Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aynen kesinlikle bende heycanla hemen sabah işe gidince pat sayfayı acarım kim ne yazmıs die
insallah yeni katılan yoktur derim tabi ne mümkün dünyanın düzeni bu

ayrıca msn kullanmayı bırakalı uzun zaman olmustu şimdi melisse ve inaydan sonra msnim hep acık
bir de faceimi doğumdan sonra daha hastanedeyken telden kapadım kimse ordan yazmasın istedim
kendi yakın arkadaslarımda benim yüüzümden msn kullanmaya basladılar

benim bi arkadasımda bebegini kaybettikten sonra face bi süre kapadı ama cok gecmeden geri actı.ben kapamadım. neden kapatma geregi duydun peki cnm

derinsu dilaynur mesajım ulasmadımı

dilaya msj atmıssın canım o zaman ben kendim atarım öpüyorum

bu arada ne bileyim o kadar hamile resmim vardıki face de herkes begenmiş yorum yazmıs
bir sürü bebekle ilgili paylasım yapmıstım acıp bakmaya cesaretim yok
face olayını kapattım belki bir bebegim olursa o zaman acarım

tamam tatlım attım ama gitmedimi kızlardanda bi haber kaldım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ordamısınızzzzzzzzzzz

aysenazzz geldi ekledim seni bende face kapattım dayanamadım açmaya bir daha melakyavrum buda aynı oldu işte bir sürü bebek resmi hamilelik resimlerim falan filan

melek yavrum sanada davet gönderdim ama cevrimdısı görünüyosun. aksilik olmasın diye haber vereyim dedim

aysenazzz geldi ekledim seni bende face kapattım dayanamadım açmaya bir daha melakyavrum buda aynı oldu işte bir sürü bebek resmi hamilelik resimlerim falan filan

ee tabiki cünkü biz melek anneleriyiz
herseyimiz aynı

yazık annem babam sürekli sorar melekyavrum actınmı facei diye
eşimin faceine baksam annem meraklı meraklı actınmı kızım der yok anne bu eşimin derim
e ac ama artık der

annesi babası kızı facebooku kapattı diye dert eden ilk insan olabilirm

canım benim ya insanın kendi ailesi gibi yok işte ben eşim face bakarken bile yanından geçmiyorum içim kaldırmıyo bütün arkadaşlarımızın bebekleri oldu habire paylaşıyolar ooffffffffff

ac sende be kuzum resimlerini kaldır rahatsız oluyosan faceden yada baska seylerden kacsak ne olcakki. kimsenin bişi yazdıgı yok zaten.dert senin derdin. bu arada msnde cevrimdısı görünüyosun cnm

canım benim ya insanın kendi ailesi gibi yok işte ben eşim face bakarken bile yanından geçmiyorum içim kaldırmıyo bütün arkadaşlarımızın bebekleri oldu habire paylaşıyolar ooffffffffff

eşimde kapattı bir ara sonra gene açtı
sonra gene kapattı neden kapattın tekrar dedim
herkes bebeklerini payylasıyor dayanamıyorum artık demişti

ama şimdi kontrolü elime aldım
onun faceine arada bakıp sürekli bebegini paylasanları hemen haber kaynağımda gösterme butonunu işaretliyorum
ohhhhhh kim ne paylasırsa paylassın
eşimde siyaset spor karikatür paylasımlarını görüyor kafamız rahat
tavsiye ederim

not. bu yazımdan utandım msj düzenleme paneline girdim ama ne yapayım kıskançlık değil bu kaldıramıyorum sadece

Son düzenleme:
ac sende be kuzum resimlerini kaldır rahatsız oluyosan faceden yada baska seylerden kacsak ne olcakki. kimsenin bişi yazdıgı yok zaten.dert senin derdin. bu arada msnde cevrimdısı görünüyosun cnm

msnim suan kapalı sabah acarım canım
mutfagımı topladım da banyo yapamadım daha
hemen cıkıp yapmam lazım

benden sonra cok kişi dogum aptı ve hamile suanda hepsini görüyorum facede ama bununla yasamayı ögrenmemiz gerek.cünkü face dısında normal hayattada cevrede cok onları nasıl kaldırıcaz.

Başın sağolsun canım. Allahım booool bol sabır versin inşallah...

Emirberkem, sana da geçmiş olsun canım...

Yaaaa kızlar sizin yüzünüzden bir de msn kullanmaya başlayacağım neredeyse hıııı!!!:126::126:

Kardelencim, eşin ne kadar güzel bakıyor yaşadığınız bu olaya. Umarım bir an önce iyi olursunuz canım. Bu arada o Ocak neredeyse biz de gidelim be canım. Hatta belli mi olur belki beraber gideriz

İnay nerelerdesin kız? Ösledim seni

İnay da mapuslara düşmüş, Allah kurtarsın bacım. Mahpustan çıkar çıkmaz gel emi canım

Bu ocak Bala tarafındaymış canım.Komşumun 3 ölü doğumu var bide engelli kızı vardı oda vefat etti 12 yaşında.5.sezeryanında bi kızı olmuş şimdi 2.sınıfa gidiyo.Bana önceden beri der gidelim diye ama eşim razı olmadı Kabede dua ettin daha ocak diyosun dedi.Kaynanam götürdü bi yere bişey verdi adam onu taktım hamile kalınca ama yine olmadı.Herkese bişey vesile oluyo işte.Kayınvalidem şimdide bi kemer göndercekmiş:)Herkes gayretle uğraşıyo bi şeyler tavsiye ediyo hangisini yapıyım napıyım şaşırdım.Rabbim doğru vesilelere yönlendirsin
Melekyavrum inşallah bu yaşadığımız son acı olur.Bu face olayıyla ilgili sema maraşlı bi yazı yazmış ama mükemmel."Eskiden okula muz bile götürülmezdiki arkadaşımızın canı çekmesin diye şimdiyse herşeyimiz facete.Yediğimiz içtiğimiz gezdiğimiz bebeklerimiz eşlerimiz herşey.Ve şunu unutmayın sizin gülerek baktığınız fotoğraflar bir başkasının ağlayarak baktığı fotoğraflar olabilir" demişti.Maalesef böyle değerlerini hassasiyetlerini kaybetmiş bi toplum olduk

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba ;
Faceden herkes birbirini ekliyor sanırım :)
Bende sizin gibi diğer faceme giremiyordum o yüzden kendime yeni face açmıştım.
Eklemek isterseniz beni özelden mesaj atarsanız eklerim canlar ... Sizeleri merak ediyorum.

herkese hayırlı cumalarrr hatunlar

ben çok giremedim yakınlarda. okuyorum ara ara..yeni heveslerdeyim de. dikişi makinası aldım. farklı meşguliyetler lazım malum
dikiş makinam gelince başta çok sewindim. sonra baktım baktım ...kızım olsaydı zor girerdin bu eve dedim. senle dikmeyi bırak aklıma bile gelmezdin dedim ama... neyse.. bişeyler üretmek, oyalanmak lazım dimi
faceden ekleyenler beni de ekleyin yaww zelalperd yine ben.. msn yok ama bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…