Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cok gecmis olsun hayatta her seyin bir sebebi vardir keske olmasaydi ama senin icin belki bu hayirlisidir ilk bebegimi 3 aylikti kaybettim hic bir sebeb yokken cok zor bi durum
anliya biliyorum belki buda senin hayattaki bir sinavin oyle dusun
simdi 3 aylik bir oglum var sabrin bir hediyesi annelik allah herkese nasip etsin sanada insallah

bu acı unutulmuyo sadece zamanla alışılıyo aklına geldikçe içini acıtıyo özlüyosun görmek istiyosun ama olmuyo sadece resmiyle hatırlıyosun koca bir boşluga düşüyosun ama ayakta durmak zorunda kalıyosun bir bebek gördünmü gözlerin doluyo için acıyo ve tekrar bebek istiyosun allahım herkeze saglıklı bir evlat nasip etsin inşşşşşşşş

benimde 4 ay oldu doktorumda 4 ay bekle demişti ama şimdi korkuyorum ya dikişlere bişi olursa o zaman bebekte tehlikeye girer diye cesaret edemiyorum yardım edin ne yapayım

benimde 4 ay oldu doktorumda 4 ay bekle demişti ama şimdi korkuyorum ya dikişlere bişi olursa o zaman bebekte tehlikeye girer diye cesaret edemiyorum yardım edin ne yapayım

damla benim doktorlarımda 4 ay yeter dedi 2 ayrı doktor ama ben 6 ayı yeni bitirdim öyle basladım denemelere
sen de istersen cok az daha bekle
2ay gececek emin ol
sen o ilk ayları gectin ya artık hiç korkma,o lanet ilk 3 aydan sonra hayat daha rahat bir hal alıyor
bu arada benim 2 de düşüğüm var ben ondan da 6 ay bekledim

amin canım rabbim tez zamanda inş hayırlısıyla kucaklarımızı doldurmayı nasip eder

slm hepimizin derdi aynı

mrb canım maalesef hepimizin acısı aynıevlat acısı evlat acısı öylesine ağır ki sabredebilene şükür edene helal olsun çok şükürki allahıma benim 4 yaşında kızım var tek tesellim dilaynurum...ama kaçtane olursa olsun içim hep bir eksik olcak oğluşumun yeri asla dolmayacak...rabbim hepimize nasip etsin tekrardan inş.hepimizin acısı aynı allahım sabır versin kalbimize ferahlık versin sizleri çok seviyorum kader arkadaşlarım

melekyavrum rabbim hepimize sabır versin allahım yardımcımız olsun seninkide zor ya 2 düşük birde meleğin dualarım seninle hepimizle inş.hayırlısıyla kucağın dolar bütün acıların birazda olsa diner yüreğine su serpsin mevlam

Derinsuberfu emirberkem...isteyen herkes...inş.şuan 6 ayı dolduranlar gibi bizde 5 aya kadar hamile olduğumuzun müjdesini veririz sıra bizede gelir inş.eger rabbim izin verirse...heranımızı paylaşırız birlikte ağustosta cinsiyetlerini öğreniriz şubat sonu mart gibi doğum yaparız ya hayali bile negüzel sabreden derviş muradına ermiş derler rabbim sabrımızı bol versin inş...

oglumu bir kere bile rüyamda görmedim

bende çok istiyorum 62 gündür dua ediyorum ama rüyalarıma gelmiyor canım oğlum...herkes büyüdükçe gelir diyorlar şuan çok acılısın acın hafiflesin kucağın dolsun hergün gelir diyorlar nederece doğru bilemem ama gelsin rüyamda bari göreyim bebeğimi...(

kızlar dün koptum ailemin yanında eşim falan herkes bana teselli vermeye çalısırken sinirlerim bosaldı. çıglık attıgımı hatırlıyorum annemin agla acılırsın dediğini ve bunu duyunca bianda hemen sustugumu titreyişlerimi ve ben yatıyorum dediğimi hatırlıyorum.sonra eşim yanıma geldi elinde bi bardak su.içmedim Allah rızası için iç dedi içtim bi yudum. benimle biraz konusmaya basladı.onunda canı cok acıyo. psikiyatr teklifinde bulundu reddettim veya her aksam seni 1 saat dinlememi iste dinliyim dedi.onuda reddettim. allak bullagım tıpkı sizler gibi. (( 4.5 aydır kendimi inanılmaz sıkıyorum.hala daha öle gercide. Allahım bize bol sabır ihsan eylesin.

(canım ne diyebilirimki tesellisi yok bu acı acının çünkü acının adı derin evlat acısı çeken bilir ancak dediğin gibi rabbim sabrımızı bol versin

Canım sakın kafaya takma sabır dile Rabbimden ben 2 evladımı kaybettim ağladım üzüldüm, üzülüyorum da ama kendimi yıpratmıyorum, sende biliyorsun öle evlat hasrati çekip anne olamayan kardeşlerimiz var onlar ne yapsınlar sanırım 4.5 ay acın hafiflemeli artık yaşında genç bir bakmışın o kadar çok evladın olucak ki bugunleri anınca çok şükür diyeceksin kızım cennette bana şefaatçi olucak diye sakın üzme kendini sabır dile dua et,üzme kendini

her defasında aynı kelimeleri sölüyorum kendime ama bian yeniden tazeleniyo acım. 4.5 ayda hafiflemedi acım dahada körüklendi malesef.

her defasında aynı kelimeleri sölüyorum kendime ama bian yeniden tazeleniyo acım. 4.5 ayda hafiflemedi acım dahada körüklendi malesef.

Ben bir araya bu siteye bile girmedim bebekle ilgili konu düşünmemek için kendini bu konulardan uzak tut ki önün açılsın canım bak 1,5 ay sonra bebekte düşünürsün 4,5 ay olmus saten doğum yapalı neden hala içine atıyorsunn

ben tekrar düşünüyorum ama eşim düşünmüyo malsef. kimsenin anlamadıgını düşündügümden içime atıyorum cnm. insanların halimi bildikleri halde bana hamilelik haberlerini vermeleri etkiliyo beni ister istemez. Allah herkesin evladfını kendine bagıslasın gözüm yok kesinlikle ama arayıp hülya bebek geliyo hamileyim dedikleri zaman onlar için seviniyorum ama içim burkuluyo. içime atıyorum bende. kızımı yasadıklarımı unutamıyorum.

canım bende sen gibiyim ama çalışmak ii geldi bana en azından birşeylerle meşgul oluyorum farklı konular konuşuluyor ve rabbime şükrediyorum kızım çekmedi diye yıllarca hastnede kalsa onun o haline nasıl dayanırdım diyorum.bu sadece bizim başımızda değilki.sabah işe gelirken kızımın yanına uğradık(mezarlık evimede yakın işyerine giderken yol üstü zaten) daha yanına yaklaşmadan eşim dediki bi bebek daha ölmüş dedi kızımın yakınına koymuşlar kızıma arkadaş gelmiş dedim.sonra eşim baktı bebeğin adına bi erkek bebek 50 gün yaşamış.onun anneciğide yanıyordur şimdi benim 3 ay oldu henüz senin 4,5 ay toplamaya çalış kendini

canım psikolojikman çöküntü halindesin bu kolay bişe değil ama bazı şeyleri kafandan atmazsan bu ömrün boyunca hem aileni hemde çewreni olumsuz yönde etkileyeceği kanısındayım yapman gereken çok basit birşey değil bunun farkındayım ama ilk önce o profil resmini değiştir sonra kendine uğraş bul canım nebilim kurslara gidebilirsin.psikoloji okuyan bi bayan olarak sadece yapman gereken küçük değişimler bile huzurunu tekrardan geri kazanmana yardımcı olur eşini kendini we yeni doğacak çocuğunu düşün.eşinin bu çocuğu istememesinin en büyük nedeni senin içinde bulunduğun ruhsal durum canm senin tekrardan mutlu olduğunu görür we hissederse oda çocuk isteyecektir olması gerekende bu zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…