nasılsın melekyavru? ya yuh diorum arkadaşına: kızının eşyalarını mı istedi?
yani nasıl insanlar var ya. pes vallahi.
bu arada şu ankete nereden ulaşıyoruz. oy vermek için.vereyim dedim ama
sen nasıl kaybettim canım anlatmak istermisin kusura bakma ben yeniyim bilmiyorum da
evet canım ama sanırım birazda benim birikintilerim var işte sanırım o yüzden geriliyorum ama aşıcaz inşallah bu durumu
carnesir bende bebeğimi kaybedeli daha 9 gün olmustu
eşimin kuzeni kucağına 2 bebeğini de almıs gelmiş,diğer kuzeni 3 cocuğu biri de bebek
salonda erkekler,oturma odasında bayanlar oturuyorduk,Allahım bir yaramazlar,bir o odaya bir bu odaya koşuyorlar
annemin sinirleri bozuldu, meyve suyu veriyor ama farkındayım,tepsiyi kafalarına geçirecek az daha
ayıp ya ayıp
diğer arkadsaım hatta suan bana trip halinde ama benim umrumda değil
12.günümde oğluyla gelmiş daha 2 yasında
bu arada benden de kızımın eşyalarını istemişti,benim oğlusuma kullanırım teyzesi demişti
ben telini acmadım diye bana trip yapıyor hanım şimdi
zelal ben ilk 3 ayı zzor geçirdim sonra rahatlıyorsun biraz da olsa
derin ve carnesir ne kadar oldu sizin şimdi
msn varsa konusalım ordan da
37.haftalıkken muayene sırasında fark edildi canım. Öncesinde ben kuşkulanmıştım hastaneye gittim nst fln ama her şey normal çıktı. 12 eylülden beri teknesini hiç hissetmemiştim. Meğer ben son kontrolüme gittiğimde bebeğim öleli neredeyse 10 gün olmuş. Vücüt artık yabancı madde kabul edip dışarı atmaya çalışıyormuş. nerdeyse bi hafta doğum sancısına yakın ağrılar çektim. ne kanama oldu ne de başka bir şey. 3 ekimde de sezeryanla alındı. Nedeni neymiş diye soracak olursan henüz biz de bilmiyoruz. Tek bildiğimiz plasentanın yapısının epeyce bozulduğu üzerinde derin kan pıhtıları varmış. Sanırım kanımda bir sorun varmış. Henüz bebeğimizin testleri bitmedi ama 2 hafta sonra bize yavrumuzu teslim edecekler ve defnedeceğiz. İnan bu belirsizlik herşeyden daha kötü yapıyor insanın moralini
benim bugün tam iki buçuk ay oldu...kızım gideli..
şimdi düşününce .geriye sarınca
doğuma gittiğim gecenin sabahını,akşamını, annemle sürekli yaptığımız muhabbetleri
sancılandığımda hastaneye gidişimi
evden çıkarken kızımın bebek çantasını aldım elime ama nasıl heycanlı eve kızımla döncem diye nasıl heycanlıyım...
şimdi böyle düşününce o anları
hiç düşünmemiştim hiç aklıma gelmemişti
acıyorum mu ne kendime...
böyle bir psikoloji oldu bende de yaw
evet aslında ilk zamanlar herşey bulanık . hayat gitmiycek devam etmiycek gibi geliyoda
sonra sonra mantık mı giriyo devreye ne?
yani yaşamasan,geçmese hayat ne olcak ki diosun devam ediyosun bir şekilde ama
uzaklaştıkça üzülme ,ciğerinin yanma sürelerinin arası acılıyo belki ama. hatırlatan en kuvvetli bir şeyde
çok yakıyo içini onu farkettim.
bugün metroda karşıma maviş bi bebek geldi. göz göze gelince kalbim paramparça oldu sandım.
benim kızımda böyle olcaktı diye geçmeden olmuyo aklından
gerçekten belirsizlik insanı çok yıpratıyo. sebebi ne? yani teknik acıdan ne herşeyi öğrenmek istiyo insan.
bizimde kakasını yuttu ve aspre edemedi ciğerleri ama. başka sorunlar var mı? genetik mi? bir daha olur mu bir sürü soru var insanın kafasında.
artık perinatologa giderim diorum bende. önce bi kan pıhtılaşması falan var mı bakılsın falan diye ama işte hepsi sebeb.
yaşayacak bebekte her şartta yaşıyo
carnesir bende bebeğimi kaybedeli daha 9 gün olmustu
eşimin kuzeni kucağına 2 bebeğini de almıs gelmiş,diğer kuzeni 3 cocuğu biri de bebek
salonda erkekler,oturma odasında bayanlar oturuyorduk,Allahım bir yaramazlar,bir o odaya bir bu odaya koşuyorlar
annemin sinirleri bozuldu, meyve suyu veriyor ama farkındayım,tepsiyi kafalarına geçirecek az daha
ayıp ya ayıp
diğer arkadsaım hatta suan bana trip halinde ama benim umrumda değil
12.günümde oğluyla gelmiş daha 2 yasında
bu arada benden de kızımın eşyalarını istemişti,benim oğlusuma kullanırım teyzesi demişti
ben telini acmadım diye bana trip yapıyor hanım şimdi
derin ve carnesir ne kadar oldu sizin şimdi
msn varsa konusalım ordan da
Bize baş saglıgına gelen bir misafir ne sordu bana aklınıza gelmez içim yandi yandı tutuştu oglum için hazırladıgım odaya girdi ve bu takımı kaça aldınız nerden aldınız taksitlemi peşim mi diye aklım çıktı sandım az kalsın istersen çekmecelerini aç diycektim ama sabır çekip bütün sorularına cevap verdim .
Yuh kızım beee!!! Seninki daha iyiymiş. 2 haftada bir kilo!tebrikler...benden de biraz gitti. iki hafta önce yediklerime dikkat etmeye başlamıştım. bir haftdır rejim adı altında ama bende 1 kiloya yakın gitti:)))bakalım
Kız senden habersizolur mu hiç???ne yiyorsun sen benden habersiz bakimmm
hemen sööyle. gözün aydın canım insallah daha da gider kilocukların
Gel kuzum ben de tartı var, ben de tartıltartım bozulmuş ya pilimi bitti nedir üfffffff
Allah bol bol sabır versin inşallah...işyerinden bi arkadaşımda bebeğini kaybetti dün.oda yeni doğum yapmıştı bebekte kalp sıkıntısı varmış istanbulda ameliyat ettirmişlerdi durumu iyi diyorlardı ama dün gece oda kaybetmiş bebeğini rabbim onada sabır versin.
O ne? Istıra ne yahu? Ben ilk kez duydum onu. Ne işe yarıyor???:26::26:Benimde ilk düşükten sonra kayınvaldemgil sende ıstıra var herhalde dediler ıstıra muskası alıp taktık. o muska varken av hayvanları balık koyun sütü peyniri yenmemesi 9 ay boyunca çok sevdiğim balığı yemedim hiç.tam hatırlayamıyorum geçenlerde biride yazmıştı muska takmıştım diye seninde mi ıstıra muskasıydı
Benim 3 ay boyunca inmemişti canım, üzülme, normal tatlım...ya ben diyet falan yapamıyorum 5 kilo fazlam var 2 ay oldu daha doğum yapalı ama göbeğim aynı duruyor aslında fazlada yemiyorum ama ne yesem yarıyor galiba
Canım anlamıyor zaten emin ol. Ama sen de onu anlamıyorsun...Arkadaşlar dün eşimle konuşucaktım bu gün doktora beni götürmesi için ama dün gece geç geldi bi de sinir yaklaşamadım agladım agladım bebegimin şapkasına sarıldım zaten biri bişiy dese aglaıyorum hemen sanki bizimde aramız açılmaya başlıyo sizinde öyle oldu mu ben artık öyle hissediyorum eşimlede aram sıkıntıya girdi galiba of her şey üst üste geliyo ya kesinlikle beni anladıgını düşünmüyorum
hani bir laf var ya canım "kadın bebek karnına düştüğü andan itibaren anne, baba kucağına aldığı andan itibaren baba olur" diye. Evet sen anneydin ama o da son gün de olsa baba oldulütfen canım yazarmısın dinlemek isterim benim eşimde 15 gün çok iyi destek verdi ama şimdi nerdeyse ona bişiy anlatıcam diye kaçar durumda çünkü sadece bu ara sadece oglum için konuşmak istiyorum adama soru sorulmuyo ay Allahım bide bu çıktı valla neyle savaşıcagımı şaşırıyorum omuzlarımın iyice çöktügünü hissediyorum kimseden annem dışında destek aldıgımı düşünmüyorum bu aralar gel gitler bana eşim diyo ki benim yavrumu yıkayışım o anlar hep gözüm önünde gitmiyo diyo ya ben ya ben ya ben diye haykırmak istiyorum ya o güzel 9 ay ne olucak içim nasıl dinecek bu acım nasıl bitecek karnımdaki kıpırdanışlar sen uyurken ben oglumla bütün gece evin içinde dolaşıyodum onunla konuşuyodum şimdi o yok ben yalnızım diye bas bas haykırmak geliyo içimden ama malesef bir de annem bende huzursuzlık olmasın diye sus sus yut yut işte canım yazmak istersen özelden seni dinlerim canım
Ne hakkı canım ya!!! Aynı muhabbeti geçen yıl biz de çevirdik merak etme.kızlar kar beni çok etkilerdi içim huzur bulurdu şimdi içimde bi buruklu kar sanki yavrumun üstüne yagıyo gibi ooooooooooooooooooof ya sizden Allah razı olsun bunlara kimseye söyleyemiyorum işte boş boş bakıyolar bana hakkınızı helel edin kızlar
Âmin aysem, inşallah canım yaaa...iyim canim umudum da iyi günden güne büyüyor.. bana gülüyor cok tatli rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu insallah...
Senin 6 ay mı olduuuu??????cnm ben 2temmuzda kaybettim kızımı yani 6ay olmak üzere
şuan yazarken bile vay be diyorum
o 6ay nasıl geçti hala inanamıyorum
6ay ama sanki daha dün gibi geliyor bana
Zevkle canım, zevkleeeah be tatlım inşallah ama şu ara zor.. ben sıramı tobeguka verdim
Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, azıcık peynir, 1 dilim ekmek, sınırsız yeşillik yiyorsun.( yağ ve tuz yasak)tobeguk yediğin o mama ne tadı iğrenc olan tarifini versene
aynen canım. Hiç de korkulduğu gibi olmayabiliyor. Hatta iş telaşı içinde unutup gidebiliyorsun bile bazı şeyleri...Ben meleğimi yeni kaybettim 3 ekimde28 ocakta da iş başı yapacağım. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Belki bir süre daha yıllık izin kullanırım ama bu seferde işi kaybetmekten endişeliyim. Aslında bir cesaret başlayacaksın atacaksın kendini serin sulara :) Bu arada yüksek sesle konuşmak istemiyorum demek iyi fikirmiş, deneyeceğim :)
Bize baş saglıgına gelen bir misafir ne sordu bana aklınıza gelmez içim yandi yandı tutuştu oglum için hazırladıgım odaya girdi ve bu takımı kaça aldınız nerden aldınız taksitlemi peşim mi diye aklım çıktı sandım az kalsın istersen çekmecelerini aç diycektim ama sabır çekip bütün sorularına cevap verdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?