuan bekle ikinci bir kayba dayanamayabilrsin dedi
sadece ondan boşanmadım, yoksa boşanacaktım

biraz zamana bırak derim
ikinizde agır günler yasıyorsunuz
çok normal ama düzelecek emin ol düzelcek

cnm ben 2temmuzda kaybettim kızımı yani 6ay olmak üzere
şuan yazarken bile vay be diyorum
o 6ay nasıl geçti hala inanamıyorum
6ay ama sanki daha dün gibi geliyor bana

teknik açıdan korunma süresini doldurmuşsun. yani benim doktorum 6 ay yeter demişti.
gerçi şimdi bilmiyorum altı ay dolduğunda korunmayı bırakırmıyız ama...
sen ne düşünüyosun? bırakıcakmısın korunmayı yoksa daha zaman istiyosumusun?

aram açılıyo galiba diye dşünme. her davranışı batmaya başlar bu sefer.
yani baba dahi olsa kimse anne kadar etkilenemez. ama sonuçta bizden sonrada en büyük paylaşımcımı,desteğimizde eşlerimiz.
ama erkekler ve kadınların acıyı algılama, gösterme biçimleri çok farklı...hayal ettiğimiz tepkileri alamıyosak bundandır.
yani eşinin şua normalden sinirli olması yada tepkilerinin artması acısının dışa vurma şeklidir belki... beni anlamıyo diye
şartlama kendini. ikiniz birbirinize destek olacaksınız. eşinde anlayacaktır bunu. ama ortada buluşana kadar kendini yanlız hissedebilirsin ama sakın şartlama ona karşı. yoksa dediğim gibi bu sefer herşey batar.

lütfen canım yazarmısın dinlemek isterim benim eşimde 15 gün çok iyi destek verdi ama şimdi nerdeyse ona bişiy anlatıcam diye kaçar durumda çünkü sadece bu ara sadece oglum için konuşmak istiyorum adama soru sorulmuyo ay Allahım bide bu çıktı valla neyle savaşıcagımı şaşırıyorum omuzlarımın iyice çöktügünü hissediyorum kimseden annem dışında destek aldıgımı düşünmüyorum bu aralar gel gitler bana eşim diyo ki benim yavrumu yıkayışım o anlar hep gözüm önünde gitmiyo diyo ya ben ya ben ya ben diye haykırmak istiyorum ya o güzel 9 ay ne olucak içim nasıl dinecek bu acım nasıl bitecek karnımdaki kıpırdanışlar sen uyurken ben oglumla bütün gece evin içinde dolaşıyodum onunla konuşuyodum şimdi o yok ben yalnızım diye bas bas haykırmak geliyo içimden ama malesef bir de annem bende huzursuzlık olmasın diye sus sus yut yut işte canım yazmak istersen özelden seni dinlerim canım

Bu duruda eşim hep benden anlayış bekliyo inan artık nereye kadar bilemiyorum benim bir yardım almam gereki ben yıllarca bu işin içindeyim kendimi biliyorum ama sanki o bu işin içindeymiş gibi bir doktor edasıyla ban senin ihtiyaçın yok diyo ona bu aralar bişey anlatamıyodum sanki bunu ona inandırmam için sinir krizleri geçirmem gerekiyo ama ben bu tür bi insan degilim sakin bi yapıya sahibim 7 yaşındaykan bile ailede sıkıntılarımız vardı ben umursamaz gibi davranırım bütün gece aglardım ve sonunda vidiligo hastalıgına yakalandım o yaşta hocalar çok şaşırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…