çok ağlattın beni beee canım hepimizin içinin sızı sı aynı sabır allahım sabır yüce rabbim (((61 gün oldu bugün yavrumu kaybedeli ciğreim yanıyor yavrum gittide anasını yaktı da gitti (
benimde 4 ay oldu doktorumda 4 ay bekle demişti ama şimdi korkuyorum ya dikişlere bişi olursa o zaman bebekte tehlikeye girer diye cesaret edemiyorum yardım edin ne yapayım
bu acı unutulmuyo sadece zamanla alışılıyo aklına geldikçe içini acıtıyo özlüyosun görmek istiyosun ama olmuyo sadece resmiyle hatırlıyosun koca bir boşluga düşüyosun ama ayakta durmak zorunda kalıyosun bir bebek gördünmü gözlerin doluyo için acıyo ve tekrar bebek istiyosun allahım herkeze saglıklı bir evlat nasip etsin inşşşşşşşş
slm hepimizin derdi aynı
damla benim doktorlarımda 4 ay yeter dedi 2 ayrı doktor ama ben 6 ayı yeni bitirdim öyle basladım denemelere
sen de istersen cok az daha bekle
2ay gececek emin ol
sen o ilk ayları gectin ya artık hiç korkma,o lanet ilk 3 aydan sonra hayat daha rahat bir hal alıyor
bu arada benim 2 de düşüğüm var ben ondan da 6 ay bekledim
oglumu bir kere bile rüyamda görmedim
kızlar dün koptum ailemin yanında eşim falan herkes bana teselli vermeye çalısırken sinirlerim bosaldı. çıglık attıgımı hatırlıyorum annemin agla acılırsın dediğini ve bunu duyunca bianda hemen sustugumu titreyişlerimi ve ben yatıyorum dediğimi hatırlıyorum.sonra eşim yanıma geldi elinde bi bardak su.içmedim allah rızası için iç dedi içtim bi yudum. Benimle biraz konusmaya basladı.onunda canı cok acıyo. psikiyatr teklifinde bulundu reddettim veya her aksam seni 1 saat dinlememi iste dinliyim dedi.onuda reddettim. Allak bullagım tıpkı sizler gibi. (( 4.5 aydır kendimi inanılmaz sıkıyorum.hala daha öle gercide. Allahım bize bol sabır ihsan eylesin.
kızlar dün koptum ailemin yanında eşim falan herkes bana teselli vermeye çalısırken sinirlerim bosaldı. çıglık attıgımı hatırlıyorum annemin agla acılırsın dediğini ve bunu duyunca bianda hemen sustugumu titreyişlerimi ve ben yatıyorum dediğimi hatırlıyorum.sonra eşim yanıma geldi elinde bi bardak su.içmedim Allah rızası için iç dedi içtim bi yudum. benimle biraz konusmaya basladı.onunda canı cok acıyo. psikiyatr teklifinde bulundu reddettim veya her aksam seni 1 saat dinlememi iste dinliyim dedi.onuda reddettim. allak bullagım tıpkı sizler gibi. (( 4.5 aydır kendimi inanılmaz sıkıyorum.hala daha öle gercide. Allahım bize bol sabır ihsan eylesin.
Canım sakın kafaya takma sabır dile Rabbimden ben 2 evladımı kaybettim ağladım üzüldüm, üzülüyorum da ama kendimi yıpratmıyorum, sende biliyorsun öle evlat hasrati çekip anne olamayan kardeşlerimiz var onlar ne yapsınlar sanırım 4.5 ay acın hafiflemeli artık yaşında genç bir bakmışın o kadar çok evladın olucak ki bugunleri anınca çok şükür diyeceksin kızım cennette bana şefaatçi olucak diye sakın üzme kendini sabır dile dua et,üzme kendini
her defasında aynı kelimeleri sölüyorum kendime ama bian yeniden tazeleniyo acım.4.5 ayda hafiflemedi acım dahada körüklendi malesef.
Ben bir araya bu siteye bile girmedim bebekle ilgili konu düşünmemek için kendini bu konulardan uzak tut ki önün açılsın canım bak 1,5 ay sonra bebekte düşünürsün 4,5 ay olmus saten doğum yapalı neden hala içine atıyorsunn
her defasında aynı kelimeleri sölüyorum kendime ama bian yeniden tazeleniyo acım.4.5 ayda hafiflemedi acım dahada körüklendi malesef.
ben tekrar düşünüyorum ama eşim düşünmüyo malsef.kimsenin anlamadıgını düşündügümden içime atıyorum cnm. insanların halimi bildikleri halde bana hamilelik haberlerini vermeleri etkiliyo beni ister istemez. Allah herkesin evladfını kendine bagıslasın gözüm yok kesinlikle ama arayıp hülya bebek geliyo hamileyim dedikleri zaman onlar için seviniyorum ama içim burkuluyo. içime atıyorum bende. kızımı yasadıklarımı unutamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?