Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bende sizdenim ben de arkadaşlar .15 ay oldu ama hala unutamadım.acım biraz hafifledi ama her haftasonu dökecek gözyaşım olur kızıma.içim yanar.yanar....milletin bebeğini severim 1 senedir.yardıma koşarım bebekli annelere.kucağıma alır ağlarım..çok zor sizi anlıyorum hem de çok..yaşadığım acıları yazmıştım 1 sene önce bu siteye.

Allah yeniden kucagını doldursun inş cnm. 15 ay dayanabilirmiyim ben evlatsız? düşünemiyorum. şimdiden öle cok istiyorumki.

kardelen nasılsın canım sürekli aklıma geliyorsun toparlandın mı biraz

ceren nerelerdesin gözükmüyorsun

SEVGİLİ MELEK ANNELERİM KANDİLİMİZ HAYIRLARA VE GÜZELLİKLERE VESİLE OLSUN!.... Cenab-ı Mevla, Sevgili Peygamberimizin getirmiş olduğu güzellikleri hayatımıza aktarıp dünya ve ahiret mutluluğunu kazanmayı cümlemize nasip etsin. Yüce Rabbim Hz. Peygamber (s.a.s.) Efendimizin şefaatine nail eylesin….HAYIRLI KANDİLLERR

kızlar sonucu aldık sonuç tıp fakültesi hemanjiom demişlerdi kızım için ona göre tedavi vermişlerdi.meğer hemanjiom değilmiş
nöroblastom muş hastalığı kötü huylu hızla yayılan bi kanserli tümörmüş meğersem ama neden oluştuğu genetk olup olmadığı henüz bişey diyen olmadı.çaresizlik o kadar kötü bişey ki

canım allah razı olsun senden ve sevdiklerinden ...cümlemizin kandili müberek olsun inş. Yüce rabbim hayırlara vesile eder inş.. Efendimizin hürmetine canlarımız meleklerimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul eylesin inş...allahım hiçkimseye başka acı ağrı yaşatmasın...evlat acısı kimselere göstermesin rabbim bekleyen tüm melek annesi arkadaşlarımı en tez zmanda hayırlısıyla sevindirsin inş....hepinizi öpüyorum allaha emanet olun....rabbim yar ve yardımcınız olsun ...

amininşcanlar.Rabbim hepinizin kandilini mübarek dualarınızı kabul eylesin inş.

melekyavrum 5

cerenball 4

zelalperd 4

derinsu 4

mehtapibrahim 4

aysenazzz 4

emirberkem 4

melisse 4

fatmabeyza 4

greothopes 4

anlaştıkmı kızlar cuma saat 1 e kadar bitirelim.

Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etmesi dileğiyle Mevlid kandiliniz mübarek olsun...

benden 4 inş...
herkesin kandili mübarek olsun hanımlar. inş duaların kabul olmaya en yakın olduğu bu zamanda hepimizin ortak duası. bu dünyada hayırlı evlatlarımız hepimiz için kabul olsun. sırası geldiğinde her birimiz sağlıklı hamileliklerle evlatlarımıza ulaştırılalım.

kızlar dün eşim beni şaşırttı dün benimle konuştu bu konuyla ilgili benimle konuşmuyodu . bu hafta bütün kan degerlerim tavan yaptı. artık üzüntü dışarı vurmaya başladı eşimde uzun bi konuşma yapma geregi duydu sanırım ben evlatımı kaybettim ama senide kaybetmek istemiyorum her gün gözümün önünde eriyosun böyle saglıklı bir anne olamazsın yemek yemem gerekiyo çünkü 2 ayda 16 kilo gitti benden kızlar içim bişey istemiyo uzun bir süre konuştu dondum kaldım önceden düşünürdüm benimle böyle konuşsa ben aglayıp kendimi anlatmaya çalışacaktım ama olmadı aglamadım bile aysenazz aklıma sen geldin hemen nerden başlamalıydım anlatmaya nasıl anlatmalıydım nasıl anlardı benim yangınımı olmadı anlatamadım belkide başlasam anlatmaya aglamaktan anlatamazdım zaten her zamanki gibi yutkundum durdum.

Merhaba Canlar ;
Bu gün çok özel bir gün.
Sağlık ,huzur ,mutluluk hep sizinle olsun.
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim bizlere.
Tüm dilleklerimiz, dularınız kabul olsun.Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun...

Canım o seni en iyi anlayanlardan biri oda evladını kaybetti.Onlar yanlızca dışa vurmuyorlar bizim gibi.Biz 9 ay
canımızda taşıdık onun varlığına öyle alıştık ki.Bizim için bambaşka.Ben eşim kötü olmasın diye onun yanında
ağlamıyordum oda her gittiğim yere gelirdi evin içinde yanlız bırakmazdı.Şimdi bile yanlız olduğum zamanlarda ağlıyorum.Beni ağlarken gördüğünde dayanamaz oda ağlardı.Benim eşimde kendini bir müddet sonra arkadaşlarına dışarıya verdi.Bu durum benimde canımı sıkıyor ama en azından biraz daha kendimizi iyi hissedene kadar kendi haline bıraktım.Oda bende yorgunuz.
Umarım sende biraz olsun düzelirsin eşinle daha iyi olursunuz.İçerlenmiş demekki seni öyle görünce.
Allahım sabrımızı arttırsın inşallah.

amin canım allah hepimize sabrını bol versin herkes çekildigi zaman bide bu sorunlar çıkıyo benimde eşim aslında fırsat kovalıyo dışarı çıkmak için dışarıdan herkes tamam herşey yoluna girdi diyo ama 64 gün oldu sanki herşey daha kötü oluyo özlemler artıyo sıkıntılar çogalıyor dayanma gücü tahamülsüzlük başlıyo birde eşlerle sıkıntı oluşuyo işte bazen nasıl başaçıkıcam diyorum sonra bakıyorum 1 ömür unutulmayacak 1 acı yerine kimseleri koyamıycagım bir evlat yastıgımın altında oglumun şapkası var 6 gün takmıştı küvezde her gece yatarken onu kokluyorum artık onu ordan alalım diyor beni rahatlatıyo ama o bu duruma çok üzülüyomuş aslında erkekler hemen her şey geçsin istiyolar mutlu kadın bekliyolar ama işte bizim halimiz ortada canım sanki bir ömür boyu artık hiç gülemiycekmişim gibi geliyo gözyaşlarımın sanki hiç dinmiycek artık böyle yaşıyorum .

canım dogum yapalı 145 gün oldu zaten şuanda denesemde olmuyo günüme 1 gün var ama artık heycan bile yok olsun ama allahım hayıırlıysa nasip etsin

merhaba kızlar hepinize...bir kaç gündür siteye girmiyordum çok halsizim bulantılar ve çeşit çeşit rahatsızlıklar oluyor hamilelik çok zor bir süreç bunu hergün daha fazla hissediyorum bu kadar sıkıntıya katlanıp ellerimizin boş kalması çok zor rabbim bu sefer kucaklarımızı boş bırakmaz ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...Ve bu mübarek günde hepimizin güzel dilekleri kabul olsun inşallah.kandiliniz mübarek olsun.buradaki ve bilmediğimiz evlat hasreti çeken herkes Peygamber efendimizin doğduğu bu günde ve bu ayda inşallah evladının olacağı müjdesini alır..hepinizi sevgiyle öpüyorum

emirberkem nerelerdesin

sorma canim 3 gün önce ameliyat oldum kolumdan, üzüntüden stresden olsa gerek abse gibi bisey cikti cok aciyor vallah ..
bu ara hic iyi degilim 38 gün oldu, bedenen ve ruhen cöktüm tam kendime yeni hedefler koyayim diyorum toparlanim istiyorum, bi aksilik cikiyor..

sizler nasilsiniz umarim bu hayirli günde hepimizin dualari kabul olur

canım benim eşin birazda haklı yastığının altından al o şapkayı kaldır bende oğlumun hastanede doğar doğmaz giyeceği kıyafetleri battaniyeyi acmışlar hani kundak yapar gibi üçgen serersin ya işte öyle içinde yavrumun hastane çıkışı kıyafetleri ve altının bezi öylece duruyordu yavrum ölünce öylesine toplayım çantaya koymuşlar ve ben taki geçtimiz aya kadar onu bozup katlayıp kaldıramadım arada çıkarıp belki yavrum giymiştir yatmıştır battaniyesinde diye koklar dururdum ve ağlardım.ama artık zamanı geldi kaldır onu ve yeni bebeğin için mutlu olmaya çalış ki eşinde seni mutlu görünce mutlu olsun ve bebek yapmayı istesin hadi topla kendini bu söylediklerim diğer yeni melek anneleri içinde geçerli

geçmiş olsun canım ve az önce derin için yazdıklarım senin içinde geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…