bendede pek üsengeclik yoktur. derini nedense karakter olarak kendime benzetmeye basladım.hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi cok benimsedim kızlar. heyecanla konusmak için yapılan konusmaları okumak için ilk adresim bu konuya girmek.
aynen kesinlikle bende heycanla hemen sabah işe gidince pat sayfayı acarım kim ne yazmıs die
insallah yeni katılan yoktur derim tabi ne mümkün dünyanın düzeni bu
ayrıca msn kullanmayı bırakalı uzun zaman olmustu şimdi melisse ve inaydan sonra msnim hep acık
bir de faceimi doğumdan sonra daha hastanedeyken telden kapadım kimse ordan yazmasın istedim
kendi yakın arkadaslarımda benim yüüzümden msn kullanmaya basladılar
derinsu dilaynur mesajım ulasmadımı
dilaya msj atmıssın canım o zaman ben kendim atarım öpüyorum
bu arada ne bileyim o kadar hamile resmim vardıki face de herkes begenmiş yorum yazmıs
bir sürü bebekle ilgili paylasım yapmıstım acıp bakmaya cesaretim yok
face olayını kapattım belki bir bebegim olursa o zaman acarım
aysenazzz geldi ekledim seni bende face kapattım dayanamadım açmaya bir daha melakyavrum buda aynı oldu işte bir sürü bebek resmi hamilelik resimlerim falan filan
aysenazzz geldi ekledim seni bende face kapattım dayanamadım açmaya bir daha melakyavrum buda aynı oldu işte bir sürü bebek resmi hamilelik resimlerim falan filan
ee tabiki cünkü biz melek anneleriyiz
herseyimiz aynı
yazık annem babam sürekli sorar melekyavrum actınmı facei diye
eşimin faceine baksam annem meraklı meraklı actınmı kızım der yok anne bu eşimin derim
e ac ama artık der
annesi babası kızı facebooku kapattı diye dert eden ilk insan olabilirm
ee tabiki cünkü biz melek anneleriyiz
herseyimiz aynı
yazık annem babam sürekli sorar melekyavrum actınmı facei diye
eşimin faceine baksam annem meraklı meraklı actınmı kızım der yok anne bu eşimin derim
e ac ama artık der
annesi babası kızı facebooku kapattı diye dert eden ilk insan olabilirm
canım benim ya insanın kendi ailesi gibi yok işte ben eşim face bakarken bile yanından geçmiyorum içim kaldırmıyo bütün arkadaşlarımızın bebekleri oldu habire paylaşıyolar ooffffffffff
ac sende be kuzum resimlerini kaldır rahatsız oluyosan faceden yada baska seylerden kacsak ne olcakki. kimsenin bişi yazdıgı yok zaten.dert senin derdin. bu arada msnde cevrimdısı görünüyosun cnm
LMerhaba arkadaslar.hamileyken burayi takip ediyordum.bugun dogum yapali 55 gun oldu.hic beklenmedik bir anda 26. Haftada dunyaya geldi minik oglum.8 gun oldu kefene sarip topraga gomeli.rabbimin emanetini sevip koklayamadan kucagimiza alamadan melek olarak cennete ugurladik.biliyorumki bir gun birbirimize kavusacagiz.47 gun yasam savasi verdi hastanede minicik bedeni kim bilir ne acilar cekti.en saglam yeri olan kalbi bile sonunda dayanamadi.hastaneye her gun sut goturupte minik oglumu gorusumde icim parcalaniyodu.bende istemezmiydim kucagima alip emzirmeyi.belki sutumu ictiginde annesinin kokusunu almistir.ne hayallerim vardi hersey yarim kaldi benim gibi.uzulmemeye calisiyorum rabbimin takdiri boyleymis bizim şer sandigimiz her seyde bir hayir vardir diyorum olmuyo.zaten minik oglum yasasaydi % 99 sakat kalacakti doktorlarim demesi.belki onun icinde hayirlisi boyle oldu.rabbim neylerse guzel eyler.ama gelde yuregime anlat bunu.gasilhanede kucucuk bedeni ni yikarlarken annesi gorcek diye cok ozen gostermisler nasil gorebilirdimki nasil dayanabilirdim bakmaya .o yuzden burdaki herkesin acsini paylasiyorum.basina gelmeden kimse kimsenin halinden anlamaz.allah hepimizin yardimcisi olsun
geldi canım benim afacan bir kızım maşallah daha şmdi uyuttum yeni ekledimdilaynur sana mesajı yolladım geldimi
Başın sağolsun canım. Allahım booool bol sabır versin inşallah...
Emirberkem, sana da geçmiş olsun canım...
Yaaaa kızlar sizin yüzünüzden bir de msn kullanmaya başlayacağım neredeyse hıııı!!!:126::126:
Kardelencim, eşin ne kadar güzel bakıyor yaşadığınız bu olaya. Umarım bir an önce iyi olursunuz canım. Bu arada o Ocak neredeyse biz de gidelim be canım. Hatta belli mi olur belki beraber gideriz
İnay nerelerdesin kız? Ösledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?