Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım ben anaokul ögretmeniyim ama şu an çalışmıyorum çocuk gelişimci oldugum için bu iş şu aralar bana zor geliyo istanbuldayım canım sen ne iş yapıyosun

canım ben anaokul ögretmeniyim ama şu an çalışmıyorum çocuk gelişimci oldugum için bu iş şu aralar bana zor geliyo istanbuldayım canım sen ne iş yapıyosun
canım ya demek istanbul keşke buralara yakın biryerde olsaydınız görüşürdük en azından biz adanalıyz ama siirtteyiz eşimin işi gereği ben okadar zor bir iş yapıyorumki ev hanımlığı her işe bedel birde anneyim....

ne güzel olurdu görüşürdük valla bol bol konuşurduk . keşke yakın olsaydık canım ya

kızlar bende kader arkadaslarımla görüşmek isterim.face msn adreslerimizi atabiliriz birbirimize. ordanda dertleşip görüşebiliriz.

bende msn yüklüyorum kızlar

yüklede görüşelim canım tabi eğer istersen görüşmek ben seve sve isterim görüşmeyi kader arkadaşlarımla en azından acımızı anlayabiliyoruz ötesi yok hepimiz bıktık aynı sözlerden herkesten aynı cümleleri duymaktan.

derinsu sana gönderdim geldimi cnm dilaynurcum her 10 dkda 1 mesaj atabiliyomusuz göndericem tatlım

az önce derine yolladım msn i msj için 10 dk beklemek lazımmıs
ayse ve dilay size de yollıcam
süper olur
melisse ve inayla konusuyoruz sizle de konusuruz

bu arada derin masallah dediğini şak diye yapıyorsun cok dikkatimi cekti
ne güzel
ben üsenirim bazen sen cok tez canlısın

bendede pek üsengeclik yoktur. derini nedense karakter olarak kendime benzetmeye basladım.hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi cok benimsedim kızlar. heyecanla konusmak için yapılan konusmaları okumak için ilk adresim bu konuya girmek.

ewet ewet süper olur valla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…