Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım aslında haklı bak ben hiçbirşeyine bakmıyorum.Benim eşim benim gizliden aldığım herşeyi almış sakmlamış.Çok üzülmüştüm neden anlamıyorsun beni diyodum.Sen düzelemezsin böyle yaparsan kızımıda üzüyorsun dedi.Beraber ağladık.Çok zor onlar içinde bizim içinde.
Evet erkekler sevmiyolar mutsuzluğu tahammülleri yok normal hayata dönmeye çalışıyorlar.Ama o iyi olsun ki
ilerde çocuk düşüneceksiniz tekrar sağlık açısından bir sorununuz olmasın.Şöyle 6 ay geçsin b,raz haififliyecek tabiki ara ara yine kötü oluyosun ama ilk günler gibi değil inan bana.
Ben işe başladım bana çok iyi geldi.Kafamı dağıtıyorum.Sende biraz çık dışarıya dolaş başka şeylerlemeşgul olmaya çalış.Hayat devam ediyor keşke elimizden birşey gelse.İnşallah Allahım cenntinde yavrularımıza kavuşmamızı nasip eder.
Öpüyorum seni.
Amin ... Mehtabım cici anniş :)
İnşallah bizlerede nasip eder Rabbim.Kendine çok iyi bak canım...

keten helva ben çocuğa otopsi yaptıramadım.kıyamadım.ama hep merak ediyorum sebebini.öğrenemedim.senin bu yazından sonra acaba benim bebeğim de de mi tümör var diye düşünmeye başladım.benimki beyin kanaması geçirmişti k vitamini eksikliğinden dediler.senin ki de geçirmişmiydi?

çok ağlattın beni beee canım hepimizin içinin sızı sı aynı sabır allahım sabır yüce rabbim(((61 gün oldu bugün yavrumu kaybedeli ciğreim yanıyor yavrum gittide anasını yaktı da gitti(

hepimizin duygularını anlatmışşın resmen agzına saglık allah hepimize sabır versin seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı şeyleri halada yaşıyorummmmm

Hyır canım beyin kanamsı geçirmedi.biz otopsi yaptırmadık zaten canım sıkıntı karnında karaciğerde olduğu için bu karaciğerdekinin ne olduğunu öğrenemk için biyopsi yapmaları gerkliymiş fakat yaşerken yapılamadı kanama olur diye öldüğünde hemen çok küçük bi kesiyle almışlar 2 cmlik bi kesikle bi parça almışlar.zaten bende kıyamazdım onu almak istediklerinde sordum çokmu keseceksiniz diye küçük deyince öyle izin verdim.

kandilimiz mübarek olsun kızlar inşallah rabbim dualarımızı kabul eder bizlerin kucaklarınıda boş bırakmaz

Canım aslında sebebinin bulunduğuna sevinmelisin. En azında ona göre tedbirini alırsın. İcabında tüp bebekle sağlıklı bir bebeğe sahip olursun. Bak biz sebebini bile bilmiyoruz. Üstelik otopsi yaptırdığımız halde. Aynı şeyler bize tekrar olabilir. Ama sen önlemini alabilirsin belki.
Hakkında hayırlısı olsun canım...
Bak derincim, işte böyle zamanla yavaş yavaş yoluna girecek her şey. Herkes acısını farklı Yaşar, seninki kendini dışarıya atmış, üzüntüsünü böyle unutmaya çalışmış. Aslında seni görmezden gelmiyormuş. O da üzülüyormuş.
Düzelecek canım, her şey zamanla düzelecek.
Yeter ki sen kendini toparlamaya bak

Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun kızlar.....

canım gçmiş olsun rabbim şifanı versin kurban olurum senin oğluna tüm meleklerime oğluşunu yerim ben ne kadar güzel maşallah yaaaama bu dünya için fazla güzeller miş bizim meleklerimiz rabbim cennetinde buluşturmayı nasip etsin bugüzel günde inş.acısınada kurban olurum herşeyine gelen rabbimden olduktan sonra.......

amin canım tüm iyi dileklerin için çok teşekür ederim inş.rabbim tez zamanda yüreklerimize su serper hepimizin

(canım bende o konuşmayı 65 gündür bekliyorum ama çok beklicem gibi geliyor yavrum gittide sanki bir beni yaktı gitti aliemden kimse yok burda sağolsun arkadaşlrım var çok şükür bir onlara nazım geçiyor 65 gündür eşimde ters giden birşeyler var onu bir türlü anlayamıyorum sadece soruyorum neden neden onun bir cümlesine birtek kelimesine okadar ihtiyacım varki (((okadar yanlızımki bu konuda ama sanki yaşanmamış gibi kesinlikle konuyu açmıyor açmadığı gibi beni ağlarken oflarken dern derin ahhhh çekerken görse bile neoldu birşey mi oldu neden canın sıkkın biri bişe mi dedi(((veriyorum cevabını hemen yavrum gitti 19 11 2012 de tümcihan duydu bir damlasütüm nasip olmadı yavruma dünyalar duyduda ahımı feryadımı bir sen duymadın diyorum içim parçalanıyor içim yanıyor yanlızlık bir raabime mahsusmuş meğersem kanadı kırılmış kuş gibyim çırpınyorumda çırpınıyorum ama tekrardan kalkarmıyım kalksamda eskisi gibi olurmu bilmiyorum ....ciğeri yanmış anaya bir dokunun bin ah işitin melek annelerim sizleri tanımam etmem ama bana okadar yakınsınızki sizleri seviyorum rabbmie emanet olun bu mübarek günde bütün dualrınız kabul olurinş.

selam arkadaslarım ben normalde gittiğim dr uma gitmemiştm dogumda bayram diye yıpratırlar diye özel hastaneye gittim ilk aylarımdada özele gidiyodum.değişmiştm.geçen bana dogum yapacagım günü bile veren dr uma gittim durumu anlattım çok tuhaf bi duygu çok üzüldü şok oldu ama bana bunun ne dr unla ne seninle nede bi ihmal gibi bi durumla ilgisi yok dedi.bir daha tekrarlamazda.sadece bidahakinde daha dikkat edilirr kontrollerinde son aylarında dedi.rahatladım biraz ii geldi.rabbim nasip ederse yaza tekrar anne olmaak korunmayı bırakmamk istiyorum.tabii nasip herşeyden önce hepimizin hakkında hayırlıısı

kardelen nasılsın canım sürekli aklıma geliyorsun toparlandın mı biraz

ceren nerelerdesin gözükmüyorsun

Sağol canım iyiyim.Sürekli girip okuyorum sizleri ama yazamıyorum.Yazılanların çoğunu ben yazmışım gibi zaten.İlk günlerdeki gibi değil çok şükür daha iyiyim.Ama garip bi boşluk duygusu var siz de bilirsiniz.Sanki bi rüya gördüm ve uyandım.Bu sefer daha zor tabi toparlanmak.İlk kez tekme hissettim, ilk kez karnım büyüdü ve ümitlendim ister istemez son haftalara kadar gelince bu sefer olucak dedim.Hatta hastane çantamı hazırlamaya başlamıştım yavaş yavaş.Eşlere bu kadar takılmayın arkadaşlar.Onların bizler gibi hissetmesini beklemeyin.24 saat biz birlikteydik yavrularımızla nasıl aynı şeyleri hissedebilirizki.Eşim bana diyoki:"Çocuğumuz zaten yoktu ama biz varız yaşıyoruz.Senin sürekli ağlaman kendini kötü hissetmen beni üzüyo yoksa bebeğimize üzülmüyorum.O, herkesin eninde sonunda gideceği yere hiç bu dünyanın kirine pasına bulaşmadan gitti, inşallah bizede faydası olucak gittiğimizde.Biz sadece onun bu dünyadaki sevgisinden mahrum kaldık.Bu da nefsimizin hoşuna gitmiyo ama nefsin hoşuna gitmeyen şeyler zaten bizim hayrımızadır."Onun böyle düşünmesi benide rahatlatıyo.Bende çok düşünüyorum hatta ev işi yaparken konuşuyorum oğlumla.Şİmdi burda olsaydın oğlum şöyle yapardık böyle yapardık ne güzel olurdu diyorum.Hayali bile insanın içini yakıyo.Rabbim ecrinden mahrum bırakmasın ne diyelim.Dışarı çıkmaya başladım bi iki gündür ama sudan çıkmış balık gibi hissediyorum kendimi.Çok garip duygular inanın çoğunu kelimelere dökemiyorum siz biliyosunuz zaten.Allah hepimize yardım etsin.

Sen nasılsın melekyavrum bu arada.Yeni bi bebek için çalışmaya başlamışsınız hayırlı olsun inşallah en yakın zamanda hamile kalır sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın.Hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlar içinde aynı şeyleri diliyorum.Hamile olan arkadaşlarında yavrularını Rabbim bağışlasın.Hepinizin kandili mübarek olsun

beni eklememişsin canım ama melek yavruma katkı olsun diye size sormadan bende 1 tane okudum henüz okumamış olan varsa biri eksik okusun bitane olmaz mı canım ya bundan sonra benide dahil edersen çok sevinirim

beni eklememişsin canım ama melek yavruma katkı olsun diye size sormadan bende 1 tane okudum henüz okumamış olan varsa biri eksik okusun bitane olmaz mı canım ya bundan sonra benide dahil edersen çok sevinirim

tamam canım bundan sonra senide eklerim allah kabul etsin

canım bende bekliyodum ama inan bana bizim ruh durumumuzdan kaynaklı durum hiç bişekilde degişmiyo samimi gelmiyo işte bu gün konuşuyo sanki yarın aynı aslında ne istedigimi bile bilmiyorum eşim için böyle düşünürken bile utanç duyuyorum ama içim böyle bazen bir bakkala gidesim ve 10 yıl gelmeyesim var gibi geliyo herşeyden uzaklaşmak istiyorum kanallar karıştı iycene canım senin zamanlarımız aynı ayrı yerlerde aynı acıyla yanan ana yürekleri işte doktorun sana ne kadar korunma verdi birde daha kırmızıları gördün mü ben daha olmadım canım çok soru sordum kusura bakma

canım bende bekliyodum ama inan bana bizim ruh durumumuzdan kaynaklı durum hiç bişekilde degişmiyo samimi gelmiyo işte bu gün konuşuyo sanki yarın aynı aslında ne istedigimi bile bilmiyorum eşim için böyle düşünürken bile utanç duyuyorum ama içim böyle bazen bir bakkala gidesim ve 10 yıl gelmeyesim var gibi geliyo herşeyden uzaklaşmak istiyorum kanallar karıştı iycene canım senin zamanlarımız aynı ayrı yerlerde aynı acıyla yanan ana yürekleri işte doktorun sana ne kadar korunma verdi birde daha kırmızıları gördün mü ben daha olmadım canım çok soru sordum kusura bakma

LMerhaba arkadaslar.hamileyken burayi takip ediyordum.bugun dogum yapali 55 gun oldu.hic beklenmedik bir anda 26. Haftada dunyaya geldi minik oglum.8 gun oldu kefene sarip topraga gomeli.rabbimin emanetini sevip koklayamadan kucagimiza alamadan melek olarak cennete ugurladik.biliyorumki bir gun birbirimize kavusacagiz.47 gun yasam savasi verdi hastanede minicik bedeni kim bilir ne acilar cekti.en saglam yeri olan kalbi bile sonunda dayanamadi.hastaneye her gun sut goturupte minik oglumu gorusumde icim parcalaniyodu.bende istemezmiydim kucagima alip emzirmeyi.belki sutumu ictiginde annesinin kokusunu almistir.ne hayallerim vardi hersey yarim kaldi benim gibi.uzulmemeye calisiyorum rabbimin takdiri boyleymis bizim şer sandigimiz her seyde bir hayir vardir diyorum olmuyo.zaten minik oglum yasasaydi % 99 sakat kalacakti doktorlarim demesi.belki onun icinde hayirlisi boyle oldu.rabbim neylerse guzel eyler.ama gelde yuregime anlat bunu.gasilhanede kucucuk bedeni ni yikarlarken annesi gorcek diye cok ozen gostermisler nasil gorebilirdimki nasil dayanabilirdim bakmaya .o yuzden burdaki herkesin acsini paylasiyorum.basina gelmeden kimse kimsenin halinden anlamaz.allah hepimizin yardimcisi olsun

anlatamıyorsun tatlım zaten bende anlatamıyorum.cogu zaman o uyurken konusuyorum onunla fısıldayarak. ama sana sölemiştim onlar kendi iç dünyalarında yasıyorlar.vurdumduymaz gibi geliyolar bize ama öle değil. bizde içimize atıyoruz ama dısımızdanda belli oluyo bazen ruhsal durumumuz .

basın saolsun cnm. burdaki arkadaslarda bende acını paylasıyoruz ve seni çok ii anlıyoruz emin ol.Allahım sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…