emin olun elimden gelen herseyi yapıyorum. ama sonucu gene hüsrana cıkıyo.ugrasım çok. kendimi hiç boş bırakmıyorum.yaptıgım işler var. avonla ve bazı firmalar üzerine çalısıyorum.yogunum baya bi ama dönüp dolasıp yasadfıklarım kendini gösteriyo. nereye gitsem boş bu kafamıda kendimle götürdükten sonra. hersey kızımı hatırlatıyo zaten.sezaryen dikiş yaram yatak odam hersey ama hersey.
Bak sen iyi olmazsan kesinlikle eşin 2. bebek düşünmez, ilk önce kendince kararlar al.Ben bu dünyaya neden geldim, yaşıyacağım sınavlarım neler, bunu düşününce ewt ben sınavım için burdağım evlatlarım daha olucakta Rabbim nasip ederse ilk sınavımda evladım oldu onu cennettine aldı.Dahada hayırlı evlatlar vericek inş. Rabbim.Ben bu siteye hergün malesef bebeğimi kaybettim konularına bakıyorum diyorumki bende o acıları yaşadım bütün burdaki ark. yardımcı olum aynı duyguyu yaşayan anlar canım bebeklerim öldü canım acıdı, Rabbim çok şükür sabrınıda verir benkürtaj masasında hep bunu zikrettim Takdir ilahi, buna da şükür rabbim dedim sana hamd olsun benim evlatlarım cennetine kabul ettin... çok şükür rabbim ne olursun burdaki evlat acısı yaşayan bizlere evlat isteyen bütün mümin kardeşlerime evlatları olanlarıda bağışlamanı dilerimm. Aminn. La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin
Derinsuberfu emirberkem...isteyen herkes...inş.şuan 6 ayı dolduranlar gibi bizde 5 aya kadar hamile olduğumuzun müjdesini veririz sıra bizede gelir inş.eger rabbim izin verirse...heranımızı paylaşırız birlikte ağustosta cinsiyetlerini öğreniriz şubat sonu mart gibi doğum yaparız ya hayali bile negüzel sabreden derviş muradına ermiş derler rabbim sabrımızı bol versin inş...
canım hayali bile çok güzel sanki bunlar şimdi olacak gibi heyecanlandım. Inşallah canım herşey çok güzel olacak allahın izniyle hepimiz için bizde alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza .
çokkk moralim bozukkızlr ya geçenlerde kan tahlili vermiştim kan değerlerime baktırmak için demir eksikliği varmış birde değerin biri yüksek çıkmış oda karaciğerle ilgiliymiş doktor bi uzmana görünün dedi karaciğerinde bi sıkıntı olabilir dedi.ben kızımıda karaciğerden kaybettim ya ya bende sorun varsa kızımda o yüzden öldüyse eğer.off yaaa bi kaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum ni doktora
çokkk moralim bozukkızlr ya geçenlerde kan tahlili vermiştim kan değerlerime baktırmak için demir eksikliği varmış birde değerin biri yüksek çıkmış oda karaciğerle ilgiliymiş doktor bi uzmana görünün dedi karaciğerinde bi sıkıntı olabilir dedi.ben kızımıda karaciğerden kaybettim ya ya bende sorun varsa kızımda o yüzden öldüyse eğer.off yaaa bi kaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum ni doktora[/QUOT
öylebişey degildir canım bende bu gün doktora gittim kan tahlillerimin kötü çıktı hepsi tavan yapmış ama hamileyken bişey yoktu bence bunların hepsi üzüntü sıkıntı yaşadıklarımız çok zor şeyler. seninde belki sonradan sıkıntıdan olmuş olabilir canım
emin olun elimden gelen herseyi yapıyorum. ama sonucu gene hüsrana cıkıyo.ugrasım çok. kendimi hiç boş bırakmıyorum.yaptıgım işler var. avonla ve bazı firmalar üzerine çalısıyorum.yogunum baya bi ama dönüp dolasıp yasadfıklarım kendini gösteriyo. nereye gitsem boş bu kafamıda kendimle götürdükten sonra. hersey kızımı hatırlatıyo zaten.sezaryen dikiş yaram yatak odam hersey ama hersey.
canım bütün yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi geliyo bak senin eşin yanında ne güzel seni dinlerim diyo benimki konu kapansın diye gözümün içine bakıyo ben hep içime atıyorum burda paylaşıyorum .buraya bile yazdıgımı bilmiyo sadece okuyorum zannediyo ona bile kızıyo işte . ama burası bana çok iyi geliyo çünkü başka kimse anlamıyo gibi geliyo
cnm bnm bende öle düşünüyordum senin gibi ama o halimi anlıyormus meger ses cıkarmısyormus düzelirim diye bekliyomus ama düzelmiyomusum. ben annemlerde patlak verince oda bunları söledi.senin eşinde emin ol senin düzelmen için gözünün içine bakıyordur. bu halinle beni cok üzüyorsun dedi eşim bana. ben sinir krizi gecirir gibi oldum o gün.kendimi sdıktıgım için titreme aldı beni. bizde konusamıyoruz.belki bende anlatsam dinler ama benimde yapımda yok.duyacaklarımdan korkuyorum.yeni bi bebege hazır olmadıgını yeniden sölicek diye ama bi yandanda içim içimi yiyo. çünkü hergeçen gün kafayı yediğimi hissediyorum. senide cok ii anlıyorum kader arkadasım.[/Q
canım aklımı oynatmamak için bende çok mücadele veriyorum. dışarı çıkmak istemiyorum hiç heran birisiyle karşılaşıcam bana sorucaklar korkusu acıyan gözler canımı daha çok acıtıyor . benim alt komşum hamile dogumu kapıda yani bazen ses oluyo binada doguma gidiyo sanıyorum aklım çıkıyo sesleri duymamak için neler yapıyorum . içim dayanmıyo işte aslında kıskanç bir ,nsan degilim ama kenidimi tanıyamıyorum işte bir anda oglumdan sonra herşey anlamsızlaştı yaşamak için yaşıyorum. gün sayıyorum canım allah bol bol sabır versin bize
cnm bnm bende öle düşünüyordum senin gibi ama o halimi anlıyormus meger ses cıkarmısyormus düzelirim diye bekliyomus ama düzelmiyomusum. ben annemlerde patlak verince oda bunları söledi.senin eşinde emin ol senin düzelmen için gözünün içine bakıyordur. bu halinle beni cok üzüyorsun dedi eşim bana. ben sinir krizi gecirir gibi oldum o gün.kendimi sdıktıgım için titreme aldı beni. bizde konusamıyoruz.belki bende anlatsam dinler ama benimde yapımda yok.duyacaklarımdan korkuyorum.yeni bi bebege hazır olmadıgını yeniden sölicek diye ama bi yandanda içim içimi yiyo. çünkü hergeçen gün kafayı yediğimi hissediyorum. senide cok ii anlıyorum kader arkadasım.[/Q
canım aklımı oynatmamak için bende çok mücadele veriyorum. dışarı çıkmak istemiyorum hiç heran birisiyle karşılaşıcam bana sorucaklar korkusu acıyan gözler canımı daha çok acıtıyor . benim alt komşum hamile dogumu kapıda yani bazen ses oluyo binada doguma gidiyo sanıyorum aklım çıkıyo sesleri duymamak için neler yapıyorum . içim dayanmıyo işte aslında kıskanç bir ,nsan degilim ama kenidimi tanıyamıyorum işte bir anda oglumdan sonra herşey anlamsızlaştı yaşamak için yaşıyorum. gün sayıyorum canım allah bol bol sabır versin bize
seni çok çok ii anlıyorum cnm ben hala atamadım üzerimden acısını.ki atılacak bi acı değil. tek acımı hafifletecek seyin kızımın kardesi olacagına inanıyorum. nitekim örnekler göz önünde. :S ben tam tersini yaptım hep.kendi üzerime cok gittim.düşün benle aynı zamanlarda hamile olan bi tanıdıgımın bebek görmesine herkesten önce gittim diger kişilere daha yakın olmasına ragmen. kızıma sadece şiirler yazılar yazdım kendi çapımda. ama ona bile vakit ayırmıyorum çogu zaman. içimi kanatacak hiçbişi yapmamaya calısıyorum.en cok teselliyi ben kendime veriyorum.ama sonuc gene baslangıca dönüyo.
ben tekrar düşünüyorum ama eşim düşünmüyo malsef.kimsenin anlamadıgını düşündügümden içime atıyorum cnm. insanların halimi bildikleri halde bana hamilelik haberlerini vermeleri etkiliyo beni ister istemez. Allah herkesin evladfını kendine bagıslasın gözüm yok kesinlikle ama arayıp hülya bebek geliyo hamileyim dedikleri zaman onlar için seviniyorum ama içim burkuluyo. içime atıyorum bende. kızımı yasadıklarımı unutamıyorum.
canım psikolojikman çöküntü halindesin bu kolay bişe değil ama bazı şeyleri kafandan atmazsan bu ömrün boyunca hem aileni hemde çewreni olumsuz yönde etkileyeceği kanısındayım yapman gereken çok basit birşey değil bunun farkındayım ama ilk önce o profil resmini değiştir sonra kendine uğraş bul canım nebilim kurslara gidebilirsin.psikoloji okuyan bi bayan olarak sadece yapman gereken küçük değişimler bile huzurunu tekrardan geri kazanmana yardımcı olur eşini kendini we yeni doğacak çocuğunu düşün.eşinin bu çocuğu istememesinin en büyük nedeni senin içinde bulunduğun ruhsal durum canm senin tekrardan mutlu olduğunu görür we hissederse oda çocuk isteyecektir olması gerekende bu zaten...
çokkk moralim bozukkızlr ya geçenlerde kan tahlili vermiştim kan değerlerime baktırmak için demir eksikliği varmış birde değerin biri yüksek çıkmış oda karaciğerle ilgiliymiş doktor bi uzmana görünün dedi karaciğerinde bi sıkıntı olabilir dedi.ben kızımıda karaciğerden kaybettim ya ya bende sorun varsa kızımda o yüzden öldüyse eğer.off yaaa bi kaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum ni doktora
çokkk moralim bozukkızlr ya geçenlerde kan tahlili vermiştim kan değerlerime baktırmak için demir eksikliği varmış birde değerin biri yüksek çıkmış oda karaciğerle ilgiliymiş doktor bi uzmana görünün dedi karaciğerinde bi sıkıntı olabilir dedi.ben kızımıda karaciğerden kaybettim ya ya bende sorun varsa kızımda o yüzden öldüyse eğer.off yaaa bi kaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum ni doktora[/QUOT
öylebişey degildir canım bende bu gün doktora gittim kan tahlillerimin kötü çıktı hepsi tavan yapmış ama hamileyken bişey yoktu bence bunların hepsi üzüntü sıkıntı yaşadıklarımız çok zor şeyler. seninde belki sonradan sıkıntıdan olmuş olabilir canım
aynen ben hayatım boyunca uçuk nedir bilmezken onlarca ucuk cıkardım
hayatımın en agrılı günleriydi
gece gündüz uyku uyumadım
lütfen kızlar moraller yüksek tutulmalı
canım eşim de 1 sene 2 sene istemiyorum diyordu ki ama suan 6 ay bitti
bende hep eşime mutlu gözükmeye calıstım o yokken agladım bagırdım ki hala da öyle kısacaası eşimi kandırdım
o da benim iyi olduğumu görünce şimdi basladık denemelere
aynen aynen önce seni mutlu görecek
mutlu bir anne mutlu bebekler doğuruyor gerçekten
canım üzme kendini,belki senle alakası yoktur
üzüntüden olmustur belki de kızının hastalığı sana da yansımıs olabilr
lütfen rahat ol bak basımıza üzüntüden neler geliyor
haber ver
demir eksikliğine hap alırsın onu sakın dert etme
aynen ben hayatım boyunca uçuk nedir bilmezken onlarca ucuk cıkardım
hayatımın en agrılı günleriydi
gece gündüz uyku uyumadım
lütfen kızlar moraller yüksek tutulmalı
inş dediğin gibi olur cnm
kızlar bana dua edin lütfen şimdi tıpı aradım patoloji sonucu çıkmış bebeğimin yalnız eşim yada benim gitmem gerekiyormuş almak için
buün olmaz ama b ikaç gün içinde gidip alacağız inşalahhh genetik bi durum değildir dualarınıza ihtiyacım var bakalım doktor ne diyecek
melakyavrum silsene mesajları bu hafta sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?