Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ay canım cok hossun
konu dısı yazıp ceza aldım da onda mapus dedim

kızlar bu arada bütün arkadaslarıma daha bebek calısmalarına baslamadık diyorum
burnum yalan sölemekten kocaman olucak

kusura bakma cnm haberim yoktu ceza aldıgından. :S
nedense öle bi psikoloji var bu yalanı söleme geregi duyuyoruz.gerçi bizde baslamadıkta :)
sanırım sanki çalışmalara basladıgımızı söleyince ve hemen olmazsa bize acıyan gözlerle bakmalarını istemiyoruzda ondanmı tam olarak bilmiyorum.
bide benim eşim baslamaya karar verse. hazır hissetse kendini.

kızlar adete 1-2 gün kala korunmadan ilişki olsa hamile kalınırmı?zor bi ihtimal dimi?

kızlar adete 1-2 gün kala korunmadan ilişki olsa hamile kalınırmı?zor bi ihtimal dimi?

canım bencede zor bi ihtimal gibi ama rabbim istedikten sonra olabilir.ay rabbim hayırlısını versinde inşallah gönlümüzden geçen evlatı hakkımızda hayırlı kılsın inşallahhh.bakarsın hamişizdir(benim için erken ama)

melisse melekyavrum adet tarhine az kaldı:)biliosunuz günlerimiz yakın:)

ben bu ay doğum kontrol kullanıorum. birdaha ki ay da korunacağım arada bazen ilişki sonrası rahim ağrılarım oluşuo. bir ayda geçecek değil ama bakalım işte.

kızlar bugün eltim başsaglıgına geliyo yani teşrif ediyo off ya benim evime bebek gezmesini gelincekte ne yaşarsam yaşayım yaram hem kanıyo ya bu gün tam 60 gün oldu oglumun yoklugu

melekyavrum madem başlamışsın çalışmalara bu hafta sana gelsin istersen dualar tamam mı canım

hayırlısını versin cnm bnm Mevlam inş. umut dünyasında yasıyoruz. valla erken ama dürtüklüyo bu istek devamlı.

kızlar bugün eltim başsaglıgına geliyo yani teşrif ediyo off ya benim evime bebek gezmesini gelincekte ne yaşarsam yaşayım yaram hem kanıyo ya bu gün tam 60 gün oldu oglumun yoklugu

benim eltim hiç arayıp bassaglıgı bile vermedi. ortada bi sebepte yokken.üstelik kend ikendine küsmüş. umrumda değil artık.

benim eltim hiç arayıp bassaglıgı bile vermedi. ortada bi sebepte yokken.üstelik kend ikendine küsmüş. umrumda değil artık.

anlamıyorum böyle insanları bizim acımız var insanlar neyin peşinde ya bizim içimiz yanıyo offf anlamıyorlar canım anlamıyorlar

çok heycanlanıyorum burda bi bebek haberi almak beni çok mutlu edecek allahım ne olur bu ay güldür melekannelerimin yüzünü sana yalvarıyorum

ay canım cok hossun

hadi bee kim tutarseni...çoook sevindim gercekten inşallah bu ay sen,tobeguk,inay,melis ceren, greathopes ve çalışmaya başlayan kim varsa hepinizden hamilelik haberini alırız

hadi bee kim tutarseni...çoook sevindim gercekten inşallah bu ay sen,tobeguk,inay,melis ceren, greathopes ve çalışmaya başlayan kim varsa hepinizden hamilelik haberini alırız

İnşallah bitananem.
Bizim güzel hamişlerimiz dualarınızı esirgemeyin bizden.İnşallah sizlerde bizde hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı :)

çok ağlattın beni beee canım hepimizin içinin sızı sı aynı sabır allahım sabır yüce rabbim(((61 gün oldu bugün yavrumu kaybedeli ciğreim yanıyor yavrum gittide anasını yaktı da gitti(

kızlar mapustan cıktım
Allah bi daha düşürmesin bacım... Kime ne dedin de mapuslara düştün bakiiim sen???
ay canım cok hossun
Tobeguk bunu beğendi
Aman öylelerinin canına kibrit suyu. Pehhh

Kızlar bu arada dua eden herkese çok teşekkür ederim. Ağzınıza sağlık.. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah....
Bu arada tayinim çok güzel bir yere çıktı kızlar. bayadır canımı sıkıyordu ya size de haber vereyim dedim. Umarım orada daha mutlu olurum canlar. 2013 iyi mi gelecek ne???

birsey demedim de ya desem içim yanmıcak
konu dısı yazmısım, ya aslında konunun birine inanmadım inanmadığımı da dayanamayıp belirtince cıs oldum

ay kızlar şok oldum biraz önce

40+5 günlük bebeğimi kaybettim yazıyordu bir baktım konu vet123 ün nasıl aglamaya basladım anlatamam
eşim yanıma geldi ,ona okuttum, megersem konu gecen senenin miş

sonra sakinleştim

bu acıyı yaşayanlar hep aynı şeyleri hissediyo içim yanıyo

damlacım basın sağolsun
evet hep aynı seyleri hissediyoruz
biz eşimle kızımızla ilgili pek konusmayız daha doğrusu eşim konusmak istemez kötü olur
neyse biraz önce bir tanıdığımızın bebegi epilepsi hastası olmus onu duyduk üzüldük

eşim de dediki gecen hastaneye gittim,bir cocuk daha küçük nasıl aglıyor dedi
ayağı yaraymıs ameliyat edeceklermiş
sanırım kaza gibi bir olaymıs
ama cocuk hastaneyi yıkmıs
hatta eşim içinden demişki Allahım acısını bana ver de ben dayanırım bu küçük cocuğun canı bu kadar yanmasın demiş
neyse o sırada aklıma kızımız geldi dedi
ve ilk defa kızımın ölümüne üzülmedim dedi
cünkü kızımız asla böyle aglamayacak hep gülücek hep mutlu olucak diye düşündüm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…