Rabbim hepimize dünyalar kadar sabır versin.benim deoğlumun cenazesinde görümcem moralimi çok bozdu.oğlumla kendi bebeği arasında bir ay var.10 gün boyunca gözümün önünde sevdiler.kayınvalidem kucağından indirmedi.odalara kaçıp ağlıyordum onu gördükçe.sonra da süt makinemi aldılar daha 10.günde.bu ne cüret.beni çok üzdüler çok aynı acıyı hiç kimseye yaşatmasın ama Rabbim onlara vicdan versin
İnsan başına gelmeyince anlamıyor ama hep diyorum bu öle beter bi acı ki Allah düşmanımın başına vermesin. Metanetli olmalıyız, maalesef ki bu insanlar hep karşımıza çıkacak hayatta..
bebeğimi öğlendefnettik akşam eşimin halasının gelini de geldi zaten ev kalabalık herkes benim başımda. terbiyesiz şey neymişte 2 aylık hamileymişte eşi oraya gitme nazar değer demiş mişte bunu söylüyor bize sonra başladı hamilelikten konuşmaya falan işte kan değerleri düşükmüş hamile olunca hepsi düzene girmiş vs vs şeyler nasıl canım yandı anlatamam ama rabbim öyle bi sabır verdiki bana bende bir güzel anlattım ona kızıma hamileyken yaşadıklarımı ama o an odada olan herkes çok kınadı o kızı ben çocuğumu kaybetmişim oda gözüme sokar gibi bana hamile olduğunu anlatır insan bi düşünür değilmi üstelik nazar değermiş bizden ben allah düşmanımın başına vermesin diye dua ederkençok garip insanlar
İnsan başına gelmeyince anlamıyor ama hep diyorum bu öle beter bi acı ki Allah düşmanımın başına vermesin. Metanetli olmalıyız, maalesef ki bu insanlar hep karşımıza çıkacak hayatta..
birkaç gündür giremiyordum kızlar annemdeydim netim yoktu
nasılsınızz??
malesef melekannesi sayımız artmış
ALLAHIM SABRINIZI ARTTIRSIN İNŞALLAH ARKADAŞLAR
sizleri çok iyi anlıyorum çok zor bir sınavdan geçiyoruz hepimiz ve sizin acınız daha çoook taze
Allahım aynı acının tekrarını eksiğini ya da fazlasını düşmanımıza bile tekrardan yaşatmaz inşallahhh
daha geçmişi okuyamadım amadaha geniş zamanımda okumayı planlıyorum
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
kızlar bütün herkes kıyametten korkuyordu bugün
bizden korkan yoktur eminim,ben sahsen dört gözle bekliyordum
Ne yalan söyliyim aslında kıyamet kopabilirdi bizde evletlarımıza kavuşurduk işte
zelalperd sen daha önce hangi topikteydin sanki seni anımsar gibiyim canım
ya gerçekten yazılan insan manzaralarını okuyorum da...gerçekten ne saçma sapan insanlar var ya.
yani allah kimseye yaşatmasın tabi gerçekten yaşamayan tam anlamıyla anlamaz ama
bu kadar da pervasızlık olmaz.
banada kuzenim şey demişti. daha anne olmadın. emzirmedin,uğraşmadın anne sayılmazsın yeniden olur gençsiniz gibi bi
cümle kullanmıştı.
o an başımdan aşağı kaynar sular dmkülmüştü. aslında demek istediği ,demeye çalıştığı şeyi anlamıştım ama
daha anne sayılmazsın da biraz ağır gelmişti yani.
2012 eylül ve ekim anneleri arasındaydım canım. bdt miz 29 eylüldü. daha çok eylül annelerindeydim ama
kızım 4 ekim sabahı geldi 6 ekimde gitti.
Benim bebegimde kalp sıkıntısı vardı 38 haftalık dogum yaptım ve 6 gün yaşadı canım senin bebeginin ne sıkıntısı vardı
bebeğimi öğlendefnettik akşam eşimin halasının gelini de geldi zaten ev kalabalık herkes benim başımda. terbiyesiz şey neymişte 2 aylık hamileymişte eşi oraya gitme nazar değer demiş mişte bunu söylüyor bize sonra başladı hamilelikten konuşmaya falan işte kan değerleri düşükmüş hamile olunca hepsi düzene girmiş vs vs şeyler nasıl canım yandı anlatamam ama rabbim öyle bi sabır verdiki bana bende bir güzel anlattım ona kızıma hamileyken yaşadıklarımı ama o an odada olan herkes çok kınadı o kızı ben çocuğumu kaybetmişim oda gözüme sokar gibi bana hamile olduğunu anlatır insan bi düşünür değilmi üstelik nazar değermiş bizden ben allah düşmanımın başına vermesin diye dua ederkençok garip insanlar
Ne yalan söyliyim aslında kıyamet kopabilirdi bizde evletlarımıza kavuşurduk işte
canım benim haklısın ben de Aysemi umut olarak düşünmüştüm hep ama gelmememin sebeplerini sıralıyım hemen :şu anda o kadar korkuyorum ki daha da başlardayız ilerleyen haftalarda nasıl olurum tahmin bile edemiyrum ya yine bişey olursa nasıl söylerim neyaparım bilmiyorum . ayrıca yeni gelen melekannelerimiz var onlar henüz yas sürecindeler ve burada yas sürecini paylaşmak ne kadar iyi geliyor ben biliyorum araya korkularımdan bahsederk girmek istemiyorum .ama iyi giden herşeyi yazmaya çalışıcam .bugün doktora gittik herşey yolunda ve doktor bu sefer doğurtucam seni dedi içimizi rahatlattı zaten 36 ının sonunda alıcam dedi bakalım o zamana gelirsek inşallah
Rabbim hepimize dünyalar kadar sabır versin.benim deoğlumun cenazesinde görümcem moralimi çok bozdu.oğlumla kendi bebeği arasında bir ay var.10 gün boyunca gözümün önünde sevdiler.kayınvalidem kucağından indirmedi.odalara kaçıp ağlıyordum onu gördükçe.sonra da süt makinemi aldılar daha 10.günde.bu ne cüret.beni çok üzdüler çok aynı acıyı hiç kimseye yaşatmasın ama Rabbim onlara vicdan versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?