e yuh artık
carnesir bende o arkadasıma kayınvaldemler götürdü ben üzülmeyeyim diye dedim,anlayana tabi
evimden o esyların çıkısını bir ben bilirim bir de Allah,annem babam beni bir odaya soktular babam benle konusma bahanesiyle beni oyalıyor,sonra babam da üst kata cıktı,annemin feryadını duydum,kızıım nasıl güzel seyler almıs,hepsini ütülemiş mis gibi yavrumm diye aglıyordu,annemin sesini hiç öyle duymamıstım
sonra beni odaya soktular caktırmadan ama ben anladım birseyler oluyor, kayınbabam esyaları aldı,ben o halimle agrımda var resmen balkona kostum,engellemeye calıstılar,bırakın dedim
meleğimin esyaları babasının takım elbise kılıfı içine konmus,siyah kılıflar olur ya
transit bir araba k.babamın arabası,arkaya koydu,yavrumun kıyafetleri sanki mezara konmus gibi geldi,k.babam bana baktı yukarı,yanıma k.valdem annem geldi,ben nasıl ağlıyorum balkonda
bu kıyafetleri benden isteyen arkadas şimdi benim artık arkadasım olsa ne olmasa ne
bişey sormak istiyorum ben istanbuldayım şimdi hizmet hastanesinde sait bey var çok iyi oldugunu duydum ondan randevu aldım ama burda okudun perinatolg bu doktora hamile kalmdan mı gitmemiz gerekiyo kızlar yoksa hmile kaldıktan sonra mı şimdi burda kanuni sultan süleyman hastanesi var devlet hastanesi direk hamile kalmadan gitsem bana bakar mı bir bilginiz var mı
Bize baş saglıgına gelen bir misafir ne sordu bana aklınıza gelmez içim yandi yandı tutuştu oglum için hazırladıgım odaya girdi ve bu takımı kaça aldınız nerden aldınız taksitlemi peşim mi diye aklım çıktı sandım az kalsın istersen çekmecelerini aç diycektim ama sabır çekip bütün sorularına cevap verdim .
Anaaaam kızlar ne çok yazışmışsınız yahu!!!!
Gel kuzum ben de tartı var, ben de tartıl
Canım anlamıyor zaten emin ol. Ama sen de onu anlamıyorsun...
Ben ilk zamanlar bununla nasıl başederim diye kitap bakıyordum. Bir psikoloji kitabında yas süreci diye bir başlık vardı. Orada evladını kaybeden anne babaların çoğunun ayrılma düzeyine geldiği yazıyordu. Sebebi ise anne kendinin çok acı çektiğini düşünüp babadan ilgi beklermiş, baba da anneye çok destek olduğunu ama annenin kendisine hiç destek olmadığını, aslında kendi acısının da büyük olduğunu düşünüp ilgi beklermiş. İkisi de birbirinden ilgi beklediğinden ve bulamadığından birbirlerine kızıp ayrılmaya kalkarlarmış...
Onun da içi çok yanıyor emin ol.
Zevkle canım, zevkleee
Amanıııın gene çok uzun olduuuu:26:
Sanırım dediğin gibi bir yerden sonra mantık çalışmaya başlıyor....
Bizim ailede de çok tuhaf bir şey oldu. Eşimin kızkardeşi hamileydi biz tanıştığımızda nişanımız olmadan doğum yaptı. Sonra eşimin kuzeni hamile kaldı biz evlendikten sonra, en son görümcemin görümcesi hamile kaldı. 4 numara da bendim. Hepimizde kız çocuk sahibi olacaktık. Olaylar nasıl sonuçlandı anlatayım. 1 numara yani görümcem allah çok şükür sağlıklı bir şekilde doğumunu yaptı ocakta kızı 2 yaşına girecek. Eşimin kuzeni bebeğin başı çok büyüdüğü için 32 haftalık doğum yaptı. Bebeğin kafası şu an 10 aylık olmasına rağmen 2 yaşındakı bebegın kafası kadar buyuk devamlı kontrol altında. 3 numara görümcemin gorumcesi neredeyse dogurmayacaktı 40haftayı gectı artık kakasını fln yutmasınlar diye aldı doktor en son sezeryanla. O bebekte saglıklıydı son 3 haftaya kadar. Megerse anne karnında beynıne pıhtı atmıs beynının sağ kısmı olusmamıs. MR sonuclarında beynının yarısı yok su ole dıyım sana. Ve sağ eli ve ayagı neredeyse hıc oynamıyor, konusma ve yurume duyularının oldugu kısımmıs yanı ılerı de onları nelerın bekledıgını kimse bilmiyo. Su an 7 aylık o da.
gelelım son numaraya yani ben, ben de 37 haftalıkken bebegımı kaybettım. Mantıgımını yerıne geldıgı anlarda diyorum ki halimize çok şükür. Biz 4 kızımız içinde beraber büyürler diye çok hayal kurduk ama şu an geride kalanlar için nasıl bir hayat var bilemiyoruz bile... O yuzden aslında hepımızın şükredecek çok şeyleri var hayatta...
Ben meleğimi yeni kaybettim 3 ekimde28 ocakta da iş başı yapacağım. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Belki bir süre daha yıllık izin kullanırım ama bu seferde işi kaybetmekten endişeliyim. Aslında bir cesaret başlayacaksın atacaksın kendini serin sulara :) Bu arada yüksek sesle konuşmak istemiyorum demek iyi fikirmiş, deneyeceğim :)
O ne? Istıra ne yahu? Ben ilk kez duydum onu. Ne işe yarıyor???:26::26:
canım ben antalya merkezdenim ama evlendikten antalyanın serik ilçesinde yaşıyorum burda çok bilinen birşeymiş bu
ıstıra dedikleri şey aileden gelen ıstıra varsa kadın hamileyken bebeği düşermiş ölü doğarmış falan vs. şeyler.ben ilk hamileliğimde inanmadım takmadımda düşük olunca çok laf duydum eşimdende ailesindende 2.hamileliğimde inandım ve taktım ama herşey allahtan benim kızım doğdu ama 15 gün yaşadı zaten hasta doğdu. tek hastalığı farklı olan benim kızımmış galiba bu sitede hiç aynı duruma rastlayan olmamış sanırım
Çok üzgünüm ben.
Dün akşam rüyamda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.Tam hatırlamıyorum ama kızımı gördüm sanırım.
Kucağımdaydı.Sonra yok oluyor ben böyle araba durağı yada trübin gibi bir yerde oturuyorum.Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kızım.
Tanıdık bir teyze var ilerde oturuyor yanında bir kız var ona söyle ağlamasın diyo.
Ama ben ağlamaya devam ediyorum içimdekileri dökücem diyorum.Çok etkilendim bu rüyada.
Allahım sabırlar ver bize.Dün çok düşündüm çok üzüldüm.[/QU
ah rüyalar...üzülme demek saçma,,,
en ufak bir hatırlatan ayrıntıda rüyada üzülücez. ama onlar çok iyi bir yerde
eşim ben üzülünce hep der ki: cennette hurilerin maskotu oldu kızımız şimdi kucaktan kucağa geziyodur diyo.
ben de emziriken görmüştüm birkaç sefer.
O ne? Istıra ne yahu? Ben ilk kez duydum onu. Ne işe yarıyor???:26::26:
canım ben antalya merkezdenim ama evlendikten antalyanın serik ilçesinde yaşıyorum burda çok bilinen birşeymiş bu
ıstıra dedikleri şey aileden gelen ıstıra varsa kadın hamileyken bebeği düşermiş ölü doğarmış falan vs. şeyler.ben ilk hamileliğimde inanmadım takmadımda düşük olunca çok laf duydum eşimdende ailesindende 2.hamileliğimde inandım ve taktım ama herşey allahtan benim kızım doğdu ama 15 gün yaşadı zaten hasta doğdu. tek hastalığı farklı olan benim kızımmış galiba bu sitede hiç aynı duruma rastlayan olmamış sanırım
neydi canım rahatsızlıgı benim oglumun rahatsızlıgına hiç bulamadım bizimkisi pulmunerhipertansiyon canım ya oof duydun mu sen
yeni uyandım kızlar bende dün gece rüyamda gördüm zaten 1 aydan beri kafam beynim hep rüyalarda elimde tutuyorum sıkı sıkı kimse göstermiyorum bir kalktım kollarım tutulmuş o kadar sıkmışım ki ya canım benim keşke uyandıgımda gerçekten kollarımda olsaydı çıldırırdım sevinçimden[/QU
derinsuberfu arkadasım ah hep rüyalar gercek olsa ben tam 8 bucuk aydır göryrm hem bi keresinde emziriyrdm yavrumu o kadar güzel birseydi ki gercek gibi idi
Çok üzgünüm ben.
Dün akşam rüyamda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.Tam hatırlamıyorum ama kızımı gördüm sanırım.
Kucağımdaydı.Sonra yok oluyor ben böyle araba durağı yada trübin gibi bir yerde oturuyorum.Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kızım.
Tanıdık bir teyze var ilerde oturuyor yanında bir kız var ona söyle ağlamasın diyo.
Ama ben ağlamaya devam ediyorum içimdekileri dökücem diyorum.Çok etkilendim bu rüyada.
Allahım sabırlar ver bize.Dün çok düşündüm çok üzüldüm.
Dün çok düşündüm kar yüreğime yağdı resmen.Eve gidene kadar düşünmekten bir hal oldum.Ne düşündüğümü söyleyip sizide üzmek istemiyorum.Gcede o yüzden rüyamda gördüm sanırım.Eşin ne güzel demiş bu tür düşünceler gerçekten bir nebze rahatlatıyor bizi.ah rüyalar...üzülme demek saçma,,,
en ufak bir hatırlatan ayrıntıda rüyada üzülücez. ama onlar çok iyi bir yerde
eşim ben üzülünce hep der ki: cennette hurilerin maskotu oldu kızımız şimdi kucaktan kucağa geziyodur diyo.
ben de emziriken görmüştüm birkaç sefer.
Ben ilk 3 ay her sabah ellerim ayaklarım uyuşarak kalkıyodum.Okadar sıkıyormuşum ki kendimi.Sinir üzüntü stres başka ne olucak ki.yeni uyandım kızlar bende dün gece rüyamda gördüm zaten 1 aydan beri kafam beynim hep rüyalarda elimde tutuyorum sıkı sıkı kimse göstermiyorum bir kalktım kollarım tutulmuş o kadar sıkmışım ki ya canım benim keşke uyandıgımda gerçekten kollarımda olsaydı çıldırırdım sevinçimden
İnşallah canım.Rüyada ağlamak sevinçtir derler inşallah öyle olur hayra yoralım hayır çıksın
Canım henüz düşünmeye başlamadık ama inşallah güzel şeyler oolur.Hepimi için herşey güzel olsun.ahhh rüyalar ne güzel
bende kaç kere emzirdim rüyamda
ama melisim senin ki çok kötü olmus
ama kötüyü hayra yor canım
tersine cıkar rüyan
sanki ben rüyamda emzirdim de bebeğim geri mi geldi
kız belki de artık hamile kalacaksındır malum olmustur
La havle.............................
gelem kuzum ne demek ama soğuktur angara şimdi
aynen bizde zor günler geçirdik birbirimizi bile suçladık ama şimdi düzeldi herşey oda kendi elleriyle mezara koydu yavrumuzu kolay değil
hepinizi doğurtacam inşallah sağlıkla en son ben hehe
kuzum özlüyoruz yaz okuruz biz
benimde bebeğim yaşasaydı engelli olma ihtimali yüksekti çünkü erken doğmuştu.. ben anneyim tabiki yavrum canım bakarım ama o büyüyünce ne hissedecekti bilemiyorum bazen böylesi daha hayırlı olmuştur diyorum sonrada böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum..5 kuzen hamileydik bizde 4 ü doğurdu doğumgünlerini kutluyorlar şu ara.......
canım bende 27 ekimde kaybettim kızımı ben işe başladım çünkü evde yalnız kaldıkça daha kötü oldum ben en azında işyerinde hem vakit geçiyor hemde burdaki arkadaşlar sayesinde sürekli o günü düşünmekten biraz olsada uzaklaşıyorum.tek sıkıntım gelen müşterilerin aa bebek odumu nasıl iyimi bebeiş demesi üzüyor beni ama artk alışmaktan başka çare yok.korkularım la yüzleşmeye çalışıyorum ben hayatın gerçeği bu artık hiçmi bebek görmeyeceğiz.küçük bi bebek hamile bi bayan gördükçe ciğerim parçalanıyor ama rabbimden sabır diliyorum sadece
neydi canım rahatsızlıgı benim oglumun rahatsızlıgına hiç bulamadım bizimkisi pulmunerhipertansiyon canım ya oof duydun mu sen
canım hamileliğimin son aylarında olmuş. hemanjiom diye bi hastalık varmış bu bebeklerde kırmızı pembe lekeler oluyor ya işte bu vücudun dışında olunca geçiyormuş hayati tehlikesi yokmuş.fakat benim kızımın karaciğerinde başlamış ve karaciğeri aşırı derece sarmış büyütmüş kızımın karnı hamlie bi kadının karnıı gibi şişik durumda idi 15 gün ilaç verdiler ama küçülme olmadığı gibi büyümeyi durduramadılar.ilaçlara cevap verseydi doktor yaşar demişti.internette araştırıyorum daha önce kimsenin başına gelmemiş hamile kalırsa yine olurmu yada neden oldu bu hastalık bilinmiyor
kimse yokmu arkadaşlar konusup dertlesecek ya esim de mesaide
merhaba canım ben buralardayım.Hiç yataktan çıkmadığım için dünyayla tek bağlantım net
hos geldin kardelen hayırdır neden cıkamıyorsun yataktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?