ay canım cok hossun
konu dısı yazıp ceza aldım da onda mapus dedim
kızlar bu arada bütün arkadaslarıma daha bebek calısmalarına baslamadık diyorum
burnum yalan sölemekten kocaman olucak
kızlar mapustan cıktım
kızlar adete 1-2 gün kala korunmadan ilişki olsa hamile kalınırmı?zor bi ihtimal dimi?
canım bencede zor bi ihtimal gibi ama rabbim istedikten sonra olabilir.ay rabbim hayırlısını versinde inşallah gönlümüzden geçen evlatı hakkımızda hayırlı kılsın inşallahhh.bakarsın hamişizdir(benim için erken ama)
kızlar bugün eltim başsaglıgına geliyo yani teşrif ediyo off ya benim evime bebek gezmesini gelincekte ne yaşarsam yaşayım yaram hem kanıyo ya bu gün tam 60 gün oldu oglumun yoklugu
benim eltim hiç arayıp bassaglıgı bile vermedi. ortada bi sebepte yokken.üstelik kend ikendine küsmüş. umrumda değil artık.
kızlar mapustan cıktım
ay canım cok hossun
hadi bee kim tutarseni...çoook sevindim gercekten inşallah bu ay sen,tobeguk,inay,melis ceren, greathopes ve çalışmaya başlayan kim varsa hepinizden hamilelik haberini alırız
“evlat acısı”nı sadece sözlük anlamıyla bilenleredir bu yazı…
“acımız büyüktür, acın acımdır” diyen 3 gün sonra unutanlaradır…evladını yitirmek ömrünü yitirmektir…
canının, canına-cana hasret kalmasıdır… sevgiliyi, canı, kanı, hayatı, aşkı toprağa gömmektir bir daha görememek bilinciyle… kabullenememektir… nefes alamamaktır….
Burun direği sızlamasının alasıdır… her sabah kalbe bıçak saplanmasıyla uyanmaktır… feryat etmektir, haykırmaktır… ama isyan etmemeyi başarmaktır !
Evlat gider bayram biter… artık ne bayramın vardır ne seyranın, ne düğünün ne derneğin…her bayram sana cenazenin ilk gününü yaşatır…evladının gömülü olduğu şehirden uzaklaşamamaktır…
uzaklaşırken de ilk durak evladının mezarı başıdır…
her şehir dönüşü ilk uğrak yer evladının yine başucudur… “allaha ısmarladık!”’ın karşılığı “güle güle”yi duyamamaktır. “ben geldim yavrum!”un cevabı “hoş geldin anne!”yi duyamamaktır… sırlarını sadece onunla paylaşmaktır… ilk evi mezarı ilan etmektir…
yediği her lokma boğazında dizilir… uyuduğu her an vicdanı boğazına çöker… her uykuya geçerken allahına yalvarır yavrusunu “bir kerecik bile olsa rüyasında görebilmek” için…
kaybettiği evladının akranlarını sessizce izler… “benim yavrum da yaşasaydı şimdi şöyle olurdu böyle olurdu”lu cümleleri asla tükenmez…
uzaklara dalıştır evladını yitirmek… belki çıkar gelir bir yerlerden diye günlerce, haftalarca, aylarca, yıllarca, saçlarına ak düşene, son nefesini verene kadar beklemektir, dönmeyeceğini bile bile !!!
Her çocukta, her yetişkinde, her nefeste onun kokusunu, dokusunu aramaktır, hissetmektir…
her kabristan ziyaretinde toprağa kapanmaktır, teselliyi toprağa sarılıp, o buz gibi mezar taşında sıcaklığını aramaktır… bir ana-babanın öpmeye hasret kaldığı o yanak artık mezar taşıdır…
gözlerinden sel olup akarken haykırarak “annemmm, ben geldim, kalk yavrum!” demektir…
onun için hayat biter… yavrusuyla beraber toprağın altında kalmıştır hayat… sonrasında yaşadığı zorakidir, zorunluluktur… allah korkusudur…
anneler günü – babalar günü’nü unutmaktır… boynu bükük, gözü yaşlı geçirmektir… 10 tane evladı daha olsa, o bir eksikle hiç birinin yerini dolduramamasıdır…
her ana ile yüreği bir olur…
ateş düştüğü yeri yakarken o acıyı yaşamışları sadece yakar geçer çünkü bilir o acının ne olduğunu… gerisi laftır, sözdür…
seni çok özledim yigit efem
kızlar mapustan cıktım
Tobeguk bunu beğendiay canım cok hossun
Aman öylelerinin canına kibrit suyu. Pehhhbenim eltim hiç arayıp bassaglıgı bile vermedi. ortada bi sebepte yokken.üstelik kend ikendine küsmüş. umrumda değil artık.
Allah bi daha düşürmesin bacım... Kime ne dedin de mapuslara düştün bakiiim sen???
Tobeguk bunu beğendi
Aman öylelerinin canına kibrit suyu. Pehhh
Kızlar bu arada dua eden herkese çok teşekkür ederim. Ağzınıza sağlık.. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah....
Bu arada tayinim çok güzel bir yere çıktı kızlar. bayadır canımı sıkıyordu ya size de haber vereyim dedim. Umarım orada daha mutlu olurum canlar. 2013 iyi mi gelecek ne???
bu acıyı yaşayanlar hep aynı şeyleri hissediyo içim yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?