Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kusura bakmayın yeni olunca tam tanıyamadm kimseyi daha neyse nasılsınız ya peki biraz tuhaf bi soru ama

yok canım önemli değil.bu benim 5.kaybım ama bu hepsinden zor oldu.İyiyim toparlandım sanıyorum ama bakıyorum ki aslında aynı yerdeyim.Çok özledik eşimle beraber oğlumuzu.İlk defa bi yavrumuzun kıpırdayışlarını hissettik.İLk kez bu kadar uzun sürdü hamileliğim.Alışmıştık onun varlığına.Yokluğuna alışmaksa bi o kadar zor.

allahım sabırlar versin ins neden böyle oluyor kı arastırma yapılıyor mu üzülmeyin kendinizi yıpratmayn sizi cok iyi anlıyorum cok zor bi durum.hamilelık boyunca o kadar alısıyrsun ki bebegine sankı yanında ama böyle sonlanınca rüya ve uyanmıs gibi ne desen boş ve kelimenin bittigi yer bu olsa gerek

kan pıhtılaşması ve hipotiroidim var.7 senedir yapılan tetkiklerde başka bişey çıkmadı şu ana kadar.Ama nasipte yok demekki.Allak kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor gerçekten

kızlar bütün herkes kıyametten korkuyordu bugün

bizden korkan yoktur eminim,ben sahsen dört gözle bekliyordum

canım benim haklısın ben de Aysemi umut olarak düşünmüştüm hep ama gelmememin sebeplerini sıralıyım hemen :şu anda o kadar korkuyorum ki daha da başlardayız ilerleyen haftalarda nasıl olurum tahmin bile edemiyrum ya yine bişey olursa nasıl söylerim neyaparım bilmiyorum . ayrıca yeni gelen melekannelerimiz var onlar henüz yas sürecindeler ve burada yas sürecini paylaşmak ne kadar iyi geliyor ben biliyorum araya korkularımdan bahsederk girmek istemiyorum .ama iyi giden herşeyi yazmaya çalışıcam .bugün doktora gittik herşey yolunda ve doktor bu sefer doğurtucam seni dedi içimizi rahatlattı zaten 36 ının sonunda alıcam dedi bakalım o zamana gelirsek inşallah

inşallah herşey yolunda gider rabbim alırsın bebegini saglıklı bi şekilde kucagına dualarım seninle arkadaşım Allah bir daha yaşatmasın bizlere umut ol hadi bakalım melek annesi

inşallah herşey yolunda gider rabbim alırsın bebegini saglıklı bi şekilde kucagına dualarım seninle arkadaşım Allah bir daha yaşatmasın bizlere umut ol hadi bakalım melek annesi
inşallah canım inşallah sağol iyi dileklerin için ,benim de dualarım sizinle en yakın zamanda hep beraber alıcaz inşallah bebişlerimizi kucağımıza

birkaç gündür giremiyordum kızlar annemdeydim netim yoktu
nasılsınızz??
malesef melekannesi sayımız artmış
ALLAHIM SABRINIZI ARTTIRSIN İNŞALLAH ARKADAŞLAR
sizleri çok iyi anlıyorum çok zor bir sınavdan geçiyoruz hepimiz ve sizin acınız daha çoook taze
Allahım aynı acının tekrarını eksiğini ya da fazlasını düşmanımıza bile tekrardan yaşatmaz inşallahhh

daha geçmişi okuyamadım amadaha geniş zamanımda okumayı planlıyorum
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum

İnan kendim hamile kalmışım gibi sevimdim. Allah'ım inşallah bu sefer yüzünü güldürür ve hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın. Bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu yaşarsınız inşallah. Ben bebeğimi yeni kaybettim ama senin yazdıkların bana umut oldu. Çok düşünceli yaklaşmışsın bizlere karşı ama ben tam tersi acayip sevindim. Dualarım seninle... Hayırlı uğurlu olsun :)

Dün fark ettim ki regl dönemim gecikmiş, işte bebek çalışmalarından kalma bir alışkanlık olsa gerek nasıl sevindim anlatamam, eşimle durumu paylaştım. haklı olduğunu bilsem de söylediği "amannn haa sakın" cümlesi beni çok üzdü. Haklıydı çünkü biz daha bebeğimizi neden kaybettiğimizi bilmiyoruz, bitmek bilmeyen testlerin esiri olduk resmen. Tedavi görmem gerekiyor mu, durum nedir öğrenmeden yeni bir bebek düşünmüyorduk. Ama ne bileyim çok sevindim işte.

İşin aslı daha benim vücudum toparlanmadı bile adet düzensizliklerimin olması normal tabi. Boşuna sevindim ve zaten az önce sevincimin boşa olduğunu regl olarak da anladım.

Korku, endişe ve hayal kırıklığıyla daha biten bir anım oldu işte...

Rabbim hepimize dünyalar kadar sabır versin.benim deoğlumun cenazesinde görümcem moralimi çok bozdu.oğlumla kendi bebeği arasında bir ay var.10 gün boyunca gözümün önünde sevdiler.kayınvalidem kucağından indirmedi.odalara kaçıp ağlıyordum onu gördükçe.sonra da süt makinemi aldılar daha 10.günde.bu ne cüret.beni çok üzdüler çok aynı acıyı hiç kimseye yaşatmasın ama Rabbim onlara vicdan versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…