Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aslında değişmedim arkadaş eski resme yorum yapınca güncellenmişler galiba amann neysse iyiyim ben çok şükür hafta sonu kontrolümüz varr inşallah bebikimizi sağlıklı sıhhatli görürüz başka bişeyy yokk bende asıl sen nasılsınn sanırım herşey yolunda son günlerini pek takip edemedim inaya başlayalım demişsin başlıyoruz de lütfennnnnnn arkadaşımmm.. gir hadi notlarını ama güzel haberlerinide ver tamam mıı?? öptüm çokkk:79::79::79::79:

hiç gözümden kaçar mısın kız sen benim!!!!!! Ben de iyiyim. Her şey yolunda ama hormonlar düzene girmedi o yüzden bebiş tutmuyor galiba. Prolaktin çok yüksek.. Bir de hala rahmim çok ağrıyor...

hımmmm bu yazıklarını şimdik gördümmm düzelcek inşallah hepsi neler neler düzeldiiii bunlarda düzelecek hayatımızda düzelecekk hissediyorum çok az kaldıı

Melekyavrum ne yaptın da banlandın kuzuuuum?????

galiba ban a yakalanmış melekyavrum

hımmmm bu yazıklarını şimdik gördümmm düzelcek inşallah hepsi neler neler düzeldiiii bunlarda düzelecek hayatımızda düzelecekk hissediyorum çok az kaldıı
galiba ban a yakalanmış melekyavrum
He yaaa ban yemiş yavru ama nedenini bulamadım...

Evet canım ya düzelsin artık her şey bir yılı geçti yahu... Çok istiyorum bebeğim olmasını ve haberini vermeyi.
Sen nasılsın başladın mı işe?? Bebişi de görünce haber ver bize de annesi...
Çooook öpüyorum ben de seni canım. İyi akşamlar

inşallah canım bende senin o güzel haberini duymayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam
haber veririm teyzesi popişini dönmese cinsiyetimizde netleşir onuda haber veririm inşallahh
hadi bye bye:80::80::80::80::80::80:

ne zamandır hamile kızlar nerelerde diye hep düşünüyordum aynurum ve uğurböceğim bazen giriyor özaycım sen yoktun bu zamana kadar ve doğacım ne zamandır görünmüyor inşallah iyidir kendinize iyi bakın canlarım

kızlar negüzel bi arkadaslık olusturmussunuz.inş bizde öle oluruz. sizin adınıza çok sewindim.Allah daim etsin.

eşim 5-6 ay daha çocuk yapmak istemedigini hazır olmadıgını söledi.nasıl dayanırım okadar zaman.belki kısa görunen ama sanki bi asır gibi. içimi yaktı bu söledigi.neden uzaklasıorum ondan o böle söleyince.dayanabiliyosan ne mutlu sana dedim bende oan.dayanmakla ilgisi yok korkuorum dedi.5-6 ay sonra okorku olmicakmı dedim.hazır degilim dedi. (( kaf ayı yicem.

Aysenazımsın benim yavrum yerin bambaska
Mevlam sahip eyledi senin gibi bir aska
Bir melek oldun sen simdi gerçek dunyada
Binlerce şükür olsun hamdolsun Allahıma

Arastıracaklarmıs ölüm sebebini.
Arastırılsa neolur gelecekmisin geri?
Nazaramı geldik bize gözmü degdi?
Yoksa yasadıklarımmı gitmene sebepti?

Son düzenleme:
benim eşimde öyle diyordu zamanla acısı azalınca daha farklı düşünecektir. zamana bırak. hem daha dr ye gitmediniz. mesela bize deneyin hemen tutmaz zaten dedi. ben zor hamile kalıorum eşimde bunu bildiğinden bizim bir yıl beklememiz mümkün değil. ama ilk başlarda o da öyle düşünüodu. sabır canım sabır.

burda bi arkadaş daha var emirberke. onun yazdıkları beni çok üzüo. nasıl canının yandığını ben hissediorum yazdıklarını okuyunca. ağla sızlan ama inan zamanla acı azalıoyor.bu yaşadıkların çok normal.

inş dedigin gibi olur arkadasım.peki sizde ne gibi gelişmeler var? inş tez zamanda hamile kalırsın.eşimle beraber gitmeye korkuorum doktora.ya uzun bizaman verirse diye.kızımı yeni kaybettigimde sormustum doktoruma tekrar yeniden nezaman anne olabilirim die.direk sadece 2sene dedi.agızdan çıkması nekadar kolaydı.ben ne hissederim bu söledigiyle acaba hiç dusunmedi.

canım erkekler her zaman olayın farklı boyutundan bakıyorlar benim eşimde öyle düşünüyordu ve ben sen istemiyorsun derdim oda senin sağlığın daha önemli önce dikişlerin iyileşsin kendini toparla derdi ve zaman geçtikce herşey yerine oturuyor unutmuyorsun ama alışıyorsun acılara şimdi sana herşey boş manasız gelir.bugünlerde geçecek elbet Allah gerçekten zamanını ayarlamıştır hamile kalacağın günü sen ne kadar istesende zamanı gelmeyince olmuyor çünkü ben 3.ayımda başladım ve ancak 6.ayda hamile kaldım çok üzme toparla kendini

Allah tamamına erdirsin cnm saglıkla kucagına alırsın inş. bnmde 4.5 ay oldu ve korunmayı bıraktıgımız gibi hemen hamile kalacak degilimdir.çunku ilkindede öle oldu.yani bende hamile olana kadar 6 ayımdan fazla geçer ve buyuzden suanda baslamak istyorum. eşim sebebini sölemedi ama korkuorum dedi sadece.

mehtapcm hamilelik nasıl gidiyo? rabbim sağ selamet erdirsin inş mutlu sona. hepimizii... 8 haftalık olmuş bile:)

yani böyle yeni doğum yapan, hamile kalanı görünce mutlu oluyorum ama kendimi yeniden öle düşününce cendereye girmiş gibi, bir anda karabulutlar çökmüş gibi siyah beyaz oluyo bütün görüntüler. henüz hazır olmadığımın farkındayım. rabbim hepimize hayırlı zamanlarda buluştursun inş.

ayşenazzcm bu arada eşinin öle hissetmesi çok normal değil mii? sende , hepimizde öle hissetmiyomuyuz? korkuyoruz. biraz zaman ver hem eşine hem kendine...ruhen, bedenen ailecek iyileşmemiz gerek. evet belki hemen hamile kalmıyacaz. ama buna zaten rabbim karar verecek ki. o yüzden sakince tamir etmek lazım yaralarımızı...

24kasım açtı ikimizde aynı ayda kaybetmişiz ben ondan belki birkaç hafta önce sonra tobeguk..demirbaşız yani :)) 24kasım şimdi 27. haftalarda falan maşallah.. tobeguk sağlık sorunlarını halletti inşallah başlayacak bende başka sorunlardan erteledim bi tane kızımın oluşu da etken tabi hiç olmasa belki hiç bir şeyi takmaz yapardım ama bilmiyorum Allah hayırlısını versin bir problem çıkmazsa bir kaç ay sonra istiyorum ama yaşımda 36 nolcak bilmem

Ya melekyavrum ne oldu yine neredesin sen...

ban yemiş yaramazlık yapmış

canım sevindim adına Rabbim nasip ederse sonsuz dünyada hiç ayrılmamak üzere kavuşucaz ve acısını çıkarıcaz inşallah

canım özlememmi aklımdan geçirdim hatta ozay yeniden tablo yapsa die
bana heralde yine hafiften çalışıyor yazardın

canım onun dediğine bakma sen bi öyle diyorlar bi böyle değişir düşünceleri çok yeni daha

yeni doğum yapan hamile olanları çaktırmadan kıskanıyorum ama burdan biri hamile duyunca sanki kendimmiş gibi seviniyorum çok alakasız aslında ama ne bilim

melekyavrum yasinleri okumuş derinsuuuuuu

bizim topik facede var mı kızlar?
ben eylül annelerindeyken aynı zamnada face de vardık.da ..nasıl sayfa açmışlardı bilmiyorum.
bilen var mı?

bende burdaki arkadaslardan birinin hamile oldugunu ögrenince sewiniorum.sanırım bizede umut oluo ondan. dısarda ise gerçekten üzüyo hamilelik haberleri.kaç zamandır hep alıorum.Allah herkesinkini tamamına erdirsin.gözum yok ama içi burkuluo insanın.dunde bugunde gene hamilelik haberi verdiler.onlar adına çok sewiniorum ama kendimi dusununce çok uzuluorum. ((

insan öle oluyo gercekten. yakınlarımdan hamile haberi alınca oturdum ağladım. ağladığıma da ağladım...ne kadar kötüyüm diye.rabbim o olgunluğa eriştrsin inş beni de... kızımla doğan eltimin kızını sevebilme olgunluğuna eriştrisn inş.

ewet 1 gun önce arkadasım aradı biraz konustuktan sonra sana ne dicem bebiş gelio dedi.sewindim tebrik ettim.oan otobusteydim. telefonu kapayınca gözlerimin dolmasına mani olamadım. kıskançlık deil bu. iç buruklugu. ((

sabretmek , imtihanla her an her daim imtihan olmak böyleymiş...bir bebek gördüğünde, kızıma hayallerime dair bir sey bulduğumda her defasında yeniden imtihan olmak... her defasında sabretmek...gercek sabredenlerden değilim ama çok sukur isyanda etmedim. rabbim sabredenlerle birlikte ya. inşallah bizlere de bu dünyada evladın en güzelini, en hayırlısını, en uslu en akıllısını en enini nasip eder. hayırla, sağlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…