Canım aslında haklı bak ben hiçbirşeyine bakmıyorum.Benim eşim benim gizliden aldığım herşeyi almış sakmlamış.Çok üzülmüştüm neden anlamıyorsun beni diyodum.Sen düzelemezsin böyle yaparsan kızımıda üzüyorsun dedi.Beraber ağladık.Çok zor onlar içinde bizim içinde.amin canım allah hepimize sabrını bol versin herkes çekildigi zaman bide bu sorunlar çıkıyo benimde eşim aslında fırsat kovalıyo dışarı çıkmak için dışarıdan herkes tamam herşey yoluna girdi diyo ama 64 gün oldu sanki herşey daha kötü oluyo özlemler artıyo sıkıntılar çogalıyor dayanma gücü tahamülsüzlük başlıyo birde eşlerle sıkıntı oluşuyo işte bazen nasıl başaçıkıcam diyorum sonra bakıyorum 1 ömür unutulmayacak 1 acı yerine kimseleri koyamıycagım bir evlat yastıgımın altında oglumun şapkası var 6 gün takmıştı küvezde her gece yatarken onu kokluyorum artık onu ordan alalım diyor beni rahatlatıyo ama o bu duruma çok üzülüyomuş aslında erkekler hemen her şey geçsin istiyolar mutlu kadın bekliyolar ama işte bizim halimiz ortada canım sanki bir ömür boyu artık hiç gülemiycekmişim gibi geliyo gözyaşlarımın sanki hiç dinmiycek artık böyle yaşıyorum .
Amin ... Mehtabım cici anniş :)merhaba kızlar hepinize...bir kaç gündür siteye girmiyordum çok halsizim bulantılar ve çeşit çeşit rahatsızlıklar oluyor hamilelik çok zor bir süreç bunu hergün daha fazla hissediyorum bu kadar sıkıntıya katlanıp ellerimizin boş kalması çok zor rabbim bu sefer kucaklarımızı boş bırakmaz ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...Ve bu mübarek günde hepimizin güzel dilekleri kabul olsun inşallah.kandiliniz mübarek olsun.buradaki ve bilmediğimiz evlat hasreti çeken herkes Peygamber efendimizin doğduğu bu günde ve bu ayda inşallah evladının olacağı müjdesini alır..hepinizi sevgiyle öpüyorum
kızlar sonucu aldık sonuç tıp fakültesi hemanjiom demişlerdi kızım için ona göre tedavi vermişlerdi.meğer hemanjiom değilmiş
nöroblastom muş hastalığı kötü huylu hızla yayılan bi kanserli tümörmüş meğersem ama neden oluştuğu genetk olup olmadığı henüz bişey diyen olmadı.çaresizlik o kadar kötü bişey ki
çok ağlattın beni beee canım hepimizin içinin sızı sı aynı sabır allahım sabır yüce rabbim (((61 gün oldu bugün yavrumu kaybedeli ciğreim yanıyor yavrum gittide anasını yaktı da gitti (
keten helva ben çocuğa otopsi yaptıramadım.kıyamadım.ama hep merak ediyorum sebebini.öğrenemedim.senin bu yazından sonra acaba benim bebeğim de de mi tümör var diye düşünmeye başladım.benimki beyin kanaması geçirmişti k vitamini eksikliğinden dediler.senin ki de geçirmişmiydi?
Canım aslında sebebinin bulunduğuna sevinmelisin. En azında ona göre tedbirini alırsın. İcabında tüp bebekle sağlıklı bir bebeğe sahip olursun. Bak biz sebebini bile bilmiyoruz. Üstelik otopsi yaptırdığımız halde. Aynı şeyler bize tekrar olabilir. Ama sen önlemini alabilirsin belki.kızlar sonucu aldık sonuç tıp fakültesi hemanjiom demişlerdi kızım için ona göre tedavi vermişlerdi.meğer hemanjiom değilmiş
nöroblastom muş hastalığı kötü huylu hızla yayılan bi kanserli tümörmüş meğersem ama neden oluştuğu genetk olup olmadığı henüz bişey diyen olmadı.çaresizlik o kadar kötü bişey ki
Bak derincim, işte böyle zamanla yavaş yavaş yoluna girecek her şey. Herkes acısını farklı Yaşar, seninki kendini dışarıya atmış, üzüntüsünü böyle unutmaya çalışmış. Aslında seni görmezden gelmiyormuş. O da üzülüyormuş.kızlar dün eşim beni şaşırttı dün benimle konuştu bu konuyla ilgili benimle konuşmuyodu . bu hafta bütün kan degerlerim tavan yaptı. artık üzüntü dışarı vurmaya başladı eşimde uzun bi konuşma yapma geregi duydu sanırım ben evlatımı kaybettim ama senide kaybetmek istemiyorum her gün gözümün önünde eriyosun böyle saglıklı bir anne olamazsın yemek yemem gerekiyo çünkü 2 ayda 16 kilo gitti benden kızlar içim bişey istemiyo uzun bir süre konuştu dondum kaldım önceden düşünürdüm benimle böyle konuşsa ben aglayıp kendimi anlatmaya çalışacaktım ama olmadı aglamadım bile aysenazz aklıma sen geldin hemen nerden başlamalıydım anlatmaya nasıl anlatmalıydım nasıl anlardı benim yangınımı olmadı anlatamadım belkide başlasam anlatmaya aglamaktan anlatamazdım zaten her zamanki gibi yutkundum durdum.
sorma canim 3 gün önce ameliyat oldum kolumdan, üzüntüden stresden olsa gerek abse gibi bisey cikti cok aciyor vallah ..
bu ara hic iyi degilim 38 gün oldu, bedenen ve ruhen cöktüm tam kendime yeni hedefler koyayim diyorum toparlanim istiyorum, bi aksilik cikiyor..
sizler nasilsiniz umarim bu hayirli günde hepimizin dualari kabul olur
canım allah razı olsun senden ve sevdiklerinden ...cümlemizin kandili müberek olsun inş. Yüce rabbim hayırlara vesile eder inş.. Efendimizin hürmetine canlarımız meleklerimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul eylesin inş...allahım hiçkimseye başka acı ağrı yaşatmasın...evlat acısı kimselere göstermesin rabbim bekleyen tüm melek annesi arkadaşlarımı en tez zmanda hayırlısıyla sevindirsin inş....hepinizi öpüyorum allaha emanet olun....rabbim yar ve yardımcınız olsun ...
kızlar dün eşim beni şaşırttı dün benimle konuştu bu konuyla ilgili benimle konuşmuyodu . bu hafta bütün kan degerlerim tavan yaptı. artık üzüntü dışarı vurmaya başladı eşimde uzun bi konuşma yapma geregi duydu sanırım ben evlatımı kaybettim ama senide kaybetmek istemiyorum her gün gözümün önünde eriyosun böyle saglıklı bir anne olamazsın yemek yemem gerekiyo çünkü 2 ayda 16 kilo gitti benden kızlar içim bişey istemiyo uzun bir süre konuştu dondum kaldım önceden düşünürdüm benimle böyle konuşsa ben aglayıp kendimi anlatmaya çalışacaktım ama olmadı aglamadım bile aysenazz aklıma sen geldin hemen nerden başlamalıydım anlatmaya nasıl anlatmalıydım nasıl anlardı benim yangınımı olmadı anlatamadım belkide başlasam anlatmaya aglamaktan anlatamazdım zaten her zamanki gibi yutkundum durdum.
kardelen nasılsın canım sürekli aklıma geliyorsun toparlandın mı biraz
ceren nerelerdesin gözükmüyorsun
melekyavrum 5
cerenball 4
zelalperd 4
derinsu 4
mehtapibrahim 4
aysenazzz 4
emirberkem 4
melisse 4
fatmabeyza 4
greothopes 4
anlaştıkmı kızlar cuma saat 1 e kadar bitirelim.
beni eklememişsin canım ama melek yavruma katkı olsun diye size sormadan bende 1 tane okudum henüz okumamış olan varsa biri eksik okusun bitane olmaz mı canım ya bundan sonra benide dahil edersen çok sevinirim
(canım bende o konuşmayı 65 gündür bekliyorum ama çok beklicem gibi geliyor yavrum gittide sanki bir beni yaktı gitti aliemden kimse yok burda sağolsun arkadaşlrım var çok şükür bir onlara nazım geçiyor 65 gündür eşimde ters giden birşeyler var onu bir türlü anlayamıyorum sadece soruyorum neden neden onun bir cümlesine birtek kelimesine okadar ihtiyacım varki (((okadar yanlızımki bu konuda ama sanki yaşanmamış gibi kesinlikle konuyu açmıyor açmadığı gibi beni ağlarken oflarken dern derin ahhhh çekerken görse bile neoldu birşey mi oldu neden canın sıkkın biri bişe mi dedi (((veriyorum cevabını hemen yavrum gitti 19 11 2012 de tümcihan duydu bir damlasütüm nasip olmadıldım kırı yavruma dünyalar duyduda ahımı feryadımı bir sen duymadın diyorum içim parçalanıyor içim yanıyor yanlızlık bir raabime mahsusmuş meğersem kanadı kırılmış kuş gibyim çırpınyorumda çırpınıyorum ama tekrardan kalkarmıyım kalksamda eskisi gibi olurmu bilmiyorum ....ciğeri yanmış anaya bir dokunun bin ah işitin melek annelerim sizleri tanımam etmem ama bana okadar yakınsınızki sizleri seviyorum rabbmie emanet olun bu mübarek günde bütün dualrınız kabul olurinş.
(canım bende o konuşmayı 65 gündür bekliyorum ama çok beklicem gibi geliyor yavrum gittide sanki bir beni yaktı gitti aliemden kimse yok burda sağolsun arkadaşlrım var çok şükür bir onlara nazım geçiyor 65 gündür eşimde ters giden birşeyler var onu bir türlü anlayamıyorum sadece soruyorum neden neden onun bir cümlesine birtek kelimesine okadar ihtiyacım varki (((okadar yanlızımki bu konuda ama sanki yaşanmamış gibi kesinlikle konuyu açmıyor açmadığı gibi beni ağlarken oflarken dern derin ahhhh çekerken görse bile neoldu birşey mi oldu neden canın sıkkın biri bişe mi dedi (((veriyorum cevabını hemen yavrum gitti 19 11 2012 de tümcihan duydu bir damlasütüm nasip olmadıldım kırı yavruma dünyalar duyduda ahımı feryadımı bir sen duymadın diyorum içim parçalanıyor içim yanıyor yanlızlık bir raabime mahsusmuş meğersem kanadı kırılmış kuş gibyim çırpınyorumda çırpınıyorum ama tekrardan kalkarmıyım kalksamda eskisi gibi olurmu bilmiyorum ....ciğeri yanmış anaya bir dokunun bin ah işitin melek annelerim sizleri tanımam etmem ama bana okadar yakınsınızki sizleri seviyorum rabbmie emanet olun bu mübarek günde bütün dualrınız kabul olurinş.
melekyavrum 5
cerenball 4
zelalperd 4
derinsu 4
mehtapibrahim 4
aysenazzz 4
emirberkem 4
melisse 4
fatmabeyza 4
greothopes 4
anlaştıkmı kızlar cuma saat 1 e kadar bitirelim.[/QUtatlım ben okuyamıyorum bu hafta izindeyimyani regl durumdayım
kızlar dün eşim beni şaşırttı dün benimle konuştu bu konuyla ilgili benimle konuşmuyodu . bu hafta bütün kan degerlerim tavan yaptı. artık üzüntü dışarı vurmaya başladı eşimde uzun bi konuşma yapma geregi duydu sanırım ben evlatımı kaybettim ama senide kaybetmek istemiyorum her gün gözümün önünde eriyosun böyle saglıklı bir anne olamazsın yemek yemem gerekiyo çünkü 2 ayda 16 kilo gitti benden kızlar içim bişey istemiyo uzun bir süre konuştu dondum kaldım önceden düşünürdüm benimle böyle konuşsa ben aglayıp kendimi anlatmaya çalışacaktım ama olmadı aglamadım bile aysenazz aklıma sen geldin hemen nerden başlamalıydım anlatmaya nasıl anlatmalıydım nasıl anlardı benim yangınımı olmadı anlatamadım belkide başlasam anlatmaya aglamaktan anlatamazdım zaten her zamanki gibi yutkundum durdum.
LMerhaba arkadaslar.hamileyken burayi takip ediyordum.bugun dogum yapali 55 gun oldu.hic beklenmedik bir anda 26. Haftada dunyaya geldi minik oglum.8 gun oldu kefene sarip topraga gomeli.rabbimin emanetini sevip koklayamadan kucagimiza alamadan melek olarak cennete ugurladik.biliyorumki bir gun birbirimize kavusacagiz.47 gun yasam savasi verdi hastanede minicik bedeni kim bilir ne acilar cekti.en saglam yeri olan kalbi bile sonunda dayanamadi.hastaneye her gun sut goturupte minik oglumu gorusumde icim parcalaniyodu.bende istemezmiydim kucagima alip emzirmeyi.belki sutumu ictiginde annesinin kokusunu almistir.ne hayallerim vardi hersey yarim kaldi benim gibi.uzulmemeye calisiyorum rabbimin takdiri boyleymis bizim şer sandigimiz her seyde bir hayir vardir diyorum olmuyo.zaten minik oglum yasasaydi % 99 sakat kalacakti doktorlarim demesi.belki onun icinde hayirlisi boyle oldu.rabbim neylerse guzel eyler.ama gelde yuregime anlat bunu.gasilhanede kucucuk bedeni ni yikarlarken annesi gorcek diye cok ozen gostermisler nasil gorebilirdimki nasil dayanabilirdim bakmaya .o yuzden burdaki herkesin acsini paylasiyorum.basina gelmeden kimse kimsenin halinden anlamaz.allah hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?