- 26 Eylül 2010
- 627
- 46
- 118
Kız Özay özlemem mi kız seni??? Face e resimlerini değiştirmişsin görünce aklıma düştün iki gündür..nasıl bu kız diye... Nasılsınız bakalım???? Birazdan çıkmak zorundayım not gireceğim. Zaten zor yazıyorum tatlım. Sen yaz ben okurum...
hiç gözümden kaçar mısın kız sen benim!!!!!! Ben de iyiyim. Her şey yolunda ama hormonlar düzene girmedi o yüzden bebiş tutmuyor galiba. Prolaktin çok yüksek.. Bir de hala rahmim çok ağrıyor...
Melekyavrum ne yaptın da banlandın kuzuuuum?????
aslında değişmedim arkadaş eski resme yorum yapınca güncellenmişler galiba amann neysse iyiyim ben çok şükür hafta sonu kontrolümüz varr inşallah bebikimizi sağlıklı sıhhatli görürüz başka bişeyy yokk bende asıl sen nasılsınn sanırım herşey yolunda son günlerini pek takip edemedim inaya başlayalım demişsinbaşlıyoruz de lütfennnnnnn arkadaşımmm.. gir hadi notlarını ama güzel haberlerinide ver tamam mıı?? öptüm çokkk:79::79::79::79:
He yaaa ban yemiş yavru ama nedenini bulamadım...hımmmm bu yazıklarını şimdik gördümmm düzelcek inşallah hepsi neler neler düzeldiiii bunlarda düzelecek hayatımızda düzelecekk hissediyorum çok az kaldıı
galiba ban a yakalanmış melekyavrum
He yaaa ban yemiş yavru ama nedenini bulamadım...
Evet canım ya düzelsin artık her şey bir yılı geçti yahu... Çok istiyorum bebeğim olmasını ve haberini vermeyi.
Sen nasılsın başladın mı işe?? Bebişi de görünce haber ver bize de annesi...
Çooook öpüyorum ben de seni canım. İyi akşamlar
benim eşimde öyle diyordu zamanla acısı azalınca daha farklı düşünecektir. zamana bırak. hem daha dr ye gitmediniz. mesela bize deneyin hemen tutmaz zaten dedi. ben zor hamile kalıorum eşimde bunu bildiğinden bizim bir yıl beklememiz mümkün değil. ama ilk başlarda o da öyle düşünüodu. sabır canım sabır.
burda bi arkadaş daha var emirberke. onun yazdıkları beni çok üzüo. nasıl canının yandığını ben hissediorum yazdıklarını okuyunca. ağla sızlan ama inan zamanla acı azalıoyor.bu yaşadıkların çok normal.
eşim 5-6 ay daha çocuk yapmak istemedigini hazır olmadıgını söledi.nasıl dayanırım okadar zaman.belki kısa görunen ama sanki bi asır gibi. içimi yaktı bu söledigi.neden uzaklasıorum ondan o böle söleyince.dayanabiliyosan ne mutlu sana dedim bende oan.dayanmakla ilgisi yok korkuorum dedi.5-6 ay sonra okorku olmicakmı dedim.hazır degilim dedi.(( kaf ayı yicem.
canım erkekler her zaman olayın farklı boyutundan bakıyorlar benim eşimde öyle düşünüyordu ve ben sen istemiyorsun derdim oda senin sağlığın daha önemli önce dikişlerin iyileşsin kendini toparla derdi ve zaman geçtikce herşey yerine oturuyor unutmuyorsun ama alışıyorsun acılara şimdi sana herşey boş manasız gelir.bugünlerde geçecek elbet Allah gerçekten zamanını ayarlamıştır hamile kalacağın günü sen ne kadar istesende zamanı gelmeyince olmuyor çünkü ben 3.ayımda başladım ve ancak 6.ayda hamile kaldım çok üzme toparla kendini
topikin ilk zamanlarını ara ara sayfalrını okuyorum. 24 kasım açmış:) daha doğurmadı herhalde.
sonra in-ay, tobeguk siz varsınız.. inş hayırlı evlatları nasip eder rabbim önce size sonra hepimize.
inaycım senin kızın varmış. maş. allah hayırlı uzun ömürler versin... sen düşünüyomusun artık? yani çalışmalara başladınız mı?
tobeguk sen başlamışmıydın?
şuan sanırım melisse var .aktif:)) diğerleri stand by dayız
Ya melekyavrum ne oldu yine neredesin sen...
canim bende geldim fazla giremiyorum.. özledim seni ve digerlerini simdi yeni yeni arkadaslar katilmis bakiyorum tanidik yok okuyorum biraz sonra cikiyorum..
canim nasilsin... ben oglumla geciriyorum zamanimi iyiz cok sükür cook tatli teyzesi büyümez sandim ama büyüyor gülüyor...
ama yinede zaman zaman agliyorum kizimi göremedim onu emziremedim söyle bi icim sizliyor taa derinlerde..
cok sükür oglumla avunuyorum... rabbim bütün melekannelerine tekrardan nasip etsin..
inayyy beni öslememişşşşşşşşşşş
geçmişte bende varımmmm unutmayın beni çok girip yazmıyorum ama takipçinizim kızlarrr...zelalcim hatta bizim listemiz bile vardı bir zamanlar hamileler çalışanlar bekleyenler diyee şimdi kim ne durumda tam takip edemiyorum yoksa şimdide öle liste yapsak güzel olurduu
topik adı UMUT bebişimizin o hepimizin umudu olduuu
canım onun dediğine bakma sen bi öyle diyorlar bi böyle değişir düşünceleri çok yeni dahaeşim 5-6 ay daha çocuk yapmak istemedigini hazır olmadıgını söledi.nasıl dayanırım okadar zaman.belki kısa görunen ama sanki bi asır gibi. içimi yaktı bu söledigi.neden uzaklasıorum ondan o böle söleyince.dayanabiliyosan ne mutlu sana dedim bende oan.dayanmakla ilgisi yok korkuorum dedi.5-6 ay sonra okorku olmicakmı dedim.hazır degilim dedi.(( kaf ayı yicem.
yani böyle yeni doğum yapan, hamile kalanı görünce mutlu oluyorum ama kendimi yeniden öle düşününce cendereye girmiş gibi, bir anda karabulutlar çökmüş gibi siyah beyaz oluyo bütün görüntüler. henüz hazır olmadığımın farkındayım. rabbim hepimize hayırlı zamanlarda buluştursun inş.
bende burdaki arkadaslardan birinin hamile oldugunu ögrenince sewiniorum.sanırım bizede umut oluo ondan. dısarda ise gerçekten üzüyo hamilelik haberleri.kaç zamandır hep alıorum.Allah herkesinkini tamamına erdirsin.gözum yok ama içi burkuluo insanın.dunde bugunde gene hamilelik haberi verdiler.onlar adına çok sewiniorum ama kendimi dusununce çok uzuluorum.((
insan öle oluyo gercekten. yakınlarımdan hamile haberi alınca oturdum ağladım. ağladığıma da ağladım...ne kadar kötüyüm diye.rabbim o olgunluğa eriştrsin inş beni de... kızımla doğan eltimin kızını sevebilme olgunluğuna eriştrisn inş.
ewet 1 gun önce arkadasım aradı biraz konustuktan sonra sana ne dicem bebiş gelio dedi.sewindim tebrik ettim.oan otobusteydim. telefonu kapayınca gözlerimin dolmasına mani olamadım.kıskançlık deil bu. iç buruklugu. ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?