- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
canım ya demek istanbul keşke buralara yakın biryerde olsaydınız görüşürdük en azından biz adanalıyz ama siirtteyiz eşimin işi gereği ben okadar zor bir iş yapıyorumki ev hanımlığı her işe bedel birde anneyim....canım ben anaokul ögretmeniyim ama şu an çalışmıyorum çocuk gelişimci oldugum için bu iş şu aralar bana zor geliyo istanbuldayım canım sen ne iş yapıyosun
canım ya demek istanbul keşke buralara yakın biryerde olsaydınız görüşürdük en azından biz adanalıyz ama siirtteyiz eşimin işi gereği ben okadar zor bir iş yapıyorumki ev hanımlığı her işe bedel birde anneyim....
ne güzel olurdu görüşürdük valla bol bol konuşurduk . Keşke yakın olsaydık canım ya
kimbilir belki uzaklar yakın olur tayın falan hiç belli olmaz msn var tel var birgün ayarlayalım görüşmek istersen görüşürüz
kimbilir belki uzaklar yakın olur tayın falan hiç belli olmaz msn var tel var birgün ayarlayalım görüşmek istersen görüşürüz
tabi canım görüşürüz inşallah gelin buralara ne güzel olur
derin buralara da beklerim antalyadayım ben özellikle baharda ve yazın cok güzel olur[/
ne güzel olur keşke gelsem oralara bende istanbula beklerim yolunuz düşer bir gün buralara görüşelim o zaman
biri msn mi dedi
Hemen özelden yolluyorum kaydet konusuruz
bende msn yüklüyorum kızlar
banada gönderin kızlar
az önce derine yolladım msn i msj için 10 dk beklemek lazımmıs
ayse ve dilay size de yollıcam
süper olur
melisse ve inayla konusuyoruz sizle de konusuruz
bu arada derin masallah dediğini şak diye yapıyorsun cok dikkatimi cekti
ne güzel
ben üsenirim bazen sen cok tez canlısın
az önce derine yolladım msn i msj için 10 dk beklemek lazımmıs
ayse ve dilay size de yollıcam
süper olur
melisse ve inayla konusuyoruz sizle de konusuruz
bu arada derin masallah dediğini şak diye yapıyorsun cok dikkatimi cekti
ne güzel
ben üsenirim bazen sen cok tez canlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?