beni eklememişsin canım ama melek yavruma katkı olsun diye size sormadan bende 1 tane okudum henüz okumamış olan varsa biri eksik okusun bitane olmaz mı canım ya bundan sonra benide dahil edersen çok sevinirim
canım benim Allah razı olsun
Sağol canım iyiyim.Sürekli girip okuyorum sizleri ama yazamıyorum.Yazılanların çoğunu ben yazmışım gibi zaten.İlk günlerdeki gibi değil çok şükür daha iyiyim.Ama garip bi boşluk duygusu var siz de bilirsiniz.Sanki bi rüya gördüm ve uyandım.Bu sefer daha zor tabi toparlanmak.İlk kez tekme hissettim, ilk kez karnım büyüdü ve ümitlendim ister istemez son haftalara kadar gelince bu sefer olucak dedim.Hatta hastane çantamı hazırlamaya başlamıştım yavaş yavaş.Eşlere bu kadar takılmayın arkadaşlar.Onların bizler gibi hissetmesini beklemeyin.24 saat biz birlikteydik yavrularımızla nasıl aynı şeyleri hissedebilirizki.Eşim bana diyoki:"Çocuğumuz zaten yoktu ama biz varız yaşıyoruz.Senin sürekli ağlaman kendini kötü hissetmen beni üzüyo yoksa bebeğimize üzülmüyorum.O, herkesin eninde sonunda gideceği yere hiç bu dünyanın kirine pasına bulaşmadan gitti, inşallah bizede faydası olucak gittiğimizde.Biz sadece onun bu dünyadaki sevgisinden mahrum kaldık.Bu da nefsimizin hoşuna gitmiyo ama nefsin hoşuna gitmeyen şeyler zaten bizim hayrımızadır."Onun böyle düşünmesi benide rahatlatıyo.Bende çok düşünüyorum hatta ev işi yaparken konuşuyorum oğlumla.Şİmdi burda olsaydın oğlum şöyle yapardık böyle yapardık ne güzel olurdu diyorum.Hayali bile insanın içini yakıyo.Rabbim ecrinden mahrum bırakmasın ne diyelim.Dışarı çıkmaya başladım bi iki gündür ama sudan çıkmış balık gibi hissediyorum kendimi.Çok garip duygular inanın çoğunu kelimelere dökemiyorum siz biliyosunuz zaten.Allah hepimize yardım etsin.
Sen nasılsın melekyavrum bu arada.Yeni bi bebek için çalışmaya başlamışsınız hayırlı olsun inşallah en yakın zamanda hamile kalır sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın.Hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlar içinde aynı şeyleri diliyorum.Hamile olan arkadaşlarında yavrularını Rabbim bağışlasın.Hepinizin kandili mübarek olsun
canım bende bekliyodum ama inan bana bizim ruh durumumuzdan kaynaklı durum hiç bişekilde degişmiyo samimi gelmiyo işte bu gün konuşuyo sanki yarın aynı aslında ne istedigimi bile bilmiyorum eşim için böyle düşünürken bile utanç duyuyorum ama içim böyle bazen bir bakkala gidesim ve 10 yıl gelmeyesim var gibi geliyo herşeyden uzaklaşmak istiyorum kanallar karıştı iycene canım senin zamanlarımız aynı ayrı yerlerde aynı acıyla yanan ana yürekleri işte doktorun sana ne kadar korunma verdi birde daha kırmızıları gördün mü ben daha olmadım canım çok soru sordum kusura bakma
çok üzüldüm cnm alamadıgıma ama ogüne kadar bitmiyorum.
bende idare eder canım
bende ilk defa tekmesini yemiştim kızımın
hatta dalga geçiyordum,kadına şiddete evet diye
cok güzel bir rüya gibi geldi geçti
yeniden denemeye basladık ama cok korkuyorum canım
şimdiye kadar olmadı ya gene olmazsa diorum
yasın kaç
LMerhaba arkadaslar.hamileyken burayi takip ediyordum.bugun dogum yapali 55 gun oldu.hic beklenmedik bir anda 26. Haftada dunyaya geldi minik oglum.8 gun oldu kefene sarip topraga gomeli.rabbimin emanetini sevip koklayamadan kucagimiza alamadan melek olarak cennete ugurladik.biliyorumki bir gun birbirimize kavusacagiz.47 gun yasam savasi verdi hastanede minicik bedeni kim bilir ne acilar cekti.en saglam yeri olan kalbi bile sonunda dayanamadi.hastaneye her gun sut goturupte minik oglumu gorusumde icim parcalaniyodu.bende istemezmiydim kucagima alip emzirmeyi.belki sutumu ictiginde annesinin kokusunu almistir.ne hayallerim vardi hersey yarim kaldi benim gibi.uzulmemeye calisiyorum rabbimin takdiri boyleymis bizim şer sandigimiz her seyde bir hayir vardir diyorum olmuyo.zaten minik oglum yasasaydi % 99 sakat kalacakti doktorlarim demesi.belki onun icinde hayirlisi boyle oldu.rabbim neylerse guzel eyler.ama gelde yuregime anlat bunu.gasilhanede kucucuk bedeni ni yikarlarken annesi gorcek diye cok ozen gostermisler nasil gorebilirdimki nasil dayanabilirdim bakmaya .o yuzden burdaki herkesin acsini paylasiyorum.basina gelmeden kimse kimsenin halinden anlamaz.allah hepimizin yardimcisi olsun
LMerhaba arkadaslar.hamileyken burayi takip ediyordum.bugun dogum yapali 55 gun oldu.hic beklenmedik bir anda 26. Haftada dunyaya geldi minik oglum.8 gun oldu kefene sarip topraga gomeli.rabbimin emanetini sevip koklayamadan kucagimiza alamadan melek olarak cennete ugurladik.biliyorumki bir gun birbirimize kavusacagiz.47 gun yasam savasi verdi hastanede minicik bedeni kim bilir ne acilar cekti.en saglam yeri olan kalbi bile sonunda dayanamadi.hastaneye her gun sut goturupte minik oglumu gorusumde icim parcalaniyodu.bende istemezmiydim kucagima alip emzirmeyi.belki sutumu ictiginde annesinin kokusunu almistir.ne hayallerim vardi hersey yarim kaldi benim gibi.uzulmemeye calisiyorum rabbimin takdiri boyleymis bizim şer sandigimiz her seyde bir hayir vardir diyorum olmuyo.zaten minik oglum yasasaydi % 99 sakat kalacakti doktorlarim demesi.belki onun icinde hayirlisi boyle oldu.rabbim neylerse guzel eyler.ama gelde yuregime anlat bunu.gasilhanede kucucuk bedeni ni yikarlarken annesi gorcek diye cok ozen gostermisler nasil gorebilirdimki nasil dayanabilirdim bakmaya .o yuzden burdaki herkesin acsini paylasiyorum.basina gelmeden kimse kimsenin halinden anlamaz.allah hepimizin yardimcisi olsun
Rabbim sabrını bol versin canım tez zamanda mevlam hayırlısıyla yerini doldurmayı nasip etsin....bizler çok şanslıyız aslında hem bu dünyada hem öbür dünyada yavrularımız olacak herkese nasip olmaz melek annesi olmaz....bu durumu inançla sabırla atlatabilmek en güzeli sana tek diyeceğim sabrını bol versin mevlam diğer sözler çok anlamsız her yokuşun bir inişi vardır elbet buda geçecek ama acı hep içimizde kalcak......ALLAHA EMANET OL
Yaş 31 oldu.Sen kaç yaşındasın?Bide düşüklerin kaç haftalıktı canım yaa.Daha önce sormuş olabilirm kusura bakma azcık bi aklım vardı o da gitti maalesefBenim pıhtılaşma dışında bide hipotiroidim var.Bi daha hamile kalırmıyım bilmiyorum ama kalmadan önce bi hematolog ve endokrine gitmek istiyorum.Bu sefer herşey yolundaydı güya yine noldu diyip duruyorum.Acaba bilinmeyen başka bi rahatszılığım daha mı var diyorum.O da olmadı komşum bunun ocağı var bende gittim diyo.Düşükler ölü doğumlar için falan.Oraya gidicem bi ümit
Amin.saolun beni anlayan birilerin olmasi cok guzel.
canım aşk olsun ne kusuru zamanlarımız aynı olduğu için birbirimize yardım edebiliyorsak ne mutlu bundan sonra sürekli takip ederiz birbirmizi....doktorum en az 6 ay geçmesini bekle dedi ama diğer doktorum 1 yıl geçtikten sonra hamilelik düşün dedi..ama kısmet mayıs gibi falan düşünüyorum.kırmızıları derken anlamadım kusura bakma canım ya
bende 1 kadın dogum doktoruna gittim oda bana 1 sene dedi ama bende kararsızım işte regli oldun mu ben daha olmadım canım dogumdan sonra kanamam 48 gün oldu ama daha regli olmadım .
amin sabrediyorum zaten .ama uzulmemekte elde degil.guclu olmaya calisiyorum.terkardan bebe dusunuyorum ayni acilari bidaha yasiycam diye korkuyorum.birazda doktorlarin kurbani oldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?