Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

İnsan başına gelmeyince anlamıyor ama hep diyorum bu öle beter bi acı ki Allah düşmanımın başına vermesin. Metanetli olmalıyız, maalesef ki bu insanlar hep karşımıza çıkacak hayatta..

İnsan başına gelmeyince anlamıyor ama hep diyorum bu öle beter bi acı ki Allah düşmanımın başına vermesin. Metanetli olmalıyız, maalesef ki bu insanlar hep karşımıza çıkacak hayatta..

bebeğimi öğlendefnettik akşam eşimin halasının gelini de geldi zaten ev kalabalık herkes benim başımda. terbiyesiz şey neymişte 2 aylık hamileymişte eşi oraya gitme nazar değer demiş mişte bunu söylüyor bize sonra başladı hamilelikten konuşmaya falan işte kan değerleri düşükmüş hamile olunca hepsi düzene girmiş vs vs şeyler nasıl canım yandı anlatamam ama rabbim öyle bi sabır verdiki bana bende bir güzel anlattım ona kızıma hamileyken yaşadıklarımı ama o an odada olan herkes çok kınadı o kızı ben çocuğumu kaybetmişim oda gözüme sokar gibi bana hamile olduğunu anlatır insan bi düşünür değilmi üstelik nazar değermiş bizden ben allah düşmanımın başına vermesin diye dua ederken çok garip insanlar

Malesef arkadaşım böyle işte bu insanlar ne kadar anlayışsız olabiliyo ben de anlamıyorum zaten acımız var acaba bunlara yaşamayana çok normal geliyo bunlar düşünür oldum valla ya bu sabah beni eşim aradı oysaki sıkıntılarımı o biliyor bizim arkadaş çevremiz hepsinle aynı zaman dilimlerinde hamileydik bebekleri hepsinin kucgında bu benim tam 1 ay oldu ben şu an evimde bebekli bir insan istemiyorum tamam bebegin bir suçu yok ama böyle işte aradı beni akşama geliyolar diye sabah sabah delirdim Allahım bu nasıl bişiy ya birde eşim onların bebegini çok sever şimdi onu o bebekle ilgilenince görünce içim yanacak ya ne olur anlayışla davranın işte bir süre beni anlayın ben size sil baştan ne anlatayım ooof Allahım ya neden anlaşılamıyoruz kafam çekmiyo artık zaten

Evet haklısın ama insanlar bu acıyla bizim daha sabırlı olmamızı bekliyolar bence birazda o insanlar anlayışlı olsunlar valla bu acının üstüne bide onlarla ugraşmak ne kadar zor

sagol canım hepimize versin Allah sabrı

ya gerçekten yazılan insan manzaralarını okuyorum da...gerçekten ne saçma sapan insanlar var ya.
yani allah kimseye yaşatmasın tabi gerçekten yaşamayan tam anlamıyla anlamaz ama
bu kadar da pervasızlık olmaz.

banada kuzenim şey demişti. daha anne olmadın. emzirmedin,uğraşmadın anne sayılmazsın yeniden olur gençsiniz gibi bi
cümle kullanmıştı.
o an başımdan aşağı kaynar sular dmkülmüştü. aslında demek istediği ,demeye çalıştığı şeyi anlamıştım ama
daha anne sayılmazsın da biraz ağır gelmişti yani.

Birde şu cümle daha gençsiniz olur olur daha kaç tane olur Allahım ya bu cümleler işte Allah bize yardım etsin benim apartmanın giriş katında oturanlar ben girip çıkarken her seferinde nasılsın Allah sabir versin Allahım ne olur biraz anlayışlı olun diye artık yalvarasım geliyo

Benim bebegimde kalp sıkıntısı vardı 38 haftalık dogum yaptım ve 6 gün yaşadı canım senin bebeginin ne sıkıntısı vardı

bu verilen istenen bebek kıyafetlerinden geçmiş konu...

benimde en yaram olan mevzudur bu. aslında benden kimse bişey istemedi. ama bizim eltimle aynı zamanda hamileydik. benden 20 gün sonra doğum yaptı. onun kızı sağlıklı şükür.
ben hamileliğim boyunca yani herşeyin en güzelini,en orjinalini pahalısını aldım .hep farklı olsun diye ordan burdan aradım.getirdim. ilk zamanlar aldıklarımı kayınvalideme,eltime gösteriyodum.
aradan biraz zaman geçince hoop aynısı ya kayınvalidem almış ya eltim falan. birde bulamadıklarında beni arayıp laf ararsında nerden aldığımı öğrenip sanki bişey olmamış gibi gidip aynısını alıyolardı.
eşime söylemiştim artık hiç birşey göstermiycem diye. hatta onlara da dedim. yan yana gelince kim kimin kızı karıştırcaz artık. ben başka alayım falan demiştim. hastane çıkışlarımız falan aynıydı. o dönemde çok sinir olmuştum.
o kadar çok ,güzel hazırlandım ki anlatamam. isimli kurabiyeler,çukulatalar,
bir çok kıyafetini kendim süsledim falan...
yani artık onlar aynısını yapmaya kalktıkça ben daha çok sinir oldum tabi.
doğumdan 10 gün önce falan eşim almanyadan gece lambalı,yıldızlı,ışıklı çok güzel bir babayphone beğenmiştik.onu alacaktı.
bir akşam aradı iki tane sipariş etmiş. biri yeğeni içn.
sinirden deli oldum. sen de mi dedim.
başka bişey alsaydın. hediyeni daha büyük bir şey takardın ama niye aynısını aldın diye çok kızdım.tartıştık biraz. sonra o onlşar için aldığını bir arkadaşına verdi. benim dediğim oldu.
ama o gece yaşadığım ruh sıkıntısını hiç unutmuyorum şimdi.
o kadar çok ağladım ki: ne kadar saçma bişey için tartıştım. daha evladım kucağımda değil, ya bişey olursa ben götürüp kendi elimle kızmın eşyalarını ona verirsem diye düşündüm ama yandı geçti içim. sabaha kadar oturdum o acıdan
kendimden utandım. niye böyle davranıyorum falan diye ama
kadın fıtratı işte,

neyse çok uzattım. doğumdan br ay sonra eltimi ve kızımı görmeye götürdüler beni. ve ben kızım için özene bezene arayıp bulduğum babyphone ona hediye ettim.
tiraji komik değil mi?

iki çul çapıta değer verip kıskanan ben şimdi aldığım en güzel şeylerle bomboş kaldım. kızım en en güzeline talipmiş meğer.
şimdi çuvala sarar yine büyütürüm artık bir iğne alamam yeni hamileliğim olursa diorum

Son düzenleme:
Benim bebegimde kalp sıkıntısı vardı 38 haftalık dogum yaptım ve 6 gün yaşadı canım senin bebeginin ne sıkıntısı vardı

herşey mükemmel olan bir hamilelikten sonra 40+3 de anca gelen sancılarımla hastaneye gittim. 4 cm açılmamda vardı. ama o sıra bebek strese girip kakasını yemiş ve hemen kalp atımı düştü. ve acil sezaryen... kızım 1,5 gün yaşadı sadece.
kısacası kakasını yedi işte. normalde birçok bebek bu durumu aspire edebiliyomuş ama senin bebeğin toparlayamadı dedi doktor

şimdi bir laf derim o geline
lütfen bu insanla muhatap olma sakın
ne sanıyor bu insanlar kendilerini

Son düzenleme:

canım benim iyi olmanıza o kadar sevindim ki
insallah hep güzel giden bir hamileliğin olur da bir daha bu acıyı az ya da cok yasamazsın
bizde senin güzel haberlerinle umutlanırız

çook düşüncesiz insan benimde eltim arada 1,5 ay var o kadar zoruma gittiki sanki bir kendi evladı var kızım diye bir üzerine düşüyorki aşırı derecede benim kızına tabiki bir diyeceğim olamaz ama benim yas günümde o kadar düşüncesiz hareketleri olduki olmayada devam ediyor çok kızgınım o yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…