Doğum yapalı 2 hafta oldu ama dünyaya dönemiyorum hala.yataktan çıkmak istemiyorum hiçbişey yapmak istemiyorum
gecmis olsun sizede sizde mi yavrunuzu kaybettiniz
yazışmıştık ama hatırlamadınız galiba.35 haftalıkken kalp atımı durdu oğlumuzun
kusura bakmayın yeni olunca tam tanıyamadm kimseyi daha neyse nasılsınız ya peki biraz tuhaf bi soru ama
yok canım önemli değil.bu benim 5.kaybım ama bu hepsinden zor oldu.İyiyim toparlandım sanıyorum ama bakıyorum ki aslında aynı yerdeyim.Çok özledik eşimle beraber oğlumuzu.İlk defa bi yavrumuzun kıpırdayışlarını hissettik.İLk kez bu kadar uzun sürdü hamileliğim.Alışmıştık onun varlığına.Yokluğuna alışmaksa bi o kadar zor.
allahım sabırlar versin ins neden böyle oluyor kı arastırma yapılıyor mu üzülmeyin kendinizi yıpratmayn sizi cok iyi anlıyorum cok zor bi durum.hamilelık boyunca o kadar alısıyrsun ki bebegine sankı yanında ama böyle sonlanınca rüya ve uyanmıs gibi ne desen boş ve kelimenin bittigi yer bu olsa gerek
kan pıhtılaşması ve hipotiroidim var.7 senedir yapılan tetkiklerde başka bişey çıkmadı şu ana kadar.Ama nasipte yok demekki.Allak kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor gerçekten
kızlar bütün herkes kıyametten korkuyordu bugün
bizden korkan yoktur eminim,ben sahsen dört gözle bekliyordum
walla ne yalan söliyim ben de hevesle bekliyordum
canım ben 8 ay sonra hamile kalabildim doğumdan 2 ay sonra başlamıştık çalışmalaraarkadaslar sezeryanla dogum la bebegini kaybedenler yeniden hamile kalan varmı ne zaman kaldınız bilgilendirin ne olur cok istiyrm daha kalamadm ilk gebelgm ilk evlendgm gunde kalmıstm
canım benim haklısın ben de Aysemi umut olarak düşünmüştüm hep ama gelmememin sebeplerini sıralıyım hemen :şu anda o kadar korkuyorum ki daha da başlardayız ilerleyen haftalarda nasıl olurum tahmin bile edemiyrum ya yine bişey olursa nasıl söylerim neyaparım bilmiyorum . ayrıca yeni gelen melekannelerimiz var onlar henüz yas sürecindeler ve burada yas sürecini paylaşmak ne kadar iyi geliyor ben biliyorum araya korkularımdan bahsederk girmek istemiyorum .ama iyi giden herşeyi yazmaya çalışıcam .bugün doktora gittik herşey yolunda ve doktor bu sefer doğurtucam seni dedi içimizi rahatlattı zaten 36 ının sonunda alıcam dedi bakalım o zamana gelirsek inşallah
inşallah canım inşallah sağol iyi dileklerin için ,benim de dualarım sizinle en yakın zamanda hep beraber alıcaz inşallah bebişlerimizi kucağımızainşallah herşey yolunda gider rabbim alırsın bebegini saglıklı bi şekilde kucagına dualarım seninle arkadaşım Allah bir daha yaşatmasın bizlere umut ol hadi bakalım melek annesi
inşallah canım inşallah sağol iyi dileklerin için ,benim de dualarım sizinle en yakın zamanda hep beraber alıcaz inşallah bebişlerimizi kucağımıza
canım benim haklısın ben de Aysemi umut olarak düşünmüştüm hep ama gelmememin sebeplerini sıralıyım hemen :şu anda o kadar korkuyorum ki daha da başlardayız ilerleyen haftalarda nasıl olurum tahmin bile edemiyrum ya yine bişey olursa nasıl söylerim neyaparım bilmiyorum . ayrıca yeni gelen melekannelerimiz var onlar henüz yas sürecindeler ve burada yas sürecini paylaşmak ne kadar iyi geliyor ben biliyorum araya korkularımdan bahsederk girmek istemiyorum .ama iyi giden herşeyi yazmaya çalışıcam .bugün doktora gittik herşey yolunda ve doktor bu sefer doğurtucam seni dedi içimizi rahatlattı zaten 36 ının sonunda alıcam dedi bakalım o zamana gelirsek inşallah
hayretler içerisinde okudum. Böyle bir patavatsızlık olur mu yaa, öznerek aldığın her eşya o kadar kıymetlidir ki senin için. Ben bakmaya kıyamıyorum bebeğimin eşyalarına. Hepsini güzelce sakladım inşallah 2. bebeğimize kısmet olur diye. Bir de kendi çocuğuna istemesi hayret verici bir olay, iyi ki orada katil olmadın
sanırım bazı kadınlar başlarına "çok şükür" bu durum gelmediği için rüştlerini ispat mı etmek istiyorlardır nedir, insanın gözüne sokuyorlar el kadar çocuklarını. En kızdığım şey de kendi fesatlıklarına o masum melekleri alet etmeleri. Ne diyim Allah ıslah etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?