Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bende idare eder canım
bende ilk defa tekmesini yemiştim kızımın
hatta dalga geçiyordum,kadına şiddete evet diye
cok güzel bir rüya gibi geldi geçti
yeniden denemeye basladık ama cok korkuyorum canım
şimdiye kadar olmadı ya gene olmazsa diorum

yasın kaç

canım aşk olsun ne kusuru zamanlarımız aynı olduğu için birbirimize yardım edebiliyorsak ne mutlu bundan sonra sürekli takip ederiz birbirmizi....doktorum en az 6 ay geçmesini bekle dedi ama diğer doktorum 1 yıl geçtikten sonra hamilelik düşün dedi..ama kısmet mayıs gibi falan düşünüyorum.kırmızıları derken anlamadım kusura bakma canım ya

Yaş 31 oldu.Sen kaç yaşındasın?Bide düşüklerin kaç haftalıktı canım yaa.Daha önce sormuş olabilirm kusura bakma azcık bi aklım vardı o da gitti maalesefBenim pıhtılaşma dışında bide hipotiroidim var.Bi daha hamile kalırmıyım bilmiyorum ama kalmadan önce bi hematolog ve endokrine gitmek istiyorum.Bu sefer herşey yolundaydı güya yine noldu diyip duruyorum.Acaba bilinmeyen başka bi rahatszılığım daha mı var diyorum.O da olmadı komşum bunun ocağı var bende gittim diyo.Düşükler ölü doğumlar için falan.Oraya gidicem bi ümit

Allah sabır ve dayanma gücü versin.Bebeğinin kardeşini göndersin yakın zamanda sağlıklı ve ömürlü bi şekilde inşallah.

insanlardan hep aynı seyleri duymaktan o kadar sıkıldımki kimseye bişi anlatmıyorum ama konu acılıyo ve sölenenler klasik.gene olur. üzülmeyin.Allah anaya babaya can saglıgı versin. öteki dünyada o size sefaatçi olacak.bunların hepsini ama hepsini hatta daha fazlasını bende biliyorum ve kendime sölüyorum.çözüm bunları sölemek degil.bana iide gelmiyo sandıkları gibi. isyan bayragını her defasında cekmek istiyorum insanlara. bitek bi dostum var o dinleyici oluyo nitekim oda uzakta oldugu için konusamıyoruz. dinliyo ve anlıyo.teselli vermiyo sadece anlıyo. bide dayımın kızım var. oda uzakta ve gecen gün beni aradı.oda ilk bebegini kaybedenlerden. ve masallah Allah bagıslasın iki oglu var simdi. bana istihareye yatayımmı hülya senin için dedi.çözüm ve umut üretmeye çalısmanın adlarından biride bu olsa gerek.

Rabbim sabrını bol versin canım tez zamanda mevlam hayırlısıyla yerini doldurmayı nasip etsin....bizler çok şanslıyız aslında hem bu dünyada hem öbür dünyada yavrularımız olacak herkese nasip olmaz melek annesi olmaz....bu durumu inançla sabırla atlatabilmek en güzeli sana tek diyeceğim sabrını bol versin mevlam diğer sözler çok anlamsız her yokuşun bir inişi vardır elbet buda geçecek ama acı hep içimizde kalcak......ALLAHA EMANET OL

Amin sabrediyorum zaten .ama uzulmemekte elde degil.guclu olmaya calisiyorum.terkardan bebe dusunuyorum ayni acilari bidaha yasiycam diye korkuyorum.birazda doktorlarin kurbani oldum ben.

cnm benim ilk düşüğüm de kendim düşmüştüm ondan oldu
şiddetli bir aagrı basladı
acile gittim gece hastanede yattım
sabaha kadar agrı cektim
ama olmadı bir sonraki gün kürtaj oldm
7 haftalıktı kalp atısı duyulmamıstı
2.bebegimde kalp atısı duymustum
gümgümgüm ne güzeldi
11.haftalıkken o meleğimde bana veda etti
3. evladımı bilioyosun zaten 37 haftada doğumdan5 dakka önce kaybettim

yasım 29 oldu ama ruhum 49

Amin.saolun beni anlayan birilerin olmasi cok guzel.

canım Allahım yar ve yardımcın olsun
peygamber sabrı diliyorum sana
seni burdakilerden baska kimse anlamaz için daraldıkca gel biz dinleriz

bende 1 kadın dogum doktoruna gittim oda bana 1 sene dedi ama bende kararsızım işte regli oldun mu ben daha olmadım canım dogumdan sonra kanamam 48 gün oldu ama daha regli olmadım .

bende 1 kadın dogum doktoruna gittim oda bana 1 sene dedi ama bende kararsızım işte regli oldun mu ben daha olmadım canım dogumdan sonra kanamam 48 gün oldu ama daha regli olmadım .

canım benimde kırk gün kanamam oldu.55.günde normal adet oldum.oda 6 gün sordu galiba düzene girdi gibi ama bakalım bu ay neolcak

amin sabrediyorum zaten .ama uzulmemekte elde degil.guclu olmaya calisiyorum.terkardan bebe dusunuyorum ayni acilari bidaha yasiycam diye korkuyorum.birazda doktorlarin kurbani oldum ben.

allahım yardımcısı olsun hepimizin üzülüyoruz ama sadece üzülüyoruz elden başka bişe gelmiyor maalesef helede hamileleri görünce küçük bebek görünce herşey sil baştan 66 gün öncesine gidiyor...dil ne söylerse yürek dayanmıyor ama dediğim gibi elden gelir bişe yok emir büyük yerden çok şükür benim biricik kızım var dilaynurum kuvvetim tek tesellim iyiki varmış rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.hepimize tekrardan nasip eder rabbim

Derinsuberfu sen ne işle meşgulsun nerde yaşıyorsun siirtte yaşayan yokmu aramızda hiç yaaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…